שאלון

כנרת 2002

New member
שאלון

שלום, אני עושה עבודה ובמסגרת העבודה אני צריכה כמה שיותר אנשים שימלאו את השאלון הזה. תודה לכל מי שעונה. פרטים אישים: מין :זכר/נקבה גיל: ___ ישוב:______ 1)"לעולם לא יהיה שלום עם הערבים." האם אתה מסכים עם האמירה? כן/לא 2)האם לדעתך כל הערבים תומכים בטרור? כן/לא 3)האם אין הבדל בין ערביי ישראל לערבים פלסטינים, ביחס שלהם ליהודים. כן/לא 4)האם תהיה מוכן להיפגש עם ערבי פלסטיני (במסגרת יוזמה של ביה"ס/ תנועת נוער/מקום עבודה)? כן/לא 5)האם תהיה מוכן להיפגש עם ערבי ישראלי? כן/לא 6)האם יש הבדל בין ערבים ובין בני עמים אחרים, כבני אדם? כן/לא 7)האם לדעתך רוב ערבי ישראל תומכים בפלסטינים? כן/לא 8)האם לדעתך יש לשפר את היחס לערבים בארצנו? כן/לא 9)האם תהיה מוכן לגור בשכנות עם ערבי ישראלי? כן/לא 10)"כל הערבים אותו דבר". מה דעתך על האמירה הזו?

שלתי

New member
תגובה

מין: זכר גיל: 17 וחצי ישוב: טבריה 1. לא 2.לא 3.לא 4.כן 5.כן 6.לא 7.כן 8.כן 9.כן 10.שגויה מן היסוד

Vendetta

New member
תשובותיי

אני מתנצל מראש על התשובות הארוכות, אבל אני מרגיש שלחלק מהשאלות, תשובה קצרה של "כן" או "לא פשוט לא מספיקה... 1. תלוי מאוד מה את מגדירה כשלום. אם את מתכוונת להסכם מדיני, אז זה בהחלט ייתכן כבר עכשיו. אם את מתכוונת לשלום כתוצר הדדי של היעדר-מלחמה וריב - לא. 2. אם את מתכוונת לכל ערבי לחוד - ממש לא. אני מאמין כי יש ערבים שנגד טרור, ורק רוצים לחיות ולהזדקן בשקט. עם זאת, ה"ערבים" כציוויליזציה בהחלט תומכים בטרור. הם לא רק תומכים בו - הם המייצרים שלו. 3. יש הבדל. עם זאת, רבים הערבים הישראליים עם טינה גדולה לישראל. 4. לא 5. כן 6. בהחלט. לא רק הערבים, כל בני עם מושפעים שונה מבני עם אחר. 7. כן, אבל התמיכה בהם לא פעילה. 8. היחס לערבים בארצנו הוא בסדר גמור. לערביי ישראל יש זכויות שוות כמו לכל אזרח אחר, וטוב שכך. 9. כמובן, כל עוד הוא שכן טוב כמובן. 10. האימרה הזו לא נכונה, כמו שתגיד אותה על כל עם אחר...

כנרת 2002

New member
תודה על התשובות...

אבל אני צריכה פרטים אישיים של גיל, מין ומקום מגורים. אם תיתן אותם אני אוכל להכניס את התשובות שלך.

guypele

New member
האמת אחי אני גר באיזור של גוש דן...

שאנשים תתפלא עוד קונים לחם אחיד, לא שותים יין חוץ מבחגים ואוכלים מקסימום "נפוליאון" כגבינה איכותית...אני יודע שזה היה מאוד טיפוסי ומתבקש אם הייתי גר בצפון ת"א או ברמת השרון וכו´... בפעם האחרונה שבדקתי אנחנו מהמעמד הבינוני - מה שבישראל לא ממש אומר חיי מותרות (אני כמובן לא מתלונן ומזכיר לעצמי כל בוקר טוב שעשני ממדינות המערב). אותי זה די שעשע האמירה של לנדאו.

guypele

New member
תשובות...

זכר, 19, ראשל"צ (לא ממש ה"חדשה"). 1. לא, כולי תקווה ואמונה שבוא יבוא. 2. לא. מידע אישי ביותר. 3. לא, יש הבדל. אלו שגרים בישראל נחשפו ליהודים שאינם מתנחלים או חיילים. 4. כן, ואני עושה זאת באופן רציף (לצערי בגלל הסגר רק דרך האינטרנט). 5. כמובן 6. ממש לא. 7. כן, ובצדק גמור. זו סולידריות אלמנטרית. 8. בוודאי 9. עשיתי זאת בעבר (בחיפה) ואעשה זאת שוב (אינשאללה) 10. במילה אחת - בולשיט. בהצלחה עם העבודה, גיא.

אדווה ג

New member
תשובה

מין-נקבה גיל-16 ישוב- ראשל"צ 1. כן 2. לא 3. לא (כלומר, יש הבדל) 4. כן 5. כן 6. לא 7. כן 8. לא 9. כן 10.אמירה לא נכונה.

Kgt1

New member
תשובות

זכר 17 אשדוד 1.כן 2.לא 3.לא 4.לא 5.כן 6.כן ולא. התשובה המורכבת היחידה. בין אלו המחונכים לתרבות השהידים יש הבדל בסיסי שהם לא בני אדם. אלו שמחונכים בדרך אנושית הם בני אדם מהשורה. 7.כן 8.כן 9.לא 10.לא

הנה שלי...

זכר, 17, ר"ג. 1.כן 2.לא 3.כן 4.לא 5.לא 6.כן 7.כן 8.לא 9.לא 10. נכונה מבחינה מסויימת אבל כוללנית מדי.

ice5

New member
בואו נהיה מציאותיים

1)כן 2)כן 3)למה שיהיה הבדל???? 4)לא 5)אולי 6)כן 7)כן 8)לא 9)לא 10)נכונה

m y s e l f

New member
תשובות

זכר, 15, זכרון יעקב 1. לא 2. לא 3. יש הבדל 4. לא 5. כן 6. כן 7. כן, לא כולם, אבל בהחלט רוב 8. לא 9. כן, אם לפי שאלה 7 הוא יהיה מהמיעוט 10. מפגרת ונובעת מחוסר ידע

למעלה