שאלון

כנרת 2002

New member
שאלון

שלום, אני עושה עבודה ובמסגרת העבודה אני צריכה כמה שיותר אנשים שימלאו את השאלון הזה. תודה לכל מי שעונה. פרטים אישים: מין :זכר/נקבה גיל: ___ ישוב:______ 1)"לעולם לא יהיה שלום עם הערבים." האם אתה מסכים עם האמירה? כן/לא 2)האם לדעתך כל הערבים תומכים בטרור? כן/לא 3)האם אין הבדל בין ערביי ישראל לערבים פלסטינים, ביחס שלהם ליהודים. כן/לא 4)האם תהיה מוכן להיפגש עם ערבי פלסטיני (במסגרת יוזמה של ביה"ס/ תנועת נוער/מקום עבודה)? כן/לא 5)האם תהיה מוכן להיפגש עם ערבי ישראלי? כן/לא 6)האם יש הבדל בין ערבים ובין בני עמים אחרים, כבני אדם? כן/לא 7)האם לדעתך רוב ערבי ישראל תומכים בפלסטינים? כן/לא 8)האם לדעתך יש לשפר את היחס לערבים בארצנו? כן/לא 9)האם תהיה מוכן לגור בשכנות עם ערבי ישראלי? כן/לא 10)"כל הערבים אותו דבר". מה דעתך על האמירה הזו?

אשרת

New member
עונה על השאלון:

אני נקבה. אני בת 22. אני מתגוררת בקרית ביאליק כבר שתיים עשרה שנה בערך. 1. אני לא מסכימה עם האמירה הזאת. 2. לא. בהחלט לא מסכימה עם האמירה הזאת. 3. כן. יש הבדל. ערביי ישראל צריכים אותנו ולכן הם מתנהגים שונה. 4. כן. לא תהיה לי בעיה להפגש עם פלסטיני. 5. כבר גרתי בשכנות עם ערביי ישראל... אז להפגש איתם? ברור. 6. כן. בין כל עם ועם יש הבדלים . 7. לפני הנציגים שלהם בכנסת, אז כן. 8. בהחלט. 9. גרתי בשכנות בעבר. כן. 10. אמירה גזענית ומיותרת. מקווה שעזרתי.

ולדי

New member
תשובה

פרטים אישיים: זכר, בן 19, מפתח-תקווה 1. לא 2. לא 3. כן 4. כן 5. כן 6. לא 7. כן 8. כן 9. כן 10. האמירה בלתי נכונה בעליל. רוב הערבים סובלים מהטרור באותה המידה כמונו, ורוצים בסך-הכל לחיות בשלום. מהיכרותי האישית עם ערבים, המצב הבטחוני מפריע להם באותה מידה כמו לי.

למעלה