שאלון????

Baroola

New member
תכלס?

יש לו אחלה של גוף :] והוא באמת יפה. אבל אני לא מעריצה אותו ולא שמה סמיילים [
] וכאלה. הוא יפה וחתיך וזהו.

VmaayanV

New member
להלה.

איך קוראים לך? מעין בן/ת כמה? 14.8 איזה סדרה את/ה הכי אוהב/ת? האנטומיה של גריי. [מתגעגעת
] מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? לא יודעת.. איזה סלב את/ה הכי אוהב/ת? קייט וולש.
מה את/ה רוצה שיקנו לך ליום הולדת? מלצמה
מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? לצחוק. איזה מוזיקה את/ה שומע/ת? כל מה שנשמע טוב.. איזה שיעור את/ה את/ה הכי אוהב/ת? היסטוריה וביולוגיה. איזה שיעור את/ה הכי שונא/ת? אנגלית. מה את/ה אוהב/ת יותר השמינייה או השיר שלנו? השיר שלנו.. מה את/ה עושה עם חברים? שטויות..
את/ה מקבל דמי כיס? לא מה את/ה אוהבת ללבוש? גינס ואיזה סווטשרט יפה. לבנות בלבד: ג'ינס או חצאית? ג'ינס.. נעליים גבוהות או שטוחות? שטוחות..

demonstrator

New member
עונה :p

איך קוראים לך? אלוּ (לא מפרסמת שם אמיתי אבל זה השם שלי בין החבר'ה) בן/ת כמה? 14 איזה סדרה את/ה הכי אוהב/ת? ורוניקה מארס מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? מהנדסת פלפלים איזה סלב את/ה הכי אוהב/ת? שונאת את כולם, הם תופסים תחת- אבל בתכלס הם לא שווים כלום. מה את/ה רוצה שיקנו לך ליום הולדת? ספה עם מסאג' מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? להתבטל איזה מוזיקה את/ה שומע/ת? פינק פלויד בעיקר, בוב מארלי, נירוונה... איזה שיעור את/ה את/ה הכי אוהב/ת? מתמטיקה למה יש לי פטור איזה שיעור את/ה הכי שונא/ת? ספרות (זאת המורה לא המקצוע, לראות אותה יהרוס לי כל יום מושלם) מה את/ה אוהב/ת יותר השמינייה או השיר שלנו? שניהם דפוקים, אבל בשיר שלנו יש יותר גברים, אז השיר שלנו. מה את/ה עושה עם חברים? מדברים, מרכלים, הולכים לים את/ה מקבל דמי כיס? כן מה את/ה אוהבת ללבוש? הרבה דברים לבנות בלבד: ג'ינס או חצאית? חצאית נעליים גבוהות או שטוחות? גבוהות

netapet2

New member
עונה בשביל לשים תמונה נכון אני רעה?

איך קוראים לך? נטעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111אחדאחדאחדאחד בן/ת כמה? 13 וחצי, או ליתר דיוק... 13 ו 7 חודשים פחות 7 ימים D= איזה סדרה את/ה הכי אוהב/ת? השיר שליינו D= מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? סוסנית D= (נו רוכבת על סוסים) איזה סלב את/ה הכי אוהב/ת?לא מעריצה, אוהבת והואאאאאאא רן דנקר D= הוא סתם חמוד D= מה את/ה רוצה שיקנו לך ליום הולדת? סוסססססס מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? לרכב על סוסים XD איזה מוזיקה את/ה שומע/ת? מוזיקת קאנטרי (נו לא הבנתם?!) סתם צחקתי זו מוזיקה נוראית, אין מוזיקה ספציפית איזה שיעור את/ה את/ה הכי אוהב/ת? ספורט איזה שיעור את/ה הכי שונא/ת? מדעים, אנגלית וזה"ב כולם באותה רמה מה את/ה אוהב/ת יותר השמינייה או השיר שלנו? השיר שלנו דעעעע מה את/ה עושה עם חברים? הפה! זו חדירה לפרטיות XDD את/ה מקבל דמי כיס? נאופ אבל סבתא שלי שמה לי כסף בקופסא >< מה את/ה אוהבת ללבוש? בגדים! דמאט >< לבנות בלבד: ג'ינס או חצאית? ג'ינס נעליים גבוהות או שטוחות? גםוגם *************שימו לב לתמונה************

matron

New member
אהבתי את העיניים של הכלב! ../images/Emo8.gif

אחת אדומה והשנייה צהובה....

אני ממש אוהבת את זה:)

איך קוראים לך?טל גופר בן/ת כמה?13
איזה סדרה את/ה הכי אוהב/ת?השמנייה. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה?שחקנית
איזה סלב את/ה הכי אוהב/ת?לא אוהבת בדרך כלל............................................... . מה את/ה רוצה שיקנו לך ליום הולדת? הרבה מאוד דברים!דברים שיראו לי שאני חשובה לאנשים. מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות?לטחון פופקורן :) ממש כיף. איזה מוזיקה את/ה שומע/ת?רוק/פופ. איזה שיעור את/ה את/ה הכי אוהב/ת?קומיקס :) איזה שיעור את/ה הכי שונא/ת?מתמטיקה!!!!! מה את/ה אוהב/ת יותר השמינייה או השיר שלנו?השמיניה וזה לא בגלל שיש לי הוט. מה את/ה עושה עם חברים?מרכלת בעיקר. את/ה מקבל דמי כיס?כן. מה את/ה אוהבת ללבוש? חולצת טריקו וגי'נס. לבנות בלבד: ג'ינס או חצאית? קשה להחליט!!! נעליים גבוהות או שטוחות? שטוחות
:)

למעלה