שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? 3.מה פלצני בעינייך? 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? 6.מה עושה אותך מאושר? 7.מה יכתבו על מצבתך? 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" 9.מה ישראלי בעינייך? ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון?

sapiri5

New member
עונהנה../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד?ממ וואיי כל כך הרבה ספרים אני אוהבת.. אממ הייתי לוקחת את כמה ספרים של הרלן קובן
2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? כרגע לא עולה לי משהו.. בטח משהו עם פאדיחות..
3.מה פלצני בעינייך?
חח לא יודעת.. 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? *שומרת את זכות השתיקה*
5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? עם מישהו מישהו מהוליווד
6.מה עושה אותך מאושר? שירים של כריסטינה וציונים טובים זה יכול לעשות לי את היום
7.מה יכתבו על מצבתך? "כאן קבורה בכיף _______" (שמישהו ימציא משהו
) 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" האחד והיחיד
9.מה ישראלי בעינייך? ברבריות,בלאגן,ביסלי,במבה ואיך לא קוטג'
ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון? שבוע הבא אני נוסעת לטיול שנתי אני רוצה ביתתתתתתת ממלללוווןןן
אחלה שאלון

קראתי כבר שנים שלו../images/Emo6.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

*לא זוכרת אם אמרתי לך בסוף*

cate71

New member
עונהנהנהנ

. איזה ספר היית לוקח לאי בודד?"לאהוב עד מוות" 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? לגיל 8 בערך 3.מה פלצני בעינייך?הרבה דברים 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות?היתי מבקשת להחזיר את הכל האנשים היקרים שמתו. 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? אף אחד 6.מה עושה אותך מאושר?כשאני רואה שהמשפחה שלי מאושרת..ואושר הכי גדול שלי זאת חברה הכי טובה שלי ..ליפז 7.מה יכתבו על מצבתך?לא יודעת 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" 9.האחד מה ישראלי בעינייך?חומוס..בעעעעעעע ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון? בית מלון..זה בארו לא!!???

וואו,מהמם!!!גם אני רוצה אותו../images/Emo190.gif

קייט אל תתפלאי אם תמצאי מישהי איתו מחר

cate71

New member
סבבבה....רוצה אותו ליום אחד???

חחחחחחחחחחח סתםםםםםםםםםם

../images/Emo215.gif

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד?-מישהו לרוץ איתו
2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?לחופשה שהיתה לי עם אח שלי הקטן
3.מה פלצני בעינייך?פלוצים? 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות?-אמממ.....שלום,אה ולפגוש את כל מי שאני אוהבת 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד?-אוו..אמ....ביל גייטס?
6.מה עושה אותך מאושר?-הידיעה שתמיד יהיו לי צחוקים בשיעור תנ"ך
7.מה יכתבו על מצבתך?-ת.נ.צ.ב.ה@! 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____"-אל חנון ורחום 9.מה ישראלי בעינייך?-פלאפל,לשים רגליים במושב באוטובוס ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון?-אוהליםםם

למעלה