שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון

גשם או שלג? שמיכת פוך או פליז? מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף? יש לך מגפיים? טעם קרמבו אהוב? מרק אהוב? מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב? איזה זיכרון יש לך מהחורף? איזה שיר מזכיר לך את החורף?

עונה../images/Emo183.gif

גשם או שלג? לא גשם ולא שלג
שונאת חורף
שמיכת פוך או פליז? פליז
מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף? תאמת שחורף מאוד מדכא אותי אז אני משתדלת לעשות דברים שמחים ולא להסתכל בחלון.
יש לך מגפיים? כן
טעם קרמבו אהוב? מוקה
מרק אהוב? של אמא, איך לא?
מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב? מה זה משנה? העיקר שזה טעים...
איזה זיכרון יש לך מהחורף? בוץ, מעילים, רטיבות, קוווורררר, ברררר אויש איך שזה עושה לי רעע
איזה שיר מזכיר לך את החורף? "ויופייך ילטף את חיי אך אוליי- מאוחר מידיי"- מציאות אחרת של אייל גולן. ממש מזכיר לי תחורף, לא יודעת למה. יומנעים!!!

cohenet91

New member
חורף ../images/Emo9.gif

(עזבו את זה שאני מעדיפה קיץ) גשם או שלג? גשם. שמיכת פוך או פליז? פוך. מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף? להישאר בבית
יש לך מגפיים? לא. טעם קרמבו אהוב? וניל. מרק אהוב? לא יודעת, אמא שלי לא מכינה ממש מיוחדים... אבל מרקים זה דבר נחמד בכללי. מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב? קיווי? או שזה שייך לכל העונות?
איזה זיכרון יש לך מהחורף? פעם הייתה בטוחה שיש לי יומולדת בחורף (יש לי באוגוסט
). אז ב"יומולדת 5 שלי" יצאתי החוצה לגשם והתלהבתי מזה שיש לי יומולדת, ושרתי לעצמי וכל זה
איזה שיר מזכיר לך את החורף? יש הרבה.. אבל אני אתן אחד לא ממש מוכר: dream theater- finally free. פשוט כי יש סופה איפשהו בהתחלה שלו.

עונה ../images/Emo80.gif../images/Emo109.gif../images/Emo183.gif

גשם או שלג? שלג שמיכת פוך או פליז? פןך מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף? לרקוד יש לך מגפיים? כן טעם קרמבו אהוב? לא אוהבת קרמבו מרק אהוב? בצל מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב? שוקו חם . איזה זיכרון יש לך מהחורף? גשם ושוקו חם איזה שיר מזכיר לך את החורף? אדם קם בבוקר מרגיש כי הוא קם הוא מחליט ללכת או משהו כזה ..

NoA YoSeFiAn

New member
חחחח זה-

פתאום קם אדם בבוקר הוא מרגיש כי הוא עם הוא מתחיל ללכת...נראה ללי=]]

hilonet14

New member
קצר ולעניין

גשם או שלג? שלג שמיכת פוך או פליז? פוך מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף? לישתות שוקו חם יש לך מגפיים? יאפ =] טעם קרמבו אהוב? וניל מרק אהוב? עוף/ירקות מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב?לא יודעת חחח איזה זיכרון יש לך מהחורף? את השלג שירד בבאר שבע.. לפני כמה שנים איזה שיר מזכיר לך את החורף? סומט'ינג סטיופד

נושבו

New member
עונה:)

גשם או שלג
שלג שמיכת פוך או פליז
פוך מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף
לשבת מתחת לשמיכה ליד המגן ולראות טלויזיה יש לך מגפיים
כן טעם קרמבו אהוב
רק וניל! מרק אהוב
ירקות מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב
שוקו חם איזה זיכרון יש לך מהחורף
אממ מה שאני הכי זוכרת זה שלפני שבוע או שבועיים כשירד גשם ממש חזק והייתי בדרך לאוטובוס מבצפר ולא היתה לי מטרייה כמובן-הגעתי הביתה כ-ו-ל-י סחוטה מים וגם האוטובוס לא עצר לי בתחנה
איזה שיר מזכיר לך את החורף
גשםםםם רד כבר גשםםםם כי צריך לשטוף הכלללל

דנטל

New member
חורף

גשם או שלג? שלג שמיכת פוך או פליז? פוך מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף? לישון יש לך מגפיים? לא טעם קרמבו אהוב? וניל מרק אהוב? פטריות מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב? סופגניה איזה זיכרון יש לך מהחורף? קור אימים איזה שיר מזכיר לך את החורף? גשם - מאיר בנאי

גשם מטפטף על העורף. ../images/Emo113.gif../images/Emo183.gif

גשם או שלג? שלג. שמיכת פוך או פליז? פוך. מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף? לשבת בחדר חם חם (תנור כאילו דה), להתכרבל בשמיכה, לקרוא או לראות טלויזיה... יש לך מגפיים? לא. טעם קרמבו אהוב? הוניל הרגיל כמובן. מרק אהוב? ירקות של סבתא. מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב? לא יודעת, מה נכלל בהגדרה חורפי? איזה זיכרון יש לך מהחורף? יש הרבה. איזה שיר מזכיר לך את החורף? ווי יש כמה.

|תות../images/Emo211.gif../images/Emo182.gif

גשם או שלג? ממ גשם קל, שלג לא יצא לי ממש לחוות שמיכת פוך או פליז? פוך
מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף? תאורטית? להתכרבל בשמיכת פוך עם שוקו חם... אולי לראות סרט בסלון עם המשפחה, מכורבלת בטרנינג חמים
יש לך מגפיים? בערך טעם קרמבו אהוב? הרגיל מרק אהוב? יש כל מיני... מרק אטריות של סבתא שלי ועוד כמה שהיא מכינה, מרק בטטה מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב? לא י'דעת
איזה זיכרון יש לך מהחורף? חנוכה שהייתי יותר קטנה עם ההורים... לשבת בפיג'מת המיקי מאוס שלי עם ההורים ליד החנוכיה, לאכול סופגניות, לשיר שירים ולשחק בסביבונים
איזה שיר מזכיר לך את החורף? האמת שהשיר שציטטו פה, "חורף... גשם מטפטף על העורף..." אני מניחה שיש עוד
"שנינו יחד תחת מטריה אחת?"

../images/Emo182.gif ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

גשם או שלג?שלג שמיכת פוך או פליז?פוך מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף?לצאת לגשם יש לך מגפיים?כן טעם קרמבו אהוב?שוקולד מרק אהוב?תירס מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב?שוקו (נו..
) איזה זיכרון יש לך מהחורף?שהייתי בשלג
איזה שיר מזכיר לך את החורף?משהו עם טיפות המים
(אני כבר לא זוכרת
)

NoA YoSeFiAn

New member
חורףףף...=]]

גשם או שלג? שלגג
שמיכת פוך או פליז? פוך...הכי כיפפ להתקרבל=] מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף?מיטה עם שוקו יש לך מגפיים? נואופ! טעם קרמבו אהוב? וונילל=* מרק אהוב?עוף/ירקות מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב?תותיםם
איזה זיכרון יש לך מהחורף?שהייתי לפני כמה שנים בוושינגטון D.C איזה שיר מזכיר לך את החורף? "גשם בוא רד עלי..."

fluppster

New member
התשובות שלי

שלג פוך ביום חורף אני הכי אוהבת להתכרבל מתחת לפוך עם החבר...
ברור שיש לי מגפיים, כמה זוגות. קרמבו- וניל, הכי קלאסי, הכי טעים. אני הכי אוהבת את המרק של אמא, ובמיוחד מרק ירקות\עוף. מאכל חורפי נוסף - תותים! זיכרון מהחורף - כשהייתי קטנה, אולי בת 5, נסענו כל המשפחה לירושלים כשירד שם שלג, ובנינו איש שלג. זיכרון נוסף (ויותר קרוב) - לפני שנתיים, כששרתתי בצפת, ראיתי שלג יורד לראשונה בחיי! שיר - "שנינו יחד תחת מטריה אחת....." לא עולה לי עכשיו לראש משהו יותר מקורי...

חורףחורףחורף../images/Emo219.gif

גשם או שלג?גשם שמיכת פוך או פליז?לא משנה לי מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף?לישון יש לך מגפיים?מסתבר טעם קרמבו אהוב?וניל מרק אהוב?עוף מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב?אין כזה איזה זיכרון יש לך מהחורף?-- איזה שיר מזכיר לך את החורף?זה עם ה"גשם בוא,רד עליי"

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif ../images/Emo113.gif

גשם או שלג? שלג.
שמיכת פוך או פליז? פוך.
מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף? בבית מתחת לסמיכה, רואה טלויזיה עם שוקו חם.
או להיות בבית עם חברים. :)
יש לך מגפיים? כן.
טעם קרמבו אהוב? וניל.
מרק אהוב? מרק עוף עם שקדי מרק.
מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב? ממ, שוקו חם.
איזה זיכרון יש לך מהחורף? הסקי בצרפת.
איזה שיר מזכיר לך את החורף? גשם - מאיר בנאי, אבל יותר בביצוע של ג'קו

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

גשם או שלג?גשם שמיכת פוך או פליז?פוך מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף?לשתות שוקו יש לך מגפיים?כן טעם קרמבו אהוב?מוקה מרק אהוב?עוף מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב?
איזה זיכרון יש לך מהחורף?שומדבר איזה שיר מזכיר לך את החורף?ממממ

crazykid oO

New member
_

גשם או שלג? אולי..שלג שמיכת פוך או פליז? פוך? מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף? לישון, לנוח, להסתכל מהחלון כשבחוץ נורא חשוך וקר ואצלי בחדר וחמים. D: יש לך מגפיים? אני צריכה חדשות \= טעם קרמבו אהוב?קרמבו נו מרק אהוב? חרצ'ו מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב? מאכל? אני אגיד שתיה, תה חמים ונעים P: איזה זיכרון יש לך מהחורף? עכשיו חורף OO יש הרבה איזה שיר מזכיר לך את החורף? לב לייק דה ווינטר של א פייר אינסייד ועוד איזה שיר אחד..שכחתי

J u S t M e11

New member
הוו חורףף ../images/Emo99.gif

גשם או שלג? המ.. שניהםXD שמיכת פוך או פליז? פוך
מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף? לישוןXD יש לך מגפיים? כן טעם קרמבו אהוב? ווניל מרק אהוב? עוף של אמאD: מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב? המ.. קרמבו?XD איזה זיכרון יש לך מהחורף? הרבהP: איזה שיר מזכיר לך את החורף? "שנינו יחד תחת מטרייה אחת"?XD

oh-da

New member
אני עונה לראשונה מזה זמן רב!!1

גשם או שלג? שלג! שמיכת פוך או פליז? פוך. מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף? להשאר בבית?
יש לך מגפיים? לא, יש לי נעליים צבאיות. טעם קרמבו אהוב? וניל לנצח. מרק אהוב? כל מרק אני אוהב. מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב? עוגות חמות, הכי טוב בחורף. איזה זיכרון יש לך מהחורף? ב-3 החורפים האחרונים אני בשלג, אחלה זכרון. איזה שיר מזכיר לך את החורף? מוניקה סקס - גשם חזק.

למעלה