שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

לדעתך משמעות החיים? האם פעם פקפקת בעצם קיומך? מה קורה משהו אחרי המוות? האם יש גילגול נשמות? האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום? האם לדעתך אחרי המוות את פשוט נשמה שמעופפת לה? מה את חושבת על כל המיסטיקנים שמתקשרים עם המתים? למה מגיע לך לחיות לדעתך? מה המטרה שלך בחיים? האם האנושות תחדל להתקיים יום אחד?

שאלון מאוד נחמד! ^^ ../images/Emo219.gif

לדעתך משמעות החיים?-- האם פעם פקפקת בעצם קיומך?כן מה קורה משהו אחרי המוות?מתים. זהו. אין גן עדן ואין גהנום. יש קבר,אדמה,תולעים וחרקים למיניהם אוכלים את מה שנשאר ממך *הזמן להפסיק לפחד מחרקים
*,נשאר ממך שלד ואחרי עוד כמה שנים גם השלד לא יהיה. האם יש גילגול נשמות?לא האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום?לא,סתם שטויות האם לדעתך אחרי המוות את פשוט נשמה שמעופפת לה?אתה לא נשמה שמתעופפת,אתה מת,וזה לא הגיוני לדעתי. מה את חושבת על כל המיסטיקנים שמתקשרים עם המתים?סתם בולשיט. למה מגיע לך לחיות לדעתך? מה המטרה שלך בחיים?לא יודעת אם מגיע לי לחיות,שאלה קשה. האמ,לא שאני אשנה משהו,זה בטוח. אין לי מטרה בחיים ממש. לא כרגע. האם האנושות תחדל להתקיים יום אחד?כמובן.

אבל ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

מה לדעתם קורה עם הנשמה? זה מוזר לחשוב שבחיים יש לנו נשמה ורגשות וכל זה..אז מה קורה אחרי המוות? הם פשוט "נכבים"?

../images/Emo187.gifעונה../images/Emo13.gif

לדעתך משמעות החיים?-- האם פעם פקפקת בעצם קיומך?כן. מה קורה משהו אחרי המוות?אני נורא רוצה להאמין שיש חיים אחרי המוות,אחרי הכל אם אנשים לא חוזרים משם-סימן שטוב שם
זה מחשבה נורא כיפית לחשוב עליה
האם יש גילגול נשמות?אין לי מושג
האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום?מקווה שגן עדן
האם לדעתך אחרי המוות את פשוט נשמה שמעופפת לה?לא. מה את חושבת על כל המיסטיקנים שמתקשרים עם המתים?לא כלכך מאמינה לך:// למה מגיע לך לחיות לדעתך? מה המטרה שלך בחיים?המטרה היא להיות מאושרת נראלי
אפעם לא חשבתי על זה
האם האנושות תחדל להתקיים יום אחד?יש סיכוי לפי דעתי..

עונה:] ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

לדעתך משמעות החיים?לא יודעת אם יש משמעות..וזו שאלה קצת מסובכת האם פעם פקפקת בעצם קיומך?כן מה קורה משהו אחרי המוות?חשבתי על זה הרבה פעמיים ואין לי מושג..אבל אני מאמינה ברוחות האם יש גילגול נשמות?לא נראה לי האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום?אני מאמינה שיש משהו אבל אני לא יודעת אם זה מחולק רעים\טובים האם לדעתך אחרי המוות את פשוט נשמה שמעופפת לה?זאת אומרת שאין גוף?יכול להיות
מה את חושבת על כל המיסטיקנים שמתקשרים עם המתים?אני חושבת שחצי מהם רמאות למה מגיע לך לחיות לדעתך? מה המטרה שלך בחיים?לחיות זאת המטרה לא? האם האנושות תחדל להתקיים יום אחד?אם נמשיך ככה..עצוב להגיד שכן

hilonet14

New member
עונה

לדעתך משמעות החיים? מה זאת אומרת? האם פעם פקפקת בעצם קיומך? לא ממש, אבל פעם חשבתי שהכל.. זה לא אמיתי מה קורה משהו אחרי המוות? לדעתי כן, גן עדן גיהנום וגילגולי נשמות האם יש גילגול נשמות? חחח כן האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום? חחחחח האם לדעתך אחרי המוות את פשוט נשמה שמעופפת לה? לא נראה לי מה את חושבת על כל המיסטיקנים שמתקשרים עם המתים? שיעזבו אותם בשקט למה מגיע לך לחיות לדעתך? מה המטרה שלך בחיים? לעזור לאלה שצריכים עזרה האם האנושות תחדל להתקיים יום אחד? לא... עם כל הגאונים שיש היום, ימצאו להכל פיתרונות

דנטל

New member
איזה כובד

לדעתך משמעות החיים? לבלות כמה שאפשר = לעשות חיים האם פעם פקפקת בעצם קיומך? אולי כשהייתי קטנה מה קורה משהו אחרי המוות? לא יודעת ולא מענין, אני חיה את הרגע האם יש גילגול נשמות? לא מאמינה בדברים כאלה האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום? לא האם לדעתך אחרי המוות את פשוט נשמה שמעופפת לה? לא מה את חושבת על כל המיסטיקנים שמתקשרים עם המתים? בולשיט למה מגיע לך לחיות לדעתך? מה המטרה שלך בחיים? "מגיע"? לא מגיע, זו זכות האם האנושות תחדל להתקיים יום אחד? אולי, לא מתעסקת בזה

1Shir

New member
משמעות החיים

לדעתך משמעות החיים? ללמוד. להנות. בעיקר פשוט להיות. האם פעם פקפקת בעצם קיומך? אני קיימת, השאלה מה זה אומר אם בכלל.. קורה משהו אחרי המוות? כן האם יש גילגול נשמות? לא יודעת, נראה לי שאולי כן האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום? לא האם לדעתך אחרי המוות את פשוט נשמה שמעופפת לה? לא ממש מה את חושבת על כל המיסטיקנים שמתקשרים עם המתים? כלום למה מגיע לך לחיות לדעתך? מה המטרה שלך בחיים? מי אמר שמגיע לי? אם אני חיה אז עובדה שמגיע לי, לטוב או לרע. אין לי ממש מטרה, המטרה שלי היא בכל רגע בפני עצמו מה שמרגיש לי נכון. האם האנושות תחדל להתקיים יום אחד? כןןןןןןןן

n o g n o g

New member
..........7986666

לדעתך משמעות החיים? היא האדם, ליהנות. חיים רק פעם אחת. האם פעם פקפקת בעצם קיומך? לא הבנתי את השאלה, אם אי פעם חשבתי שכל זה חלום? כן. מה קורה אחרי המוות? אין לי מושג. לא מעניין אותי גם. האם יש גילגול נשמות? לא. האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום? לא. האם לדעתך אחרי המוות את פשוט נשמה שמעופפת לה? לא. מה את חושבת על כל המיסטיקנים שמתקשרים עם המתים? בולשיט. למה מגיע לך לחיות לדעתך? מה המטרה שלך בחיים? המטרה בחיים היא לעשות משהו, להיות מישהו. האם האנושות תחדל להתקיים יום אחד? כן.

sukrazit

New member
עונההה

לדעתך משמעות החיים? בעע מסובך.. האם פעם פקפקת בעצם קיומך? כן..בערך.. מה קורה משהו אחרי המוות? גן עדן וגיהנום האם יש גילגול נשמות? לא האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום?כן האם לדעתך אחרי המוות את פשוט נשמה שמעופפת לה? לאא מה את חושבת על כל המיסטיקנים שמתקשרים עם המתים? מאמינה בזה למה מגיע לך לחיות לדעתך? מה המטרה שלך בחיים? הלוואי והייתי יודעת...יותר נכון המטרה שלי בחיים היא לדעת מה המטרה שלי בחיים ולהגשים אותה.. האם האנושות תחדל להתקיים יום אחד? לא נראלי..אבל הכל יכול לקרות..

linoy pal

New member
../images/Emo192.gifעונה

לדעתך משמעות החיים?אמ...וואי צריך לחשוב על זה האם פעם פקפקת בעצם קיומך?כן מה קורה משהו אחרי המוות?עולים למעלה האם יש גילגול נשמות?לא נראה לי האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום?כן האם לדעתך אחרי המוות את פשוט נשמה שמעופפת לה?יכול ליהיות מה את חושבת על כל המיסטיקנים שמתקשרים עם המתים?ב=ו=ל=ש=י=ט למה מגיע לך לחיות לדעתך? מה המטרה שלך בחיים?אמ...לא יודעת האם האנושות תחדל להתקיים יום אחד?לא חס וחלילה

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה לדעתך משמעות החיים
להצליח, להנות מהחיים ולהיות מאושרים, להקים משפחה האם פעם פקפקת בעצם קיומך
כן מה קורה משהו אחרי המוות
הנשמה הולכת לגן עדן או גיהנום. האם יש גילגול נשמות
כן האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום
כן האם לדעתך אחרי המוות את פשוט נשמה שמעופפת לה
אולי.. מה את חושבת על כל המיסטיקנים שמתקשרים עם המתים
יכול להיות. למה מגיע לך לחיות לדעתך? מה המטרה שלך בחיים
המטרה שלי בחיים?? להצליח, להקים משפחה... ולמה מגיע לי לחיות? למה לא?! האם האנושות תחדל להתקיים יום אחד
אין לדעת!

M m m B o p

New member
../images/Emo225.gif :))

לדעתך משמעות החיים? לדעתי משמעות החיים היא לדעת ליפול ולדעת לקום.. האם פעם פקפקת בעצם קיומך? לא מה קורה משהו אחרי המוות? האמת, אני לא חושבת שקורה משהו מסויים אחרי שמתים, פשוט מתים ולא מרגישים יותר כלום, לא חיים יותר. למרות שהייתי שמחה אם היה אפשר להיות 'רוחות רפאים' לאחר המוות, לראות מה קורה לאחר שאתה מת. האם יש גילגול נשמות? לא חושבת האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום? לא נראה לי האם לדעתך אחרי המוות את פשוט נשמה שמעופפת לה? הלוואי וכן אבל לא יודעת מה את חושבת על כל המיסטיקנים שמתקשרים עם המתים? אם הם מאמינים בזה אז סבבה להם. למה מגיע לך לחיות לדעתך? מה המטרה שלך בחיים? למה מגיע לי לחיות? כי אני בנאדם טוב בכללי, באמת.. מה המטרה שלי בחיים? להשיג כמה שיותר רגעי אושר, לממש את כל המטרות שלי. האם האנושות תחדל להתקיים יום אחד? אי אפשר לדעת.. הכל השערות

B A W

New member
עונה. שאלון מעולה (לפי דעתי)

לדעתך משמעות החיים? אין לחיים האלו משמעות. אני פה בגלל שההורים שלי נורא אהבו אחד את השני והחליטו לממש את אהבתם, ובאופן פרימיטיבי יותר, אני פשוט אהיה דור ההמשך של ההורים שלי. אני משמרת את קיומם. האם פעם פקפקת בעצם קיומך? אכן. אבל אם אני כבר פה... מה קורה משהו אחרי המוות? יש מנוחה סוףסוף מהמוח המעוות שלי, מהחיים המטורפים האלו, מההתמודדות האינסופית הזו. אני מקווה בכל אופן, ומאמינה בכל ליבי. האם יש גילגול נשמות? בעבר האמנתי שכן. אני עדיין מאמינה בעצם אבל זה מסובך ומורכב. האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום? אף פעם לא הקדשתי לזה מחשבה. האם לדעתך אחרי המוות את פשוט נשמה שמעופפת לה? לא מה את חושבת על כל המיסטיקנים שמתקשרים עם המתים? לא מאמינה. למה מגיע לך לחיות לדעתך? מה המטרה שלך בחיים? לא מגיע לחיות. אבל אם עוד לא לקחו לי את החיים כנראה גם לא מגיע לי למות... המטרה שלי בחיים? אולי להשלים עם עצם קיומי, לאהוב אותי כמו שאני. זו המטרה הכי גדולה שלי כנראה... אין לי שום שאיפה להצליח. אני רק רוצה להיות שלמה. האם האנושות תחדל להתקיים יום אחד? כן. ד"א ח"ח על השאלון, באמת נהנתי...

עונה. וגם חדשה.. ^^

אני נועה. 14 כמעט מירושלים. אני אשמח לנסות להצטרף ולראות איך זה, כי אני אוהבת שאלונים. :] לדעתך משמעות החיים? לא יודעת, אני חושבת על זה המון ואין לי תשובה.. האם פעם פקפקת בעצם קיומך? המון. מה קורה משהו אחרי המוות? לא. האם יש גילגול נשמות? קשה לי לענות על זה כי אני לא כ"כ מאמינה, אבל מצד שני- אחרי שאנחנו מתים הגופה נרקבת אבל מה עם כל המחשבות? הזכרונות? מה קורה איתם? האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום? לא. האם לדעתך אחרי המוות את פשוט נשמה שמעופפת לה? הנפש- אולי עוברת קצת לאדם אחר... מה את חושבת על כל המיסטיקנים שמתקשרים עם המתים? לא מאמינה בזה כל כך. למה מגיע לך לחיות לדעתך? מה המטרה שלך בחיים? לא מגיע לי, ואין לי מטרה. אנחנו סתם חיים בלי שום סיבה, אולי בטעות. האם האנושות תחדל להתקיים יום אחד? כן.

למעלה