שאלון:

gali56

New member
שאלון:

מי שלא עונה הוא חמוקיקוD: הזוי ומטע. שם: שם משפחה: חבר/ חברה/ בעל/ אישה: גיל: מין: מספר זהות: סוג דם: אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: גובה: משקל: תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? אכפת לך מזה? למה? בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? מה השעה עכשיו? איפה בדקת? למה דווקא שם? מה הצלצול של הפלאפון שלך? מתי הורדת אותו? את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? את/ה עייף/ה עכשיו? למה? מתי הלכת אתמול לישון? מה עשית עד אז? יש לך יס או הוט? מרוצה ממה שיש לך? היית רוצה להחליף? מה הערוץ המועדף עליך? למה? איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? זה הרבה לדעתך? מה את/ה עושה במחשב? את/ה מסתכלת באתרי סקס? את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? את/ה משקר? את/ה נוהג לשקר הרבה? למי את/ה משקר הכי הרבה? למה דווקא לו/ לה? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? גנבת פעם? רצחת? נאפת? בגדת? התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? הרבצת? למי? למה? יש לך זיכרון טוב? מה הטעם שלך במוסיקה? מהי הלהקה האהובה עליך? הזמר האהוב? הזמרת האהובה? השחקן האהוב? השחקנית האהובה? הסרט האהוב? הסדרה האהובה? למה דווקא הסדרה הזאת? ממליץ/ה עליה? ז'אנר אהוב בטלויזיה: ז'אנר אהוב בספרות: מאכל אהוב? למה דווקא המאכל הזה? איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כמה כסף יש לך בקופה? זה הרבה לדעתך? כמה את/ה מבזבז/ת ביום? על מה בעיקר? באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? עם מי? למה דווקא איתו/איתה? מה האייקון האהוב עלייך? למה דווקא הוא? כואב לך משהו עכשיו? מה? למה? מה הספקת לעשות היום? כמה זמן את/ה מול המחשב היום? משעמם לך עכשיו? מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?

HaDaRoSh

New member
ווהווו כמה שאלונים../images/Emo3.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

שם: הדר שם משפחה: XD חבר/ חברה/ בעל/ אישה: בעל דאנקן, אישה פרגי גיל: עוד שלושה חודשים 18 !!!!!!!!!!!!!! אי וויל בי סון ליגל !! מין: הרבה, זאת אומרת נקבה... מספר זהות:
סוג דם: אין לי מושג :S אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: חמש סנטימטר
גובה: מטר שישים ו... משקל: שמנה
תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? בינוני נוטה לגדול [אימצתי מגילי
] את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? יאפ אכפת לך מזה? לא למה? ככה בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? 500 שקל
סווטצ'רט מTNT
את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? [לא עניתי אבל אני יכולה להגיד שכן
] את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא
לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? כן, מאוד, זה מה שחסר לי
מה השעה עכשיו? 17:32 איפה בדקת? בשעון של המחשב למה דווקא שם? הכי קרוב מה הצלצול של הפלאפון שלך? פרגלישס =] מתי הורדת אותו? לא הורדתי, העברתי מהמחשב לפלא ממזמןןןןןןןןן את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? חולה עליו את/ה עייף/ה עכשיו? לא למה? ככה מתי הלכת אתמול לישון? 3 וחצי מה עשית עד אז? מחשב יש לך יס או הוט? הוט ! כל מה שחם
מרוצה ממה שיש לך? ברור היית רוצה להחליף? בשום פנים ואופן מה הערוץ המועדף עליך? MTV למה? כי אני חולת מוזיקה איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? כול שידורי המוזיקה
כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? הרבה
כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? המון זה הרבה לדעתך? כע מה את/ה עושה במחשב? פורומים, אתר של בלאק, מוזיקה, ומסנג'ר [והכול ביחד
] את/ה מסתכלת באתרי סקס? נופ
את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא
את/ה משקר? לא את/ה נוהג לשקר הרבה? לא למי את/ה משקר הכי הרבה? אמממ :S לא משקרת
למה דווקא לו/ לה? אנייייייי לאאאאאאאאאאא משקרתתתתתתתתתת
היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? נו חלאס באמת
את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? דיי כבררררררר
גנבת פעם? לא רצחת? לא נאפת? כן
בגדת? כן
התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרבצת? ברור
למי? לחברות שלי, כול הזמן למה? כי זה כייף
יש לך זיכרון טוב? כן, שפתחתי את הגבה, אה זה לא טוב
מה הטעם שלך במוסיקה? נדיר
סתם, אוהבת היפ הופ מהי הלהקה האהובה עליך? BEP אוף קורס הזמר האהוב? דאנקן
הזמרת האהובה? פרגי פרג רוקינג אין מיי וורלד
השחקן האהוב? מיסטר ביןןןןןןןןןןןןןןןן, איך קוראים לשחקן ?
השחקנית האהובה? אנג'לינה ג'ולי
הסרט האהוב? מר וגברת סמית
הסדרה האהובה? פרוייקט מסלול למה דווקא הסדרה הזאת? כי זה יפה ממליץ/ה עליה? באאאארור ז'אנר אהוב בטלויזיה: קומדיה ז'אנר אהוב בספרות: ---- מאכל אהוב? מקרוניםםם למה דווקא המאכל הזה? כי זה טעים
איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? המבורגררררררר
כמה כסף יש לך בקופה? נאדה זה הרבה לדעתך? ברור כמה את/ה מבזבז/ת ביום? יש ימים 100 יש ימים 20 אגורות
על מה בעיקר? אוכלללל XD באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? טאוור רקורדס וג'ויסטיק
עם מי? עם מי שבא איתי
למה דווקא איתו/איתה? כי הוא בא איתי
מה האייקון האהוב עלייך? --->
למה דווקא הוא? כי הוא חמודי, הנה
מה לא?
כואב לך משהו עכשיו? לא מה? אמרתי לא למה? להכאיב לעצמי בכוונה ? מה הספקת לעשות היום? אמפפפ, מחשב מחשב נס קפה מחשב מחשב אוכל מחשב מחשב מחשב כמה זמן את/ה מול המחשב היום? ראה שאלה קודמת משעמם לך עכשיו? כע מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? עונה על סקרים מטופשים בעעע שנהההה

system האחת

New member
עונה...!../images/Emo9.gif

שם:גל שם משפחה:XD חבר/ חברה/ בעל/ אישה:פרגי לכחתי אותה מהדר..
סוג דם:שנייה רגע אני הולדכ לחתוך לעצמי את היד לבדוק..! [
מה ניראה לכם שאני מחפשת במסמכים מה סוג הדם שלי?!] אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:לאיודעת גובה:לאבדקתי מזמן
משקל:36 ככה תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? באמצע בארך את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? אהא אכפת לך מזה?לא למה?ככה בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?לא מוכרת..
את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? הרבה פעמים
לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?שזה?! את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא שונאת אנשים שחשים.. לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? ממש
לא מה השעה עכשיו? לאיודעת אין לידי שעון בע ואין לי כוח לזוז.. איפה בדקת?..... למה דווקא שם?...... מה הצלצול של הפלאפון שלך? stupid girl של פינק
מתי הורדת אותו? לפני שבועיים את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?
חולה עליו! את/ה עייף/ה עכשיו? מאוד למה? כי החיים מעייפים..
מתי הלכת אתמול לישון? 12:00 מה עשית עד אז?הייתי במחשב וראיתי טלוויזיה יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? בטח..! היית רוצה להחליף? מה פתאום
מה הערוץ המועדף עליך? יש הרבה ערוץ 13 שזה הוט פאן...[סרטים] ,MTV, ערוץ 3 [פרוייקט מסלול אוף סנטינו לא ניצח
],ערוץ האקשן משו כזה [השירדות] למה? מעניין
איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? פרוייקט מסלול, סרטים.. כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?הרבה.. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? כמה שיוצא לי..! זה הרבה לדעתך? כן מה את/ה עושה במחשב?בפורומים,קומונות.. את/ה מסתכלת באתרי סקס? חס וחסה.. את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא זה לא מעניין אותי
את/ה משקר? לא.. את/ה נוהג לשקר הרבה? כן למי את/ה משקר הכי הרבה?להורים חחח למה דווקא לו/ לה? כי הם מאמינים
היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? לא את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? אני לא חושבת שהוא ישקר.. גנבת פעם?ממ.. לפעמים בצחוק אבל לא ממש גנבה..
רצחת?לא.. נאפת?ממ.. מה זה? בגדת? לפעמים כן התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא.. הרבצת? כן חח אבל בצחוק למי? לכמה למה? כי זה ממלאה לי את שמחת החיים
יש לך זיכרון טוב? בארך מה הטעם שלך במוסיקה? רוק היפ הופ...! מהי הלהקה האהובה עליך?bep
הזמר האהוב?ווילי.. הזמרת האהובה? פרג
השחקן האהוב? ממ.. אין ממש השחקנית האהובה?מרי קייט ואשלי בסרטים שלהם...![יום בניו יורק. ושיגעון של הישרדות] הסרט האהוב? יש לי מלאן..[
יש לה ביצים,שגעון של השרדות,יום בניו יורק,חותנת בהפרעה, ראיתי מלאן סרטים... טובים] הסדרה האהובה? פרוייקט מסלול .. למה דווקא הסדרה הזאת? אני חורשת על סדרות כאלה של אופנה טופ מודל והדוגמניות כאלה.. ממליץ/ה עליה? אהא
ז'אנר אהוב בטלויזיה:אין ז'אנר אהוב בספרות:אין מאכל אהוב? חחח אמ.. מקדונלדס...,בן אנג'ריס, בית הפנקיק,מקס ברנר... חחח חולה על זה.. למה דווקא המאכל הזה? המאכלים חח כי זה טעים..
איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?......... כמה כסף יש לך בקופה?עכשיו אני מרוששת בזבזתי את כל הכסף שלי על מקרר לחדר בצורת קוקה קולה חח ונישאר לי 200 שח.. זה הרבה לדעתך? ממש לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום? הרבה כל יום אני קונה קולה.. חייבת.. על מה בעיקר? קולה ופיצ'פקס וגם הרבה באנטר... באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?טופ טאן,אנטר,בלו בארד, הפנינג לראות פוסטרים חח
עם מי? חברים למה דווקא איתו/איתה? כי מצחיק.. מה האייקון האהוב עלייך? ממ אין למה דווקא הוא?........... כואב לך משהו עכשיו? כן מה?הראש למה? מהשאלון הארוך..
מה הספקת לעשות היום? כלום כמה זמן את/ה מול המחשב היום? שעתיים משעמם לך עכשיו? יחסית כן מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? מחכה למשיח..!

HaDaRoSh

New member
האמממ ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

דבר ראשון, את ל-א לוקחת לי את פרג. דבר שני, נרקיסיסטיות זה אהבה עצמית יותר מדיי
דבר שלישי, צריך ללמד אותך לשרשר

system רולז

New member
../images/Emo3.gif

הדר זה היה סתם...
חח פעם הבאה אני אשאל אותך
וכבר הבנתי מה זה נרקיסיסטיות.. ולעזזל מה זה לשרשר?!
מישו צריך ללמד אותי פעם אחת ולתמיד..

Cuttie Cat

New member
עונה... חחח

שם:גילי שם משפחה:XD חהחה חבר/ חברה/ בעל/ אישה:רווקה חח גיל:17 מין:נקבה מספר זהות: ששש סוג דם: אנערף אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: מהה גובה:1.55 משקל:51.. אבל אני נראית רזה זה בסדר חח תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?קטן את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כה אכפת לך מזה?לא למה?מה אכפת לי מה גודל הלב שלי.. חח בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?עשרים שקל חח את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? יש ימים לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? טיפונת אני לא אתאהב בעצמי חח את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? יש ימים..חח אבל בדרך כלל לא אני בן אדם מאד צנוע :) חח לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? ממש לא מה השעה עכשיו?19:39 איפה בדקת?במחשב למה דווקא שם?הכי נוח מה הצלצול של הפלאפון שלך? we ride - rihanna מתי הורדת אותו?לפני שבועיים את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהבת את/ה עייף/ה עכשיו?קצת למה?כי לא ישנתי מספיק מתי הלכת אתמול לישון?5 בבוקר מה עשית עד אז? חברות יש לך יס או הוט?הוט מרוצה ממה שיש לך?כה היית רוצה להחליף?לא מה הערוץ המועדף עליך?אם טי וי היטס למה?כי הוא יפה חח איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? יש שם מצעדים כל היום כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? כל פעם שאין מה לראות אני שמה אותו ומשאירה על התחנה כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? ביום? שעתיים.. זה הרבה לדעתך? לא ממש מה את/ה עושה במחשב?כל מיני את/ה מסתכלת באתרי סקס?בטח... שלא חההההההההההה את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? אני ל=א את/ה משקר?לא את/ה נוהג לשקר הרבה?לא למי את/ה משקר הכי הרבה? לאף אחד למה דווקא לו/ לה? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כה חח גנבת פעם?כה רצחת?בטח נאפת?מההה בגדת?לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לא הרבצת?לא למי? למה? יש לך זיכרון טוב?מאד מה הטעם שלך במוסיקה? אני מאד מגוונת מהי הלהקה האהובה עליך?בלאק אייד פיזז בפעם המליוןןןןן הזמר האהוב?אין הזמרת האהובה?פרגיייייייייייייייי השחקן האהוב? יש המווון השחקנית האהובה?המוון חח הסרט האהוב?יש המוןןןןןןןןן.. טיטאניק,הר ברוקבק,המומי וכדומה חח הסדרה האהובה?אבודים,חברים,סיינפלד למה דווקא הסדרה הזאת? כי הם מדהימות אווו חח ממליץ/ה עליה?כה ז'אנר אהוב בטלויזיה:קומדיה ז'אנר אהוב בספרות:הרפתקאות ,פנטזיה מאכל אהוב?סלט למה דווקא המאכל הזה? טעים לי איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כל מיני כמה כסף יש לך בקופה?300 זה הרבה לדעתך? זה פסדר כמה את/ה מבזבז/ת ביום? תלוי לאן אני הולכת... נגיד ש70 בממוצע חח על מה בעיקר?בתי קפה באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?זארה עם מי?חברות למה דווקא איתו/איתה?כי זה הכי כיף מה האייקון האהוב עלייך? :) למה דווקא הוא?כי הוא האייקון הכי מפורסם שיש!!!!!!!!!!!!!!! חח כואב לך משהו עכשיו?כה מה?הגבבבבב למה? הכיסא הזה חרא מה הספקת לעשות היום? וואלה כלום כמה זמן את/ה מול המחשב היום?אין לי מושג משעמם לך עכשיו?כה מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? רואה סרט

gali56

New member
אני.מתוך שיעמום!

שם:XD שם משפחה:... חבר/ חברה/ בעל/ אישה:..................... גיל:............... מין:.............. מספר זהות:..................... סוג דם:ABCDE. אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:1.56.
גובה:אנערף? משקל:9876! תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?בומבסטי!סתם סתם פיצי פיצי את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?לא אכפת לך מזה?לא למה?כיייייי ככה? בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?אממ..יש לי ג'קט וחולצה את החולצה ב-35 ש"ח ואת הג'קט ב 150 ש"ח את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?בטח...אני מכוערת תחת. לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?:S את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?אני יודעת
תשאל את אלה שמכירים אותי לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?כן מה השעה עכשיו?19:50 איפה בדקת?בשעון שעל היד שלי למה דווקא שם?ככייי ככה(?) מה הצלצול של הפלאפון שלך?אין לי..
מתי הורדת אותו?
את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?
את/ה עייף/ה עכשיו?לא למה?כיי אני לא עייפה?
מתי הלכת אתמול לישון?9 וחצי חחחחחח
מה עשית עד אז?מנערף? יש לך יס או הוט?הוט שליטע!!
מרוצה ממה שיש לך?בטח! היית רוצה להחליף?אמרתי שכן אז לא?!
מה הערוץ המועדף עליך?ניק וMTV. למה?כי יש לפרה תחת. איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?אני לא ממש רואה טלוייזיה.
כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? נראה לי 3 שעות. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?24 שעות ביממה??! זה הרבה לדעתך?לא.
מה את/ה עושה במחשב?משתעמת? את/ה מסתכלת באתרי סקס?בטח...למה נראה לכם?
את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?נו סעמק. את/ה משקר?לפעמים. את/ה נוהג לשקר הרבה?לא למי את/ה משקר הכי הרבה?לחברותי למה דווקא לו/ לה?כי.. היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?לא יודעת את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?איזה שאלה מסובכת.. גנבת פעם?כן רצחת?כן נאפת?כן בגדת?כן התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?אנחנו בכיתה ה'!
הרבצת?כן למי?כן למה?כן יש לך זיכרון טוב?לא מה הטעם שלך במוסיקה?רוק והיפ הופ. מהי הלהקה האהובה עליך?BEP לינקין פארק,רד הוט צ'יילי פפרס. הזמר האהוב?.. הזמרת האהובה?רוני השחקן האהוב?. השחקנית האהובה?פלורסיינטה ברטוטי הסרט האהוב?לא יודעת יש הרבה:S הסדרה האהובה?:S למה דווקא הסדרה הזאת?":S ממליץ/ה עליה?:S ז'אנר אהוב בטלויזיה:מה?!
ז'אנר אהוב בספרות:|חבול ביותר| מאכל אהוב?קנג'י![עוף בסגנון הודי] למה דווקא המאכל הזה?כי ככה! איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?נודלס כמה כסף יש לך בקופה?1000 ומשו. זה הרבה לדעתך?לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום?תלוי. על מה בעיקר?תלוי. באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?טאור רקורדס. עם מי?חברות. למה דווקא איתו/איתה?כי מתחת לתחת צומחת לפתע. מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא?כי"
כואב לך משהו עכשיו?בטח. מה?התחת. למה?כי אני יושבת עליו. מה הספקת לעשות היום?המון. כמה זמן את/ה מול המחשב היום?אממ 2 וחצי. משעמם לך עכשיו?כן מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?משתעממת. וואי השתגעתי.

MaRiNa DuANi

New member
עונע:]../images/Emo20.gif../images/Emo203.gif

שם:מרינה שם משפחה:טרינייב חבר/ חברה/ בעל/ אישה: גיל:10 וחצי[יותר] מין:נקבהXDשליטעע
מספר זהות:שחכתי
סוג דם:מאיפה לי
אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:גם למדוד את האמצעית
XD גובה:לא זוכרת משקל:30 תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?בנוני את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?לא
אכפת לך מזה?אפשאר... למה?מעניין בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?למכור!?האא?? את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?XD לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?לא יודעת, מה אחרים חושבים.. לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?עוד משהו
מה השעה עכשיו?8:12 איפה בדקת?בכף רגלXDבשעון
למה דווקא שם?כי הרגל עוזרת ליXDחעחע מה הצלצול של הפלאפון שלך?סתם איזה משהו... מתי הורדת אותו?לא הורדתי אין לי כוח:0 את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?אני אוהבתת
צלצול תעשה לי מנגינהXDאחם
את/ה עייף/ה עכשיו?לא ממש
למה?מה למהה?!?כככה מתי הלכת אתמול לישון?לא זוכרת
מה עשית עד אז?.... יש לך יס או הוט?יסססס מרוצה ממה שיש לך?דעע.... היית רוצה להחליף?ללעע מה הערוץ המועדף עליך?כל מיני,במיוחד של שירים
למה?אני ואהבת מוסיקה
איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?..... כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?המון פעמים כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?על תשאלו XDהמון המון המון... זה הרבה לדעתך?לא אני צריכה עוד זמן אנשים.... מה את/ה עושה במחשב?תפוז שליטע יאאא
את/ה מסתכלת באתרי סקס?לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?לא את/ה משקר?לא את/ה נוהג לשקר הרבה?לא המון.. למי את/ה משקר הכי הרבה?לא יודעת.. למה דווקא לו/ לה?... היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?לא יודעת.. את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?תלוי גנבת פעם?לא
רצחת?כןןןןןן את האהבה שליXD
נאפת?... בגדת?לאא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לא יודעת
הרבצת?ברור :D למי?רשימה ערוקהה
למה?ככה בא ליXD יש לך זיכרון טוב?ככןןן מה הטעם שלך במוסיקה?רוק,פופ,ראפ
מהי הלהקה האהובה עליך?נווו מן הסתם אני הפורום שלה עכשיו
הזמר האהוב?אין לי ניראה לי דנקר>< הזמרת האהובה?רוני,פרגי,יעל
השחקן האהוב?דנקר,אושרי כהן
השחקנית האהובה?אניה בוקשטיין,יעל דואני,רוני דואני,...... הסרט האהוב?יש המון... הסדרה האהובה?יש המון.. למה דווקא הסדרה הזאת?.... ממליץ/ה עליה?..... ז'אנר אהוב בטלויזיה:יש המון ז'אנר אהוב בספרות:ריצה,כדור עוד יש עוד.... מאכל אהוב?המבורגר
למה דווקא המאכל הזה?כי הוא טעים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?צ'יפס,פיצה כמה כסף יש לך בקופה?מי אוסף בכלל?
זה הרבה לדעתך?.. כמה את/ה מבזבז/ת ביום?המון... על מה בעיקר?.... באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?בגדים
עם מי?חברות,הורים... למה דווקא איתו/איתה?ככה מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא?הם יפים
כואב לך משהו עכשיו?לע
מה?.. למה?.. מה הספקת לעשות היום?המון דברים... כמה זמן את/ה מול המחשב היום?המון זמן... משעמם לך עכשיו?קצת... מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?לא ד'עת

HaDaRoSh

New member
חחחחחח זה ספרות ../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

לא ספורט

עונה../images/Emo9.gif ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

שם:מעיין שם משפחה: חבר/ חברה/ בעל/ אישה:
סוג דם:כנ"ל אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:
XDDD גובה:חפרתם
משקל:.. תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?די קטן
או בינוני
אני צריכה להשוות
את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?לא אכפת לך מזה?נחמד לדעת באיזה גודל הלב שלי
למה?מה למה? ככה
בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?פחח את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?תלוי איך וכמה הם אומרים את זה את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?לא אבל אני יודעת שלי אין ביטחון עצמי מה השעה עכשיו?13:16 איפה בדקת?במחשב למה דווקא שם?כי אין לי כוח לבדוק בשעון על היד
מה הצלצול של הפלאפון שלך?every time we touch מתי הורדת אותו?לא זוכרת
את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?לא היה לי מה לשים וזה שיר יפה
את/ה עייף/ה עכשיו?מאוד למה?כי יש בי"ס
מתי הלכת אתמול לישון?12 ומשהו מה עשית עד אז?ראיתי טלוויזיה והייתי בקניון גבעתיים יש לך יס או הוט?הוט מרוצה ממה שיש לך?כן היית רוצה להחליף?לא מה הערוץ המועדף עליך?3 למה?ככה איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?הרבה כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?בעיקר בערב כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?אני לא סופרת זה הרבה לדעתך?יחסי מה את/ה עושה במחשב?פה ובעוד מקומות (ושירים וכו') את/ה מסתכלת באתרי סקס?לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?לא את/ה משקר?עכשיו? לא
את/ה נוהג לשקר הרבה?נהגתי בדברים קטנים
למי את/ה משקר הכי הרבה?לא יודעת למה דווקא לו/ לה?
היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?כן (אבל אני לא משקרת הרבה
) את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?כן גנבת פעם?לא רצחת?לא נאפת?לא בגדת?לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לא הרבצת?כן למי?לאחותי ולחברות (בצחוק אבל..) למה?
יש לך זיכרון טוב?הרבה מה הטעם שלך במוסיקה?רוק ופופ מהי הלהקה האהובה עליך?BEP ועוד (עניתי על זה למטה) הזמר האהוב?לא יודעת הזמרת האהובה?יש כמה השחקן האהוב?אין ממש השחקנית האהובה?אין אחת מועדפת אבל אני אוהבת את ג'ניפר אניסטון הסרט האהוב?גם כמה הסדרה האהובה?חברים למה דווקא הסדרה הזאת?כי זה קורע ממליץ/ה עליה?כן ז'אנר אהוב בטלויזיה:קומדיה ז'אנר אהוב בספרות:אממ..לא יודעת
מאכל אהוב?פשטידת תפו"א למה דווקא המאכל הזה?כי זה טעים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?נודניקים
כמה כסף יש לך בקופה?
זה הרבה לדעתך? כמה את/ה מבזבז/ת ביום?לא הרבה על מה בעיקר?כל פעם משהו אחר.. באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?בגדים או דיסקים
עם מי?תלוי למה דווקא איתו/איתה? מה האייקון האהוב עלייך?
,
,
למה דווקא הוא?*השאלה נמחקה* כואב לך משהו עכשיו?לא מה? למה? מה הספקת לעשות היום?בי"ס ולאכול
כמה זמן את/ה מול המחשב היום?רבע שעה משעמם לך עכשיו?קצת מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?פה
(סתם
..כל מיני)

HaDaRoSh

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

פעם הבאה שאת בקניון גבעתיים תגידי לי !!!!!!!!!!!
אני חמש דקות משם !!!! מובן ???
ולא ידעתי שיש מאכל כזה נודניקים

x N O A M x

New member
מה זה פה נהינו פורום סקרים ושאלונים

יאללה נענה:]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] שם:נעם שם משפחה:חסוי לקהל הרחב
חבר/ חברה/ בעל/ אישה:אישה, ופרגי שמה.:] גיל:14 במרץ מין:זכר..סתם לא..נקבה:] מספר זהות:חסויוש סוג דם:חחחחחחח אולי גם תשאלי מה הנפח של המוח שלי? אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:שניה אני בודקת גובה:מטר חמישים ושתיים
טוב נו, גם פרג ככה שתינו גמדות לנצח
משקל:------ תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?בינוני שקסי כזה.. את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?וואלה אכפת לך מזה?לא:S למה?ככה בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?4 שקל..גם ככה חולצת בצפר
את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?אממ..לאא
לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?וואלה את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?לא..ישלי הרבה בטחון:] מה השעה עכשיו?13:37 איפה בדקת?בשעון של המחשב למה דווקא שם?כי ככה רציתי:p מה הצלצול של הפלאפון שלך?'פרגלישס' מתי הורדת אותו?מזמן את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?אוהבת אוהבת..
את/ה עייף/ה עכשיו?לא למה?כי צהריים:S מתי הלכת אתמול לישון?11 בערך מה עשית עד אז?נסעתי לת"א וחזרתיXD יש לך יס או הוט?הוט
מרוצה ממה שיש לך?כעע
היית רוצה להחליף?לא מה הערוץ המועדף עליך?MTV למה?כי זה אחלה ערוץ
איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?כל מיני..בעיקר TRL וכאלה כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?ממ בין 3-4 שעות כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?הרבהXD זה הרבה לדעתך?כןXD מה את/ה עושה במחשב?אוכלת גמבה את/ה מסתכלת באתרי סקס?לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?כן
נו יאו טמבליםXD את/ה משקר?כגלצמילףךדןעיחיעלח לאאאאאאאאא את/ה נוהג לשקר הרבה?לא ממש.. למי את/ה משקר הכי הרבה?לחברה שלי..שהלכתי אתמול לקניון וקניתי ת'מעיל שהיא כל יום מנג'סת לי עליוXD למה דווקא לו/ לה?כי היא הכי סתומה היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?אממ..אנלא הרבה משקרת..אבל חח אם זה לחברה שלי אז לא
את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?חח לאXD גנבת פעם?לא רצחת?החלום שלי [ת'מורה להיסטוריה] נאפת?הא?! בגדת?לא:p התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?חח לאXD הרבצת?פיי מלא למי?חברות למה?ככה יש לך זיכרון טוב?פה ושם מה הטעם שלך במוסיקה?פופ, היפ הופ.. מהי הלהקה האהובה עליך?בלאק הזמר האהוב?ג'סטין טימברלייק, ג'סי מקרטני, ניק לאשיי.. הזמרת האהובה?פרגי, רוני השחקן האהוב?דאמטט מוסקו אלקלעיי דיי הוא כזה חמווווווווווווווווווווווווווווווווווווווודXD השחקנית האהובה?הילארי דאף, לירז צ'רכי.. הסרט האהוב?סטפ אפפ
ופוסידון
הסדרה האהובה?ארץ נהדרת למה דווקא הסדרה הזאת?כי היא כזו קורעתXD ממליץ/ה עליה?בוודאיD: ז'אנר אהוב בטלויזיה:קומדיה ואהבה וכאלה [אם לזה התכוונתXD] ז'אנר אהוב בספרות:מי שם על ספרותת?!!!?!?!?!!???!!!?!!?!!? מאכל אהוב?פיצה יאמ..אבל למרות שזה כה משמין למה דווקא המאכל הזה?כי זה טעיםםםםםםםםם
איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?את כל הג'אנק פוד האלו שאני עכשיו בקושי נוגעת
באלייי פיצהה
כמה כסף יש לך בקופה?אינלי קופהXD ההורים הם הקופה שלי זה הרבה לדעתך?חח כע ישלי מספיק כסף:] כמה את/ה מבזבז/ת ביום?רק על פחית דיאט קולה 5 שקלXD אם זה לקניון זה עובר ת'50 וקרה אפילו שעבר ת'100 אבל עזבו:] על מה בעיקר?דיסקים, אוכל, ואולי קצת בגדים פה ושם חח
באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?טאוור רקורדסס והפנינג עם מי?חברות:] למה דווקא איתו/איתה?כי הן הכי מאגניבות..למרות שיש כמה עם שריטות מה האייקון האהוב עלייך?XD למה דווקא הוא?חחחחחחחחח כי הוא יפה כואב לך משהו עכשיו?כאבה לי בבוקר הבטן=[[ פי איזה כאבים מה?מה מה? למה?ככה מה הספקת לעשות היום?ללמוד[?] כמה זמן את/ה מול המחשב היום?פחות משעהXD משעמם לך עכשיו?נממ..לא:p מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?רואה טלויזיה או משחקת המחשבXD

למעלה