שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

. שמות חיבה: 4. פירסינג: 5. צבע עיניים: 6. מקום הלידה: 7. אוכל אהוב: 8. היית פעם באפריקה? 9. עשית פעם זובור? 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? 11. היית פעם בתאונה? 12. שקדי מרק או קרוטונים? 13. היום המועדף עליך בשבוע? 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): 15. המסעדה האהובה עליך : 16. פרח אהוב: 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): 18. משקה מועדף: 19. טעם גלידה מועדף: 20. דיסני או Warner Bros ? 21. בית קפה מועדף: 22. כמה פעמים נכשלת במבחן הנהיגה? 23. מי האחרון ששלח לך מייל (לפני המייל הזה...)? 24. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? 25. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? 26. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? 27. מי יענה הכי מהר מהאנשים להם שלחת את המייל הזה? 28. מי לא יענה? 29. סדרות טלויזיה מועדפות: 30. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה: 31. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? 32. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? 33. צבע אהוב: 34. ים, אגם או נהר? 35. כמה כתובות קעקע יש לך? 36. נגמר לך פעם הדלק במהלך נסיעה? 37. יש מישהו שאת/ה אוהב/ת עכשיו? שמו?

עונה

. שמות חיבה: ריסי,ריסריס.. כן אני יודעת שזה דפוק לא אשמתי.. 4. פירסינג: אין 5. צבע עיניים: חום ירוק 6. מקום הלידה: חיפה 7. אוכל אהוב: פיצה 8. היית פעם באפריקה? לא 9. עשית פעם זובור? לא( ואין לי שמץ גם מה זה!) 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? בטח! 11. היית פעם בתאונה? כן... 12. שקדי מרק או קרוטונים? קרוטונים 13. היום המועדף עליך בשבוע? אין משהו מיוחד הכל אותו הדבר לפי דעתי 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): בוקסרים בנים.. תחתונים בנות חחח (איזה שאלה!) 15. המסעדה האהובה עליך : נאפיס 16. פרח אהוב: אירוס חיחיחיחי סתם אירוס וורד 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): טניס 18. משקה מועדף: קולה 19. טעם גלידה מועדף: אמ.. יש הרבה 20. דיסני או Warner Bros ? אפחד... אבל אם כבר!!!!!!!!!!! דיסני... 21. בית קפה מועדף: אין משהו מועדף 22. כמה פעמים נכשלת במבחן הנהיגה? לא הייתי בכזה.. 23. מי האחרון ששלח לך מייל (לפני המייל הזה...)? כל מיני פרסומות מעצבנות !! 24. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? אין לי... =( 25. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? מנסה לעשותה כל כדי שלא יהיה לי משעמם! אבל זה לא תמיד מצליח.. רוב הפעמים זה לא מצליח 26. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? אמ... תלוי 27. מי יענה הכי מהר מהאנשים להם שלחת את המייל הזה? לאדעת... 28. מי לא יענה? ^^^^^^^^^^^^^^ 29. סדרות טלויזיה מועדפות: דרייק וגו'וש זואי השמיניה =) 30. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה: משפחה? 31. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? אירופאית 32. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? לדניאל
33. צבע אהוב: סגול אדום כחול וורוד 34. ים, אגם או נהר? נהר 35. כמה כתובות קעקע יש לך? אין לי 36. נגמר לך פעם הדלק במהלך נסיעה? לא 37. יש מישהו שאת/ה אוהב/ת עכשיו? שמו? כן... חסוי..!

מהממת11

New member
עונהה

3. שמות חיבה: צ'נה וצ'ינצ'ילה 4. פירסינג: לאא 5. צבע עיניים: כחול ירוק 6. מקום הלידה: נתניה 7. אוכל אהוב: שניצל ותפוחי אדמה |מאוהב{ 8. היית פעם באפריקה? לא 9. עשית פעם זובור? לא 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? כןן 11. היית פעם בתאונה? לא וחס וחלילה שאני אהיה מעורבת בתאונה... 12. שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק 13. היום המועדף עליך בשבוע? אין 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): תחתון... 15. המסעדה האהובה עליך : אין 16. פרח אהוב: כולם
17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): כדורסל.. 18. משקה מועדף: קוללההה
19. טעם גלידה מועדף: שווקולד וניל 20. דיסני או Warner Bros ? דיסני 21. בית קפה מועדף: אין 22. כמה פעמים נכשלת במבחן הנהיגה? אף פעם
עוד לא ניסיתי אני עוד קטינה...
23. מי האחרון ששלח לך מייל (לפני המייל הזה...)? לא זוכרת... מי בודק אימיל? 24. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? בגדים ונעלים,גם ציור 25. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? כל מיני דברים... 26. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? מאוחר ,אין שעה קבועה 27. מי יענה הכי מהר מהאנשים להם שלחת את המייל הזה? ממזמן אני כבר לא בודקת אימיל 28. מי לא יענה? לא יודעת 29. סדרות טלויזיה מועדפות: ארץ נהדרת,מועדון לילה וטלנובלה בשם להתאהב מחדש.. מישהו רואה את הטלנובלה הזו? 30. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה: חבר שלי
31. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? אירופאית 32. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? לך.. סתם
לזמרת בשם קסקסדה זו ששרה את every time we tocuh [סילחה על השגיאות] 33. צבע אהוב: יש כמה... כחול סגול לבן וורוד 34. ים, אגם או נהר? שלושתם
35. כמה כתובות קעקע יש לך? אין לי 36. נגמר לך פעם הדלק במהלך נסיעה? לא 37. יש מישהו שאת/ה אוהב/ת עכשיו? שמו? כן, קוראים לו אוריאל והוא חבר שלי חח
כפרעליו!!

cate71

New member
נ'י??

שמות חיבה:קט קט קייטי קייטוש שושו טוש קוטיה קוקי גוצ'י ויש עוד מלא . פירסינג:יש 3 חורים באוזניים והיו שני חורים באף . צבע עיניים: כחולות . מקום הלידה: חו''ל 7. אוכל אהוב:אמממ......פירה . היית פעם באפריקה? לא 9. עשית פעם זובור? ??? 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות?לא 11. היית פעם בתאונה? כן 12. שקדי מרק או קרוטונים?קרוטונים 13. היום המועדף עליך בשבוע?חמישי 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות):תחתון 15. המסעדה האהובה עליך :מסעדת שוקולד . פרח אהוב: לא יודעת..ורד 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו):סנוקר..מתה על סנוקר..סבא שלי מלמד אותי לשחק 18. משקה מועדף:נס תי 19. טעם גלידה מועדף:מנגו 20. דיסני או Warner Bros .לא יודעתתת ? 21. בית קפה מועדף: קפה 26 22. כמה פעמים נכשלת במבחן הנהיגה? עוד לא עשיתי . מי האחרון ששלח לך מייל (לפני המייל הזה...)?חברה שלי מחול 24. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך?תמנון..מתה על תמנון 25. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם?מציירת בגדים..אני גם מציירת כשלא משעמם לי 26. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? 12 27. מי יענה הכי מהר מהאנשים להם שלחת את המייל הזה?לא יודעת 28 . מי לא יענה? 29. סדרות טלויזיה מועדפות: אין . האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה:ידיד שלי טל 31. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית?יפנית... 32. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו?לשיר של אביטל..."כל כך לבד" 33. צבע אהוב:כתום 34. ים, אגם או נהר? ים 35. כמה כתובות קעקע יש לך?חחחחח 36. נגמר לך פעם הדלק במהלך נסיעה? לי אל...אבל לאבא שלי כן . יש מישהו שאת/ה אוהב/ת עכשיו?לא אוהבת מחבבת שמו?יוני

D o r B

New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo216.gif

שמות חיבה: אממ דורדור, דורוש.. דוריה
4. פירסינג:
5. צבע עיניים: חום 6. מקום הלידה: חיפה 7. אוכל אהוב: על האש
8. היית פעם באפריקה? לא 9. עשית פעם זובור? שזה? 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? לא 11. היית פעם בתאונה? כן 12. שקדי מרק או קרוטונים? קרוטונים 13. היום המועדף עליך בשבוע? ראשון 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): בקיץ תחתון בחורף בוקסר
15. המסעדה האהובה עליך :
16. פרח אהוב: אין 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): כדורסל 18. משקה מועדף: קולה 19. טעם גלידה מועדף: תות 20. דיסני או Warner Bros ? דיסני 21. בית קפה מועדף: ארומה?
22. כמה פעמים נכשלת במבחן הנהיגה? חכו כמה שנים 23. מי האחרון ששלח לך מייל (לפני המייל הזה...)? דודה שלי
24. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? אין לי
25. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? אוכל
שומע מוזיקה.. 26. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? 12-1 27. מי יענה הכי מהר מהאנשים להם שלחת את המייל הזה?
28. מי לא יענה?
29. סדרות טלויזיה מועדפות: מגרש ביתי, חברים, ארץ נהדרת, המפענחת, הישרדות
30. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה: משפחה 31. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? הנערף
32. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? לרעש של המחשב
33. צבע אהוב: כחול 34. ים, אגם או נהר? אגם 35. כמה כתובות קעקע יש לך? של התפוצ'יפס זה נחשב?
36. נגמר לך פעם הדלק במהלך נסיעה?
37. יש מישהו שאת/ה אוהב/ת עכשיו? שמו? לשמחתי לא

sapiri5

New member
אניי../images/Emo85.gif../images/Emo113.gif

אבל לא הכל אין לי כוח
שמות חיבה:ספ,ספספ, ספירושקה, נעל ג', ספירייי 4. פירסינג:
5. צבע עיניים: חום... 6. מקום הלידה: בלינסון 7. אוכל אהוב: סלט
8. היית פעם באפריקה?
מה יש לחפש שם?
9. עשית פעם זובור? לא.. 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? כן 11. היית פעם בתאונה? פעמיים 12. שקדי מרק או קרוטונים? משמין
13. היום המועדף עליך בשבוע? שישי
14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): חחחח אמממ תחתון
15. המסעדה האהובה עליך : יש מלא... 16. פרח אהוב: חבצלת 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): כדורסל ושחייה 18. משקה מועדף: דיאט קולה 19. טעם גלידה מועדף:
20. דיסני או Warner Bros ? דיסני 21. בית קפה מועדף: ממממ לא יודעת.. 22. כמה פעמים נכשלת במבחן הנהיגה? חח עוד לא התחלתי התייאשתי..
בייייי

עווונה../images/Emo42.gif

שמות חיבה: נויה ניס נעל ב' 4. פירסינג: אין אבל אני רוצה 5. צבע עיניים: חום כהה מגעיל 6. מקום הלידה: אולגה 7. אוכל אהוב: פחמימות חיחי 8. היית פעם באפריקה? לא 9. עשית פעם זובור? לא וזובור זה טקס קבלה כזה שעושים.. בישראל עושים אותו בצבא לפעמים 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? כן 11. היית פעם בתאונה? כן 12. שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק
13. היום המועדף עליך בשבוע? שישי 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): תחתון 15. המסעדה האהובה עליך : לא יודעת 16. פרח אהוב: כל המוגנים
כיף לקטוף אותם 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): כדורסל 18. משקה מועדף: מים 19. טעם גלידה מועדף: שוקולד 20. דיסני או Warner Bros ? דיסני 21. בית קפה מועדף: ארומה?
22. כמה פעמים נכשלת במבחן הנהיגה? 98 23. מי האחרון ששלח לך מייל (לפני המייל הזה...)? 24. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? שאלה ממש קשה אממ.. או ביגוד או לי קופר או קרוקר..זה תלוי כמה כסף יש שם 25. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? שיעורים 26. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? 11 27. מי יענה הכי מהר מהאנשים להם שלחת את המייל הזה? דודה שלך 28. מי לא יענה? סבתא שלך 29. סדרות טלויזיה מועדפות: הטלנובלות של הוט, ארץ נהדרת, כוכב נולד, נולד לרקוד 30. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה:
31. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? אירופאית 32. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? שיר אחד של כריסטינה אגילה 33. צבע אהוב: בבגדים- חום, בכללי- סגול 34. ים, אגם או נהר? ים 35. כמה כתובות קעקע יש לך? 0 36. נגמר לך פעם הדלק במהלך נסיעה? 1 37. יש מישהו שאת/ה אוהב/ת עכשיו? שמו?

sapiri5

New member
אמרו לך פעם שאת נעל?../images/Emo85.gif../images/Emo113.gif

כל הפרחים המוגנים כיף לקטוף אותם

linoy7

New member
../images/Emo9.gif*||

. שמות חיבה: לין, ליני, לילי, פיבי. 4. פירסינג:
5. צבע עיניים: חום דבש 6. מקום הלידה: בי"ח
7. אוכל אהוב: של אמא
8. היית פעם באפריקה? בטח! 9. עשית פעם זובור? שו? 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות?
11. היית פעם בתאונה? לא. טפו טפו טפו
12. שקדי מרק או קרוטונים? קרוטונים 13. היום המועדף עליך בשבוע? לוידעת 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): אף פעם לא ניסיתי חוטיני
15. המסעדה האהובה עליך : לוידעת 16. פרח אהוב: חבצלת
17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): למה רק לצפות?
שחייה 18. משקה מועדף: קולה 19. טעם גלידה מועדף: ריבת חלב
ולוידעת מה עוד
20. דיסני או Warner Bros ?
דיסני 21. בית קפה מועדף: לוידעת 22. כמה פעמים נכשלת במבחן הנהיגה? עוד לא הגעתי לזה
בקרוב
וטפו טפו טפו למה להיכשל?!?!?!?!?!
23. מי האחרון ששלח לך מייל (לפני המייל הזה...)? אה, זה מייל?
24. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? 25. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? כלום 26. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? זה משתנה
27. מי יענה הכי מהר מהאנשים להם שלחת את המייל הזה?
28. מי לא יענה? ^^^ 29. סדרות טלויזיה מועדפות: חברים
השמינייה
מועדון לילה
מה זה השטויות האלה?
גומרות הולכות
30. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה: חברות 31. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? לוידעת 32. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? לטלויזיה
33. צבע אהוב: תכלת, כתום, סגול... 34. ים, אגם או נהר? ים 35. כמה כתובות קעקע יש לך? הרבהההההההההההההההה
36. נגמר לך פעם הדלק במהלך נסיעה? בטח! 37. יש מישהו שאת/ה אוהב/ת עכשיו? שמו? אין

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif חברות שלי אומרות שאני../images/Emo41.gif

משוגעת כמוה

גם אני../images/Emo11.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

[אומרת עליך... לא עלי
] זה אומר שאני חברה שלך?

Dark chocolate

New member
../images/Emo137.gifלא עונה

אחוות הנעל
שמות חיבה: מיקמיק, מיכלי[ולמה לעזאזל אין את 2 ו-3 בשאלון
?!] 4. פירסינג: לא תודה
5. צבע עיניים: חום דבש 6. מקום הלידה: חיפה 7. אוכל אהוב: בייגלה
8. היית פעם באפריקה?
9. עשית פעם זובור?
10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? כן..את עצמי
11. היית פעם בתאונה? ברוך השם, לא. 12. שקדי מרק או קרוטונים? קרוטונים 13. היום המועדף עליך בשבוע? שישי
14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): סליחה? למה רק לבנים מותר ללבוש בוקסר? אני אישית מעדיפה בוקסרים ורודים של פו הדוב! וכמובן תחתון
15. המסעדה האהובה עליך: יש כמה.. "קפה הלל" בעיקר
16. פרח אהוב: יחנוק המדבר
17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): Yeah right...
אני וספורט לא הולכים יד ביד 18. משקה מועדף: תפוזים
19. טעם גלידה מועדף: פיסטוק 20. דיסני או Warner Bros ? דיסני
21. בית קפה מועדף: ארומה 22. כמה פעמים נכשלת במבחן הנהיגה?
23. מי האחרון ששלח לך מייל (לפני המייל הזה...)?
24. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? ה. שטרן, למרות שכל פריט שם שווה בערך ל10 כרטיסי אשראי
25. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? אוכלת
לא סתם
שומעת מוזיקה בעיקרון. 26. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? 10 27. מי יענה הכי מהר מהאנשים להם שלחת את המייל הזה?
28. מי לא יענה? רוצה כאפה? 29. סדרות טלויזיה מועדפות: סמולוויל
30. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה:
31. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? אירופאית 32. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? "המתוקות האחרונות"- אריק ברמן
33. צבע אהוב: אדום
34. ים, אגם או נהר? נהר 35. כמה כתובות קעקע יש לך? אין לי כתובת קעקע
אבל יש לי כתובת קקה
הרחוב שלי זה עם אחד השמות הכי מעאפנים שיש
36. נגמר לך פעם הדלק במהלך נסיעה? בוודאי..מה לא סיפרתי לכם על הפעם ההיא שנסעתי בכביש איילון ושמתי בפול ווליום את "זה רק אני והוודקה שלי"? זה קורה לי המון.. 37. יש מישהו שאת/ה אוהב/ת עכשיו? שמו?

יול 17

New member
עונה ..../images/Emo47.gif

אהלן וסהלן ! . . שמות חיבה: יול,יולצ'יק, יוליק, יוד. 4. פירסינג: אוזניים ונזם [; . 5. צבע עיניים: חום 6. מקום הלידה: . 7. אוכל אהוב: שניצל ביתי, פסטה ורביולי 8. היית פעם באפריקה? לא , למה? 9. עשית פעם זובור? ואלה לא. 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? פחח ממש לא. 11. היית פעם בתאונה? לא חס וחליללה 12. שקדי מרק או קרוטונים? . 13. היום המועדף עליך בשבוע? שישי
14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): בנות - תחתון בנים - בוקסר 15. המסעדה האהובה עליך : קפריצי, אווזי. 16. פרח אהוב: יסמין אני חושבת
17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): לא יודעת, אפשקט הפחד זה גם סוג של לא.. ?
18. משקה מועדף: פנטה אקזוטיק , קולה ונסטי . 19. טעם גלידה מועדף: וניל עם עוגיות . 20. דיסני או .. :]Warner Bros ? 21. בית קפה מועדף: ארומה . 22. כמה פעמים נכשלת במבחן הנהיגה? עוד לא ניגשתי. 23. מי האחרון ששלח לך מייל (לפני המייל הזה...)? .. מישהו . 24. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? ואי הרבה ! כמו זארה, בית השוקולד .. בעיקר בת"א .. כמובן
25. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? ישנה, אוכלת . 26. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? ואלה בעת בצפר עד שעה 1, ובחופשים יכול להגיע עד 5 לפנות בוקר. 27. מי יענה הכי מהר מהאנשים להם שלחת את המייל הזה? .? 28. מי לא יענה? .. מכות !?< 29. סדרות טלויזיה מועדפות: קצרים [נגמר , חבל ],אורי גלר [ "שלווש"
30. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה: חברות שלי, בטיול השנתי . 31. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? אין לי מושג נראלי
32. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? אממ .. עידן יניב - נפרדנו לרגע . 33. צבע אהוב: אדום , מאז ומעולם ! :) 34. ים, אגם או נהר? ים . 35. כמה כתובות קעקע יש לך?אין .. 36. נגמר לך פעם הדלק במהלך נסיעה? 37. יש מישהו שאת/ה אוהב/ת עכשיו? שמו? חבר שלי, שחר. :]] יש כזה שאלון גם בפורום תיכוניסטים
רציני .. יאלה סלאמת'.

עונהנהנה =]

(סקר ראשון שלי פה חחח) שמות חיבה: ורדוש , ורדודה, דודה ועוד ועוד ועוד 4. פירסינג: ארבע עגילים בצד שמאל (באוזן) ובצד ימין שלושה 5. צבע עיניים: חום כהה 6. מקום הלידה:ישראל בית חולים מאיר.. 7. אוכל אהוב: פיצה , ספגטי .. 8. היית פעם באפריקה? לא.. 9. עשית פעם זובור? לא.. ואין לי מושג מה זה חחח 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? פיי המון.. 11. היית פעם בתאונה? כן.. 12. שקדי מרק או קרוטונים? זאת שאלה מכשילה ביותר... נראה לי שאני מעדיפה את השקדי מררקק.. 13. היום המועדף עליך בשבוע? הכל אותו דבר חחח 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות):בוקסרים בנים.. ובנות תחתון.. 15. המסעדה האהובה עליך : מקס ברנר 16. פרח אהוב:ורד 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו):כדורגלל!!! 18. משקה מועדף: הכל בא בברכה 19. טעם גלידה מועדף: חמוץ וצרפתי.. 20. דיסני או Warner Bros ? דיסני (?!) 21. בית קפה מועדף: ארומה.. 22. כמה פעמים נכשלת במבחן הנהיגה? לא היה לי כזה חחחח 23. מי האחרון ששלח לך מייל (לפני המייל הזה...)? אהה.. חברה שלי קרן.. 24. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? כל חנות אפשרית .. אני בת ! כאילו ככה גידלו אותי חחחח 25. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? נכנסת למחשב.. או שומעת מוזיקה או שפשוט גם וגם.. 26. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? ביום לימודים.. 00:00 + ובחופשות 5:00 27. מי יענה הכי מהר מהאנשים להם שלחת את המייל הזה? חברה ממש טובה שלי.. 28. מי לא יענה? אבא שלי (?) 29. סדרות טלויזיה מועדפות: אההה.. הרצועה,חברים וכ'ו.. 30. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה: חברות שלי למקס ברנר (כמה מפתיע..) 31. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? יפנית!! 32. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? למוזיקה ... ביונסה והרצועה הבאה שירי מימון..!! 33. צבע אהוב: לפי המצב רוח.. 34. ים, אגם או נהר? אהה..(?) 35. כמה כתובות קעקע יש לך? אין לי חחח 36. נגמר לך פעם הדלק במהלך נסיעה?לי לא לאמא כן.. 37. יש מישהו שאת/ה אוהב/ת עכשיו?יאפפ שמו?שששש... לא אומרת זה חסוי.. חחח

למעלה