שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

איזה סופגניה אתם אוהבים? מקבלים דמי חנוכה? אוהבים סופגניות? מדליקים נרות חנוכה? עושים משהו מיוחד בחנוכה?

שאלון קצרצר../images/Emo10.gif ../images/Emo14.gif

איזה סופגניה אתם אוהבים? עם ריבת תות, רגילה.
מקבלים דמי חנוכה? כן
.
אוהבים סופגניות? כן.
מדליקים נרות חנוכה? כן, עם אחותי הקטנה
עושים משהו מיוחד בחנוכה? לא ממש. הודגש באמצעות מדגישומטיק

דנטל

New member
אוהבת שאלונים קצרים

איזה סופגניה אתם אוהבים? עם ריבה אדומה מקבלים דמי חנוכה? לא אוהבים סופגניות? כן מדליקים נרות חנוכה? לא עושים משהו מיוחד בחנוכה? RC רייב אולי

נושבו

New member
עונה

איזה סופגניה אתם אוהבים
ריבת חלב מקבלים דמי חנוכה
לא אוהבים סופגניות
כן מדליקים נרות חנוכה
כן עושים משהו מיוחד בחנוכה
כן

hilonet14

New member
חנוכה קומפקטי :)

איזה סופגניה אתם אוהבים? עם ריבה מקבלים דמי חנוכה? לא אוהבים סופגניות? כן מדליקים נרות חנוכה? כן עושים משהו מיוחד בחנוכה? לא =[

mad artichoke

New member
+_+

איזה סופגניה אתם אוהבים? אני לא. מקבלים דמי חנוכה? לא. אוהבים סופגניות? לא. מדליקים נרות חנוכה? לא. עושים משהו מיוחד בחנוכה? לא כ"כ.

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

איזה סופגניה אתם אוהבים?ריבת חלב מקבלים דמי חנוכה?כן אוהבים סופגניות?כן מדליקים נרות חנוכה?כן עושים משהו מיוחד בחנוכה?כן

linoy pal

New member
עונה...[=

איזה סופגניה אתם אוהבים?עם ריבה מקבלים דמי חנוכה?כן אוהבים סופגניות?לא ממש מדליקים נרות חנוכה?יאפפ עושים משהו מיוחד בחנוכה?מיוחד?מכינה שיעורי ביצ!!הבצפר דפקק אותנו!!

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה :]

איזה סופגניה אתם אוהבים?עם שוקולד, יאמי מקבלים דמי חנוכה?כן אוהבים סופגניות?בטח, מי לא? מדליקים נרות חנוכה?כן בטח
עושים משהו מיוחד בחנוכה?נמ אם ללכת ללונה פארק נקרא מיוחד, אז כן XD

מ א מ י2

New member
קצר משהו ../images/Emo12.gif ../images/Emo219.gif

איזה סופגניה אתם אוהבים?רגילה,עם ריבה. מקבלים דמי חנוכה?אכן. אוהבים סופגניות?אהא. מדליקים נרות חנוכה?זה תפקיד של אבא שלי,אין לי כוח להיות שם בזמן הזה. עושים משהו מיוחד בחנוכה?לא,אני גם לא מתכוונת לעשות. סוף סוף שיהיה לי שקט. אין לי כוח לכל החרטטות של חנוכה. הספיק עד 2004.

Ofek The Diva

New member
:]

איזה סופגניה אתם אוהבים? עם ריבה. הכי ישן והכי טוב=] מקבלים דמי חנוכה?כן אוהבים סופגניות?כן מדליקים נרות חנוכה?כן עושים משהו מיוחד בחנוכה? מבללללים

hilasapir

New member
עונה

איזה סופגניה אתם אוהבים? הקלאסית מקבלים דמי חנוכה? כן אוהבים סופגניות? לפעמים מדליקים נרות חנוכה? כן עושים משהו מיוחד בחנוכה? קצת

איזה קצר.. עונה

איזה סופגניה אתם אוהבים? כזאת עם מילוי שוקולד יאמי.. מקבלים דמי חנוכה? לא.. אוהבים סופגניות? לא כל כך האמת... מדליקים נרות חנוכה? לא.. לצערי עושים משהו מיוחד בחנוכה? הרבה.. אני ישנה אצל אחותי כל החופש, ונפגשת עם חברים מהבצפר הקודם, היום הלכתי לסרט, מחר אני הולכת ל"ארנה".. כן הרבה דברים מיוחדים.

למעלה