שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

) מה אכלת הבוקר? 2) מה השתיה האהובה עלייך? 3) איזה שיר את שומעת כרגע? 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? 7) לאיזו סדרה את מכורה? 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? 10) תוכלי לשים תמונה שלו? 11) מאיפה השגת את התמונה? 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? 15) מה החטיף האהוב עלייך? 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? 20) איזה ביצה הכי אוהב?

ady18

Well-known member
עונה

מה אכלת הבוקר?כלום שתתי שוקו 2) מה השתיה האהובה עלייך? מים,תפוזים 3) איזה שיר את שומעת כרגע?לאן שלא תלכי 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה?שלוש אמהות 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת?שירי,קרן ועוד 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר?לא 7) לאיזו סדרה את מכורה? 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? מיה דגן,שירי,קרן ועוד 10) תוכלי לשים תמונה שלו? 11) מאיפה השגת את התמונה? 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה?גם וגם 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית?לא 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)?דולפין 15) מה החטיף האהוב עלייך?ביסלי גריל 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע?מגנום לבן 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק?בלי מסטיק 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח?במלח 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום?גם וגם 20) איזה ביצה הכי אוהב?שקשוקה,חביתה

מהממת11

New member
עונה../images/Emo13.gif

1) מה אכלת הבוקר? פרוסת לחם 2) מה השתיה האהובה עלייך? קולה
3) איזה שיר את שומעת כרגע? חסוי
סתם של שירי מימון
4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? פוסידון 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? של שירי מימון 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? לא 7) לאיזו סדרה את מכורה? ארץ נהדרת ומועדון לילה
8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? "אחת שתייםם שילושש!!!" |צועק חח
נשפכתיי 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? שירי מימון 10) תוכלי לשים תמונה שלו? לא 11) מאיפה השגת את התמונה? מהאינטרנט 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? מעריצה אותו!! 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? 15) מה החטיף האהוב עלייך? 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? 20) איזה ביצה הכי אוהב?

cate71

New member
נ'י

מה אכלת הבוקר?אמממממ שתיתי תה 2) מה השתיה האהובה עלייך?מי ץ מנגו תה קר שוקו או קולה 3) איזה שיר את שומעת כרגע?לא שומעת 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה?___לא זוכרתתתת 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת?שירי מימון ) האם יש פורום שנראה לך מיותר?..לא יודעת..לא מכירה את כל הפורומים 7) לאיזו סדרה את מכורה?"קטי המכוערת".... 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה?אמממממ לא 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה?שירי מימון 10) תוכלי לשים תמונה שלו?תמונה שאני הכי אוהבתתתת 11) מאיפה השגת את התמונה? לא זוכרת 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה?כישרון 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית?תוכית.....ג'קלין והיו אוגרים ג'וני וג'ינה 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)?דב פנדה ) מה החטיף האהוב עלייך? במבה 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? מנגו ) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? בלי מסטיק 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח?איכססססססססססס 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום?שומשום 20) איזה ביצה הכי אוהב?..לא אוכלת ביצים..יש לי אלרגיה

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

1) מה אכלת הבוקר? סופגנייה
[בכיתה
] אבל בדר"כ אני אוכלת קורנפלקס לפני שאני יוצאת מהבית
2) מה השתיה האהובה עלייך? קולה
3) איזה שיר את שומעת כרגע? לא שומעת כלום 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? שלוש אמהות
5) לאיזה פורום את הכי נכנסת?
6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? הרבה
7) לאיזו סדרה את מכורה? חבריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? בטח!!!
ג'ואי
- "how you doin"?!
9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? שירי
10) תוכלי לשים תמונה שלו? אני בתגובה מהירה
11) מאיפה השגת את התמונה? ^^^ 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? כישרון
13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? ג'וקים
14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? דב פנדה
15) מה החטיף האהוב עלייך? בייגלה
במבה
16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? לוידעתת 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? עם 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? מלח 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? שומשום 20) איזה ביצה הכי אוהב? לוידעת

אניי

) מה אכלת הבוקר?סופגניה. חחחחח 2) מה השתיה האהובה עלייך? קולההה 3) איזה שיר את שומעת כרגע? כרגע אני לא שומעת אבל השיר האחרון ששמעתי שזה היה לפני כמה דקות היה מנהרת הזמן
4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה?קרוסרודס 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? שירי מימון 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? לא.. אם אנשים אוהבים אז שום דבר לא מיותר כל אחד במה שהוא אוהב וזהו ::) 7) לאיזו סדרה את מכורה?י 101 דרייק וג'וש והשמיניה 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? לא זוכרת 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? שירי 10) תוכלי לשים תמונה שלו? אני במחשב של אחותי ואין פה.. 11) מאיפה השגת את התמונה? 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? בגלל הכישרון 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? אין לי 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? כלב.. אוגרים ואולי גם חתול 15) מה החטיף האהוב עלייך? יש המון 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? דובדבן 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? עם מסטיק 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? בחומץ 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? שניהם 20) איזה ביצה הכי אוהב? עין וחביתה

למעלה