You know im right
New member
אני (אנה) וחגי.
הו, יה. שאלון על טבעי:
1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? אנה: אם מסתובבים מסביב לחגי 7 פעמים – אז יש לו סחרחורת. חגי: לירוק 3 פעמים כשאני רואה את אנה.
2. מהם? אנה + חגי: סתכלו למעלה. אנה: כן, יש שם תקרה. עכשיו תסתכלו לשאלה שמעל.
3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? אנה: אממ, הקצה של הקשת בענן לא היה מתחת לחלון שלי, אז אני מניחה שלא. חגי: לא. אנה: מעפן.
4. אתה מאמין בחייזרים? אנה: ממ, חגי? חגי: אני רציתי להגיד "אנה נחשב?". אנה: כן.
5. אתה מאמין ברוחות? אנה: חגי עושה רוח. חגי: אנה עושה רוח. אנה: כן.
6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? אנה: לא. סיאנס זה רע. אל תעשו סיאנס, זה רע. ממש רע. חגי: לא, אבל הייתי בבית בזמן שעשו בו סיאנס. אנה: וזה היה רע! ממש רע!
7. איך היה? אנה: רע! חגי: *גראפס* מפחיד. איזה לסבית.
8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? אנה: לא. חגי: לא.
9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? אנה: לפעמים יש קלפים שכתובים עליהם דברים. ואם אני כותבת על היד – אז כן, אני מאמינה שאני יכולה לקרוא את זה. חגי: כן, תשאלו את שגיא.
10. פעם קראו לך? אנה: "אנה!!!1 בואי!!!1"? חגי: חהחה.
11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? אנה: אומרים נגלתה. חגי: לא.
12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} אנה: חשבתי" היי, אולי אני אתקשר לחגי?" ואז התקשרתי אליו. חגי: האהאהאהאהא. *מעפן* שאלון מוזיקה:
1.אתה רואה ערוץ MTV? אנה: אני לא רואה טלויזיה, דמאט. אין לי מספיק חיים בשביל זה. חגי: 2.
2.איזה שיר אתה הכי אוהב? אנה: אממ... תראו! הנה חגי!=> חגי: קופסא בצורת לב.
3. איזה זמר אתה הכי אוהב? אנה: סטיבן ווילסון וסטיבן טיילור. סטיבנים לשלטון! חגי: יש לך משהו עם סטיבנים, הא? את בוגדת בי!?! חהחה, לא מצחיק, תמחקי את זה. ישראלי: אביב גפן. (אנה: יאק), יאק אחותך. לא ישראלי: קורט קוביין כאילו החתיך הזה!!!1 (אנה: עומו.)
4. זמרת? אנה: סימוןןןן!!!11 חגי: טוביה צפיר. סתם, סתם, נו. *ליחה* תמחקי, תמחקי את הליחה, אף אחד לא יבין את זה, נו. אממ, מליסה אוף דר מור.
5. להקה? אנה: פורקיופיין טרי ואירוסמית. חגי: נירוונה, פלסיבו, התעויוט (אנה: מה?!@#).
6. רוק פופ או ראפ? אנה: איפה הפסיק? חגי: רוק.
7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? אנה+ חגי: כן.
8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? אנה: אדירים. חגי: חבורה של הומואים בני 45. לא באמת, סתם. הם מצויינים.
9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? אנה: חגי? חגי: למה שמישהו ירצה להוציא דואט איתי. אנה: לא עניתי לך על זה?
10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) אנה: ממ, חגי שותה ביצה טריה. חגי: קופסא בצורת בלה בלה בלה.
11. איזה שיר? זה.
12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? אנה: על חגי! חגי: האאאא, איזה שקופה. שאלון אהבה:
1. יש לך כרגע אהבה? אנה: לא ממש. טוב, כן. חגי: מה שהיא אמרה.
2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? אנה: מלפני שנה ושישה ימים עד עכשיו. חגי: מלפני שנה ושישה ימים עד עכשיו.
3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? אנה + חגי: שנה ושישה ימים.
4. והכי קצר? אנה: שנה ושישה ימים? חגי: שבועיים. אנה: טחחח.
5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אנה: יופי. למה נראה לכם שאני עם חגי?! (סתם, סתם, נו.) חגי: 80% אופי 20% יופי.
6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? אנה: הכל ביחד! חגי: מה אכפת לכם?
7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? אנה: לא. חגי: לא, לא הייתי חברה של מישהו.
8. מה עשית? אנה: כלום? חגי: אכלתי במבה.
9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? אנה: באיזה מובן? חגי: בערך שעה וחצי.
10. באיזה שעות זה היה? אנה: שאלה דבילית, הלאה.
11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? אנה: מגניב להם. חגי: איזה הומואים.
12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? אנה: השאלה לא מנוסחת נכון, מצטערת. חגי: כן. אה, רגע, את בת! אנה: *מכות* שאלון טלפון:
1. יש לך דור שלישי? אנה+ חגי: לא.
2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? אנה+חגי: המון.
3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? אנה + חגי: ממ, שעה ומשהו.
4. עם מי היא הייתה? אנה + חגי: איתם.
5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? אנה + חגי: למה שנדבר בטלפון, יש פלאפון.
6. עם מי? אמשלכם!!! אוקיי?#
7.מתקשרים אליכם הרבה? אנה: חגי. חגי: אנה.
8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? אנה: חגי. חגי: אנה.
9. אתה אוהב לדבר בטלפון? אנה: חגי. חגי: אנה.
10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} אנה: חגי. חגי: אנה.
11. יש לך טוקמן? אנה: חגי. חגי: אנה.
12. של כמה כסף? אנה: חגי. חגי: אנה.
הו, יה. שאלון על טבעי: