שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? למה אתם אוהבים את הבית? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?

hilonet14

New member
עונה=]

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם?8 איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אורז עוף ותפוחי אדמה=] למה אתם אוהבים את הבית? עי זה ה-בית באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? קוט'ז באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? שוממת כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?כשהייתי תינוקת 4 פעמים ואז בגיל 5 עברנו לפה ועד עכשיו לא עברנו בכלל אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? קלטות וידאו שהייתי קטנה {שאני מצולמת חח} האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כן ברור, יש בתים הרבה יותר יפים שבכיף הייתי עוברת כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 9 שנים! כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנים.. ומחשב.. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? בדיוק מה שאמרת בדוגמאות מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אני אבא שלי ואמא שלי.. היתה גם את אחותי, אבל היא עברה לגור עם בעלה=] מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? נממ כמעט ולא.. אבל יש לי ציונים טובים! אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לסדר ולנקות וזה.. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? יאפ :)

d r o r y

New member
עונה:

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם?בממוצע,משהו כמו 7.5 שעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?יש המון...יותר מידי למה אתם אוהבים את הבית?כי זה הבית שלי,כי הוא יפה ומשרה אווירה טובה,כי הוא בסביבה שאני ממש אוהב,ועוד... באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?פנטהואז באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?בתים שנמצאים במקומות שדוחים אותי ומדכאים אותי כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?3 פעמים,כי כל פעם הוריי רצו. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?חפץ אחד?אמממ......את הדיסק-מן עם הדיסקים,ואוכל,ודברים שכתבתי,ועט ודפים האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?4 שנים וקצת כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?כשהייתי עוד תלמיד ונשארתי בבית,אז הייתי מצייר,טיפה קורא,יושן,רואה טלויזיה... אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?לא יודע מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?4:אני,אחי ושני הוריי מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?הייתי לפעמים עושה ולפעמים לא אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?אמממ.....לא ממש מטלות,אבל עזרה שאני צריך לפעמים לתת ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?מאוד

דנטל

New member
בית

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? ברוטו הרבה, נטו הרבה פחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? הפירה שלה הכי הכי למה אתם אוהבים את הבית? יש אינטרנט באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה בבנין באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית על הים כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 3, כשהייתי בת חצי שנה ההורים שלי כבר חשבו על לעשות את אחי ועברו לשכונה ליד לדירה יותר גדולה, כשהייתי בת 7 חזרנו לשכונה שלי לדירה עוד יותר גדולה בשביל שאני ואחי נגור בחדרים נפרדים, בגיל 27 עברתי לדירה שקניתי בשכונה שנתיים קודם וזהו. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא עולה לי מישהו שכן הייתי רוצה כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 6.5 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? הייתי רואה טלויזיה, היום בטח הייתי גולשת אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מרק עוף, תה עם אלכוהול מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אח שלי גר אצלי ו- 4 חתולים מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? לרוב לא הייתי עושה אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? זה מתחלק בין שנינו - קניות בסופר, שטיפת כלים ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? לא ממש, להיות בעלת דירה זה המון כאב ראש, אז זה בטח עדיף מלא להיות בעלת דירה, אבל זה לא קל.

עונה ../images/Emo14.gif

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? אמ, 8 בערך.
איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? שניצל ופירה.
למה אתם אוהבים את הבית? כי זה מקום... ביתי
.
באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? אמ.
באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית ישן ולא טוב.
כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אף פעם לא עברתי.
אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מטוס לחזור הביתה
.
האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? אין כזה בית.
כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? מאז שנולדתי.
כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? בעיקר נחה ומתעסקת עם המחשב והטלוויזיה.
אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? כל מיני.
מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 2 אחיות, אמא, אבא, מוקי הכלבלב ואנוכי.
מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? בערך שעה אחרי שאני חוזרת הביתה.
אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לעשות קניות, לסדר את החדר, לעשות כלים, בייביסטר לאחיות שלי, להוציא את מוקי החוצה ועוד כל מיני דברים מעצבנים.
ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן. הודגש באמצעות מדגישומטיק

k e l l y 1 8 1

New member
../images/Emo82.gif עונהה

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? בין 6-8 תלוי מתי אני הולכ ת לישון איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? פיי יש הרבה אבל קוסקוס בעיקר למה אתם אוהבים את הבית?השקט שלי...הנוחיות שלי....כי זה פשוט שלי באיזה בית אתם גרים ?קוטג' באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? טירה כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 3 פעמים למה? ככה המישפחה גדלה אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? אממ תמחשב והספה שלי האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לאאאאאאא אין על הבית שלי כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 3 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנים/סרטים/מחשב אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? אממממ מי סודה להלבנת השיניים מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא אמא אני אחיי (2) ואחותי מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? עברתי את שלב השיעורים אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? כלים של שישי בערב וכביסה של יום שישי ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כעעעע מאודד

דללה

New member
סקר של בית ../images/Emo3.gif

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? אמא טוענת שיותר מדי, אני טוענת שפחות מדי.. תחליטו אתם
איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? ממ.. ספגטי של אמא למה אתם אוהבים את הבית? כי תמיד יש פה ריח של כביסה ואנשים להוציא עליהם את העצבים
באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית נטוש כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אף פעם אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? טלפון האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? בקרוב 18 שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנה בעיקר.. ואולי קצת על המחשב.. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מרק עוף, תה עם דבש מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמאבא ושני אחים גדולים מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? פחח.. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לישון
ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? אממ.. כן.. אין תלונות..

Shame in you

New member
בית!!!!!

איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אורז וירקות למה אתם אוהבים את הבית? בגלל שאמא שלי ממי (אני מתגעגעת הביתה!!) באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? קוטג' באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית מלוכלך כזה ומסריח כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 1 אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? עטים האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא. אני מתה על הבית שלי כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 11 שנה בערך כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? משתעממת למוות אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? תה עם לימון מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא, אבא, ואח מושאל מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? בכל שעה שהיא, כשאני כבר עושה אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לתלות ולהוריד כביסה, לפעמים לשטוף כלים, להורד ולזרוק זבל ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן

secret girl

New member
עונהה

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? 10 איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? תפו"א בתנור למה אתם אוהבים את הבית? מי אמר שאני אוהבת ? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה בבניין באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית קרקע כזה מעפן כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 4.. לא ענייניכם לאן ומדוע חחח אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את החתול שלי חחח כן הוא חפץ האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כן כי תמיד בבתים של אחרים יש אוכל שונה ומפתיע =) כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? אוו מלא... 7 שנים בערך כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? סיימתי בצפר ואני כל היום בבית נה נה בננה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? כל מה שיש... אמא שלי ממש תרופת סבתא מהלכת מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אני, אמא, חבר שלי והחתול =) מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? סיימתי אני אומרת לכם אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? הכל מהכל ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? פסדר... נחמד לי פה

1Shir

New member
תשובות

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? בממוצע שבע בערך איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? סלט למה אתם אוהבים את הבית? כי אני מכירה אותו באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית שלא נמצא במרכז כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 3 פעמים, כשההורים שלי התגרשו ופעמיים עברתי עם אמא. פעם אחת בתוך ת"א לרחוב ליד, פעם שניה להרצליה, ופעם שלישית בתוך הרצליה עדיין במרכז העיר. כאן אני מכיתה א' כבר. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את כל המוזיקה והוידאו שלי (אז מה אם זה שניים?) האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כן, כי אני לא מתה על הבית שלי כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? מכיתה א' שזה אומר 18 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? זה רגיל אצלי אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? אקמול... מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אני ואמא מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? איזה כיף כבר אין לי, ומתי עשיתי? ניסיתי בהקדם האפשרי שהרגשתי שיש לי כוח אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? זבל, כלים, כל מיני פה ושם ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? ככה ככה. אני אוהבת אותו כי הוא שלי ומהווה בשבילי עוגן וביטחון, אבל לא אוהבת אותו כי הוא מבולגן מדי.

Miss Menta

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo60.gif

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? בדר"כ 8. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? עוף. למה אתם אוהבים את הבית? כי אני מרגישה בו הכי נוח בעולם
באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? בניין. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בתים מפחידים כאלה. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 4, ובגלל שרצינו?
אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 4 שנים אם אני לא טועה. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? חחחחחח גם אני לא הלכתי לבצפר היום, והאמת ישנתי עד 12 בצהריים, אז קמתי.. לקחתי משו קטן לאכול וראיתי טלויזיה. D: כשאני קמה כבר נגמר בצפר XD אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? אקמול? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא, אמא, אני, ואח שלי. 4. D: מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אין לי לוח זמנים קבוע. מתי שמתחשק [אם מתחשק
] אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לסדר את החדר. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כה בטח! ^^

linoy pal

New member
עונה

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם?7 איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?ספגטי למה אתם אוהבים את הבית?כי כיף להתכבל עם הפוך מול המחשב באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?פנטהוז כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?פעם אחת...כנולדתי עברנו דירה חיחי אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?פוך האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?14 שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?יושנים ואם יש מבחן למחרת אז לומדת אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?דבש מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אבא אמא אחותי הגדולה אחותי הקטנה ואני =5 מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?בלילה 11 ככה.. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?לסדר תבגדים בארון שלי ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?יאפפ

mad artichoke

New member
עונה../images/Emo3.gif

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? משהו כמו..10. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? לא יודעת
למה אתם אוהבים את הבית? מי אמר שאני כן?
טובנו, בעיקר כי.. יש תחושה של בית. נו, אין מקום אחר ^^ באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה מתפוררת D: באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? לא יודעת, כל מקרה לגופו. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעמיים או שלוש, כשהייתי קטנה. בגיל שנתיים עברתי לבית הנוכחי ומאז לא עזבנו. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? בטח קופסה עם מלא תרופות, בית מרקחת נייד
האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? בטח, הבית של רותם!
נו, כי הוא כיפי, ותמיד נחמד שם ויש לה מלא דברים מגניבים ואת מוקה[
] ו.. היא כיפיית D: אני מתנחלת אצלה לרוכ פעם בשבוע, לפעמים יותר O: כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? ממ.. בערך 13 שנים. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אם חולים- חולים אז נשארים לנוח, אבל אם לא *אהמ אהמ* אז אני סתם מתהלכת בבית, בוהה בקירות, צופה בתכוניות מעלות עובש בטלוויזיה או במחשב. חיים מרתקים, הא?
אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? לא יודעת, דברים קטנים כמו תה עם לימון ודבש או משהו מבחיל בסגנון P: מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמי, אבי, אחותי ואני. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אני לא עושה
אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לא הרבה, לפעמים שטיפת כלים, כביסה ושטיפת הבית. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? יש בו משהו נחמד

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם?8 שעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?אממ יש מלא למה אתם אוהבים את הבית?אוהבים.. באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?כזה ישן שמחוץ הוא ניראה כאילו עוד שניה הוא הולך להתפרק ושבבית אני צריכה לחלוק את החדר עם אחותי.. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?פעם אחת, באותה העיר, וכי רצינו שיהיה לנו בית משלנו.. הבית הקודם היה שכירות אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?מחשב האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?תלוי של מי אבל בדרך כלל אני מעדיפה את שליי כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?3 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?היום לא הלכתי לבית ספר, אתמול היה לי טיול שנתי אבל גם שאני חולה אני על המחשב או ישנה.. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?מרק עוף מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?כולל אותי 4 אמא אבא אחותי ואני מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?אחרי יום הלימודים, שעה 3 ככה אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?לסדר את החדר
ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?כן

עונה...

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם?בין 8-7 איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? פסטה ברוטב בולנז למה אתם אוהבים את הבית? המיטה שלי באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?בשיקונים כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? לא עברתי אף פעם אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? נגן מוזיקה(Iriver) האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כן כי יש שם 3 קומות כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?17 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנים או רואים טלויזיה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא ואח מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? בקושי יש ואם יש אז בשבת אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לטלות כביסב ולעשות כלים ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן

swirrrly

New member
../images/Emo3.gif

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? משהו בטווח הנורמלי בין 8 ל12 איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? מקרוני למה אתם אוהבים את הבית? כי יש אינטרנט באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? בית כזה ח באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? לא עולה לי לראש משהו, אולי בית שהקירות הן זכוכית :| כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? בתכל'ס אפס פעמים, יש שמועות שעברנו דירה כשהייתי בת 3 אבל אנאערף אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? אינטרנט האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? פחחחח כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?
כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? כלום, רגש השעמום כבר מזמן מיצה את עצמו אצלי, אני מסתדרת יופי טופי עם לבהות בקיר תודה רבה. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? כלום מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמאבא אחאח מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לנגב ת'תחת ו..זהו
ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? אמביוולנטית

Ofek The Diva

New member
עוונננה. אהבתי ת'שאלון

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם?6-7 איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?אוכל של סבתא למה אתם אוהבים את הבית?נוח פה באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?אממ ביניין באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?בית עם חרקים חע כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?פעם אחת חח כשהייתי תינוקת אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?את המחשב חח האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כן, של טל ושל סבתא כי כיף לי שם כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?המון כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?ישנה, אוכלת ורואה טלויזיה אאההה ושותה תה חיחי אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?אממ אין מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?5 אמא אבא אח-חן אחות-תכלת ואני מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?בערך ב5 אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?לתלות להוריד כביסה, להוציא מהמייבש ולשטוף ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? ברור

talush2005

New member
עונה

כמה שעות שינה יומיומיות (כולל ליליות) יש לכם? בערך 10-11 איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? קציצות למה אתם אוהבים את הבית? כי יש בו את המשפחה שלי והכלבה שלי, האוכל הכי טעים את המיטה הכי נוחה וכייפית ויש בו את החדר שלי שהכי כיף לי להיות בו! באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית בקומה מאד גבוהה כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעם אחת בתוך העיר ואין לי מושג למה אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את המחשב ידח עם האינטרנט האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 16 שנים בערך כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנים! אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מרק עוף מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 4 -אני אמא אבא אח והכלבה שהיא 5 חח.. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? סיימתי בצפר אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לשטוף כלים,לרדת עם הכלבה בצהריים להוריד זבל לפעמים,להוריד כביסה מהחבל גם לפעמים. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? מאאד

למעלה