שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

שם: גיל: אתר מועדף: פורום מועדף: כיתה: צבע אהוב: מקום מגורים: חושב שעישון זה: איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: האם אתה מעשן?: תוכנית טלויזיה שווה: תוכנית טלויזיה שנואה: מורה אהובה: מורה שנואה: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: בית ספר: אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: מזל: אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: בן\בת: מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): אם היה לך עולם משלך מה היית שם בוף לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: עוד 10 שנים אני אהיה...: אני רוצה להתחתן בגיל...: אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: המספר האהוב עליי הוא...: הצבע האהוב עליי הוא...: האדם שאני הכי אוהב הוא...: חברת הסלולרי שלי היא...: אני חושב שפוליטיקה זה...: ולעומת זאת מוזיקה זה...: את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: המיטה שלי היא בגודל...: מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:

עונה ../images/Emo9.gif

שם:נועה גיל: עוד חודש 14
אתר מועדף:שירי. פורום מועדף:שירי. כיתה:ח'8 צבע אהוב:אדום ושחור. מקום מגורים:תל מונד. חושב שעישון זה:דבר לא בריא אבל מי שזה עושה לו טוב לא ממש אכפת לי
איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:לא הייתי משכנעת. האם אתה מעשן?:לא שידוע לי. תוכנית טלויזיה שווה:השמיניה. תוכנית טלויזיה שנואה:כל ערוץ ויוה.. מורה אהובה:ליאת. מורה שנואה:כל הענתיות שיש בבית ספר..
והמחנכת שלי טל..
מקצוע אהוב: אולי מתמטיקה? כי נורא קל.. אבל ספורט ניראה לי..חח מקצוע שנוא:יש הרבהה!! במיוחד גיאוגרפיה והיסטוריה בית ספר:"רבין" אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?:"עצור! חשוב שנית אם אתה רוצה להיכנס" מזל:גדי. אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה:לכלום. איזה תכונות טובות את חושב שיש לך:אני לא נעלבת בקלות,מעריכה [מאוד!!] את שירי,אולי ספונטנית? איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך:חוסר ביטחון. בן\בת:בת. מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני:להישאר כמו שאני =] אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו:מיטה. לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?:18-צה"ל עוד 10 שנים אני אהיה...: בת 24...לא סתם..חח מאיפה לי לדעת... אני רוצה להתחתן בגיל...:מתי שאני יהיה מוכנה,אין לה גיל... אני רוצה לשרת בצבא 3 שנים. אני לא רואה מונדיאל כי...כי אני לא יישב שעה וחצימול טלוויזיה לראות בנים מזיעים.. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: טלנובלה בע"מ. השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:הילארי דאף-מחו"ל מהארץ את שירי
המספר האהוב עליי הוא...: 5. הצבע האהוב עליי הוא...: כבר כתבתי למעלה
האדם שאני הכי אוהב הוא...: שירי!
חברת הסלולרי שלי היא...: פאלפון. אני חושב שפוליטיקה זה...: טיפשי. ולעומת זאת מוזיקה זה...: הדבר הכי מצחיק/מרגש/כייפי/דיכאוני/משמח/מעציב שיש בעולם את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:יש לי עוד יד
סתם יד ימין
המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: בחדרי הקט. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ואן גוך [גם היחיד שאני מכירה
]
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור/אדום/כחול כהה. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:שקית גומיות של מקסיקו. המיטה שלי היא בגודל...: מאיפה לי לדעת
מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: שמונה.

עונה

שם: איריס גיל: 13 עוד מעט אתר מועדף: יש הרבה פורום מועדף: שירי מימון :) כיתה: ז' צבע אהוב: סגול,ורוד,כחול מקום מגורים: ערד חושב שעישון זה: רעל איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא הייתי משכנעת אם הם מספיק חכמים הם יפסיקו לבד....... האם אתה מעשן?: לא תוכנית טלויזיה שווה: עדי אשכנזי השמיניה תוכנית טלויזיה שנואה: השיר שלנו (שאני בכלל לא רואה) מורה אהובה: יש כזו?
מורה שנואה: כולם!!!!!!!!!!! מקצוע אהוב: טכנולוגיה מקצוע שנוא: כמעט הכל..... אבל במיוחד מתמתיקה!!! בית ספר: חרא אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: לא הייתי רוצה לשנות.. מזל: גדי אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: דלי איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: אני מגיע לכל מקום בזמן ואף פעם לא מאחרת... אמ.. חברותית.. בלה בלה בלה איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: אני לא ממש סבלנית חח בן\בת: בת מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): אני רוצה להישאר להיות בת חח אם היה לך עולם משלך מה היית שם בוף: גן עדן לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: 18 עוד 10 שנים אני אהיה...: לא דעת' אני רוצה להתחתן בגיל...: 22 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') שנתיים אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא רואה כי אני לא אוהבת.. לפעמים אני רואה רק כשמשעמם לי הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: האלופה, מיכאלה השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: לימור אטיאס לירז צ'רכי המספר האהוב עליי הוא...: 7 הצבע האהוב עליי הוא...: היה כבר את השאלה הזו חחח.... האדם שאני הכי אוהב הוא...: ההורים החברות.. חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...: שטויות.. ולעומת זאת מוזיקה זה...: הדבר הכי מדהים בעולם ! חח את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:צבעוני.. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: לא יודעת.. המיטה שלי היא בגודל...:בינוני..נ מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 11

cate71

New member
נייי

שם:קייט גיל: 16 אתר מועדף:תפוז פורום מועדף:של שירי כמובן..חחייי כיתה:י'2 שליטה צבע אהוב:כתוםםם מקום מגורים:קאסמיה[שדרות] חושב שעישון זה:לא טוב איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:אף פעם לא יצא לי לשכנע משהו האם אתה מעשן?:לא..ניסיתי פעם אחת וזה היה מגעיל תוכנית טלויזיה שווה: נולד לרקוד תוכנית טלויזיה שנואה:...--------- מורה אהובה:לימור..מורה ללשון ושלי מורה למתמטיקה מורה שנואה: ג'קלין מקצוע אהוב: מתמטיקה-אנגברה מקצוע שנוא: הסטוריה בית ספר: שער הנגב אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: אני לא..רוצה לשנות..אבל אני מוסיפה עוד לא יודעת איזה!!!איזה שם מזל:קשת אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: לא רוצה לשנות איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: חברותית איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: עצבנית[חחחחח יענו עם גנים מרוקאים] בן\בת:בת מה היית רוצה ליהיות:היתי רוצה להיות מעצבת אופנה להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה):להשאר בשלי..בארור לא??? אם היה לך עולם משלך מה היית שם בוף לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?:לגיל 18 עוד 10 שנים אני אהיה מעצבת אופנה אני רוצה להתחתן בגיל 23 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי זה מעניין ויש שחקנים חתיכים הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא אלופה השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: אנג'לינה ג'ולי המספר האהוב עליי הוא...: לאהוב עד מוות..ספר די ישן על הפלמח אבלל מאוד מעניין הצבע האהוב עליי הוא...:כתוב האדם שאני הכי אוהב הוא...:אמא שלי חברת הסלולרי שלי היא...:אורנג'......אתם יודעים למה.......כי אני אוהבת כתום אני חושב שפוליטיקה זה...:אמממממ נושא די מעניין ולעומת זאת מוזיקה זה...: חיים את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר הורוד שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:לאא יודעתתתת ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור ואדום אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: פה הדב קטן לפלא..שיכול להזיז את הרגליים והידיים..הוא מחו''ל המיטה שלי היא בגודל...:נפתחת מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 10

sharonLOVEadi

New member
אני חדשה פה ואני אענה שתכירו אותי!

שם: שרון גיל: 13 אתר מועדף: אין משו מיוחד.. פורום מועדף: של השמיניה! כיתה: ח' צבע אהוב: ורוד/ כתום בהירררר מקום מגורים: י-ם חושב שעישון זה: בלעעעעעעע איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: מרביץ להם!! האם אתה מעשן?: אין מצב!! תוכנית טלויזיה שווה: השמיניה! תוכנית טלויזיה שנואה: כל התכניות האלה מהוט 3.. מורה אהובה: שרהה המורה לג"ג! מורה שנואה: ונדהה שתישרףף- תנ"ך.. מקצוע אהוב: ג"ג מקצוע שנוא: אנגלית! בית ספר: גבעת גונן.. אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: מור מזל: סרטן אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: שומדבר- סרטן שליטעע איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: מצחיקה בטירוף!! חח איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: מתעצבנת דיי מהר.. ומכל דבר חח בן\בת: בת מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): ברור שהייתי נשארתת בת!, הכי שווה מה יש לבנים לעשות?, כלוםם! יש להם חיים משעממים! אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו: וואי הייתי עושה עולם ממתקיםם חלוםם שלי! לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: 18 נגמר בצפר~!~ עוד 10 שנים אני אהיה...: שירי מימון 2! אני רוצה להתחתן בגיל...: 40000 אני רוצה לשרת בצבא 2 שנים אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא רואה כי זה הדבר הכי מעפן ומשעמם שהיו יכולים לשדר~ הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: האלופה~ השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: שירי כפרוני עליהה המספר האהוב עליי הוא...: 8 בלי קשר לשמיניה הצבע האהוב עליי הוא...: ורוד/ כתום בהירר! האדם שאני הכי אוהב הוא...: אני חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...: תסביר לי מזה פוליטיקה אני אגיד לכם אם אני אוהבת חח סתם איכס כמו המוות ולעומת זאת מוזיקה זה...: חייםם! את רוב פעולות היום אני עושה ביד..: רק ימין.. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר מחשב.. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: אוי ואבוייי, מפו לי? ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור אדום אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: יש לי דברים מכיתה א' וזה מאגניב! המיטה שלי היא בגודל...: וואי מאיפה אני יודעתתתתת? מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 7!!

linoy7

New member
היי שרון../images/Emo9.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

just adiki

New member
עונה:

שם:עדי גיל:16 אתר מועדף:youtube |חרישה| פורום מועדף:
כיתה:יא צבע אהוב:אדום מקום מגורים:כפ"ס חושב שעישון זה:מי שרוצה שיעשן.. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?לא הייתי משכנעת, אבל קודם כל זה לא בריא האם אתה מעשן?לא תוכנית טלויזיה שווה:"חברים"
תוכנית טלויזיה שנואה:יש הרבה.. מורה אהובה:המורה לאנגלית
מורה שנואה:אסור לשנוא
מקצוע אהוב:אנגלית
מקצוע שנוא:מתמטיקה
בית ספר:"רבין" אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?לא רוצה לשנות. מזל:שור
אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה:לא רוצה לשנות. איזה תכונות טובות את חושב שיש לך:יש לי
איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך:יש לי
בן\בת:אני בת
מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): בן הכי שאאאווה חח סתם
אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו:את כל הדברים שאני אוהבת
[ולא אין לי כח לפרט
] לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?תמיד רציית להיות בת 16.. ואני בת 16 אז כרגע אני רוצה לחיות את הרגע
עוד 10 שנים אני אהיה...:חכו תנו לעבור את השנה
אני רוצה להתחתן בגיל...:לא יודעת. אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'):שנתיים.. מה יש לי לעשות שם יותר?.. חיחי אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...:אני רוא כי אני אוהבת כדורגל ומאיפה באה השאלה הזאת עכשיו?! חח הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:"משחק החיים"
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:ג'ניפרת אניסטון
המספר האהוב עליי הוא...:כרגע זה 27 בגלל יוליץ'
הצבע האהוב עליי הוא...:נשאל ועניתי אבל אני אענה שוב.. אדום האדם שאני הכי אוהב הוא...:יש הרבההההה
אמא אח אחות.. חברת הסלולרי שלי היא...:פלאפון [esc] אני חושב שפוליטיקה זה...:מתחבר תמיד עם שחיטות
ולעומת זאת מוזיקה זה...:מושלם
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד):ימין
המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדר עבודה הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: :| ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:אדום אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: B| המיטה שלי היא בגודל...:מיטה וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:את רוצה לקרוא בשם שלי?
7-מספר טיפולוגי
והמספר של שירי באירוויזיון

dovratl120

New member
../images/Emo3.gif

שם:דברת גיל:16 אתר מועדף::-| פורום מועדף:שירי מימון
כיתה:יא' צבע אהוב:יש הרבה מקום מגורים:חולון חושב שעישון זה:טיפשי איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:לא יודעת האם אתה מעשן?:לא תוכנית טלויזיה שווה:חברים
"I'll be there for you" תוכנית טלויזיה שנואה:אין מורה אהובה:יש כמה
מורה שנואה:יש כמה|צחוק מרושע| מקצוע אהוב:לא נראה לי שאני אוהבת משהו במיוחד מקצוע שנוא:לא נראה לי שיש משהו שנוא עלי במיוחד
בית ספר:"קציר" אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?:לא יודעת מזל:דלי אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה:לכל דבר חוץ מדלי [מה זה השעמום הזה דלי?!] איזה תכונות טובות את חושב שיש לך:הרבה איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך:לא יודעת...כנראה גם הרבה בן\בת:בת
מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה):רק בת הכי כיף אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו:מממ.... אני צריכה לחשוב על זה לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?:רוצה לחיות את הרגע...לא רצה אחרי אף גיל עוד 10 שנים אני אהיה...:שאלה טובה אני רוצה להתחתן בגיל...:שאני אמצא את המישהו המתאים
אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') :שנתיים .. לא איבדתי שם כלום.. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...רואה כי זה מעניין ואני אוהבת כדורגל [אממ... אממ... בית"ר שליטה!] הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:לחיי האהבה [אין סמדר קורעת אותי
] השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:ג'ניפר אניסטון-פשוט מלכה
המספר האהוב עליי הוא...:יש 7,4,6 זה משתנה עם הזמן... הצבע האהוב עליי הוא...:יש הרבה כבר אמרתי האדם שאני הכי אוהב הוא...:יש כמה חברת הסלולרי שלי היא...:פלאפון...:-| אני חושב שפוליטיקה זה...:מורכב ולעומת זאת מוזיקה זה...:מורכבת אבל בצורה הרבה יותר מעניינת
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..: ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:בחדרי=))))) הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:מיכאלנג'לו [כן זה מצבי הינג'ה] ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:חום,לבן,אופוויט,שחור
אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:מאורר[למה לעזאזל בחורף
] המיטה שלי היא בגודל...:מיטה מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:בעיקרון 7 או 8 תלוי איך רושמים את השם שלי..

למעלה