שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

מה הכי כיף בחורף? מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה? מים- בגשם או בים? סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום?

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה הכי כיף בחורף? הבגדים ולהתכרבל מתחת לפוך מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה?
מים- בגשם או בים? בים סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? כיף!! הבגדים של החורף הם הכי יפים! אבל מזה מעיל רך?! היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? לא כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום? זה מבאס.. אני שונאת לקום בבוקר לבצפר כשיורד גשם בחוץ.

NoOop

New member
../images/Emo28.gifעונה:

מה הכי כיף בחורף? שיש הרבה סיבות להיות חולים ולהישאר בבית ולא ללכת לבצפר D: מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה? גלידה. מים- בגשם או בים? בגשם. סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? מסורבל... אבל מחמם היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? לא. כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום? מצב רוח רע. מסקנה: אני שונאת חורף ^^ וקיץ *.* ואביב ^.* וסתיו >>"

דנטל

New member
חורף

מה הכי כיף בחורף? גשם מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה? גלידה מים- בגשם או בים? גשם סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? מסורבל היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? חס וחלילה כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום? טוב

1Shir

New member
../images/Emo182.gif

מה הכי כיף בחורף? בגדים ארוכים שאוהבים מקבלים הזדמנות מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה? גלידה מים- בגשם או בים? בים סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? מסורבל אבל מה זה מעילים רכים? היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? לא כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום? רע..

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

מה הכי כיף בחורף?שוקו חם
מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה?גלידה
מים- בגשם או בים?בים
סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל?מסורבל
היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו?לא!!!! כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום?רעע מה שבכללי אני עושה בחורף זה מחכה לקיץ

hilonet14

New member
עונה=]

מה הכי כיף בחורף?לישון מתחת לפוך מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה? גלידה אבל בחורף קרמבו מים- בגשם או בים? בים סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? ככה ככה היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? ממש לא כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום? בדרך כלל רע.. כי אני רוצה להישאר לישון אבל יש בצפר..=[[ לפעמים אני נשארת =]]

Miss Menta

New member
מישהו שומע אותי. D: ../images/Emo60.gif

מה הכי כיף בחורף? האווירה, הגשם, האוויר הצח, הקור. מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה? גלידה. מים- בגשם או בים? בגשם. סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? כיףףף.
היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? לא, כי החורף נמאס בשלב מסויים. כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום? זה לא משפיע עליי.

linoy pal

New member
עונה

מה הכי כיף בחורף?שקרר ולובשיםפוטרים ואז ניהיה חמיםם כזהה מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה? גלידה מים- בגשם או בים?בגשם סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל?כיףף היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? יאפ כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום? טובב

עונה ../images/Emo14.gif

מה הכי כיף בחורף? אמ, שמיכת הפוך והשוקו החם.
מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה? גלידה
.
מים- בגשם או בים? בים.
סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? מסורבל.
היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? לא.
כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום? לא אכפת לי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

talush2005

New member
עונה

מה הכי כיף בחורף? להתכרבל בשמיכת פוח עם שוקו חם כשגם מבול בחוץ וקור איימים ולראותסרט בדיוידי גם חח..ועדיף שיהיה לידי מישהו! מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה? גלידה מים- בגשם או בים? בים סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? כיף היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? לא כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום? רעע..!

mad eye rejy

New member
עונהעונהעונה*מתלהבתמעצמי*

מה הכי כיף בחורף?-השלג כמובן...
מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה?-גלידה ברורררררררררררר מים- בגשם או בים?-בשניהם סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל?-ברור שכיף היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו?-דא!!!! כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום?-מצברוח טוב..אני בנאדם של חורף

רונוש207

New member
עונה

מה הכי כיף בחורף? שומדבר:( מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה? גלידה. מים- בגשם או בים? בבריכה. סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? רכים-כיף. מגרדים שגורמים לך להיראות כמו כרובית מטוגנת-לא. היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? לא. כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום? לא,כי אני מרחמת על החתולים שננטשים בחוץ.

למעלה