שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

צבעים צבעים אהובים: צבעים שנואים: הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד: הצבע שלדעתכם מסמל את המוות: הצבע שלדעתכם מסמל את האושר: הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה: מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה? מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה? מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה? פלאפונים איזה פלאפון יש לכם? של איזו חברה הפלאפון שלכם? יש לכם מצלמה בפלאפון? מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב? אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?] אתם שולחים הרבה SMSים? אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון? אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144? אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים? איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו?

ady18

Well-known member
עונה

צבעים צבעים אהובים:כחול לבן כתום צבעים שנואים:חום ירוק הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד:צהוב הצבע שלדעתכם מסמל את המוות:שחור אדום הצבע שלדעתכם מסמל את האושר:ורוד הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה:צהוב\ירוק מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה?ורוד מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה?צהוב מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה?שחור פלאפונים איזה פלאפון יש לכם?רגיל של איזו חברה הפלאפון שלכם?אורנג יש לכם מצלמה בפלאפון?לא מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב?כן אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?]לא אתם שולחים הרבה SMSים?לא אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון?לא הרבה אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144?לא אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים?משתמשים איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו?פסק זמן\המתוקות האחרונות

עונה

צבעים:צבעים אהובים: סגול כחול כתום צבעים שנואים: אפור הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד: שחור ואדום הצבע שלדעתכם מסמל את המוות: שחור ואדום הצבע שלדעתכם מסמל את האושר: ורוד הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה: כתום אדום מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה? ורוד מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה? צהוב מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה? ירוק... פלאפונים איזה פלאפון יש לכם? של איזו חברה הפלאפון שלכם? אורנג' יש לכם מצלמה בפלאפון? כן מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב? כן אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?] לא אתם שולחים הרבה SMSים? לא ממש רק כשצריך אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון? לא אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144? לא אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים?לכל מקום איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו? משהו מוזר כזה

../images/Emo214.gif

צבעים צבעים אהובים:תכלת, תורכיז, ורוד. צבעים שנואים:אפור. הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד:שחור. הצבע שלדעתכם מסמל את המוות:שחור. הצבע שלדעתכם מסמל את האושר:לבן. הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה:כחול [?!!!] מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה?ורודדדד
מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה?צהובבבבבבב
מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה?ירוקקקקקקק
פלאפונים איזה פלאפון יש לכם?סמסונג.., לא זוכרת את הדגם. של איזו חברה הפלאפון שלכם?אורנג'. ויש לי גם שניים של סלקום.. יש לכם מצלמה בפלאפון?
מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב?פחחחחחחחחחחחחחח, בארוררררר!!!!1 אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?] *בתחפושת של קוף או משהו כזה
*בתחפושת של גחלילית[?!] כחולה. *בתחפושת של דג ורוד. ויש לי עוד אחד, אין לי כוח לבדוק עכשיו, אני שומרת אותם בקופסאות
ויש לי גם טוויטיםםםם![כן, יש גם מכונות של טוויטי!] *בתחפושת של חזיר [
] *בתחפושת של דב פנדה [
] אתם שולחים הרבה SMSים?יותר מדיי. כל החשבון שלי הוא אסמסים.
אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון?באופן יחסי
... אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144?
אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים?כל מקום
איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו?"מוכרת לי מפעם". ויש לי פאנטון. למה לא שואלים עליו בשאלון?

../images/Emo214.gifאם כבר,

אז כמה "פו.."
יש לי... שלושה פלאפונים שהם שלי, 2 סלקום + 1 אורנג'. ורק באורנג' אני משתמשת. פעם היו לי 2 סלקום+ 2 אורנג' בשימוש. כל פעם זה מתחלף

chagiti

New member
עונה..

צבעים צבעים אהובים:כחול,שחור צבעים שנואים:אין צבע שאני שונאת.. הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד:אפור הצבע שלדעתכם מסמל את המוות:שחור הצבע שלדעתכם מסמל את האושר:צהוב הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה:אדום(?!) מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה?שחור מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה?צהוב מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה?כחול(הצבע של הספר מתמטיקה..XD) פלאפונים איזה פלאפון יש לכם?מוטורולה של איזו חברה הפלאפון שלכם?אורנג' יש לכם מצלמה בפלאפון?לא מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב?כן אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?]אין לי..:( אתם שולחים הרבה SMSים?אממ כן!!המון אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון?אממ לא כ"כ.. אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144?לא אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים?לוקחת לכל מקום!! איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו?"לאן שלא תלכי"

למעלה