שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

שם: גיל: אתר מועדף: פורום מועדף: כיתה: צבע אהוב: מקום מגורים: חושב שעישון זה: איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: האם אתה מעשן?: תוכנית טלויזיה שווה: תוכנית טלויזיה שנואה: מורה אהובה: מורה שנואה: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: בית ספר: אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: מזל: אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: בן\בת: מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): אם היה לך עולם משלך מה היית שם בוף לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?:

עונה

שם: איריס גיל: 13 עוד מעט אתר מועדף: אין משהו מיוחד פורום מועדף: ברור ששירי מימון כיתה: ז' צבע אהוב: סגול מקום מגורים: ערד חושב שעישון זה: רעל איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא הייתי משכנעת.. אם הם מספיק חכמים הם יפסיקו בעצמם האם אתה מעשן?: לא תוכנית טלויזיה שווה: השמיניה תוכנית טלויזיה שנואה: השיר שלנו.. מורה אהובה: יש דבר כזה?! מורה שנואה: יש המון\! ואחת הכי הכי זו אידה המורה לחשבון בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מקצוע אהוב: אין משהו מיוחד מקצוע שנוא: כמעט כולם בית ספר: גם טוב גם רע אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: שיר מזל: גדי אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: דלי איזה תכונות טובות אתה חושב שיש לך: שאני חברותית ועוזרת איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: שאין לי הרבה סבלנות ואם אני מעוצבנת אני יכולה להיות מגעילה בן\בת: בת מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): אני רוצה להישאר בת.. כי ככה אני רוצה חחח אין לי סיבה.. פשוט בת אם היה לך עולם משלך מה היית שם בוף: לקנות בלי כסף :) לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?:

just adiki

New member
הו../images/Emo12.gif מעניין..

שם:עדי גיל:16 אתר מועדף:youtube פורום מועדף:
כיתה:י"א צבע אהוב:אדון מקום מגורים:כפ"ס חושב שעישון זה:ממכר
[ולא, אני לא מעשנת] איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?שזה לא בריא, למרותש אני לא משכנע כל אחד עם הבחירות שלו.. חוץ מזה שנאי מאמינה שאני גם אעשן
האם אתה מעשן?לא
תוכנית טלויזיה שווה:"חברים"
הטובה ביותר
תוכנית טלויזיה שנואה:יש הרבה
מורה אהובה:המורה לאנגלית!without doubt! מורה שנואה:אלישבע
שלימדה אותי ביולוגיה ופיזיקה בחטיבה ב-ט' ומתמטיקה ב-ז'. מקצוע אהוב:אנגלית
מקצוע שנוא:מתמטיקה
בית ספר:"רבין"-אימפריה
אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?לא יודעת
מזל:שור-אליפות
כמו שירי
אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה:לכלום
חולה על שור
איזה תכונות טובות את חושב שיש לך:אני אמיצה, פצצת אנרגיה ממש.. מאיפה אני יודעת
איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך:נקסט
בן\בת:מה הכוונה
אם אני בן או בת? זכר או נקבה? מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה):
אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו:את הלנה..
לא יודעת.. אני חיה בעולם משלי
לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?:

just adiki

New member
אוי התפספסה לי שאלה אחרונה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?:תמיד כשהייתי קטנה רציתי להיות בת 16 ועכשיו אני בת 16 אז המטרה העיקרית שלי כרגע היא להשאר בת 16 כמה שיותר

linoy7

New member
צבע אהוב- אדון?../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

איזה צבע זה?

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

כאילו מישו באמת יקרא את זה
שם: לינוי גיל: 16 אתר מועדף:
פורום מועדף:
כיתה: יא'6 שליטאאאאאאאאאאא
צבע אהוב: תכלת וסגול מקום מגורים: ת"א חושב שעישון זה: מגעיל ודוחה
איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: הפסקתי לחשוב על זה
האם אתה מעשן?:
בחיים לא
תוכנית טלויזיה שווה: חבריםםםםםםםםםםםםםם
תוכנית טלויזיה שנואה: ניפ טאק
מורה אהובה: המחנכת שלי
מלכהההההה
, המורה לספורט
והמורה לתעבורה
מורה שנואה: המורה לספרות
מקצוע אהוב: אנגלית, עיצוב מקצוע שנוא: היסטוריה, מתמטיקה
בית ספר:
אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: נשארת עם לינוי
מזל: בתולה אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: מזה משנה?!
איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: יודעת להקשיב, דייקנית, רואה את הטוב בכל דבר
והעיקר- לא מפסיקה לחייך
איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: חחחחחחחחחח כשאני מתחילה לצחוק אני לא מפסיקה. ולמה זה רע? כי לפעמים זה לא במקום
בן\בת:
מה היית רוצה להיות: להישאר במין שלך או להיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או להיות בן ולמה): נשים שליטאאאאאאאאא
ואם הייתה לי אפשרות להתחלף ולהיות בן אז הייתי מסכימה רק בגלל כל מה שאנחנו סובלות
אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו: אמממ.. עדיף שאני לא אכתוב פה
לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה להיות?: לחזור לגיל- 6
ומחכה לגיל 18

למעלה