שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

עוד 10 שנים אני אהיה...: אני רוצה להתחתן בגיל...: אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: המספר האהוב עליי הוא...: הצבע האהוב עליי הוא...: האדם שאני הכי אוהב הוא...: חברת הסלולרי שלי היא...: אני חושב שפוליטיקה זה...: ולעומת זאת מוזיקה זה...: את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: המיטה שלי היא בגודל...: מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? מה יש לך על דלת החדר? המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? מה השעה עכשיו? איך השאלון עכשיו? חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) מה החלום שלך לעתיד הקרוב? יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) יש לך זוג נעליים של פומה? שווה את הכסף לדעתך? יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! מה השעה עכשיו? בן/בת??? איזה מזל אסטרולוגי אתה? יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? מתגאים ביהדות? מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? כן/לא ------ סמים סיגריות פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי שיניים כמו של רונאלדיניו כסף כמו של רונאלדיניו שיער כמו של בקהאם שרירים כמו של אבי ביטר צבע כהה(לגוף) צבע בהיר שיניים תותבות ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם פרחות וערסים וודקה נישואים אהבה

עונה

עוד 10 שנים אני אהיה...: אני רוצה להתחתן בגיל...:24 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')2 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא רואה כי זה לא בשבילי.. לפעמים רק אם אני משועממת הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...מיכאלה: השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:לירז צ'רכי ולימור אטיאס המספר האהוב עליי הוא...: 7 הצבע האהוב עליי הוא...סגול: האדם שאני הכי אוהב הוא...:יש המון בעיקר משפחה וחברים חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...: לא מעניין ולעומת זאת מוזיקה זה...: הדבר הכי שולט בעטלם את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:צבעוני אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:לא דעת' המיטה שלי היא בגודל...:בינוני חח[ מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 10 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? לא :( מה יש לך על דלת החדר? שלט חח המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?קוט'ג מה השעה עכשיו?שבע וארבע איך השאלון עכשיו?בסדר חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב? יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)ארוך יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך?כן יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? יש שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! חח כן שיחקתי מה השעה עכשיו?שבע וחמש חח בן/בת??? איזה מזל אסטרולוגי אתה? יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? מתגאים ביהדות? כן מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?ארצות הברית היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?לאאאא כן/לא ------ סמים לא סיגריות לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי לא שיניים כמו של רונאלדיניו חא כסף כמו של רונאלדיניו אח שיער כמו של בקהאם לא שרירים כמו של אבי ביטר לא צבע כהה(לגוף)שחום צבע בהיר לא שיניים תותבות לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם לא פרחות וערסים לא וודקה לא נישואים כן אהבה כן

מהממת11

New member
עונהה ../images/Emo13.gif

עוד 10 שנים אני אהיה...: אין לי מושג חחח
אני רוצה להתחתן בגיל...: 24-25 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') כמה שצריך אני אשרת... אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... כי איטליה השתתפה
הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: המורדים וקטנטנות..-->> חח אני עדיין קטנה לא?
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: אין המספר האהוב עליי הוא...: 2 או 8.. מספרי מזל
הצבע האהוב עליי הוא...: כחול,סגול לבן וורוד האדם שאני הכי אוהב הוא...: אוריאל
חבר שלי
חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...: סתם שטויות! כולם מושחתים!!
ולעומת זאת מוזיקה זה...: החיים שלי!!!!!!!!!!!
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) שמאל,כולל כתיבה המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: למטה הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: צייר? לא היה אף פעם אבל ציור כן... היו הרבה ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: צבעוני אין מועדף.. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: המנורה שלי... המיטה שלי היא בגודל...:סביר מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 8 מספר מזל
שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? כלום... המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? אני גרה בקוטג' אבל לא חמש אחוז...
מה השעה עכשיו? שבע ומשו ,שאלה מפגרת..
איך השאלון עכשיו?נחמד חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) כן מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לסיים בצפר עם תעודת בגרות.. ושהחיים יהיו יפים
יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? לא אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) גם וגם יש לך זוג נעליים של פומה? כן שווה את הכסף לדעתך? כן יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? לא שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לאאאא.....!!!!!!! מה השעה עכשיו? ... בן/בת??? בת.............. איזה מזל אסטרולוגי אתה? אריההה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? 6 מתגאים ביהדות? ברור.. שכן..!! מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? יוון היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? כן.. בארץ ת"א בחול אתונה או כל עיר בארה"ב כן/לא ------ סמים לאא סיגריות לאאאא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי כן הכל
שיניים כמו של רונאלדיניו לא כסף כמו של רונאלדיניו כן שיער כמו של בקהאם לא.. כי יש לי אותו חח...
הכוונה בצבע.. שרירים כמו של אבי ביטר לאאא..!! צבע כהה(לגוף) לא.. צבע בהיר לא שיניים תותבות לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם רק לייזר פרחות וערסים לא איככ
וודקה כן.. נישואים כן ברור! אהבה ברור!! שכן

זה היה קצר..

עוד 10 שנים אני אהיה...:מאיפה לי.. אני רוצה להתחתן בגיל...:לאדעת אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')כמה שצריך.. אני לא רואה מונדיאל כי...זה ממש לא מעניין אותי הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:טלנובלה בע"מ השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:טלי שרון המספר האהוב עליי הוא...:5 הצבע האהוב עליי הוא...:שחור ואדום [שליטעעעעעעעעעעעעע
האדם שאני הכי אוהב הוא...:יש כמה.. חברת הסלולרי שלי היא...:פאלפון אני חושב שפוליטיקה זה...:טיפשי
ולעומת זאת מוזיקה זה...:הדבר הכי טוב שיש בעולם.. את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)יש לי עוד יד
המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:סלון הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:נטשה
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:שחור\אדום\כחול כהה אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:קופסת נעלים [מנועה מלדבר
] המיטה שלי היא בגודל...:מאיפה לי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:8 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?יאפ מה יש לך על דלת החדר?שלט שכתוב "החדר של : נועה" ומגבת המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?בניין-הוא בסדר-מבחוץ הוא מגעיל אבל מבפנים הוא כמו לובי של מלון
מה השעה עכשיו?21:14 איך השאלון עכשיו?נחמד.. חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)לא
מה החלום שלך לעתיד הקרוב?לפגוש את שירי
מעניין אותי לראות את החום במציאות..חח יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?אחת תכלת ואחד שחור.. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)תלוי מה.. מכנסיים ארוך חולצה קצרה..גובה..נמוך...חח [עובדה שאני אוהבת את שירי..] יש לך זוג נעליים של פומה?היה לי הם נקרעו לי
שווה את הכסף לדעתך?בת דודה שלי קנתה אז מה אכפת לי? יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?דעעעעעעעעעעעע שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!הא?
מה השעה עכשיו?21:16 בן/בת???בת איזה מזל אסטרולוגי אתה?גדי? יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?יאפ מתגאים ביהדות?ניראה לי.. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?מאיפה לי.. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?כן-בת"א
כן/לא ------ סמים-לא סיגריות-
פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי-מה שיש טוב! שיניים כמו של רונאלדיניו-באמת שאלה? כסף כמו של רונאלדיניו-^^^^ שיער כמו של בקהאם-לאא שרירים כמו של אבי ביטר-^^^ צבע כהה(לגוף)-לאדעת צבע בהיר^^^ שיניים תותבות-לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם-תלוי למי-יש כאלה שזקוקים לזה בדחיפות.. פרחות וערסים-
וודקה-למה לא? נישואים^^^ אהבה^^^

siri7

New member
אני!!..

עוד 10 שנים אני אהיה...: בת 23 אני רוצה להתחתן בגיל...:25 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')שנתיים אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... זה משעמם הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:האלופה דעעעע השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:שירי מיימון עופר שעטר ומייקל לואיס המספר האהוב עליי הוא...:7 הצבע האהוב עליי הוא...:כחול האדם שאני הכי אוהב הוא...:אמא שלי ואבא שלי חברת הסלולרי שלי היא...:אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...:חרא... ולעומת זאת מוזיקה זה...:דבר שלא הינו יכולים לחיות בלעדיו את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדר מחשב (יש לנו שניים אני בלפטוף ואחותי במחשב הגדול חחח) הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:אני.... חחח סתם לא יודעת ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:לא יודעת צבעוני... אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:אממ לא יודעת המיטה שלי היא בגודל...:של מיטת נוער מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:8 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?בערור מה יש לך על דלת החדר?כלום המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?אלחוטית גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?יש לי בית ממש גדול לא יודעת איך להגדיר אותו מה השעה עכשיו?20:27 איך השאלון עכשיו?נחמד חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב?שחקנית או זמרת יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?כהה אחד ורוד אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)ארוך יש לך זוג נעליים של פומה?כההה בערור שווה את הכסף לדעתך? לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?כהה יש לי שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!לא מה השעה עכשיו?20:28 בן/בת???בת איזה מזל אסטרולוגי אתה?תאומים יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?לא מתגאים ביהדות?דעעעעע מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?איטליה היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?לא כן/לא ------ סמים לא סיגריות לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי כהה שיניים כמו של רונאלדיניו לא בעעעעע כסף כמו של רונאלדיניו בערור שיער כמו של בקהאם לא שרירים כמו של אבי ביטר לא צבע כהה(לגוף) כההההה צבע בהיר לא שיניים תותבות לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם אולי חלק פרחות וערסים ללא וודקה לא נישואים כהה אהבה כה

עונה !

עוד 10 שנים אני אהיה...: אמות אני רוצה להתחתן בגיל...: 100 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')-שנתיים אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...- רואה חלק הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: האלופה השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: שירי
המספר האהוב עליי הוא...: 8 או 18 הצבע האהוב עליי הוא...: כחול סגול שחור האדם שאני הכי אוהב הוא...: אין אחד כזה חברת הסלולרי שלי היא...: פלאפון אני חושב שפוליטיקה זה...: בולשיט ולעומת זאת מוזיקה זה...: הכל! את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) אני שמאלית
המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר מחשב
הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: וואן גוך ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: חום אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: לא יודעת P: המיטה שלי היא בגודל...: זוגית מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 8 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? לא מה יש לך על דלת החדר? שלט שכתוב "הגעתם לממלכה של.." המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? קוטג' מה השעה עכשיו? 22:18 איך השאלון עכשיו? חרא חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) וטרינרית מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להשתפר בהכל.. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? או הו.. אממ.. סגול מגניב כזה.. לבן שחור של אדידס..ועוד מלא.. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...): קצר יש לך זוג נעליים של פומה? אהא. שווה את הכסף לדעתך? לא ממש. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? אין שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא מה השעה עכשיו? 22:19 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? אריה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? לא מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? תאילנד היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? כן כן/לא ------ סמים- לא סיגריות- לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי- כן שיניים כמו של רונאלדיניו- לא כסף כמו של רונאלדיניו- כן שיער כמו של בקהאם- כן שרירים כמו של אבי ביטר- לא צבע כהה(לגוף)- לא צבע בהיר- לא שיניים תותבות- כן ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם- כן פרחות וערסים- משו באמצע וודקה- תלוי נישואים- :| אהבה- כן סלאמת

למעלה