שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

תשובות לשאלון השבועי האם קרה לך שחלמת את אותו חלם מספר פעמים? אם כן, מה חלמת? האם קרה שחלמת חלום והוא התגשם במציאות? מה קרה? מה החלום הכי הזוי שחלמת עד היום? מהו הסיוט האחרון שחלמת? האם היה לך פעם דז’ה-וו מאירוע שקרה בחלום? איזה חלום? האם אי פעם חלמת שאת חולמת, בתוך חלום? ולסיום, איזה חלום את חושבת שלעולם לא תשכחי?

sapiri5

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo85.gif

האם קרה לך שחלמת את אותו חלם מספר פעמים? אם כן, מה חלמת? כן שהייתי קטנה חלמתי את אותו סיוט 4 פעמים עד שסיפרתי עליו לאמא שלי ואז זה עבר
האם קרה שחלמת חלום והוא התגשם במציאות? מה קרה? כן שהלכנו כולם לראות סרט ובאילת שהיינו אמורים ללכת לקינגסיטי אבל הוא היה סגור
מה החלום הכי הזוי שחלמת עד היום? יש מלא... מהו הסיוט האחרון שחלמת?לא זוכרת כל כך אבל זה היה על תאונה...
האם היה לך פעם דז’ה-וו מאירוע שקרה בחלום? איזה חלום? קרה לי הרבה פעמים האם אי פעם חלמת שאת חולמת, בתוך חלום? אממ לא אולי כן לא זוכרת ולסיום, איזה חלום את חושבת שלעולם לא תשכחי? את החלום של לפני שלושה ימים

MaoR MeNaShE

New member
עונה :)

האם קרה לך שחלמת את אותו חלום מספר פעמים? אם כן, מה חלמת? אמממ כן אבל אני לא זוכר מה האם קרה שחלמת חלום והוא התגשם במציאות? מה קרה? לא מה החלום הכי הזוי שחלמת עד היום? אתם לא רוצים לדעת חחח מהו הסיוט האחרון שחלמת? אמממ זה מורכב מדי האם היה לך פעם דז’ה-וו מאירוע שקרה בחלום? איזה חלום? כן שאני משתתף שוב בפסטיגל =]] [השתתפתי ב-2002 ] האם אי פעם חלמת שאתה חולם, בתוך חלום? כן חחח פעמיים לפי מה שאני זוכר ולסיום, איזה חלום אתה חושב שלעולם לא תשכח? יש כמה ..

מהממת11

New member
עוננהה

תשובות לשאלון השבועי האם קרה לך שחלמת את אותו חלם מספר פעמים? אם כן, מה חלמת? לא קרה.. האם קרה שחלמת חלום והוא התגשם במציאות? מה קרה? כן לשם שינוי! מצאתי אהבה
מה החלום הכי הזוי שחלמת עד היום? שאני קופצת לבריכה מלאת ממתקים... חח סתאם זה לא הזוי אין הזוי! מהו הסיוט האחרון שחלמת? שאימא עזבה אותי...
האם היה לך פעם דז’ה-וו מאירוע שקרה בחלום? איזה חלום? ממ לא האם אי פעם חלמת שאת חולמת, בתוך חלום? כן ולסיום, איזה חלום את חושבת שלעולם לא תשכחי? חלומות של אהבה..

עונה..

האם קרה לך שחלמת את אותו חלם מספר פעמים? אם כן, מה חלמת?כן, חסוי
האם קרה שחלמת חלום והוא התגשם במציאות? מה קרה?כן,גם חסוי
מה החלום הכי הזוי שחלמת עד היום?חסוי
מהו הסיוט האחרון שחלמת?טוב זה לא חסוי כי זה קשור בשירי..חח הייתי חולה מאוד בבית חולים ואז הרופאה [שהיא הרופאת שיניים שלי
אמרה לי שאסור לי לקום מהמיטה ואז ראיתי את שירי ורצתי אחריה ושפתחתי את הפה מתתי.. אז שירי נתנה צרחה כזאת ואז מיליון רופאים באו וכל הזמן חזרו "היא מתה" "היא מתה" אחרי מלא מלא פעמים היה הד גדול כזה "היא מתה" ואז הובילו אותי לקבורה... ואז שחפרו את הקבר התעוררתי מהחלום והתחלתי לבכות.. ויום למחרת ביקשתי מידיד שלי שנלך אליו הבייתה אז הלכנו ואז אמרתי לו את כל החלום ואז הוא אמר לי שאני רואה יותר מדיי טלנובולות.. זה מה שהוא אמר לי אתם מבינים.. וואי אבל זה היה לפני שנה וחצי אפילו יותר ואני זוכרת את זה כאילו זה היה אתמול כי זה באמת היה מפחיד.. האם היה לך פעם דז’ה-וו מאירוע שקרה בחלום? איזה חלום?כן,חסוי
האם אי פעם חלמת שאת חולמת, בתוך חלום?לא
ולסיום, איזה חלום את חושבת שלעולם לא תשכחי?מה שכתבתי למעלה^^^

ady18

Well-known member
עונה

האם קרה לך שחלמת את אותו חלם מספר פעמים? אם כן, מה חלמת?נחש,אונס האם קרה שחלמת חלום והוא התגשם במציאות? מה קרה?משהו על אנשים שקרובים עלי ופחות יותר מה שחלמתי שהם מדברים זה קרה פחות או יותר מה החלום הכי הזוי שחלמת עד היום?שנחש בא ואני בתוך שטפון מהו הסיוט האחרון שחלמת?אונס והעתיד שלא יקרה בו כלום האם היה לך פעם דז’ה-וו מאירוע שקרה בחלום?כן איזה חלום?שחלמתי באיזה בילוי וזה התגשם האם אי פעם חלמת שאת חולמת, בתוך חלום?לא ולסיום, איזה חלום את חושבת שלעולם לא תשכחי?האונס והעתיד

YaelFromHell

New member
../images/Emo207.gifצריך עזרה

היתה איזו כתבה על המחזמר "הלהקה" בערוץ 22 לפני הרבה זמן ואני חייב להשיג אותה! היה קישור להוריד את זה באיזה אתר מעריצים של קרן פלס אבל הקישור לא פעיל יותר ואני צריך את הכתבה הזאת אם למישהו יש אותה ויכול להעלות אותה להורדה מאיזה אתר כמה שיותר מהר זה מאד יעזור!

מה הולך פה?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

linoy7

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gifמה קורה פה?!?!../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

למעלה