שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

הספקת לאכול קרמבו השנה? איזה חלק את\ה הכי אוהב\ת בקרמבו? איך את\ה אוכל\ת קרמבו? איזה טעם את\ה הכי אוהב\ת? איזה חברה את\ה מעדיף\ה? איזה טעם של קרמבו היית מוסיף? מה היית משנה בקרמבו? איזה גיל היה הקרמבו הראשון שלך? מתי אכלת קרמבו בפעם האחרונה? בא לך קרמבו עכשיו?

עונה עונה עונה ../images/Emo9.gif

הספקת לאכול קרמבו השנה? לא איזה חלק את\ה הכי אוהב\ת בקרמבו? העוגייה איך את\ה אוכל\ת קרמבו? מלמעלה למטה איזה טעם את\ה הכי אוהב\ת? לא אכפת לי איזה חברה את\ה מעדיף\ה? לא אכפת לי איזה טעם של קרמבו היית מוסיף? אמ...... לא דעת' מה היית משנה בקרמבו? איזה גיל היה הקרמבו הראשון שלך? נראה לך שאני זוכרת? נראה לי שלוש או ארבע מתי אכלת קרמבו בפעם האחרונה? בשנה שעברה בחנוכה בא לך קרמבו עכשיו? יאפ

linoy7

New member
../images/Emo2.gifאיך אפשר שלא?!?!../images/Emo2.gif../images/Emo41.gif

הדבר הכי מושלם בעולםםםםםםם

עונה../images/Emo13.gif

הספקת לאכול קרמבו השנה? ברור!! מלא! איזה חלק את\ה הכי אוהב\ת בקרמבו? את הקרמבו, את העוגייה פחות... איך את\ה אוכל\ת קרמבו? קודם את הקרם אחר כך את העוגיה איזה טעם את\ה הכי אוהב\ת? חח את החום איזה חברה את\ה מעדיף\ה? מאיפה לי... איזה טעם של קרמבו היית מוסיף? כלום, אני לא אוהבת את כל הטעמים שהוסיפו, הוניל ושוקולד הכי טעימים. מה היית משנה בקרמבו? לא יודעת חחח איזה גיל היה הקרמבו הראשון שלך? מה זאת השאלה הזאת? חחח אין לי שמץ מתי אכלת קרמבו בפעם האחרונה? לפניי כמה ימים, וגם אבא קנה היום לבית חחח בא לך קרמבו עכשיו? לא בא לי כלום עכשיו. אני חולה

linoy7

New member
../images/Emo2.gifתרגישי טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

linoy7

New member
עונההה../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

הספקת לאכול קרמבו השנה
איזה חלק את\ה הכי אוהב\ת בקרמבו
העוגייה
איך את\ה אוכל\ת קרמבו
קודם את הקצפת ואחי"כ את העוגייה- את הטוב משאירים לסוף
איזה טעם את\ה הכי אוהב\ת
וניל
איזה חברה את\ה מעדיף\ה
שטראוס