שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

מעיל או זקט? סוודר או חולצה ארוכה שוקו או תה? בננה או תות? תפוח או אגס? מלפפון או עגבניה? רדיו או דיסק? לחמניה או פיתה? לחם או פיתה פיתה עם שוקולד או עם חומוס? שוקולד חלב או מריר? עוגיות או ופלים? במבה או ביסלי?

ראשונה../images/Emo3.gif ../images/Emo14.gif

מעיל או זקט? ז'קט.
סוודר או חולצה ארוכה? חולצה ארוכה.
שוקו או תה? שוקו.
בננה או תות? בננה.
תפוח או אגס? תפוח!
.
מלפפון או עגבניה? מלפפון.
רדיו או דיסק? דיסק.
לחמניה או פיתה? לחמניה.
לחם או פיתה? פיתה.
פיתה עם שוקולד או עם חומוס? שוקולד.
שוקולד חלב או מריר? חלב.
עוגיות או ופלים? עוגיות.
במבה או ביסלי? במבה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

hilonet14

New member
עונה=]

מעיל או זקט? ג'קט סוודר או חולצה ארוכה? סוודר יפה שוקו או תה? שוקו בננה או תות? תות תפוח או אגס? תפוח מלפפון או עגבניה? עגבנייה רדיו או דיסק? גם וגם מה שמתחשק לחמניה או פיתה? פיתה לחם או פיתה? פיתה פיתה עם שוקולד או עם חומוס? חומוס חחח שוקולד חלב או מריר? מריר עוגיות או ופלים? עוגיות במבה או ביסלי? במבה וביסלי בייחד הכי טעים!

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

מעיל או זקט?ז'קאט סוודר או חולצה ארוכה?חולצה ארוכה שוקו או תה?שוקו יאמייייי בננה או תות?תות תפוח או אגס?תפוח מלפפון או עגבניה?מלפפון רדיו או דיסק?אם זה דיסק של הראל.. אז דיסק!! חח של סקעת!! לחמניה או פיתה?פיתה לחם או פיתה?פיתה פיתה עם שוקולד או עם חומוס?שוקולד שוקולד חלב או מריר?חלב עוגיות או ופלים?עוגיות במבה או ביסלי?במבה

Simsgirl1510

New member
../images/Emo109.gifעונה :]

מעיל או זקט?ז'קט סוודר או חולצה ארוכה?סוודר שוקו או תה?שוקו בננה או תות?שומדבר תפוח או אגס?תפוח מלפפון או עגבניה?מלפפון רדיו או דיסק?דיסק לחמניה או פיתה?לחמניה לחם או פיתה?לחם פיתה עם שוקולד או עם חומוס?שוקולד שוקולד חלב או מריר?חלב עוגיות או ופלים?עוגיות במבה או ביסלי?במבה חדשה פה :]

linoy pal

New member
עונה...

מעיל או זקט?זקט סוודר או חולצה ארוכה? חולה ארוכה שוקו או תה?תה בננה או תות?תות תפוח או אגס?תפוח מלפפון או עגבניה?מלפפון רדיו או דיסק?דיסק לחמניה או פיתה?לחמניה לחם או פיתה?לחם פיתה עם שוקולד או עם חומוס?שוקולד שוקולד חלב או מריר?מריר עוגיות או ופלים?עוגיות במבה או ביסלי?ביסלי

נושבו

New member
עונה:)

מעיל או זקט
מעיל סוודר או חולצה ארוכה
סוודר שוקו או תה
בננה או תות
בננה תפוח או אגס
תפוח! מלפפון או עגבניה
מלפפון רדיו או דיסק
רדיו לחמניה או פיתה
לחמניה לחם או פיתה
לחם פיתה עם שוקולד או עם חומוס
חומוס שוקולד חלב או מריר
שוקולד חלב!!!! עוגיות או ופלים
ופלים
במבה או ביסלי
במבה

spooky shadow

New member
בא לי על שאלונים עכשיו ../images/Emo3.gif

אני מורגן. שלום
מעיל או זקט? אממ..המעיל שלי
סוודר או חולצה ארוכה? סוודר שחור שלי *נסגד* שוקו או תה? תלוי במצב רוח, עכשיו למשל תה. בננה או תות? תות עם שמנת
תפוח או אגס? אגס. מלפפון או עגבניה? סלט של שניהם?
רדיו או דיסק? דיסק. לחמניה או פיתה? פיתה. לחם או פיתה? בגט
פיתה עם שוקולד או עם חומוס? שונאת חומוס! ואני אוהבת רק נוטלה בשוקולד
שוקולד חלב או מריר? חלב. עוגיות או ופלים? עוגיות עם פצפוצי שוקולוד..יאמי.. במבה או ביסלי? במבה. מורגן.

Summer moved on

New member
בא לי גם../images/Emo13.gif

מעיל או זקט? ז'קט סוודר או חולצה ארוכה? חולצה ארוכה שוקו או תה? שוקו
בננה או תות? בננה תפוח או אגס? תפוח מלפפון או עגבניה? מלפפון רדיו או דיסק? רדיו לחמניה או פיתה? לחמניה לחם או פיתה? לחם פיתה עם שוקולד או עם חומוס? מה שבא.. שוקולד חלב או מריר? מריר עוגיות או ופלים? ופלים במבה או ביסלי? במבה.

talush2005

New member
עונהה

מעיל או זקט? מעיל סוודר או חולצה ארוכה? חולצה ארוכה שוקו או תה? שוקו בננה או תות? בננה תפוח או אגס? תפוח מלפפון או עגבניה? עגבניה רדיו או דיסק? רדיו לחמניה או פיתה? פיתה לחם או פיתה? פיתה פיתה עם שוקולד או עם חומוס? עם שוקולד שוקולד חלב או מריר? חלב עוגיות או ופלים? עוגיות במבה או ביסלי? במבה

../images/Emo20.gif חחח, שאלון שטות.

מעיל או זקט? ג'קט בד"כ, מעיל זה מסורבל מידי:| סוודר או חולצה ארוכה? סוודר שוקו או תה? ק-פ-ה בננה או תות? תות! תפוח או אגס? תפוח! מלפפון או עגבניה? מלפפון רדיו או דיסק? דיסק! לחמניה או פיתה?
אמממממממממ.. לחמניה לחם או פיתה? לחם פיתה עם שוקולד או עם חומוס? אוף! עם שוקולד שוקולד חלב או מריר? חלב עוגיות או ופלים? ע ו ג י ו ת במבה או ביסלי? זה כבר קשה מדי!

W3ndy

New member
אז גם אני :)

היי,חדשה כאן.. :) מעיל או זקט? ז'קט סוודר או חולצה ארוכה? חולצה ארוכה שוקו או תה? שוקו בננה או תות? תות תפוח או אגס? תפוח מלפפון או עגבניה? מלפפון רדיו או דיסק? תלוי איזה דיסק לחמניה או פיתה? לחמניה לחם או פיתה? פיתה פיתה עם שוקולד או עם חומוס? חומוס שוקולד חלב או מריר? חלב עוגיות או ופלים? ופלים במבה או ביסלי? לא משנה לי

קספר07

New member
עוננה

מעיל או זקט? ז'קט סוודר או חולצה ארוכה? חולצה ארוכה שוקו או תה? תה בננה או תות? תות תפוח או אגס? תפוח מלפפון או עגבניה? עגבניה רדיו או דיסק? דיסק לחמניה או פיתה? פיתה לחם או פיתה? פיתה פיתה עם שוקולד או עם חומוס? עם חומוס שוקולד חלב או מריר? חלב עוגיות או ופלים? עוגיות במבה או ביסלי? ביסלי

למעלה