שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

1) מהיכן אתם? 2) מה גילכם? 3) מה מינכם? 4) אוהבים את החיים? 5) מתכוונים להתגייס בכלל? 6) חבר\ה? 7) איפה אוהבים לבלות? 8) מעשנים (סיגריות)? 9) ניסיתם פעם סמים? 10) מה הדבר הכי שטותי שעשיתם? 11) מה גרם לכם להביע צער וחרטה? 12) מה אוהבים לעשות? 13) במה עוסקים? 14) רשיון יש? 15) מה עושה לכם את זה? 16) מה מחמיא לכם? 17) איזו מלה תגרום לכם להסמיק? 18) מה יגרום לכם לצחוק? 19) מה יגרום לכם להתאהב? 20) מתי התאהבתם לראשונה? 21.) האם כשמאוהבים בכם זה עושה לכם תחושה טובה? 22) האם ביקרתם בחו´ל ואיפה? 23) מהו מצבכם הבריאותי?

נושבו

New member
עונה:)

1) מהיכן אתם
רחובות 2) מה גילכם
עוד מעט 16 3) מה מינכם
4) אוהבים את החיים
כן 5) מתכוונים להתגייס בכלל
בטח! 6) חבר\ה
אין 7) איפה אוהבים לבלות
קולנוע, קניון.. 8) מעשנים (סיגריות)
איכס! 9) ניסיתם פעם סמים
חס וחלילה
10) מה הדבר הכי שטותי שעשיתם
יש הרבה דברים... 11) מה גרם לכם להביע צער וחרטה
אממ כל מיני.. אחד הדברים זה שאני מאוד מצטערת שעזבתי שיעור אורגנית בכיתה ו'. 12) מה אוהבים לעשות
לשמוע מוזיקה, להיות במחשב, לראות טלויזיה, לקרוא, להיפגש עם חברות, לקנות בגדים 13) במה עוסקים
תלמידה בתיכון:S 14) רשיון יש
חח לא 15) מה עושה לכם את זה
בנים עם צבע עיניים מדהים. 16) מה מחמיא לכם
כל דבר טוב שאומרים לי. 17) איזו מלה תגרום לכם להסמיק
כל מילה טובה שבן יגיד לי. שאני יפה, חמודה... 18) מה יגרום לכם לצחוק
טיפשות של אנשים, כשאנשים נופלים, אנשים מצחיקים בלי שהם יודעים. 19) מה יגרום לכם להתאהב
בן עם חוש הומור, מבין, אוהב, חמוד ועם עיניים מדהימותת! 20) מתי התאהבתם לראשונה
בכיתה ה' 21.) האם כשמאוהבים בכם זה עושה לכם תחושה טובה
ברור 22) האם ביקרתם בחו´ל ואיפה
לא 23) מהו מצבכם הבריאותי
אחלה! ברוך ה'.

linoy pal

New member
עונה

1) מהיכן אתם?בת ים 2) מה גילכם?15 3) מה מינכם?בת 4) אוהבים את החיים?יחסית כן 5) מתכוונים להתגייס בכלל? כן 6) חבר\ה?לא 7) איפה אוהבים לבלות?טיילת 8) מעשנים (סיגריות)?לא 9) ניסיתם פעם סמים?=0 לאאא 10) מה הדבר הכי שטותי שעשיתם? אמ... 11) מה גרם לכם להביע צער וחרטה?מילה לא במקום שאני אומרת למישהו 12) מה אוהבים לעשות? לראות טלויזיה לשמוע מוזיקה לנגן בגיטרה לכתוב שירים אייסי 13) במה עוסקים? אני תלמידה..חטיבה-בעעע 14) רשיון יש?נופ 15) מה עושה לכם את זה?אמ..לא יודעת 16) מה מחמיא לכם?שאומרים לי שיש לי עיניים יפות 17) איזו מלה תגרום לכם להסמיק?חמודה יפה כל מה שמישהו יגיד בערך 18) מה יגרום לכם לצחוק?אמ...חברה שלי שהיא מצחיקה אותי וטימטום של המורה 19) מה יגרום לכם להתאהב?שבן יהיה חמוד רגיש מבין...ושידע להגיד כל מיני דברים יפים כאלה... 20) מתי התאהבתם לראשונה?כיתה ח אני חושבת 21.) האם כשמאוהבים בכם זה עושה לכם תחושה טובה?אמ...נראה לי שכן 22) האם ביקרתם בחו´ל ואיפה?בטורקיה ובספרד 23) מהו מצבכם הבריאותי?ברוך ה' טוב[בלי עין הרע]

עונה../images/Emo13.gif ../images/Emo14.gif

מהיכן אתם? ירושלים.
מה גילכם? 11 וקצת.
מה מינכם? נקבה
.
אוהבים את החיים? כן.
מתכוונים להתגייס בכלל? כנראה שכן, אבל יש מלא זמן.
חבר\ה? לא.
איפה אוהבים לבלות? בהמון מקומות.
מעשנים (סיגריות)? לא.
ניסיתם פעם סמים? לא.
מה הדבר הכי שטותי שעשיתם? מלא דברים.
מה גרם לכם להביע צער וחרטה? כנ"ל.
מה אוהבים לעשות? לרקוד, לנגן על גיטרה, לראות טלוויזיה וכמובן להיות במחשב.
במה עוסקים? לא עובדת עדיין.
רשיון יש? לא.
מה עושה לכם את זה? העיניים.
מה מחמיא לכם? המון דברים...
איזו מלה תגרום לכם להסמיק? כל מיני מילים סוטות.
מה יגרום לכם לצחוק? בדיחות, שטויות פאדיחות.
מה יגרום לכם להתאהב? לא יודעת.
מתי התאהבתם לראשונה? עדיין זה לא הגיע.
האם כשמאוהבים בכם זה עושה לכם תחושה טובה? אולי...
האם ביקרתם בחו´ל ואיפה? ביקרתי באיטליה.
מהו מצבכם הבריאותי? בסדר. הודגש באמצעות מדגישומטיק

נאמ../images/Emo12.gif

1) מהיכן אתם?יבנה
2) מה גילכם?16 3) מה מינכם?נקבה
4) אוהבים את החיים?בטח 5) מתכוונים להתגייס בכלל?כן!(זה בא עם דגש מסוים,ולחיל אוויר,תודה
) 6) חבר\ה?לא 7) איפה אוהבים לבלות?מממ כל מיני 8) מעשנים (סיגריות)?לא 9) ניסיתם פעם סמים?לא 10) מה הדבר הכי שטותי שעשיתם?לא יודעת 11) מה גרם לכם להביע צער וחרטה?טימטום של אנשים
12) מה אוהבים לעשות?לרקוד,לרכוב על סוסים,לצאת עם חברות.. 13) במה עוסקים?תלמידה
14) רשיון יש?לא כרגע 15) מה עושה לכם את זה?עיניים..ומחמאות..והומור
16) מה מחמיא לכם?
מחמאות? 17) איזו מלה תגרום לכם להסמיק?מממ כלמיני 18) מה יגרום לכם לצחוק?אנשים מצחיקים
19) מה יגרום לכם להתאהב?זאת שאלה מורכבת 20) מתי התאהבתם לראשונה?אוגוסט 05?
21.) האם כשמאוהבים בכם זה עושה לכם תחושה טובה?זה מעיק אם זה לא בא גם ממני 22) האם ביקרתם בחו´ל ואיפה?כן.רודוס,צרפת,הולנד וגרמניה. 23) מהו מצבכם הבריאותי?ככה

Cry for You

New member
../images/Emo182.gif

1) מהיכן אתם? ב"ש 2) מה גילכם? 14 וחצי 3) מה מינכם? נקבה 4) אוהבים את החיים? בדר"כ 5) מתכוונים להתגייס בכלל? כנראה. 6) חבר\ה? יאפ 7) איפה אוהבים לבלות? פארקים. התנחלות בבתים של חברות/ידידים. 8) מעשנים (סיגריות)? לא 9) ניסיתם פעם סמים? חס וחליה :S 10) מה הדבר הכי שטותי שעשיתם? הרבה דברים 11) מה גרם לכם להביע צער וחרטה? האקס 12) מה אוהבים לעשות? מחשב 13) במה עוסקים? שומדבר מיוחד. 14) רשיון יש? לא 15) מה עושה לכם את זה? חבר שלי?
16) מה מחמיא לכם? חבר שלי
17) איזו מלה תגרום לכם להסמיק? "אני כלכך אוהב אותך" כשזה נאמר בטון הנכון. 18) מה יגרום לכם לצחוק? הרבה דברים 19) מה יגרום לכם להתאהב? יחס טוב. 20) מתי התאהבתם לראשונה? שנת 2005 21.) האם כשמאוהבים בכם זה עושה לכם תחושה טובה? כן 22) האם ביקרתם בחו´ל ואיפה? לא ביקרתי 23) מהו מצבכם הבריאותי? כרגע בסדר. קצת כאב ראש.

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

1) מהיכן אתם?כפר סבא 2) מה גילכם?13 3) מה מינכם?נקבה 4) אוהבים את החיים?כןן 5) מתכוונים להתגייס בכלל?ברור 6) חבר\ה?לא 7) איפה אוהבים לבלות?קניון וים 8) מעשנים (סיגריות)?לא 9) ניסיתם פעם סמים?לא 10) מה הדבר הכי שטותי שעשיתם? 11) מה גרם לכם להביע צער וחרטה?מוות 12) מה אוהבים לעשות? שופינגגג, חברות, חברים, ים, מסיבות, מחשב 13) במה עוסקים? בבנים.. חח סתם 14) רשיון יש?לא 15) מה עושה לכם את זה?הראל סקעת 16) מה מחמיא לכם?אממ 17) איזו מלה תגרום לכם להסמיק?תלוי ממי.. 18) מה יגרום לכם לצחוק?כל מיני.. חח במיוחד נפילות של אנשים XDD 19) מה יגרום לכם להתאהב?הראל סקעת.. חח ביבי פייס, או בכלל האישיות עצמה שזה מה שחשוב!! 20) מתי התאהבתם לראשונה?אהבה אמיתית.. לפני איזה חצי שנה 21.) האם כשמאוהבים בכם זה עושה לכם תחושה טובה?כה 22) האם ביקרתם בחו´ל ואיפה?לא 23) מהו מצבכם הבריאותי?ב"ה הכל טוב

cohenet91

New member
יאללה, נענה

1) מהיכן אתם? מה איכפת לכם? 2) מה גילכם? 15. 3) מה מינכם? נקבה. 4) אוהבים את החיים? כמובן
5) מתכוונים להתגייס בכלל? כמובן!
6) חבר\ה? חבר, ועם שניים סוכר בבקשה. 7) איפה אוהבים לבלות? בגן כלשהו. 8) מעשנים (סיגריות)? לא. 9) ניסיתם פעם סמים? לא. 10) מה הדבר הכי שטותי שעשיתם? היו המון. נביא אחד מהם: הייתי אצל חברה שלי ורציתי להחזיק את האוגר שלה. הצמדתי ידיים. כשהיא באה לשים לי אותו בידיים פתחתי אותן והאוגר נפל. 11) מה גרם לכם להביע צער וחרטה? כשפגעתי במישהו קרוב. 12) מה אוהבים לעשות? מוזיקה, צופים, חברים (אורגיות סוערות). 13) במה עוסקים? הדרכה בצופים. 14) רשיון יש? לא. 15) מה עושה לכם את זה? עיניים, מבט, צוואר... 16) מה מחמיא לכם? מחמאות?
17) איזו מלה תגרום לכם להסמיק? זה בדר"כ משפטים
18) מה יגרום לכם לצחוק? אנשים מצחיקים. 19) מה יגרום לכם להתאהב? אופי. 20) מתי התאהבתם לראשונה? באמת באמת? כיתה ו'. 21.) האם כשמאוהבים בכם זה עושה לכם תחושה טובה? כמו שגל אמרה, אם אני לא מאוהבת בחזרה, זה די מטריד. אם כן- כמובן שזה נורא מחמיא. אבל זה עוד לא ממש קרה... 22) האם ביקרתם בחו´ל ואיפה? כן, בצרפת. 23) מהו מצבכם הבריאותי? טוב, תודה

טוב המון המון זמן לא הייתי פה..

אבל חזרתי אומנם לא יותר מידי כי עוד פחות מחודש אני מתגייסת.. 1) מהיכן אתם?ב"ש 2) מה גילכם?18 3) מה מינכם?נ 4) אוהבים את החיים?מדי פעם לפעם 5) מתכוונים להתגייס בכלל? עוד חודש פחות יומיים 6) חבר\ה?- 7) איפה אוהבים לבלות?בבית עם חברים או באיזה בר/פאב נחמד עם בירה/קוקטייל 8) מעשנים (סיגריות)?- 9) ניסיתם פעם סמים?- 10) מה הדבר הכי שטותי שעשיתם? הרבה.. 11) מה גרם לכם להביע צער וחרטה?כשאני מרגישה שאני צריכה להביע צער וחרטה.. 12) מה אוהבים לעשות?לשחות 13) במה עוסקים? בעיסוקים 14) רשיון יש?יש!!!..חדשדש..היום שבוע 15) מה עושה לכם את זה?הארץ 16) מה מחמיא לכם?שמקבלים את השגעונות שלי 17) איזו מלה תגרום לכם להסמיק?איזה ציונית אין הרבה כאלה היום{וזה נכון} 18) מה יגרום לכם לצחוק?דגדוגים 19) מה יגרום לכם להתאהב?ליודעת כל מיני.. 20) מתי התאהבתם לראשונה?לפני שלוש שנים בערך.. 21.) האם כשמאוהבים בכם זה עושה לכם תחושה טובה?כה 22) האם ביקרתם בחו´ל ואיפה?הייתי שלוש פעמים..ספרד/פולין/צרפת 23) מהו מצבכם הבריאותי?פרופיל 97 בלי סעיפים מוצהרים...למרות שיש לי כל מיני בעיות..

Yaaraus

New member
עונהנהנהנה

1) מהיכן אתם? באר שבע 2) מה גילכם?14 וחצי 3) מה מינכם?נקבה 4) אוהבים את החיים? הם נחמדים 5) מתכוונים להתגייס בכלל?כן 6) חבר\ה?לא =( 7) איפה אוהבים לבלות? אין מקום מועדף 8) מעשנים (סיגריות)?לאאא איכססס 9) ניסיתם פעם סמים?לאאאאא 10) מה הדבר הכי שטותי שעשיתם?יש מלאאא 11) מה גרם לכם להביע צער וחרטה?אע?! 12) מה אוהבים לעשות?מחשב טלויזיה סימס וצחוקים עם חברות 13) במה עוסקים?אמ... 14) רשיון יש?לא 15) מה עושה לכם את זה? לא יודעת 16) מה מחמיא לכם?שאומרים לי שאני חמודה =) 17) איזו מלה תגרום לכם להסמיק? תומר 18) מה יגרום לכם לצחוק?הכל גורם לי לצחוק 19) מה יגרום לכם להתאהב?יופי ואופי 20) מתי התאהבתם לראשונה?שנה שעברה 21.) האם כשמאוהבים בכם זה עושה לכם תחושה טובה?כן 22) האם ביקרתם בחו´ל ואיפה?כן ,בבולגריה 23) מהו מצבכם הבריאותי?מצוין

עונה

1) מהיכן אתם?צפון 2) מה גילכם?14 3) מה מינכם?נ 4) אוהבים את החיים?לא 5) מתכוונים להתגייס בכלל? כן 6) חבר\ה?אין 7) איפה אוהבים לבלות?לצאת .לחברים\בית קפה 8) מעשנים (סיגריות)?כן 9) ניסיתם פעם סמים?לא 10) מה הדבר הכי שטותי שעשיתם? אממ 11) מה גרם לכם להביע צער וחרטה?היה כמה 12) מה אוהבים לעשות? מחשב\טלויזיה\חברים\ספרים\\סרטים 13) במה עוסקים? תלמידה 14) רשיון יש?לא 15) מה עושה לכם את זה?אממ 16) מה מחמיא לכם?שאלה טובה 17) איזו מלה תגרום לכם להסמיק?אני אוהב אותך 18) מה יגרום לכם לצחוק?כל מיני 19) מה יגרום לכם להתאהב? 20) מתי התאהבתם לראשונה?לא ממש קרה. 21.) האם כשמאוהבים בכם זה עושה לכם תחושה טובה?כן.ברור. 22) האם ביקרתם בחו´ל ואיפה?כן.במלא מקומות. 23) מהו מצבכם הבריאותי?

talush2005

New member
עונה

1) מהיכן אתם? ממרכז הארץ :p 2) מה גילכם? 18 וקצת 3) מה מינכם? נקבה 4) אוהבים את החיים? ככה ככה 5) מתכוונים להתגייס בכלל? בטח עוד כמה חודשים! 6) חבר\ה? לא כרגע 7) איפה אוהבים לבלות? בתי קפה בעיקר 8) מעשנים (סיגריות)? לא 9) ניסיתם פעם סמים? לא 10) מה הדבר הכי שטותי שעשיתם? היו הרבה חח לא בא לי לשתף 11) מה גרם לכם להביע צער וחרטה? שפספסתי איזה משלחת לחו"ל של מטעם משהו של הבית הספר שהייתי אמורה להיות בה 12) מה אוהבים לעשות? לישון,לצאת עם חברים,מחשב,טלביזיה,לצלם. 13) במה עוסקים? שום דבר 14) רשיון יש? בקרוב מאד- מקווה 15) מה עושה לכם את זה? להתכרבל בפוח כשגשם מבול בחוץ עם שוקו חם ואוכל וסרט טוב (ורוצי מאד שיהיה מישהו לידי..אחח) 16) מה מחמיא לכם? שמחמיאים לי 17) איזו מלה תגרום לכם להסמיק? 18) מה יגרום לכם לצחוק? סרט טוב/תוכנית/ סרטון כל דבר מצחיק שרואים וגם יש כמה חברים שיגרמו לי תמיד לצחוק. 19) מה יגרום לכם להתאהב? וואי זה הרבה דברים שילוב של אופי ומראה חיצוני בבן אדם. 20) מתי התאהבתם לראשונה? לפני 3 שנים בערך 21.) האם כשמאוהבים בכם זה עושה לכם תחושה טובה? למי לא? 22) האם ביקרתם בחו´ל ואיפה? כן בארה"ב -בחוף המזרחי והמערבי,בתאילנד,צרפת,אנגליה,שוויץ,הולנד, בלגיה,איטליה וספרד 23) מהו מצבכם הבריאותי? בסדר גמור תודה לאל

למעלה