שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

יש לכם פלאפון? אם כן, איזה חברה? אם לא, מתי יהיה לכם? כמה זמן כבר יש לכם פלאפון? פלאפון מהדור השלישי? אתם שולחים SMSים? יש לכם אינטרנט בפלאפון? אם כן, אתם מורידים כל מיני דברים? אם לא, אז יש לכם רק צלילים ורקעים מהפלאפון? אתם מדברים הרבה? יש לכם מספר קל, או שלכולם קשה לזכור אותו בעל פה? בחשבון החודשי, כמה בערך יש לכם לשלם? פעם זה הגיע ליותר מ500 שקל? איך היה השאלון?

sapiri5

New member
../images/Emo85.gif

|סלולרי|יש לכם פלאפון?איזה שאלה
כן|
|סלולרי|אם כן, איזה חברה?סלקום
|סלולרי|אם לא, מתי יהיה לכם? |סלולרי|כמה זמן כבר יש לכם פלאפון? מכיתה ג' או ב' עכשיו אני בכיתה י' תעשו ת'חישוב
|סלולרי|פלאפון מהדור השלישי? אני חושבת שכן |סלולרי|אתם שולחים SMSים?אי אפשר
|סלולרי|יש לכם אינטרנט בפלאפון?כן אבל אי אפשר להתחבר אליו מישראל..
|סלולרי|אם כן, אתם מורידים כל מיני דברים?
|סלולרי|אם לא, אז יש לכם רק צלילים ורקעים מהפלאפון?
|סלולרי|אתם מדברים הרבה?|כן
|סלולרי|יש לכם מספר קל, או שלכולם קשה לזכור אותו בעל פה?מספר קל תמיד משיגים לי ת'מספרים הקלים
וכולם זוכרים אותו אל תדאגו..
אפילו נוי
|סלולרי|בחשבון החודשי, כמה בערך יש לכם לשלם? מ-150 עד 200
|סלולרי|פעם זה הגיע ליותר מ500 שקל? למזלי הטוב עוד לא
עוד לא
|סלולרי|איך היה השאלון? נחמד ביותר

linoy7

New member
הווו, בדיוק החלפתי פלאפון../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif

יש לכם פלאפון?
אם כן, איזה חברה? אורנג'
אם לא, מתי יהיה לכם? ---- כמה זמן כבר יש לכם פלאפון? כמה זמן בכללי? אממ.. מכיתה ז'..
פלאפון מהדור השלישי? אם הוא צבעוני אבל בלי מצלמה זה דור שלישי?
אתם שולחים SMSים?
יש לכם אינטרנט בפלאפון? כבר לא
אם כן, אתם מורידים כל מיני דברים? --- אם לא, אז יש לכם רק צלילים ורקעים מהפלאפון?
אתם מדברים הרבה?
הרוב אסמאסים
יש לכם מספר קל, או שלכולם קשה לזכור אותו בעל פה? קל
בחשבון החודשי, כמה בערך יש לכם לשלם? 75
פעם זה הגיע ליותר מ500 שקל?
איך היה השאלון? נחמד

siri7

New member
עונה!...

יש לכם פלאפון? ברור
אם כן, איזה חברה? פלאפון אם לא, מתי יהיה לכם? כמה זמן כבר יש לכם פלאפון? 4 שנים אני בכיתה ח'! פלאפון מהדור השלישי? כההה נראה לי! אתם שולחים SMSים? כההה יש לכם אינטרנט בפלאפון? כן אם כן, אתם מורידים כל מיני דברים? כהה הכי הרבה צלילים!
אם לא, אז יש לכם רק צלילים ורקעים מהפלאפון? אתם מדברים הרבה? ב-ר-ו-ר-!
יש לכם מספר קל, או שלכולם קשה לזכור אותו בעל פה? כההה רוב החברות שלי והידידים שלי זוכרים אותו! בחשבון החודשי, כמה בערך יש לכם לשלם? אמממ זה בערך 50 כי על השיחות אני לא משלמת! רק על האסמסים! פעם זה הגיע ליותר מ500 שקל? לא! איך היה השאלון? נחמד אהבתי!

Ran Bimba

New member
עונה, אני ממש חלק מהקומונה../images/Emo3.gif

יש לכם פלאפון? יאפ אם כן, איזה חברה? אורנג' אם לא, מתי יהיה לכם? - כמה זמן כבר יש לכם פלאפון? שנה פלאפון מהדור השלישי? לא אתם שולחים SMSים? יש אייסיקיו, יותר יעיל
יש לכם אינטרנט בפלאפון? לא אם כן, אתם מורידים כל מיני דברים? - אם לא, אז יש לכם רק צלילים ורקעים מהפלאפון? כן אתם מדברים הרבה? לא, שונא לדבר בטלפון יש לכם מספר קל, או שלכולם קשה לזכור אותו בעל פה? יש לי ממש קשה בחשבון החודשי, כמה בערך יש לכם לשלם? 200 ערך פעם זה הגיע ליותר מ500 שקל? כן, הכי הרבה 850 איך היה השאלון? חביב יאללה, עכשיו כולם לרוץ לענות לשלי
אני חייב להגיש את העבודה בהקדם

linoy7

New member
../images/Emo6.gifאתה מוזמן להצטרף../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

כמובן, אם אתה רוצה

chagiti

New member
עונה

יש לכם פלאפון?כן אם כן, איזה חברה?אורנג'(מוטורולה) אם לא, מתי יהיה לכם?יש לי... כמה זמן כבר יש לכם פלאפון?זה שיש לי עכשיו כבר שנה וחצי... פלאפון מהדור השלישי?לא אתם שולחים SMSים?כן! יש לכם אינטרנט בפלאפון?כן אם כן, אתם מורידים כל מיני דברים?לפעמים אם לא, אז יש לכם רק צלילים ורקעים מהפלאפון? אתם מדברים הרבה?אממ בערך.. יש לכם מספר קל, או שלכולם קשה לזכור אותו בעל פה?הוא דווקא מספר ממש קל! בחשבון החודשי, כמה בערך יש לכם לשלם?אממ כל חודש משו אחר.. פעם זה הגיע ליותר מ500 שקל?לא איך היה השאלון?נחמד

../images/Emo3.gif

יש לכם פלאפון
אכן כן.. אם כן, איזה חברה
אורנג'
אם לא, מתי יהיה לכם
--- כמה זמן כבר יש לכם פלאפון
מכתה ה.. עכשיו אני ב-ט' פלאפון מהדור השלישי
לא
אתם שולחים SMSים
ברור
יש לכם אינטרנט בפלאפון
לא
אם כן, אתם מורידים כל מיני דברים
-- אם לא, אז יש לכם רק צלילים ורקעים מהפלאפון
לא.. אני מורידה מהאינטרנט של המחשב.. אתם מדברים הרבה
דיי:$ יש לכם מספר קל, או שלכולם קשה לזכור אותו בעל פה
לא קל ולא קשה.. בחשבון החודשי, כמה בערך יש לכם לשלם
לא יודעת לא אומרים לי
אבל אמרו לי שבזמן האחרון החשבון גדל:$ פעם זה הגיע ליותר מ500 שקל
^^^ איך היה השאלון
בסדרר

pusher

New member
עונה../images/Emo153.gifרמקול|

יש לכם פלאפון? -יאפ אם כן, איזה חברה?-אורנג' אם לא, מתי יהיה לכם?-אבל אמרתי שיש!
כמה זמן כבר יש לכם פלאפון?-מפורים שעבר פלאפון מהדור השלישי?-לא
אתם שולחים SMSים?-חח דההההP: יש לכם אינטרנט בפלאפון?-לפעמים אם כן, אתם מורידים כל מיני דברים?-או יה אם לא, אז יש לכם רק צלילים ורקעים מהפלאפון?-או נו אתם מדברים הרבה?-תלוי יש לכם מספר קל, או שלכולם קשה לזכור אותו בעל פה?-קלוללל בחשבון החודשי, כמה בערך יש לכם לשלם?-יש לי ביגטוק
פעם זה הגיע ליותר מ500 שקל?-חח לא איך היה השאלון?-מעניין

sapiri5

New member
להב../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo85.gif

עונה

יש לכם פלאפון? כן
אם כן, איזה חברה? אורנג' אם לא, מתי יהיה לכם? כמה זמן כבר יש לכם פלאפון? אמ.. לא זוכרת בערך ארבע חודשים.. קצת פחות פלאפון מהדור השלישי? כמעט אתם שולחים SMSים? כשצריך כן יש לכם אינטרנט בפלאפון? לא.. אבא שלי חסם לי אותו
אם כן, אתם מורידים כל מיני דברים? אם לא, אז יש לכם רק צלילים ורקעים מהפלאפון? הורדתי קצת מהאינטרנט שירי וכל מיני... קצת אבל.. אתם מדברים הרבה? אמ.. בערך כן.. יש לכם מספר קל, או שלכולם קשה לזכור אותו בעל פה? ממש קל! בחשבון החודשי, כמה בערך יש לכם לשלם? חח לא יודעת אבא שלי מתחרפן אם יש גדול אז אני מנסה לא לעשות חשבון גדול.. פעם זה הגיע ליותר מ500 שקל? לא! איך היה השאלון? כיפי תודה תמיד טוב להעביר את הזמן!

just adiki

New member
עונה:

יש לכם פלאפון?כן אם כן, איזה חברה?פלאפון [ESC] כמה זמן כבר יש לכם פלאפון?מכתה ה' זה ממ.. 6 שנים
פלאפון מהדור השלישי?יש לי mp3 אין לי מצלמה איזה דור זה?
אתם שולחים SMSים?כן יש לכם אינטרנט בפלאפון?כן, אבל אני לא עושה בו שימוש אם כן, אתם מורידים כל מיני דברים?לא אם לא, אז יש לכם רק צלילים ורקעים מהפלאפון?לא.. אני מורידה דרך המחשב אתם מדברים הרבה?בערך, אני משתדלת עכשיו קצת פחות לא מזמן דברתי המון [אין לי מושג למה-לא מתאים לי] יש לכם מספר קל, או שלכולם קשה לזכור אותו בעל פה?הוא קצת מוזר בחשבון החודשי, כמה בערך יש לכם לשלם?לא זוכרת פעם זה הגיע ליותר מ500 שקל?לא נראה לי
איך היה השאלון?נחמד+

עונה..

יש לכם פלאפון?יאפ אם כן, איזה חברה?פאךפון
אם לא, מתי יהיה לכם?- כמה זמן כבר יש לכם פלאפון?מכתה ו' פלאפון מהדור השלישי?לא אתם שולחים SMSים?דע יש לכם אינטרנט בפלאפון?יאפ אם כן, אתם מורידים כל מיני דברים?יאפ אם לא, אז יש לכם רק צלילים ורקעים מהפלאפון?גם את זה יש
אתם מדברים הרבה?כן יש לכם מספר קל, או שלכולם קשה לזכור אותו בעל פה?לאדעת.. בחשבון החודשי, כמה בערך יש לכם לשלם?300-400 קצת ירדתי בסכום פעם זה הגיע ליותר מ500 שקל?כן
איך היה השאלון?אחלה..

למעלה