שאלון.

• פותח הנושא jast
  • פורסם בתאריך

jast

New member
שאלון.

.שם: 2.גיל: 3.עיר: ועכשיו לשאלון: 4.יש חבר/ה? 5.אם כן מי?אם לא אז מי הייתם רוצים? 6.אהבה מ 1-10 עד כמה דפוקה המילה? 7.אהבה מ 1-10 עד כמה יפה המילה? 8.את אוהב/ת מישהו/מישהי וחבר/ה שלך גם אוהב/ת תוותר/י? 9.התאהבת במישהו/מישהי שלא אוהב/ת אותך מה תעשה/י? וזה היה קצר, אז הנה עוד. 1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? 3. מה אתם עושים אמבטיה או טוש ? 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 14. עם או בלי ספוג ? 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? 21. על מה אתם רבים ? 22. יש לכם חדר פרטי ? 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?

אמן סלע

New member
שאלוןןןן :p

.שם: חלי 2.גיל: 16 וקצת... 3.עיר:חולון ועכשיו לשאלון: 4.יש חבר/ה? לא 5.אם כן מי?אם לא אז מי הייתם רוצים ? מישו שאני אוהבת.. 6.אהבה מ 1-10 עד כמה דפוקה המילה? 1 7.אהבה מ 1-10 עד כמה יפה המילה? 10 8.את אוהב/ת מישהו/מישהי וחבר/ה שלך גם אוהב/ת תוותר/י? אני חושבת שכן..לא קרה לי עוד.. 9.התאהבת במישהו/מישהי שלא אוהב/ת אותך מה תעשה/י? ניראלי שזה מה שקורה לי עכשיו..אממ ואין ממש מה לעשות ניראלי!? וזה היה קצר, אז הנה עוד. 1. לידע כללי = שם =חלי גיל =16 זכר או נקבה = נקבה 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבתת 3. מה אתם עושים אמבטיה או טוש ? טוש?! לא קוראים לזה דוש?! חח שיהיה אממ אמבטיה=שליטה! 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 1-2 בד"כ 1.! 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב.. 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? רבע שעה הכי הרבה 7 דק' הכי קצת! :p 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? הרבל אסנס 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד.. 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? בד"כ כן אם יש טיול אם משו לא..=\ 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני מה אני ילך ערומה בחוצות הבית!? 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? בטן\ ציצי ניראלי...אני יבדוק פעם הבאה. 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם-פעמים 14. עם או בלי ספוג ? בלי... 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפה. 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל פעם שאני מתקלחת...זה בא בעסקת חבילה :) 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות --אוי מזה השאלה הזאת!? אממ קמה בבוקר אוכלת קורנפלק הולכת לבצפר חוזרת ישנה קצת לפעמים אח"כ שיעורים וכאלה אח"\כ קן בערב מחשב ואז 12 בערך טלויזיה ואז לישון 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אחד 1 בן 11 וחצי. 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא ממש הרבה. 21. על מה אתם רבים ? על שטויות.. 22. יש לכם חדר פרטי ? כן. 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? לא הרבה ניראלי יש איזה 4-5 אבל אני לא אגיד שמות. 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? שטויות. 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא זכור לי משו קשה. 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? כן 100 לחשבון בנק בחודש ועוד כסף שחור [מהצד] מאבא שצריך :p 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? גם וגם. 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מתקלחים בבית ואז הולכים לחברה. 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת !!! 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? חח לפעמים..רק בתחלה ..שהסבון נכנס הוא ממש לא חביב לפה.. הוהו ממש שאלות מצחיקות :)

ובכן..התשובות:

שם: חן 2.גיל:16 3.עיר:ראשון ועכשיו לשאלון: 4.יש חבר/ה?לא 5.אם כן מי?אם לא אז מי הייתם רוצים? 6.אהבה מ 1-10 עד כמה דפוקה המילה? 1 7.אהבה מ 1-10 עד כמה יפה המילה?10 8.את אוהב/ת מישהו/מישהי וחבר/ה שלך גם אוהב/ת תוותר/י? לא הבנתי 9.התאהבת במישהו/מישהי שלא אוהב/ת אותך מה תעשה/י? אתמודד עם זה. וזה היה קצר, אז הנה עוד. 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?תלוי מתי 3. מה אתם עושים אמבטיה או טוש ? טוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? תלוי,לפעמים ממש חם אז פעמיים לפעמים פעם אחת 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?ערב 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 20 דקות לפעמים יותר 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?מה שבא 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ?לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כע 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ?לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ?חחחחח 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? כמה שבא לי 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? כיע 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ?יחפה 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? נראלי 3=S 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 3-אושרת 27,מאיר-25,אלירן23 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא 21. על מה אתם רבים ? על שטויות 22. יש לכם חדר פרטי ? כע 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? אין חבר שיודע הכל הכל,יש כמעט הכל...ואם המספר חשוב לכם,2. 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? על שטויות,סמינרים,כסף ו..שטויות בעיקר. 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא לעשות כיפור לירושליים(עכשיו) 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? מידי פעם 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? אופ השאלות מסובכות 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? אם זה סתם להחליף בגדים-בחדר,ואם זה לפני מקלחת-אז מקלחת חחח אני לא מאלו שמסתובבים עם חלוקים בבית 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?לא

שירוש1989

New member
../images/Emo10.gif

1.שם: נחשוXD 2.גיל: 17 ועכשיו לשאלון: 4.יש חבר/ה? לא 5.אם כן מי?אם לא אז מי הייתם רוצים?מה שם? 6.אהבה מ 1-10 עד כמה דפוקה המילה?
7.אהבה מ 1-10 עד כמה יפה המילה?WTF? 8.את אוהב/ת מישהו/מישהי וחבר/ה שלך גם אוהב/ת תוותר/י?כנראה 9.התאהבת במישהו/מישהי שלא אוהב/ת אותך מה תעשה/י? אתבאס? וזה היה קצר, אז הנה עוד. 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? שונאת כשאין מים חמים 3. מה אתם עושים אמבטיה או טוש ? דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? כמה פעמים ביום??? רק אם ממש חם לי בקיץ או שאני מטונפת או בבריכה אני אתקלח יותר מפעם אחת.. 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב.. שונאת בבוקר ובצהרים 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? פחותמרבע שעה 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? הד אנד שולדרס, סבון משתנה 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? אם אני ממש שקועה בלמודים וכאלה וכבר מאוחר בלילה אבא שלי יעיר לי להפסיק ולהתקלח אבל בד"כ אני אכנס לבד מן הסתם. 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? בד"כ כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? בד"כ אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? חח אחלה שאלה.. הידיים נראה לי 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? ביום רגיל 1 מספיק אל תגזימוXD 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? משתדלת 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? גרביים 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? 4 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות ממשששששש משעמם פה אה? 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? עזבו 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? מי כתב את זה? 21. על מה אתם רבים ? על המחשב 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? אין "הכל" 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? מחשבXD 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? מה? 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? מי קבע שאני מקבלת? 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? ישנים! ישנים!!! 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ?
29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מה ההיגיון בלהתפשט בחדר? 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? יונתן שפיראאאאאאאאאאאאאאאא תעשה לי ילדים!

פורה

New member
אוקיי......

שם: ליאור 2.גיל: 16 וחצי 3.עיר: כרמיאל ועכשיו לשאלון: 4.יש חבר/ה? לא 5.אם כן מי?אם לא אז מי הייתם רוצים? כרגע אין מישהו ספיציפי. 6.אהבה מ 1-10 עד כמה דפוקה המילה? 6 7.אהבה מ 1-10 עד כמה יפה המילה? 4 8.את אוהב/ת מישהו/מישהי וחבר/ה שלך גם אוהב/ת תוותר/י? זה תלוי בו, את מי הוא רוצה.. 9.התאהבת במישהו/מישהי שלא אוהב/ת אותך מה תעשה/י? אשתדל לשכוח אותו כמה שיותר מהר, אבל בד"כ זה לא קורה לי כי אני לא מפתחת יותר מדי ציפיות.. וזה היה קצר, אז הנה עוד. 1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? שונאת 3. מה אתם עושים אמבטיה או טוש ? אם יש זמן אז ברור שאמבטיה! 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם אחת! למה לבזבז מים? 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב.. 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? בערך רבע שעה עד 20 דקות. 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? שמפו- פינוק, וסבון...אין לי מושג איך קוראים לו.. 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? בד"כ זה ביוזמתי.. ואם לא אז אמא ואבא 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן..משתדלת 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? את הבטן! 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם אחת! ואא..איזה סטרילים.. 14. עם או בלי ספוג ? בלי!! מה זה התייפיפות הזו?! 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפים! 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל מקלחת 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות: אין לי כח להוסיף שעות כי זה גם לא תמיד מדוייק, אז הנה: קמה בבוקר, גוררת את עצמי לשירותים לעשות פיפי ואז מתארגנת לבצפר, -בבצפר- חוזרת מהבצפר ואז אוכלת צהרים והולכת לשמו"ץ עד 6-7 בערך, ואז חוזרת הביתה, אוכלת ערב, רואה טלויזיה, עושה שיעורים, מתקלחת, מכינה לעצמי אוכל לבצפר למחר, והוכלת לישון. 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? יש לי 2 אחיות ואח- אחותי הגדולה בת 29, אח שלי בן 26 ואחותי בת 23, ואז אני- 16 וחצי..קצת באיחור הא? 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? ממש לא, האמת שאני לא זוכרת מתי רבנו פעם אחרונה.. 21. על מה אתם רבים ? אם כבר רבים אז זה רק עם אחותי (23) ובד"כ על זה שהיא מתנהגת כמו אמא שלי ואומרת לי מתי לחזור מבלוי או שמציקה לי שאני אכין שיעורים 22. יש לכם חדר פרטי ? כן... 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? זוהר, נעמה, שני, דנה, וכל השאר סתם נספחים אבל אל תגידו להם..חח 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? על שעות חזרה, על איך אני חוזרת ואיך אני הולכת לבילוי, סתם לוגיסטיקה של יציאות בימי שישי.. 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? זה היה לפני איזה 5 שנים בטח- לא לראות טלויזיה ולא להיות במחשב, ההורים שלי לא היו מעינישים אותי בד"כ כשהייתי קטנה. 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? ממממממ בואו לא נדבר על זה.. 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? אני ישנה אצל חברים בד"כ כי אני פשוט שונאת את הבית שלי.. 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מתקלחים בבית ואז הולכים לחבר אבל זה לא כזה עקרוני.. 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? אה כן! אני אתפשט בחדר ואז אני אלך את כל הדרך למקלחת ככה! בארור!! במקלחת. 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לא בד"כ.. שאלון הזוי ופולשני קצת..אבל נחמד!

חי.

1.שם: נירית. 2.גיל: 15 3.עיר: שלומי ועכשיו לשאלון: 4.יש חבר/ה? נה. 5.אם כן מי?אם לא אז מי הייתם רוצים? אף אחד. 6.אהבה מ 1-10 עד כמה דפוקה המילה? - 7.אהבה מ 1-10 עד כמה יפה המילה? - 8.את אוהב/ת מישהו/מישהי וחבר/ה שלך גם אוהב/ת תוותר/י? המ. לא יודעת. 9.התאהבת במישהו/מישהי שלא אוהב/ת אותך מה תעשה/י? אשכח אותו. וזה היה קצר, אז הנה עוד. 1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = נירית, 15, נקבה נכון לפעם האחרונה שבדקתי. 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת. אני מתקלחת המון
. 3. מה אתם עושים אמבטיה או טוש ? תלוי במצב רוח. 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? יכולה להגיע אפילו לשלוש. 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? בוקר, אם אני מסריחה בצהריים וצריכה לצאת אז צהריים וערב. 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 15-20 דקות. 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? שמפו האדאנדשולדרס. וסבון של דאב. 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? אף אחד לא אומר לי להתקלח. אני נכנסת כשבא לי. 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? אהא. 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי. 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? בית שחי. 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם אחת
14. עם או בלי ספוג ? עם. 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא. 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? תלוי עד כמה קר. 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום
אבל אני צריכה להתחיל לצמצם פעמים. 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות לא יודעת. קמה, עושה דברים שאני צריכה, הולכת לישון. 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אח גדול, בן 19. אחות גדולה בת 17 ואח קטן בן 11 [אני תמיד אומרת שהוא בן 3] 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? עם אחותי אני רבה המון ועם השאר לא רבה. 21. על מה אתם רבים ? כל דבר. 22. יש לכם חדר פרטי ? כה. 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? אין כאלו. 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? כמעט ולא קורה. 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? הם לא מענישים. לא מאמינים בזה. 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא מקבלת. כשאני צריכה כסף הם נותנים לי. 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? גם וגם? 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? בדר"כ בבית. 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת. 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לא. חודרני משהו. המ.

jast

New member
יופי. :)

.שם: חן 2.גיל: 16 3.עיר: ראשל"צ(עיר הפשע והרשע חחח) ועכשיו לשאלון: טוב 4.יש חבר/ה? 5.אם כן מי?אם לא אז מי הייתם רוצים? יש איזה קומונר אחד... :p 6.אהבה מ 1-10 עד כמה דפוקה המילה? 9 7.אהבה מ 1-10 עד כמה יפה המילה? 13 8.את אוהב/ת מישהו/מישהי וחבר/ה שלך גם אוהב/ת תוותר/י? אולי, תלוי מי אהבה אותו קודם ועד כמה. 9.התאהבת במישהו/מישהי שלא אוהב/ת אותך מה תעשה/י? אתאבד. סתם נו, מה כבר יש לי לעשות? וזה היה קצר, אז הנה עוד. 1. לידע כללי = אהא שם = נו, אמרתי כבר. גיל = בלהבלהבלה זכר או נקבה = נקבה 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת. 3. מה אתם עושים אמבטיה או טוש ? אמבטיה, לפעמים דוש כשאין זמן. 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? לפעמים 3 ולפעמים בכלל לא, תלוי כמה זמן יש לי ותלוי בכמה אני מסריחה באותו יום 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? הכי כיף בבוקר, אבל זה תמיד כייף.. אז מתי שיוצא. 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? שעותתת.. 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? אינלי כח לבדוק. נו 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? חחח אני נכנסת לבד להתקלח, פעם אבא שלי צעק עלי להפסיק לעשות מקלחת טרלייאן פעם ביום כי יש חשבון מיים ענקי. 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? עניתי על זה כבר. בדרך כלל כל יום 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ידיים 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם אחת, עם סבון.. אבל אחרי שחופפים ראש אז נשאר קצף שנוזל עלי חחח אז משתמשים בו גם. 14. עם או בלי ספוג ? בלי, כי אין 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? בקיץ נשארים יחפים, או כפכפים.. בחורף, נעלי בית. 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום. 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות אממ.. ואו. 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 2 אחיות, 24 ו29 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? כשהיינו קטנים. 21. על מה אתם רבים ? רבנו* על כל דבר! ואני סתם הייתי מציקה להן כי שיעמם לי ואז הן היו רודפות אחרי בכל הבית... 22. יש לכם חדר פרטי ? כה. 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? הכל הכל? מיין:} 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? פעם רבתי עם אבא יותר, שיתן לי לחזור מאוחר, שיתן לי לנסוע לדברים שהם לא רק שמוצ, נגיד סתם עם חברות... עכשיו אני בעיקרון יכולה לחזור מתי שבא לי, והוא יותר נותן לי לעשות דברים(כמו לנסוע לירושליים חח), זה בעיקר על כסף אני רבה איתו. 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? מכות? 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? 50 ש"ח לחודש:/ אבל אני אמצא עבודה בקרוב, מקווה. 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? כבר פחות. 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? פעם היינו עושים את זה יותר(לישון אחד אצל השני), אז כן הייתי מתקלחת כבר אצלם. למרות שאני שונאת לעשות את זה, לא נעים כזה. 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת. 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לפעמים.. Im singins in the rain...

TziMHoNoa

New member
מממ...

1.שם: נועה 2.גיל: 15 3.עיר: ראשון ועכשיו לשאלון: 4.יש חבר/ה? לא 5.אם כן מי?אם לא אז מי הייתם רוצים? 6.אהבה מ 1-10 עד כמה דפוקה המילה? 7.אהבה מ 1-10 עד כמה יפה המילה? 8.את אוהב/ת מישהו/מישהי וחבר/ה שלך גם אוהב/ת תוותר/י? 9.התאהבת במישהו/מישהי שלא אוהב/ת אותך מה תעשה/י? וזה היה קצר, אז הנה עוד. 1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = נועה, 15, בת 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? זה לא מפריע לי 3. מה אתם עושים אמבטיה או טוש ? מקלחת אנע'רף 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 1? 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? שיוצא 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 5-10 דק' 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? מה שיש 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח? למה שיגידו לי? 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? תלוי 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? צוואר 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 1 14. עם או בלי ספוג ? בלי בדר"כ 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא יודעת 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? גרביים 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? 1 מקסימום 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 2 אחיות, 17 ו11 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא 21. על מה אתם רבים ? שוקולד 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? כספים ויציאות מהבית 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? לפעמים 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? טוב זה שאלון הזוי מידי בשבילי

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo199.gifאני עונה

1.שם: נטלי 2.גיל: 14 וחצי מינוס 13 יום=] 3.עיר: ג'רוזלםםםםם ועכשיו לשאלון: אוקע 4.יש חבר/ה? נופ 5.אם כן מי?אם לא אז מי הייתם רוצים? =] 6.אהבה מ 1-10 עד כמה דפוקה המילה? 8 וחצי 7.אהבה מ 1-10 עד כמה יפה המילה? 1 ורבע..... 8.את אוהב/ת מישהו/מישהי וחבר/ה שלך גם אוהב/ת תוותר/י? הממממממ 9.התאהבת במישהו/מישהי שלא אוהב/ת אותך מה תעשה/י? אוותר? וזה היה קצר, אז הנה עוד. 1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = נטלי נקבה גאה=]=] 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת 3. מה אתם עושים אמבטיה או טוש ? רוב הזמן דוש כי אין זמן+מים חים לאמבטיה האהובה 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם לפעמים פעמיים תלוי מה עשיתי היום 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? פעםזה היה ערב עכשיו די בוקר --כמו לפני 20 דקות-- 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 20 דקות + - 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? שמפו וקונדישינר של מוווווי כיף! הווו לואיסנה תמותי. 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? בד"כ לבד כי אמא שלי רק בודקת שאני ערה וחוזרת לישון 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כע! לפות משתדלת=] 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? תלוי ליוםיום אחרי פיג'מה לוקחת איתי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? אררררררר בטן? 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם אחת נראה לי 14. עם או בלי ספוג ? בד"כ בלי אבל לפעמים עם 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? נעלי בית 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? פעמיים שלוש 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות קמה אוכלת הולכת לבצפר חוזרת מבצפר בד"כ תמיד יש משו של השמו"צ=] חוזרת הביתה אוכלת סתכלת טלוויזיה ומכינה שיעורים הולכת לישון........ 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אוחת גדולה נדיה בת 18 (כלכך לא!!!!!!!!) בנובמבר + אח קטן דניאל בן 12 וחצי 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? אני רבה די הרבה עם אח שלי 21. על מה אתם רבים ? שטויות, על מה עוד? 22. יש לכם חדר פרטי ? יעעעעעעעע 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? אדווה וזהו כי השאר יודעות חלק פחות חלק יותר אבל אדווה הכי הרבה 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? לא יודעת כל מיני 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא זוכרת...... ההורים שלי לא מביאים עונשים 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? יעעעעע 25 שבוע 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? כעעע בעיקר אצלם 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מה? אם הבנתי נכון אז בבית שנישן בו..... 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לא ממש אבל אח שלי כן ובקולי קולות חחחחחח היה חביב

למעלה