שאלון

steelwater

New member
שאלון

תגיבו האאאאאאאאאאאאאא!!!
אני מרגישה כאילו אני היחידה שכותבת פה!!!
אני רק רואה אדום כל הזמן!
מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים? 10. האם תעדיף במבה על עוף? כן, אני צמחונית חחח. מה עדיף שוקולד או חטיף? חטיף. פעם לא אהבתי שוקולד, היום אני יותר אוהבת אבל עדיין לא משתגעת על זה ולפעמים ממש לא בא לי לאכול את זה. עלית או אסם? לא יודעת, שאלה טיפשית. במבה או ביסלי? ביסלי. שוקולד חום או לבן? לבן...
ציטוס או דוריטוס? דוריטוס. וופלים או עוגיות? עוגיות שוקו או מים? מים. שוקולד מריר או רגיל? רגיל. גלידה או קרמבו? גלידה. גילדה זה אחד הדברים הטעימים ביותר בעולם. שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים? בלי. טעם גלידה הכי טעים: וניל. טעם גלידה הכי פחות טעים: לא יודעת. טעם אהוב של קרמבו: וניל. עוגה אהובה: עוגת תפוחים. שוקולד אהוב: לבן...
הממתק הכי אהוב: לא יודעת. הממתק של כל הזמנים: לא יודעת. הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך: לא יודעת. הממתק שמישהו אוהב ואתה לא מבין למה: לא יודעת.

DivineComedy

New member
שוקולד

מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים? 10. האם תעדיף במבה על עוף? עוף מה עדיף שוקולד או חטיף? שוקולד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עלית או אסם? לא יודע, באמת שאלה טיפשית. במבה או ביסלי? תלוי במצב רוח שוקולד חום או לבן? חום!!! ציטוס או דוריטוס? איכסה ופיכסה וופלים או עוגיות? וופלים שוקו או מים? שוקו. שוקולד מריר או רגיל? רגיל!!!!!! גלידה או קרמבו? גלידה אבל לא סורבה!! גם קרמבו סבבה שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים? בלי. טעם גלידה הכי טעים: שוקולד!!!!!! ואפרסק. טעם גלידה הכי פחות טעים: פיסטוק, תות. טעם אהוב של קרמבו: וניל. עוגה אהובה: תאי תפוחים. שוקולד אהוב: מילקי וואי הממתק הכי אהוב: ראה שאלה קודמת. הממתק של כל הזמנים: אף אחד לא זוכר אבל שוקולד NBA!!! הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך: שוקולד!! הממתק שמישהו אוהב ואתה לא מבין למה: יש הרבה, לא זוכר... גלידה פיסטוק למשל. כמו שניתן להבין אני אוהב שוקולד...

למעלה