שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון

קרה לך שהגדרת את עצמך כמטורפת? אילו דברים גרמו לך לכנות את עצמך ככה? מה הדבר הכי מטורף שעשית? האם את מצטערת עליו? מהו הדבר הכי מטורף שתרצי לעשות? האם זה מחמיא לך כשאומרים לך שאת מטורפת, או שעשית משהו מטורף? האם אחרים חושבים שאת מטורפת? מי? מדוע הם חושבים כך? איך את מגדירה את החיים שלך, יותר ’ספונטניים ומטורפים’ או יותר ’מסודרים ומרובעים’?

מ א מ י2

New member
Me :) ../images/Emo219.gif

קרה לך שהגדרת את עצמך כמטורפת? אילו דברים גרמו לך לכנות את עצמך ככה?האמ,כל מיני דברים מה הדבר הכי מטורף שעשית? האם את מצטערת עליו?צרחתי שהמורה שלי לאנגלית בכיתה ד' זונה ולא רוצים אותה בכיתה
בדיוק כשהיא באה. אכן מצטערת. מהו הדבר הכי מטורף שתרצי לעשות?להצליח במתמטיקה?
האם זה מחמיא לך כשאומרים לך שאת מטורפת, או שעשית משהו מטורף?לא אכפת לי כ"כ האם אחרים חושבים שאת מטורפת? מי? מדוע הם חושבים כך?טיפה D: אף אחד לא חושב ככה איך את מגדירה את החיים שלך, יותר ’ספונטניים ומטורפים’ או יותר ’מסודרים ומרובעים’?ספונטניים ומטורפים

תשובון

קרה לך שהגדרת את עצמך כמטורפת? אילו דברים גרמו לך לכנות את עצמך ככה? כל בוקר אני מסתכל בראי ושאול "מי זה לעזאזל הדביל הזה?!" מה הדבר הכי מטורף שעשית? האם את מצטערת עליו? עניתי על שאלון. אני כל הזמן עונה על שאלונים וממש מצטער על זה. מהו הדבר הכי מטורף שתרצי לעשות? לענות על שאלון בעמוד 2. האם זה מחמיא לך כשאומרים לך שאת מטורפת, או שעשית משהו מטורף? בטח,זה הכי כיף,כמה מחברי הטובים ביותר הם פסיכיים לגמרי האם אחרים חושבים שאת מטורפת? מי? מדוע הם חושבים כך? כמעט כל אדם שני חושב שאני מטורף...כי עם הראשון אני ברוגז איך את מגדירה את החיים שלך, יותר ’ספונטניים ומטורפים’ או יותר ’מסודרים ומרובעים’? בעיקר "משולשים וספורדיים"(ספורדי זה אחד שיש לו הרבה אמיגוס?!)

למעלה