אממ..יש לי שניי חפיסות אני חושב...
זאת אומרת, יש את הראשונה שלי, שבעיקרון אין בה שום אסטרטגיה מורכבת מדיי משום שפשוט רוב הקלפים שם עובדים בזכות עצמם(לפחות ככה לא ממש יוצא שדופקים לי איזה תוכנית שכבר עבדתי עליה איזה חמש תורים כבר XD). ויש את החפיסה החדשה - חפיסת האדמה שהיא בעיקרון חפיסת סלע הגנתית ויש לה אסטרגיה של החזרת הקלפים של היריב לידו ובכך היא מורידה לו את נקודות החיים. אני עדיין לא ממש רגיל לחפיסה הזאת משום שלא ממש יצא לי לשחק איתה. 1. כמה קלפים יש לכם בדק? בדק המקורי שלי(זה שהרכבתי בעצמי) - 50 , בדק האדמה גם 49. 2. כמה קסמים? כמה מלכודות? וכמה מפלצות? דק מקורי: קסמים-15 מלכודות-10 מפלצות-25 , דק אדמה: קסמים-13 מלכודות-11 מפלצות-25. 3. חוץ מקומונים, איזה נדירים יש לכם?(הכוונה לכמה ררים או אולטרה ררים, אם בכלל) אין לי מושג, לא מבין בדברים האלו. מה שאני כן יודע זה שבחפיסה המקורית שלי יש המון קלפים שנמצאים בבאן, קלפים שהשתמשו בהם בעוד תחילת המשחק, כמו: Raigeki, Monster Reborn, Change Of Heart וכו'. 4. מה הקלף האהוב עליכם בחפיסה? בחפיסה המקורית זה כמובן הראיגקי שלי. בחפיסת האדמה אין לי מושג עדיין. כנראה מי שיביא לי הכי הרבה תועלת בקרב XD ויסמין תתחברי כבר למסנג'ר! ><