שאלון

slifer

New member
שאלון

כדי לעורר את הפורום יש לי פה כמה שאלות: 1. כמה קלפים יש לכם בדק? 2. כמה קסמים? כמה מלכודות? וכמה מפלצות? 3. חוץ מקומונים, איזה נדירים יש לכם?(הכוונה לכמה ררים או אולטרה ררים, אם בכלל) 4. מה הקלף האהוב עליכם בחפיסה?

slifer

New member
אני אתחיל

לי יש (יהיו) 43 קלפים בדק ורק אולטרה רר. קסמים לא זוכר ומלכודות לא זוכר וגם לא מפלצות

slifer

New member
הוספה

יהיו לי 20 מפלצות, ו-23 קסמים ומלכודות.

Witchcrafts

New member
הפורום שוב בתרדמת התקופתית שלו. ../images/Emo3.gif

בכל אופן, אין לי דק. T____T;;

baroolit8

New member
עונה

1. 41 קלפים בסך הכל 2. קסמים: 13 מלכודות:9 מפלצות:20 3.אני לא חושבת שיש לי נדירים..הכל סתם קלפים רגילים... 4.OOKAZI לא יודעת בדיוק למה פשוט הוא טוב כזה....וגם אם הוא בבאן או משו כזה זה לא ממש מפריע לי כיוון שא. אין לי כמעט עם מי לשחק...(
) ב. אני לא משתתפת בטורנירים וכאלה ככה שמה שבבאן לא ממש משנה לי...

impale

New member
:O

חבל שאת לא באה לטורנירים ^^" ואוקאזי לא בבאן.. הוא גם לא יהיה...

חבר'ה, תתעוררו!!!!!

יש לי 50 קלפים בדק אבל הוא עוד לא מושלם 16 קסמים, 9 מלכודות, ו-25 מפלצות יש לי כחול עין אולטרה, דרקון אפלה אדום עין אולטרה, ולורד אוף די סופר הקלף האהוב עליי הוא פאלאדין אוף וואיט דרגון.

חבר'ה, תתעוררו!!!!!

יש לי 50 קלפים בדק אבל הוא עוד לא מושלם 16 קסמים, 9 מלכודות, ו-25 מפלצות יש לי כחול עין אולטרה, דרקון אפלה אדום עין אולטרה, פלוט אוף סמונינג דרגון סופר, ולורד אוף די סופר הקלף האהוב עליי הוא פאלאדין אוף וואיט דרגון.

impale

New member
מגיב!

הדק שלי האמת רק חצי בנוי... חסרים לי ווריארים קריטיים שאין לי איך להשיג כרגע.. אבל מבחינת מה שיש ^^"... 1. כמה קלפים יש לכם בדק? 40 2. כמה קסמים? 14 כמה מלכודות? 7 וכמה מפלצות?19 3. חוץ מקומונים, איזה נדירים יש לכם?(הכוונה לכמה ררים או אולטרה ררים, אם בכלל) סיקרט ררים-2 אולטרות-6 סופרים-10 4. מה הקלף האהוב עליכם בחפיסה? TREEBORN FROG

kaji to mizu

New member
אממ..יש לי שניי חפיסות אני חושב...

זאת אומרת, יש את הראשונה שלי, שבעיקרון אין בה שום אסטרטגיה מורכבת מדיי משום שפשוט רוב הקלפים שם עובדים בזכות עצמם(לפחות ככה לא ממש יוצא שדופקים לי איזה תוכנית שכבר עבדתי עליה איזה חמש תורים כבר XD). ויש את החפיסה החדשה - חפיסת האדמה שהיא בעיקרון חפיסת סלע הגנתית ויש לה אסטרגיה של החזרת הקלפים של היריב לידו ובכך היא מורידה לו את נקודות החיים. אני עדיין לא ממש רגיל לחפיסה הזאת משום שלא ממש יצא לי לשחק איתה. 1. כמה קלפים יש לכם בדק? בדק המקורי שלי(זה שהרכבתי בעצמי) - 50 , בדק האדמה גם 49. 2. כמה קסמים? כמה מלכודות? וכמה מפלצות? דק מקורי: קסמים-15 מלכודות-10 מפלצות-25 , דק אדמה: קסמים-13 מלכודות-11 מפלצות-25. 3. חוץ מקומונים, איזה נדירים יש לכם?(הכוונה לכמה ררים או אולטרה ררים, אם בכלל) אין לי מושג, לא מבין בדברים האלו. מה שאני כן יודע זה שבחפיסה המקורית שלי יש המון קלפים שנמצאים בבאן, קלפים שהשתמשו בהם בעוד תחילת המשחק, כמו: Raigeki, Monster Reborn, Change Of Heart וכו'. 4. מה הקלף האהוב עליכם בחפיסה? בחפיסה המקורית זה כמובן הראיגקי שלי. בחפיסת האדמה אין לי מושג עדיין. כנראה מי שיביא לי הכי הרבה תועלת בקרב XD ויסמין תתחברי כבר למסנג'ר! ><

למעלה