שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון

לאזו כיתה אתם עולים האם קניתם כבר את הציוד הנדרש לשנה החדשה אתם מתרגשים לקראת החזרה ללימודים למה הכי התגעגעתם בבית הספר ובלימודים בכלל איזה מקצוע הכי אהוב עלייכם המורה האהוב/ה המורה הפחות אהוב/ה אתם אוהבים להתלבש לבית הספר יפה או פשוט בבוקר שלפני בית הספר,יש לכם הרבה זמן להתארגן או שאתם אדישים ולוקח לכם זמן איך אתם מגיעים לביה"ס

My self and i

New member
קצת מאוחר,לא?../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

השנה כבר התחילה אז השאלות לא כ"כ רלוונטיות.. אבל בכל זאת: לאזו כיתה אתם עולים ח'. האם קניתם כבר את הציוד הנדרש לשנה החדשה בטח. אתם מתרגשים לקראת החזרה ללימודים התרגשתי אבל זה עבר.. למה הכי התגעגעתם בבית הספר ובלימודים בכלל לכתוב חחD: והטמטום של המחנכת שלי. איזה מקצוע הכי אהוב עלייכם אנגלית וספרות. המורה האהוב/ה כוכבה. המורה הפחות אהוב/ה רחללללללל@!$E!#E$ להשמיד!#$ אתם אוהבים להתלבש לבית הספר יפה או פשוט יפה,, כיף להשקיע(:) אפילו אם זה רק בצפר. בבוקר שלפני בית הספר,יש לכם הרבה זמן להתארגן או שאתם אדישים ולוקח לכם זמן אני ממש עייפה אז לוקח לי די הרבה זמן. אבל אמא מלחיצה אותי אז זה בסדר.. איך אתם מגיעים לביה"ס יש כמה ימים בשבוע שאמא שלי לוקחת אותי ואת שכנים שלי וכמה ימים בשבוע שאמא שלהם לוקחת..

מ א מ י2

New member
כשהתחילה השנה..? ../images/Emo3.gif ../images/Emo219.gif

לאזו כיתה אתם עולים-ו' האם קניתם כבר את הציוד הנדרש לשנה החדשה-כן אתם מתרגשים לקראת החזרה ללימודים-לא למה הכי התגעגעתם בבית הספר ובלימודים בכלל-לכלום האמת איזה מקצוע הכי אהוב עלייכם-ספרות,היסטוריה המורה האהוב/ה-דינה המורה הפחות אהוב/ה-אליס,עדי אתם אוהבים להתלבש לבית הספר יפה או פשוט בבוקר שלפני בית הספר,יש לכם הרבה זמן להתארגן או שאתם אדישים ולוקח לכם זמן-אני מכינה יום לפני
איך אתם מגיעים לביה"ס-ברגל

נושבו

New member
עונה...

לאזו כיתה אתם עולים
י' האם קניתם כבר את הציוד הנדרש לשנה החדשה
דהה.. כבר התחילו הלימודים אתם מתרגשים לקראת החזרה ללימודי
בכלל בכלל לא
למה הכי התגעגעתם בבית הספר ובלימודים בכלל
לכלום!! איזה מקצוע הכי אהוב עלייכם
קולנוע המורה האהוב/ה
המורה לתנ"ך המורה הפחות אהוב/ה
המורה למתמטיקה אתם אוהבים להתלבש לבית הספר יפה או פשוט
רגיל! בבוקר שלפני בית הספר,יש לכם הרבה זמן להתארגן או שאתם אדישים ולוקח לכם זמן
לא אדישה ולא מהירה. איך אתם מגיעים לביה"ס
אוטובוס

נמנמנמ אני

לאזו כיתה אתם עולים? ט' האם קניתם כבר את הציוד הנדרש לשנה החדשה? כן...מן הסתם. אתם מתרגשים לקראת החזרה ללימודים? לא ממש,אולי קצת. למה הכי התגעגעתם בבית הספר ובלימודים בכלל? להפסקות =] ולחברים. איזה מקצוע הכי אהוב עלייכם? אנגלית..והיסטוריה. המורה האהוב/ה? אמ המורה הפחות אהוב/ה? המחנך שלי..ויש מורים חדשים אז אין לי עדיין תשובה. אתם אוהבים להתלבש לבית הספר יפה או פשוט? פשוט ויפה
בבוקר שלפני בית הספר,יש לכם הרבה זמן להתארגן או שאתם אדישים ולוקח לכם זמן?יש ימים שלוקח זמן ויש ימים שלא איך אתם מגיעים לביה"ס? לפעמים לוקחים אותי ולפעמים אוטובוס. חח דיליי

lintu1

New member
עונה=]

לאזו כיתה אתם עולים
ז' האם קניתם כבר את הציוד הנדרש לשנה החדשה
כן
אתם מתרגשים לקראת החזרה ללימודים
לא
למה הכי התגעגעתם בבית הספר ובלימודים בכלל
לכלום.... איזה מקצוע הכי אהוב עלייכם
אנגלית נראה לי המורה האהוב/ה
אין בינתיים המורה הפחות אהוב/ה
יש הרבה
אתם אוהבים להתלבש לבית הספר יפה או פשוט
פשוט בבוקר שלפני בית הספר,יש לכם הרבה זמן להתארגן או שאתם אדישים ולוקח לכם זמן
לוקח לי זמן... איך אתם מגיעים לביה"ס
אוטו של ההורים

devilz

New member
אה...

לאזו כיתה אתם עולים? יב' האם קניתם כבר את הציוד הנדרש לשנה החדשה? ממ חסרים כמה ספרים.. אתם מתרגשים לקראת החזרה ללימודים? לא ממש... למה הכי התגעגעתם בבית הספר ובלימודים בכלל? ממ... כלום? איזה מקצוע הכי אהוב עלייכם? ממ... אין חייה כזאת המורה האהוב/ה: המורה למחשבים המורה הפחות אהוב/ה: לללא ספק.. המורה לספרות... אתם אוהבים להתלבש לבית הספר יפה או פשוט? ממ... קז'יואל... בבוקר שלפני בית הספר,יש לכם הרבה זמן להתארגן או שאתם אדישים ולוקח לכם זמן? לוקח לי זמן... אני לא נחמדה בבוקר.. איך אתם מגיעים לביה"ס? כרגע ברגל...

רקפת89

New member
עונה.

לאזו כיתה אתם עולים - עליתי כבר, לי"ב. האם קניתם כבר את הציוד הנדרש לשנה החדשה, עכשיו יש הכל.. אתם מתרגשים לקראת החזרה ללימודים - לא. למה הכי התגעגעתם בבית הספר ובלימודים בכלל - לחברות ולמורות. איזה מקצוע הכי אהוב עלייכם - מתימטיקה נראה לי. אבל יש עוד. המורה האהוב/ה - המחנכת ועוד כמה מורות. המורה הפחות אהוב/ה - פיזיקה. אתם אוהבים להתלבש לבית הספר יפה או פשוט - פשוט. בבוקר שלפני בית הספר,יש לכם הרבה זמן להתארגן או שאתם אדישים ולוקח לכם זמן - יש לי הרבה זמן להתארגן. איך אתם מגיעים לביה"ס - הסעה.

sukrazit

New member
עונה../images/Emo3.gif

לאזו כיתה אתם עולים? ט' האם קניתם כבר את הציוד הנדרש לשנה החדשה? כן בטח אתם מתרגשים לקראת החזרה ללימודים? בהתחלה התרגשתי קצת עכשיו כבר לא למה הכי התגעגעתם בבית הספר ובלימודים בכלל? התגעגעתי בעיקר להפסקות ולחברים. איזה מקצוע הכי אהוב עלייכם? אנגלית המורה האהוב/ה? המחנכת שלי... המורה הפחות אהוב/ה? אממ יש לי מלא מורים חדשים אז אני לא דעת... אתם אוהבים להתלבש לבית הספר יפה או פשוט? אני משקיעה.. בבוקר שלפני בית הספר,יש לכם הרבה זמן להתארגן או שאתם אדישים ולוקח לכם זמן? אני מתעוררת יותר מדי מוקדם ויש לי זמן להתקלח ולהתארגן בשקט. איך אתם מגיעים לביה"ס? הבית ספר מול הבית שלי אני מגיעה ברגל.

עונה

לאזו כיתה אתם עולים -לזו שבקומה הכי גבוהה האם קניתם כבר את הציוד הנדרש לשנה החדשה קניתי גם סקי,וכלים לטיפוס הרים,שיהיה למקרה הצורך אתם מתרגשים לקראת החזרה ללימודים נו בטח,לא חשבתי שבגיל 36 יחזירו אותי שוב למורה תרצה למה הכי התגעגעתם בבית הספר ובלימודים בכלל לשרת איזה מקצוע הכי אהוב עלייכם גרוד באף המורה האהוב/ה המורה המחליפה המורה הפחות אהוב/ה המורה שהחליף את המורה המחליפה אתם אוהבים להתלבש לבית הספר יפה או פשוט חשבתי על חליפה ועניבה,זה מוגזם?! בבוקר שלפני בית הספר,יש לכם הרבה זמן להתארגן או שאתם אדישים ולוקח לכם זמן יש לי את כל הזמן שבעולם,מספיק להתגלח פעמיים איך אתם מגיעים לביה"ס במסוק הפרטי כמובן

למעלה