שאלון.!!

yamit1990

New member
שאלון.!!

אני המצאתי הרגע. 1.שם,גיל,עיר,ארץ.- 2.עולים לכיתה\או איזה שנה אתם בקולג'\אוניברסיטה- 3.מקצוע אהוב- 4.מקצוע שנוא- 5.מקצוע מיוחד שאתם לומדים שלא למדתם בישראל- 6.אוהבים את העיר שלכם? 7.באיזה עוד עיר אתם נוהגים להיות? 8.לאיזה מקומות בילוי אתם יוצאים?[מועדון,פאב,בית קפה,קריוקי וכו'] 9.איפה תגורו בעתיד? 10.מי החבר\ה הכי טוב שלכם? 11.יצאתם הקיץ לחופשה בחו"ל,אם כן איפה? 12.איזה עיתונים אתם אוהבים לקרוא? 13.תוכנית טלויזיה אהובה? 14.מאכל אהוב? 15.בעיר שלכם מוכרים מוצרים ישראלים,כמו במבה וקרבו וכאלה? 16.אתם שולטים בשפה בארץ שלכם? 17. רואים חדשות מידי פעם? 18.מהם היתרונות במדינה שלכם? 19.והחסרונות? 20.סלבריטי אהוב טוב זהו,שאלון מעפן אבל תענו!!

yamit1990

New member
עונה

1.שם,גיל,עיר,ארץ.-ימית,16,מינכן,גרמניה. 2.עולים לכיתה\או איזה שנה אתם בקולג'\אוניברסיטה- י'. מה זה,הייתי אמורה לעלות לי"א
3.מקצוע אהוב-תמיד אהבתי ביולוגיה 4.מקצוע שנוא-מתמטיקה 5.מקצוע מיוחד שאתם לומדים שלא למדתם בישראל-אני אענה לכם עוד השבוע 6.אוהבים את העיר שלכם?לא ממש הספקתי להכיר אותה עדיין,אבל עיר נחמדה ומעניינת 7.באיזה עוד עיר אתם נוהגים להיות?לא הייתי עוד בשום עיר בגרמניה 8.לאיזה מקומות בילוי אתם יוצאים?[מועדון,פאב,בית קפה,קריוקי וכו'] מסעדה עם ההורים,קולנוע לפעמים..לבד.. 9.איפה תגורו בעתיד?ישראל 10.מי החבר\ה הכי טוב שלכם?אין לי חברים פה. בישראל זאת היתה שירה 11.יצאתם הקיץ לחופשה בחו"ל,אם כן איפה?לא. 12.איזה עיתונים אתם אוהבים לקרוא?בארץ הייתי קוראת מעריב לנוער פה אני לא קוראת עדיין 13.תוכנית טלויזיה אהובה?יש פה תוכנית מצחיקה שכחתי מה שמה 14.מאכל אהוב?פסטה 15.בעיר שלכם מוכרים מוצרים ישראלים,כמו במבה וקרבו וכאלה?כן 16.אתם שולטים בשפה בארץ שלכם?בכלל לא 17. רואים חדשות מידי פעם?לא 18.מהם היתרונות במדינה שלכם?הבנים 19.והחסרונות?השפה 20.סלבריטי אהוב-ג'וני דפ

yamit1990

New member
אכן..למה?

אני אוהבת את ג'וני דפ כי אני חושבת שהוא משחק מעולה

אף אחד לא אוהב את ג'וני

כי הוא שחקן טוב או וואטאבר אוהבים אותו כי הוא... ג'וני דפ!!!111 איזה חתיך!!!!1 תעשה לי ילד!!!!!111

eynav br

New member
עונה על חלק

1.שם,גיל,עיר,ארץ.-עינב, 17, אוברלנדיה(כאילו זה עוזר למישהו), ברזיל. 2.עולים לכיתה\או איזה שנה אתם בקולג'\אוניברסיטה-שנה אחרונה 3.מקצוע אהוב-מתמטיקה 4.מקצוע שנוא-הכל 5.מקצוע מיוחד שאתם לומדים שלא למדתם בישראל-פורטוגזית
6.אוהבים את העיר שלכם?כן 7.באיזה עוד עיר אתם נוהגים להיות?אין ערים קרובות לפה 8.לאיזה מקומות בילוי אתם יוצאים?[מועדון,פאב,בית קפה,קריוקי וכו']מסעדות וברים...אין פה בתי קפה יש פה 'ברים' כאלה 9.איפה תגורו בעתיד?לא יודעת 10.מי החבר\ה הכי טוב שלכם?אין 11.יצאתם הקיץ לחופשה בחו"ל,אם כן איפה?-- 12.איזה עיתונים אתם אוהבים לקרוא?כלום 13.תוכנית טלויזיה אהובה?אין 14.מאכל אהוב?פאו דה קגו ועוד הרבה דברים 15.בעיר שלכם מוכרים מוצרים ישראלים,כמו במבה וקרבו וכאלה?לא, אין פה יהודים חוץ מאיתנו..(ועוד משפחה אחת) 16.אתם שולטים בשפה בארץ שלכם?לא 17. רואים חדשות מידי פעם?לא 18.מהם היתרונות במדינה שלכם?-- 19.והחסרונות?-- 20.סלבריטי אהוב--

WinteRain

New member
אני אענה רק על כמה

שם, גיל, ארץ: עדי, 17, ישראל עולה לכיתה: י"ב... ואני עדיין לא מאמינה שזו השנה האחרונה שלייי!!!! מקצוע אהוב: כל ההומניים מקצוע שנוא: ראליים... אבל הריאלי היחידי שיש לי זה מתמטיקה... עדיין- זה שנוא עליי ביותררר!!!! איפה תגורו בעתיד: אינשאללה בחו"ל!!!! אם הייתי מחו"ל הייתי עונה על השאר!

the Spongebob

New member
באמת?

חוץ ממכם ועוד משפחה אין שם יהודים? וואי זה ממש מבאס בטח...

למעלה