שאלון

AMI131

New member
שאלון

מי שרוצה שיצטרף=] שם: כינוי (שקוראים :חברים,משפחה וכו): בן\בת: יותר עדיף ארטיק\ברד: ביקיני\שלם ולבנים מכנס\תחתונים: סרט\בית קפה: מחשב\טלוויזיה: ציפורונים ארוכות\קצרות: כן ולא קומונה: פורום: ספר: ערסיים: פריקים: סיגריות: נרגילות: סתם שאלות להקה אהובה: כוכב אוהב: כוכבת אהובה: העיר צ'לי: איזה בית ישלי:(דירה וכו") תמונה: יאללה להתחיל לענות

Meytar 888

New member
תגידי מה כואב לך?!

שאכפת לי מהפורום?! שאני לא רוצה שיהיה בלאגן!? מה מפריע לך!? הנה,עכשיו יש מנהל בפורום אז תפתחו משחקים חדשים,אבל אל תבואי אלי בטענות כי זאת לא אשמתי שאכפת לי מהפורום. יומטוב.

ספירוש7

New member
עונה

שם: ספיר כינוי (שקוראים :חברים,משפחה וכו): ספפה בן\בת: בת יותר עדיף ארטיק\ברד: ברד ביקיני\שלם ולבנים מכנס\תחתונים: ביקיני סרט\בית קפה: סרט מחשב\טלוויזיה: מחשב ציפורונים ארוכות\קצרות: ארוקות כן ולא קומונה: כן פורום: כן ספר: כן ערסיים: לא פריקים: לא סיגריות: לא נרגילות: לא סתם שאלות להקה אהובה: גיים בויז כאילו דההה... כוכב אוהב: רן דנקרררר כוכבת אהובה: רוני העיר צ'לי: מה?? איזה בית ישלי:(דירה וכו")כנ"ל תמונה:

עונה../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif

שם: סיון כינוי (שקוראים :חברים,משפחה וכו): אין... בן\בת: בת יותר עדיף ארטיק\ברד: ארטיק ביקיני\שלם ולבנים מכנס\תחתונים: ביקיני ולבנים מכנס סרט\בית קפה: סרט מחשב\טלוויזיה: אני לא יכולה להחליט... ציפורונים ארוכות\קצרות: קצרות כן ולא קומונה: כן פורום: כן ספר: כן ערסיים: לא פריקים: לא, למרות שיש לי חברה אחת פריקית.. סיגריות: לא נרגילות:לא סתם שאלות להקה אהובה: אין כוכב אוהב: ברור שרן
כוכבת אהובה: שירי מימון העיר צ'לי: רחובות איזה בית ישלי:(דירה וכו") דירה

doron 7

New member
עונה!

שם:דורון כינוי (שקוראים :חברים,משפחה וכו):דורוני?,דודון,דודו בן\בת:בן יותר עדיף ארטיק\ברד:ארטיק מכנס\תחתונים:מכנס סרט\בית קפה:סרט מחשב\טלוויזיה:מחשב ציפורונים ארוכות\קצרות:אמ...לא יודע...חח כן ולא קומונה:כן פורום:כן ספר:תלוי... ערסיים:לא!
פריקים:כן!יש להם סגנון! סיגריות:לא! נרגילות:לא! נרגילה זו סיגריה.. סתם שאלות להקה אהובה:להקת הנחל...חחח כוכב אוהב:רן דנקר../הראל סקעת.. כוכבת אהובה:רונה לי/נינט/אניה בוקשטיין/מיה דגן.. איזה בית ישלי:(דירה וכו"):דירה?! תמונה:יש לי אחת..אבל עזבו...

אני ../images/Emo99.gif

שם: ספיר
כינוי (שקוראים :חברים,משפחה וכו): ספירוש
בן\בת: בת
יותר עדיף ארטיק\ברד: ברד ביקיני\שלם ולבנים מכנס\תחתונים: ביקיני
סרט\בית קפה: בית קפה
מחשב\טלוויזיה: מחשב
ציפורונים ארוכות\קצרות: ארוכות
כן ולא קומונה: כן פורום: כן ספר: לא ערסיים: לא פריקים: לא סיגריות: לא נרגילות: לא סתם שאלות להקה אהובה: לא יודעתת כוכב אוהב: רן נדקר
כוכבת אהובה: נינט טייב
הבחורה הכי מושלמת בעולם!!!! העיר צ'לי: פתח תקווה
איזה בית ישלי:(דירה וכו") פרטיי תמונה: רק באייסיי

N0 far

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם: נופר כינוי (שקוראים :חברים,משפחה וכו): יש הרבה
בן\בת: בת
יותר עדיף ארטיק\ברד: ארטיק ביקיני\שלם ולבנים מכנס\תחתונים: ביקיני מממ מה שבא להם.. סרט\בית קפה: תלוי במצב רוח.. מחשב\טלוויזיה: גם תלוי.. ציפורונים ארוכות\קצרות: ארוכות, אבל אני כוססת את שלי
כן ולא קומונה:לא פורום: (גולשת?) כן ספר:לא ערסיים:כן פריקים:כן ולא סיגריות:לא נרגילות:לא סתם שאלות להקה אהובה: אין ספציפית.. כוכב אוהב: רן
כוכבת אהובה: אפרת כהן
העיר צ'לי: שו
איזה בית ישלי:(דירה וכו") אני בבית קומות.. תמונה: עדיף שלא

עונה../images/Emo13.gif

שם: ירין כינוי (שקוראים :חברים,משפחה וכו): ירינוש
בן\בת: בת יותר עדיף ארטיק\ברד: ארטיק
ביקיני\שלם ולבנים מכנס\תחתונים: ביקיני, מכנסיים . סרט\בית קפה: אממ שניהם ! מחשב\טלוויזיה: מחשב ציפורונים ארוכות\קצרות: קצרות
כן ולא קומונה: אממ לא פורום: כן ספר: לפעמים .. ערסיים: לא פריקים: לא סיגריות: לא נרגילות: לא סתם שאלות להקה אהובה: גיים בויז
כוכב אוהב: רן דנקר
כוכבת אהובה: מיה דגן העיר צ'לי: אשקלון .. איזה בית ישלי:(דירה וכו") רגיל

nastiush

New member
../images/Emo127.gif

שם: אנה כינוי (שקוראים :חברים,משפחה וכו): אנה, אנטיס, אנני בן\בת:
יותר עדיף ארטיק\ברד: ארטיק ביקיני\שלם ולבנים מכנס\תחתונים: ביקיני ולבנים מכנס סרט\בית קפה: סרט מחשב\טלוויזיה: שניהם חח ציפורונים ארוכות\קצרות: ארוכות כן ולא קומונה: אולי פורום: כן ספר: כן ערסיים: לא פריקים: לא סיגריות: לא נרגילות: לא סתם שאלות להקה אהובה: ... כוכב אוהב: רן דנקר כוכבת אהובה: נינט טייב העיר צ'לי: ראשוןן לציון איזה בית ישלי:(דירה וכו") בניין..חח

למעלה