שאלון

שאלון

-זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? 2.מוזיקה שקטה או קצבית? 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? 4.קינוח-גלידה או עוגה? 5.עוף או המבורגר? 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? 8.שמש או ירח? 9.מוקה או וניל? 10.דבש או ריבה? 11.פוזה או גאווה? 12.כוכב או שמש? 13.להיות גבוה או בינוני? 14.שכל או מזל? 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או קניון הזהב (ראשון לציון) 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? 17.ריצה או הליכה? 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? 19.סתיו או אביב? 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? 22.מיים או מיץ? 23.שפיים או ממדיון? 24.אורז או פתיתים? 25.מלחמה או שלום מזוייף? 26.אדישות או תמימות? 27.אופי חזק או רגשנות? 28.מונית שירות או אוטובוס? 29.תל אביב או חיפה? 30.בית ספר או צבא? -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? 32.אוהב אותה? 33.מה הם תחביביך העיקריים? 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? 37.איך אתה מפנק את עצמך? 38.מה משמח אותך? 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? 40.למה? 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? 44.בן כמה אתה? 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 46.האם הם חשובים לך? 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? תהנו!!!!

d miss d

New member
../images/Emo27.gif ../images/Emo13.gif

-זה או זה: 1.יומולדת או חתונה?חתונה 2.מוזיקה שקטה או קצבית?גם וגם 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים?ממ גם וגם 4.קינוח-גלידה או עוגה?גלידה 5.עוף או המבורגר?המבורגר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה?טי וי 7.בילוי-פאב או טיול בפארק?פאב 8.שמש או ירח?מממ קשה..אבל גם וגם 9.מוקה או וניל?וניל 10.דבש או ריבה?דבש 11.פוזה או גאווה?פוזה 12.כוכב או שמש?כוכב 13.להיות גבוה או בינוני? בינוני 14.שכל או מזל?שכל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או קניון הזהב (ראשון לציון)-שתהםם לא יודעת אני חושבת שעזראלי זה גניון פלצני 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד?לונה פארק 17.ריצה או הליכה?הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? בכלל 19.סתיו או אביב?אביב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד?אתם יודעים שאצלי אוכל זה ה-דבר אז שתהם 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? בחיק הטבע 22.מיים או מיץ?מים 23.שפיים או ממדיון?ממדיון 24.אורז או פתיתים?אורז 25.מלחמה או שלום מזוייף?שאלה קשה מאוד 26.אדישות או תמימות?תמימות 27.אופי חזק או רגשנות?רגשנות 28.מונית שירות או אוטובוס?מונית שירות 29.תל אביב או חיפה?ת"א 30.בית ספר או צבא? בצפר -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו?כן! אח דנקר השקסיי 32.אוהב אותה?כן 33.מה הם תחביביך העיקריים?ממ חברות,חברים,מחשב,קניות וכ'ו 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק?חיבוקק ארוךך ומהלב 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך?שאתה אוהב מישהו כל כך והוא יקר לך ובסוף אתה מקבל בום כזה בלב
36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא?מממ מכונה כזאת שתעשה שלום,שלא יהיו רציחות,מקרי אונס,שתעלים את כל השנאה. נכון זה ממש דמיוני אבלל אם הייתה ניתנת לי האפשרות לעשות זאת. בהחלט הייתה משנה. 37.איך אתה מפנק את עצמך?אמבטיה רגועה כזאת, ואח"כ לשמוע מוזיקת הרפיה ופשוט שקט 38.מה משמח אותך?לדעת שיש אנשים שאוהבים אותך ושאכפת להם ממך באמת. 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו?כן בע"ה הכל יהיה טוב בסופו של דבר! חייב להיות לא?! 40.למה?כי אנחנו מאוחדים וכל ישראל אחים!!!!!!!!!! 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת...פייייי זה לא יגמר החלומות שלי זה יוסף בעל החלומות 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם דייייייי
43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)?אמממ לרע...שאיבדתי מישהי נורא קרובה. 44.בן כמה אתה?17 45.כמה חברים ממש טובים יש לך?אממ יש לי המון חברות טובות אבל שממש ממש קרובות אליי ממ 3 46.האם הם חשובים לך?מ-א-ו-ד. 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? אני מתחברת ישר. אז ככה ש..אין לי בעיה להכיר עוד אנשים. 48.סוג המוזיקה האהוב עליך?הכל חוץ מרוק 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)?עזבותי 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? כל אחד אומר "האופי ברור שהאופי" אבל בתוכו של כל אדם חשוב שהבאנדם שאתה נמצא איתו יראה טוב. אז לדעתי האופי תופס חלק חשוב מאוווד.. אבל כמובן שגם הצד החיצוני. 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו: נאמנות ויושר 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך?ממ אין על מה לדבר 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך?אממממממממממממ לאכול??
54.אתה אדם מאושר בדר"כ?אממ תלוי מתי 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? יפה ולעניין!! אני אוהבת שאלווניםם טחע טחע אני רוצה למסור ד"ש חמה לאורטל :)

1אורטלוש

New member
>>>

-זה או זה: 1.יומולדת או חתונה?חתונה 2.מוזיקה שקטה או קצבית?גם וגם 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים?מבט ראשון 4.קינוח-גלידה או עוגה?גלידה ועוגה חחה 5.עוף או המבורגר?המבורגר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה?טיוי 7.בילוי-פאב או טיול בפארק?פאב 8.שמש או ירח?ירח 9.מוקה או וניל?וניל 10.דבש או ריבה?אייכ 11.פוזה או גאווה?אייכ 12.כוכב או שמש?שמש 13.להיות גבוה או בינוני?בינוני 14.שכל או מזל?מזל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או קניון הזהב (ראשון לציון)? עזריאלי 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד?לונה פארק 17.ריצה או הליכה?הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל?לא לעבוד 19.סתיו או אביב?אביב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד?בלינצ'ס 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? בעיר 22.מיים או מיץ?מים 23.שפיים או ממדיון? שפיים 24.אורז או פתיתים? אורז 25.מלחמה או שלום מזוייף?שלום מזוייף 26.אדישות או תמימות?תמימות 27.אופי חזק או רגשנות?חזק 28.מונית שירות או אוטובוס?מונית שירות 29.תל אביב או חיפה?תל אביב 30.בית ספר או צבא?מממ צבא -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? יאס 32.אוהב אותה?יאס 33.מה הם תחביביך העיקריים? לצאת 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? נוני שלי חהחה :] 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך?כל מיני אנעערף 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא?אנעערף 37.איך אתה מפנק את עצמך? מקלחת ולשכוח תדרך החוצה חחה 38.מה משמח אותך?נוני שלי :] 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? :/ 40.למה? :/ 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... אממ לא זוכרת חחה 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם - מומולדת שלי - שבוע שעבר חחה :] 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? לאדעת :/ 44.בן כמה אתה?18 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 4 46.האם הם חשובים לך? יאפ 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? מסתפקת :] 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? הכל 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? כי הוא הכל חחה 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? גם וגם 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו - ביטחון עצמי גבוה ונמנמ לאדעת 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? לאדעת 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך?לישון חה 54.אתה אדם מאושר בדר"כ?יאאס :] 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? סבבה :]

למעלה