שאלון

Under the GUN

New member
שאלון

כי הרבה זמן לא היה פה (מעותק מהקומנה של לנה [שעזבה אותנו לטובת AC/DC]) 1. שם: 2. איזה כינויים יש לך? 3. איזה כינוי הכי אוהבת? 4. שם הכי יפה לבת? 5. שם הכי יפה לבן? 6. אוהב את השם שלך? 7. למה? 8. היית קורא לבת שלך על שמך? 9. קוראים לך על שם מישהו? 10. מה אתה לובשת עכשיו? 11. איזה צבע שולט אצלך בארון? 12. שמלה או מכנס? 13. איזה צבע הפיג'מה שלך? 14.כמה חברים באמת טובים יש לך? 15. כמה חברים טובים מפורומים יש לך? 16. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך? 17. מי החברה הכי טובה שלך? 18. הידיד הכי טוב? 19. יש לך חבר? 20. כמה זמן? 21. כתבי 10 שמות של החברות הכי טובות שלך: - - - - - - - - - - 22. 9 שמות של הידידים הכי טובים - - - - - - - - - 23. 8 שמות של דברים שאת לא יכולה בלעדיהם - - - - - - - - 24. 7 דברים שאת עושה כל יום - - - - - - - 25. 6 שמות של אנשים נערצים - - - - - - 26. 5 שמות של הדברים הכי טעימים - - - - - 27. קיץ או חורף? 28. מסטיק או סוכריה? 29. חולצה או גופיה? 30. מכנס או חצאית? 31. ג'ינס או פוטר? 32. האנס או פוקס? 33. מים או מיץ? 34.מיץ או קולה? 35. אנגלית או מתמטיקה? 36. למי את הכי מתגעגעת? 37. כמה פעמים התאהבת באמת? 38. מה תעשי עם 1000000 דולר? 39. עם איזה חברה הכי כיף לדבר? 40. עם איזה חברה את תמיד רבה? 41. איזה חברה באמת יודעת להקשיב? 42. לאיזה חברה יש באמת עצות טובות? 43. פעם בגד בך חבר? 44. חברה? 45. מי האדם הכי יקר לך? 46. איזה ריח הכי כיף להסניף? 47. למי בא לך להרביץ? 48. את מי בא לך לחבק? 49. מי האדם האחרון שראה אותך בוכה? 50. מי האדם האחרון שראית בוכה? 51. מי האדם האחרון שראה אותך צוחקת? 52. מי האדם שבאמת מבין אותך? 53. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? 54. מה האסאמאס האחרון שקיבלת? 55. ששלחת? 56. כמה אנשים יש לך בפלאפון? 57. במסנג'ר? 58. באייסיקיו? 59. מה הציון הכי נמוך שקיבלת במבחן? 60. הכי גבוה? 61. מה הציון הכי נמוך שלך בתעודה? 62. הכי גבוה? 63. את תלמידה טובה? האם אי פעם.. 64. עישנת? 65. לקחת סמים? 66. שיקרת להורים? 67. עשית משהו בלי אישור מההורים? 68. הברזת מבצפר? 69. הברזת משיעור? 70. תפסו אותך מבריזה? 71. נכשלת בתעודה? 72. הצטערת על משהו שעשית? 73. נפלו לך המכנסיים בציבור? 74. התחרפנת ליד הבנאדם האחרון שרצית שיראה אותך ככה? 75. היית במצב כפית? 76. היית ערה כל הלילה? 77. שחית שחיה לילית? 78. שחית בעירום? 79. היית באילת? 80. קפצת לבריכה? 81. שברת משהו יקר? 82. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? 83. הסתכלת למישהו בעיניים? 84. ריכלת על מישהו והוא שמע? 85. לא התקלחת שבוע? 86. גזרת את השיער? 87. אכלת חפיסת שוקולד שלמה לבד? 88. שברת משהו (בגוף)? 89. הכנסת אצבע לעין? 90. היית בהופעה? מתי בפעם האחרונה.. 91. בכית? 92. גרמו לך לצחוק? 93. בכית בציבור? 94. התגעגעת? 95. התחרטת על משהו שעשית? 96. רבת עם מישהו על שטויות? 97. התחילו איתך? ** 98. שברת למישו את הלב? 99. נשבר לך הלב? 100. בכית יום שלם? 101. שמעת את אותו שיר בלופים שבוע שלם? 102. התאכזבת מאנשים? 103. אכזבת אנשים? 104. היית שמחה סתם ככה בלי סיבה? 105. היית עצובה בלי סיבה? 106. היית בדיכאון רציני? 107. סיננת מישהו? 108. היית בחו"ל? אסוציאציות 109. חבר - 110. אהבה - 111. חברה - 112. ריקוד - 113. כלב - 114. צחוק - 115. בכי - ** 116. אוהבת את החופש הגדול? 117. את הים? 118. מי החברה האחרונה שישנת אצלה? 119. יש לך גשר? 120. נמאס לך?

צאיג

New member
../images/Emo221.gif

1. שם:כרמל. 2. איזה כינויים יש לך?צאיג, סיי. 3. איזה כינוי הכי אוהבת?סיי. 4. שם הכי יפה לבת?נעה. 5. שם הכי יפה לבן?דניאל. 6. אוהב את השם שלך?לא ממש. 7. למה?ככה. 8. היית קורא לבת שלך על שמך?לא. 9. קוראים לך על שם מישהו?לא. 10. מה אתה לובשת עכשיו?ג'ינס וחולצה. 11. איזה צבע שולט אצלך בארון?ירוק. 12. שמלה או מכנס?מכנס. 13. איזה צבע הפיג'מה שלך?אין לי. 14.כמה חברים באמת טובים יש לך?5. 15. כמה חברים טובים מפורומים יש לך?אחת. 16. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך?איזה פורום? 17. מי החברה הכי טובה שלך?הדר, זהר, נגה, אייר ונעה. 18. הידיד הכי טוב?רון. 19. יש לך חבר?לא 20. כמה זמן? 21. כתבי 10 שמות של החברות הכי טובות שלך: -אייר -זהר -נועה -נגה -שירה -הדר -איב -נועה(השניה) -שמוליק לנצמן(המבין יבין) -זהו. 22. 9 שמות של הידידים הכי טובים -רון -ניתאי -שמוליק לנצמן -זהו - - - - 23. 8 שמות של דברים שאת לא יכולה בלעדיהם -מחשב -אייפוד -אלון - - - - 24. 7 דברים שאת עושה כל יום -ישנה -משחקת -זהו - - - - 25. 6 שמות של אנשים נערצים -מזתומרת? - - - - - 26. 5 שמות של הדברים הכי טעימים -נסטי -נסטי -נסטי נסטי- -נסטי 27. קיץ או חורף?חורף 28. מסטיק או סוכריה?מסטיק 29. חולצה או גופיה?גופיה 30. מכנס או חצאית?מכנס 31. ג'ינס או פוטר?ג'ינס 32. האנס או פוקס?פוקס 33. מים או מיץ?נסטי 34.מיץ או קולה?נסטי 35. אנגלית או מתמטיקה?אנגלית 36. למי את הכי מתגעגעת?אח שלי. 37. כמה פעמים התאהבת באמת?אחת 38. מה תעשי עם 1000000 דולר?אני אשים את זה בבנק. 39. עם איזה חברה הכי כיף לדבר?הדר 40. עם איזה חברה את תמיד רבה?נגה 41. איזה חברה באמת יודעת להקשיב?הדר 42. לאיזה חברה יש באמת עצות טובות?עמרי 43. פעם בגד בך חבר?לא 44. חברה?כן 45. מי האדם הכי יקר לך?אח שלי 46. איזה ריח הכי כיף להסניף?טיפקס
47. למי בא לך להרביץ?מיכאל 48. את מי בא לך לחבק?הדר 49. מי האדם האחרון שראה אותך בוכה?אין לי מושג 50. מי האדם האחרון שראית בוכה?לא יודעת 51. מי האדם האחרון שראה אותך צוחקת?" 52. מי האדם שבאמת מבין אותך?הדר 53. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? הדר 54. מה האסאמאס האחרון שקיבלת?לא זוכרת 55. ששלחת?לא זוכרת 56. כמה אנשים יש לך בפלאפון?מספיק 57. במסנג'ר? 58. באייסיקיו? 59. מה הציון הכי נמוך שקיבלת במבחן? 60. הכי גבוה? 61. מה הציון הכי נמוך שלך בתעודה? 62. הכי גבוה? 63. את תלמידה טובה? די! נמאס לי!

Under the GUN

New member
כמה דברים....

דבר ראשון... למה לעזאזל את ערה בשעה כזאת?! דבר שני.. יש לך אייפוד? איזה? [גאד, אייפוד זה הדבר הכי מושלם שיצרו]

צאיג

New member
הייתי ערה כי ../images/Emo221.gif

זה היה כמה דקות לפני שיצאתי מהבית בשביל קורס ד'... ואכן, אייפוד זה שליטה..

jogy

New member
אווווווףףף

אני לא מכיר כמעט אף אחד מהפורום! תכירו אותי! יגל 16 ב"ש לאיודע תעשו שירשור היכרות או משהו.... או תוסיפו אותי למי שיכול [email protected] 284060637 תתחברו פור גאד'ס פאק!

gal646

New member
אני

1. שם:גל 2. איזה כינויים יש לך?גלו'ש, גלגל 3. איזה כינוי הכי אוהבת?גלו'ש 4. שם הכי יפה לבת?אשלי 5. שם הכי יפה לבן?עומר 6. אוהב את השם שלך?כן 7. למה? כי הוא שלי 8. היית קורא לבת שלך על שמך?לא 9. קוראים לך על שם מישהו?לא 10. מה אתה לובשת עכשיו?בגדים
11. איזה צבע שולט אצלך בארון?אדום ושחור 12. שמלה או מכנס?מכנס 13. איזה צבע הפיג'מה שלך?אין לי 14.כמה חברים באמת טובים יש לך?6 15. כמה חברים טובים מפורומים יש לך? 1 16. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך? אף אחד אני דיי חדשה 17. מי החברה הכי טובה שלך?טל 18. הידיד הכי טוב?עומר 19. יש לך חבר?לא 20. כמה זמן?אין 21. כתבי 10 שמות של החברות הכי טובות שלך: -טל -שרון -יעל -ענבר -ספיר -ענבר אחרת -גל -קארין -שני -אופיר 22. 9 שמות של הידידים הכי טובים -עומר -תומר -דור -אורן -דור אחר -יובל -אור -גיל -עוד גיל 23. 8 שמות של דברים שאת לא יכולה בלעדיהם -המשפחה שלי -טל -הכלב שלי -החתולה שלי -התוכנית האהובה עליי -אמינם -מחשב -שוקולד 24. 7 דברים שאת עושה כל יום -רואה טלוויזייה -נמצאת במחשב -משחקת עם הכלב שלי -'' '' החתולה '' -שומעת אמינם -שומעת מוזיקה -מתקלחת 25. 6 שמות של אנשים נערצים -אמינם -וונתרת מילר -אדם סנדלר -גרין דיי -קונאן אובריין(פשוט קורע...) -מתיו קונהאי 26. 5 שמות של הדברים הכי טעימים -שוקולד -פנקיק -פסטה -ריבת חלב -וופל בלגי 27. קיץ או חורף?חורף 28. מסטיק או סוכריה?מסטיק 29. חולצה או גופיה?חולצה 30. מכנס או חצאית?מכנס 31. ג'ינס או פוטר?ג'ינס 32. האנס או פוקס?האנס 33. מים או מיץ?מים 34.מיץ או קולה?קולה 35. אנגלית או מתמטיקה?כאייילווו אנננגלייית 36. למי את הכי מתגעגעת?לכלב הקודם שלי שמת :( 37. כמה פעמים התאהבת באמת?אף פעם 38. מה תעשי עם 1000000 דולר?טיול בכל העולם 39. עם איזה חברה הכי כיף לדבר?טל 40. עם איזה חברה את תמיד רבה?טל 41. איזה חברה באמת יודעת להקשיב?טל 42. לאיזה חברה יש באמת עצות טובות?טל 43. פעם בגד בך חבר?לא 44. חברה?כן 45. מי האדם הכי יקר לך?ההורים שלי 46. איזה ריח הכי כיף להסניף? טופי 47. למי בא לך להרביץ?אח שלי 48. את מי בא לך לחבק?הכלב שלי 49. מי האדם האחרון שראה אותך בוכה?לא זוכרת 50. מי האדם האחרון שראית בוכה?ענבר 51. מי האדם האחרון שראה אותך צוחקת?אחותי 52. מי האדם שבאמת מבין אותך?אמא שלי 53. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?קארין 54. מה האסאמאס האחרון שקיבלת?פרסומת 55. ששלחת?מתי לבוא אלייך? 56. כמה אנשים יש לך בפלאפון?אין לי מושג 57. במסנג'ר?כנ''ל 58. באייסיקיו?כנ''ל 59. מה הציון הכי נמוך שקיבלת במבחן?54 60. הכי גבוה?110 61. מה הציון הכי נמוך שלך בתעודה?78 62. הכי גבוה?100 63. את תלמידה טובה?דיי האם אי פעם.. 64. עישנת?לא 65. לקחת סמים?לא 66. שיקרת להורים?כן 67. עשית משהו בלי אישור מההורים?כן 68. הברזת מבצפר?כן 69. הברזת משיעור?כן 70. תפסו אותך מבריזה?כן 71. נכשלת בתעודה?לא 72. הצטערת על משהו שעשית?כן 73. נפלו לך המכנסיים בציבור?לא 74. התחרפנת ליד הבנאדם האחרון שרצית שיראה אותך ככה?לא 75. היית במצב כפית?לא 76. היית ערה כל הלילה?כן 77. שחית שחיה לילית?כן 78. שחית בעירום?לא 79. היית באילת?כן 80. קפצת לבריכה?כן 81. שברת משהו יקר?כן 82. אמרת למישהו שאת שונאת אותו?כן 83. הסתכלת למישהו בעיניים?כן 84. ריכלת על מישהו והוא שמעלא?כן 85. לא התקלחת שבוע?לא 86. גזרת את השיער?כן 87. אכלת חפיסת שוקולד שלמה לבד?כן 88. שברת משהו (בגוף)?כן 89. הכנסת אצבע לעין?כן 90. היית בהופעה?כן מתי בפעם האחרונה.. 91. בכית?לא זוכרת 92. גרמו לך לצחוק?אתמול 93. בכית בציבור?שנה שעברה 94. התגעגעת?אתמול 95. התחרטת על משהו שעשית?לפני שבועיים 96. רבת עם מישהו על שטויות?לפני שבוע 97. התחילו איתך?לפני שבוע וחצי ** 98. שברת למישו את הלב?לא 99. נשבר לך הלב?לא 100. בכית יום שלם?לא 101. שמעת את אותו שיר בלופים שבוע שלם?כן 102. התאכזבת מאנשים?כן 103. אכזבת אנשים?כן 104. היית שמחה סתם ככה בלי סיבה?כן 105. היית עצובה בלי סיבה?לא 106. היית בדיכאון רציני?כן 107. סיננת מישהו?כן 108. היית בחו"ל?כן אסוציאציות 109. חבר - נפלא 110. אהבה - לא תמיד 111. חברה -דיבורים 112. ריקוד - שבירת רגל 113. כלב - :( :( 114. צחוק - חהחהחהחה 115. בכי - בכי חנוק ** 116. אוהבת את החופש הגדול?כן!!! 117. את הים?כן 118. מי החברה האחרונה שישנת אצלה?קארין 119. יש לך גשר?לא 120. נמאס לך?כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lil M

New member
יאללה נזרום! |אייקון הומו!| ../images/Emo65.gif

1. שם: מיכל 2. איזה כינויים יש לך? שרעבי , שרעבונה, שרעביבי, שרעבייה, שגבי, שוש, מייק, מייקי, מיכי, מיכלית, קבצוצה, השוטרת קבצוצה, ההיא עם הכובע, מעפנה, מאפי..כאיל מאFי! פוסטמה, פטרוזיליהף כלבה, תולכת, ירוקה וכו'. 3. איזה כינוי הכי אוהבת? מייקי הכלבה! 4. שם הכי יפה לבת? נועה 5. שם הכי יפה לבן? סתו 6. אוהב את השם שלך? לא 7. למה? ככה? 8. היית קורא לבת שלך על שמך? hell no 9. קוראים לך על שם מישהו? noo 10. מה אתה לובשת עכשיו? המכנס הזה שהוא מתרחב בכוס? המכנס קקה הזה? אז בשחור עם גופיה לבנה ומעל חולצה שחורה שמצוייר עליה בלבן סנופי!!! 11. איזה צבע שולט אצלך בארון? שחור, אדום, ירוק. 12. שמלה או מכנס? מכנס. 13. איזה צבע הפיג'מה שלך? כתום לבן 14.כמה חברים באמת טובים יש לך? דאמיט, ממש מלא. 15. כמה חברים טובים מפורומים ישלך? אממ גם כן די הרבה. אבל את רובם אני פוגשת הרבה אז.. 16. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך? בפורום אמינם?! פיזית- מני
המניאק גר דקה ממני. והילה שנעלמה לי, נורא אהבתי אותה.[ וגלי הפטרוזיליה שלי! אני אוהבת אותה המון. 17. מי החברה הכי טובה שלך? קרן! 18. הידיד הכי טוב? אממ יש הרבה וואי. נראלי דניאל. 19. יש לך חבר? לא 20. כמה זמן? לא בנויה לקשר! כמה שזה פלצני שונאת מחויבות! 21. כתבי 10 שמות של החברות הכי טובות שלך: - קרן - נועה - בת אל - דוריה - שירי - בר - סיון - כוכבית - עדי ועדי! הם באות ביחד!
- שחף 22. 9 שמות של הידידים הכי טובים - דניאל - סשה יצור חמוד. - רומנצ'יק - עוד דניאל אחד - קטיפה - שיפרוט - עידו - אלמוג - נתי 23. 8 שמות של דברים שאת לא יכולה בלעדיהם - מוסיקה - אימונים - הפטיפון של אחי - הגיטרה שלי - האקס בוקס של אחי - אחי המעפן
! - כל החברים שלי - כל האנשים בעמל ב'!!!! אייי ישם אחלה חברים 24. 7 דברים שאת עושה כל יום - מתעוררת - שוברת עוד שעון - חוזרת לישון - מאחרת - שמה רגליים על המושבים באוטובוס ונרדמת עד שאיזה קרצייה יעיר לי ויעיר אותי! - מחבקת מלא אנשים:\ זה לא יגמר אם לא תספר. - הולכת לישון:p 25. 6 שמות של אנשים נערצים לא נערצים:\ מוערכים יותר - אמינם!!!!!!!! - פאנקדליק - פאנקנשטיין - השבט - PR טרופרז - מאיר אריאל מה זה אין מספיק מקום!פינק פלויד! פינק פלויד! 26. 5 שמות של הדברים הכי טעימים - רביולי גבינה עם שמנת - KFC - קורנפרקס קלוגס - ראפים! - פינלנדיה 27. קיץ או חורף? חורף 28. מסטיק או סוכריה? סוכרייה אדומהה על מקלל 29. חולצה או גופיה?גופיה 30. מכנס או חצאית? מכנס ג'יזס 31. ג'ינס או פוטר? תלוי 32. האנס או פוקס? פוקס 33. מים או מיץ? בירה! 34.מיץ או קולה? קולה 35. אנגלית או מתמטיקה? אנגלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 36. למי את הכי מתגעגעת? סבתא ): 37. כמה פעמים התאהבת באמת? עוד לא. 38. מה תעשי עם 1000000 דולר? טסה להזרק איפושהו בקנדה. 39. עם איזה חברה הכי כיף לדבר?קרן. 40. עם איזה חברה את תמיד רבה? לא זוכרת! 41. איזה חברה באמת יודעת להקשיב? קרן! 42. לאיזה חברה יש באמת עצות טובות? קרן! 43. פעם בגד בך חבר? ידיד, תקע סכין בגב. 44. חברה? לא. 45. מי האדם הכי יקר לך? קרן! 46. איזה ריח הכי כיף להסניף? בושם גברים! ארר 47. למי בא לך להרביץ? קרן! סתם סתם!אני הכלבה שלה! היא מרביצה לי! ספאנק מיי אס קרן גוזף! 48. את מי בא לך לחבק?קרן! 49. מי האדם האחרון שראה אותך בוכה? אמא? 50. מי האדם האחרון שראית בוכה? לא זוכרת 51. מי האדם האחרון שראה אותך צוחקת? חח בבצפר כל הכיתה היום?! 52. מי האדם שבאמת מבין אותך? קרןןןןןןןןן 53. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? קרןןןןןןןןןן 54. מה האסאמאס האחרון שקיבלת? מקרן "הן לא חייבות לדעת! ביי, מיכל..אין לי כסף נו:\ 55. ששלחת? "אני רוצה למות" לקרן וזה כי היה משעמם בשיעור. 56. כמה אנשים יש לך בפלאפון? לא סופרת 57. במסנג'ר? שניה נבדוק, אה- 139 58. באייסיקיו? שוב הולכת לבדוק 215 בדיוק החלפתי אייסי, שונאת הרבה אנשים. 59. מה הציון הכי נמוך שקיבלת במבחן? 3 60. הכי גבוה? 100! 61. מה הציון הכי נמוך שלך בתעודה? 1 62. הכי גבוה? 100! 63. את תלמידה טובה? לעעעעעעעעעע האם אי פעם.. 64. עישנת? כעעע 65. לקחת סמים? לעע 66. שיקרת להורים? בטח 67. עשית משהו בלי אישור מההורים? כה 68. הברזת מבצפר? ככההה
69. הברזת משיעור? כה פלוססססססססססססססססס 70. תפסו אותך מבריזה? כן
71. נכשלת בתעודה? חחח כן כן 72. הצטערת על משהו שעשית?כן 73. נפלו לך המכנסיים בציבור? לא:\ ווירדי! 74. התחרפנת ליד הבנאדם האחרון שרצית שיראה אותך ככה?לא:\ 75. היית במצב כפית? חח תמיד 76. היית ערה כל הלילה?כן 77. שחית שחיה לילית?כן 78. שחית בעירום?כן 79. היית באילת?כן 80. קפצת לבריכה?כן 81. שברת משהו יקר?כן 82. אמרת למישהו שאת שונאת אותו?כן 83. הסתכלת למישהו בעיניים?כן 84. ריכלת על מישהו והוא שמע? המורה שלי? "בתזונה זאתי! הי אוליביה מה את עושה פה?" 85. לא התקלחת שבוע?הא? NO 86. גזרת את השיער? רק הספרית 87. אכלת חפיסת שוקולד שלמה לבד?כה 88. שברת משהו (בגוף)?לא 89. הכנסת אצבע לעין? לא:\ 90. היית בהופעה? כההההה מתי בפעם האחרונה.. 91. בכית? שלשום 92. גרמו לך לצחוק?היום 93. בכית בציבור? לא זוכרת 94. התגעגעת?תמיד 95. התחרטת על משהו שעשית?מזמן 96. רבת עם מישהו על שטויות?שלשום 97. התחילו איתך?היום?:\ ערסים מזדיינים ** 98. שברת למישו את הלב?חודש. 99. נשבר לך הלב? עוד לא. 100. בכית יום שלם?לא 101. שמעת את אותו שיר בלופים שבוע שלם? חחחח לא שבוע אבל קרוב 102. התאכזבת מאנשים? התאוששתי! 103. אכזבת אנשים? ההורים 104. היית שמחה סתם ככה בלי סיבה?תמיד 105. היית עצובה בלי סיבה?לפעמים 106. היית בדיכאון רציני?שבוע שעבר 107. סיננת מישהו? חחח הרבה 108. היית בחו"ל? כה אסוציאציות 109. חבר - אין כח 110. אהבה - קיצ'י 111. חברה -קרן 112. ריקוד - אהבה 113. כלב - חמוד 114. צחוק - |צוחקת| 115. בכי - געגוע ** 116. אוהבת את החופש הגדול?למי יש חופש? 117. את הים?כה 118. מי החברה האחרונה שישנת אצלה? לא זוכרת 119. יש לך גשר?היה 120. נמאס לך?כן!

KarenTheGoddess

New member
../images/Emo99.gif אני אוהבת אותךךךךך!!!

ואין לך חבר כי מספיק לך חברה אחת. לא לבגוד, כלבטמת! :) ספאנקים על התחת!

IamAR

New member
חיחי

תשובות שלי מהקומונה : 1. שם:לנה (או ילנה) 2. איזה כינויים יש לך? לנה'לה, לנוש, לנוצ'קה, לנ'קה, פרסטיטוטקה 3. איזה כינוי הכי אוהבת? הממ... אני לא אוהבת אותם 4. שם הכי יפה לבת? זרובבלה 5. שם הכי יפה לבן? מארק 6. אוהבת את השם שלך? ממש אבל כל כך לא 7. למה? הוא כזה קצר ומגעיל 8. היית קוראת לבת שלך על שמך? לא... אני מעדיפה לא להתעלל בילדים שלי 9. קוראים לך על שם מישהו? לא שידוע לי 10. מה את לובשת עכשיו? חולצה של ACDC, חזיה וורודה, גרביים לבנות, ותחתונים שחורות 11. איזה צבע שולט אצלך בארון? שחור 12. שמלה או מכנס? מכנס 13. איזה צבע הפיג'מה שלך? אין לי, אבל בהתחשב בעובדה שבדרך כלל אני ישנה בחולצות של משצים, יש לי בערך 5, ורובם כחולות, אז אני משערת שהתשובה היא כחול 14.כמה חברים באמת טובים יש לך? 9-10 ככה 15. כמה חברים טובים מפורומים יש לך? 1 (כזה שלא הכרתי לפני הפורומים) 16. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך? ברגע זה, אוקסנה, או אופיר (אם הוא נחשב חלק מהפורום) 17. מי החברה הכי טובה שלך? הממ.... קשה... אוקסנה עינת ורון אני משערת 18. הידיד הכי טוב? אני מחלוקתבפיצול לגבי זה 19. יש לך חבר? כן 20. כמה זמן? כמעת שבועיים 21. כתבי 10 שמות של החברות הכי טובות שלך: - אוקסנה - עינת - רון - גלילי (נועה) - כהן (נועה) - ירון - אופיר - ולריה - טניה - רוני 22. 9 שמות של הידידים הכי טובים -שילבתי למעלה -חוצמזה שהכי טובים זה רק 2 -טוב נו, אחד מהם כבר לא ממש ידיד -למרות שיש עוד 2 מרוסיה -ועוד אחד ש... ההמ... עזבו זה מסובך -ועוד אחד מחיפה (חיחי חולה על הילד הזה) - - 23. 8 שמות של דברים שאת לא יכולה בלעדיהם - מוזיקה אררר... פינק פלוידדד מיי לוובבב - משאף (הייט אסטמה) - אופיר (לוב הים סו מאץ') - לצייר - מיי פרינדס - מיי פמילי - וורוד בשיער - שחור בעיניים 24. 7 דברים שאת עושה כל יום - עושה פוזות מול המראה - חושבת על כמה שהחיים שלי מושלמים - חושבת על איך אנשים היו מגיבים אם הייתי מתאבדת - מסתכלת על השעון ומחכה עד שיהיה "פיס" (חחח עזבו) - בונה ארמון מהארוחת בוקר שלי - זורקת דברים על הטלויזיה כשמשודר ימי חיינו\כוכב נולד 8 או שיט בסגנון - מנסה לשיר כמו גילמור 25. 6 שמות של אנשים נערצים - רוג'ר ווטרס - דיויד גילמור - ג'ון בונהם - אנגוס\מאלקולם יאנג - רוברט פלאנט - ג'ימי פייג' 26. 5 שמות של הדברים הכי טעימים - גלידההההההההה והמוון והרבהההה - אבטיח אאארררר טעים - לזניה שאבא מכין - סטייק שאבא מכין - בלינצ'ס שסבתא מכינה *יאאאאממ....* 27. קיץ או חורף? חורף, למרות שגם קיץ זה כיף 28. מסטיק או סוכריה? מסטיק 29. חולצה או גופיה? חולצה 30. מכנס או חצאית? מכנס 31. ג'ינס או פוטר? ג'ינס 32. האנס או פוקס? "כאילו, לי קופרר" 33. מים או מיץ? קפה 34.מיץ או קולה? פנטהה 35. אנגלית או מתמטיקה? אמנות 36. למי את הכי מתגעגעת? לסבתא שברוסיה, הכי בעולם אני מתגעגעת עליה 37. כמה פעמים התאהבת באמת? פעם 1 38. מה תעשי עם 1000000 דולר? אני אתרום ל"אגודת החתולים" XDD 39. עם איזה חברה הכי כיף לדבר? עינת 40. עם איזה חברה את תמיד רבה? שירי 41. איזה חברה באמת יודעת להקשיב? רון 42. לאיזה חברה יש באמת עצות טובות? אין, כל החברות שלי מטומטמות... סתתםםםם אוהבת אותכם המממווןןן... אם ברצינות אבל... אני משערת שלאוקסנה 43. פעם בגד בך חבר? עדיין לא 44. חברה? תראו.... אני יודעת שאולי זה כצת מאכזב, אבל אני לא בקטע 45. מי האדם הכי יקר לך? הממ.. אני לא חושבת שאי פעם מישהו יצליח לענות על שאלה כזאת 46. איזה ריח הכי כיף להסניף? נרגילה, צבע טרי, וכזה בתחנות דלק 47. למי בא לך להרביץ? לרעיה לוי חיחי 48. את מי בא לך לחבק? את נתן קלאוס (XD חח אל תשימו לב, אני בשוונג של "עוזבים את החטיבה") 49. מי האדם האחרון שראה אותך בוכה? אופיר 50. מי האדם האחרון שראית בוכה? אוקסנה 51. מי האדם האחרון שראה אותך צוחקת? אבא 52. מי האדם שבאמת מבין אותך? רון 53. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא 54. מה האסאמאס האחרון שקיבלת? מגלילי: "דברו איתנו כשתרצו לבוא =]" 55. ששלחת? לא רשום אצלי 56. כמה אנשים יש לך בפלאפון? 39 57. במסנג'ר? אין לי 58. באייסיקיו? 13 59. מה הציון הכי נמוך שקיבלת במבחן? XDD 32 בהסטוריה 60. הכי גבוה? 100 בפיזיקה ומטמטיקה ולשון 61. מה הציון הכי נמוך שלך בתעודה? 60 בצרפתית 62. הכי גבוה? 98 בפיזיקה 63. את תלמידה טובה? לא, אבל מתחילת שנה הבה אני יהיה אין מקום

IamAR

New member
חלק ב'

האם אי פעם.. 64. עישנת? כן 65. לקחת סמים? אמא בטוח שמה לי משו באוכל 66. שיקרת להורים? מי לא? 67. עשית משהו בלי אישור מההורים? איפה החיים שלי היו אם לא הייתי עושה את זה? 68. הברזת מבצפר? לא, אני סתם אומרת לאמא שאני חולה 69. הברזת משיעור? כן, פעמיים בכיתה ז', ושיעור ראשון באיזה יום בכיתה ט', טוב נו, והרבה פעמים בכיתה ו' וה' 70. תפסו אותך מבריזה? כןןןן שרה רוזן השרלילה הזאת התקשרה לאבא שלי, מרד 71. נכשלת בתעודה? לא, אני גאון 72. הצטערת על משהו שעשית? לא, אני מושלמת, וכל מה שאני עושה זה פשוט מושלם, אני פשוט כזאת מושלמת (אל תקחו את זה קשה, יום אחד גם אתם תיהיו מושלמים כמוני... או שלא) 73. נפלו לך המכנסיים בציבור? אממ.. לא שזכור לי 74. התחרפנת ליד הבנאדם האחרון שרצית שיראה אותך ככה? XDDD בין דאר, דון דאט 75. היית במצב כפית? אמ... לא, הייתי מגדירה את זה יותר כמצב צלחת 76. היית ערה כל הלילה? בהחלט, וזה היה שווה את זה 77. שחית שחיה לילית? כןןן זה הכי שווה בארץ 78. שחית בעירום? כשהייתי קטנה, להורים שלי היה מין תחביב כזה, להציג אותי לעולם הרחב, הם תמיד התעללו בי 79. היית באילת? כןןןן ועם קצת מזל, ובעיקר התחנפות לאבא, אני אסע שוב עוד פחות מחודש 80. קפצת לבריכה? כןןןן 81. שברת משהו יקר? כמו למשל את הגולגולת?? לא אבל שברתי את השעון שלי, את המשקפיים של סבתא, את הMP, את המצלמה, את הפלפון של אמא, את הדיסקמן ועוד הרבה שטויות 82. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן =] 83. הסתכלת למישהו בעיניים? לא, כל החיים אני הולכת כזה עם מבט למטה, אנשים חושבים שאני פוזלת, אני באמת פוזלת, אבל זה לא קשור, זה פשוט כי אנילא רוצה להסתכל לאנשים בעיניים 84. ריכלת על מישהו והוא שמע? כןןןן כל כך אבל כל כך מתאים לי להיות בסיטואציה הזאת 85. לא התקלחת שבוע? ברייייי ללאאאא 86. גזרת את השיער? איכס, אמא שלי שומרת את השיער שלי מהפעם הראשונה שהסתפרתי, כשהייתי בת חודש או משו 87. אכלת חפיסת שוקולד שלמה לבד? ברור 88. שברת משהו (בגוף)? לא 89. הכנסת אצבע לעין? לא, אבל אוקסנה טיפלה בזה יופי 90. היית בהופעה? של ווטטרררסססססססססססססססססססססססססססססססס וגם של היהודים, של מוניקה סקס, של בוטן מתוק בקרקס ועוד שטויות מתי בפעם האחרונה.. לפני שבוע וחצי 91. בכית? בהופעה?? כן 92. גרמו לך לצחוק? אלא מה חשבתם?? 93. בכית בציבור? בטח, זה הכי כיף 94. התגעגעת? ברגע זה 95. התחרטת על משהו שעשית? לא שאלו את זה כבר? לא הבהרתי כבר את נושא ה"אני מושלמת"? 96. רבת עם מישהו על שטויות? בהחלטטטט זה הכי עצוב 97. התחילו איתך? אכן כן ** 98. שברת למישו את הלב? לא, לא שידוע לי 99. נשבר לך הלב? לא 100. בכית יום שלם? כןןןן 101. שמעת את אותו שיר בלופים שבוע שלם? כככככככןןןןןןןן 102. התאכזבת מאנשים? בהחלט, אנשים הם חארות, אסור לצפות מהם לכלום 103. אכזבת אנשים? כן, אני גם בן אדם לא? למה לכולם מותר ורק לי לא?? 104. היית שמחה סתם ככה בלי סיבה? כןןןן 105. היית עצובה בלי סיבה? בהחלט 106. היית בדיכאון רציני? במשך 3 ימים, זה היה הכי עצוב בארץ 107. סיננת מישהו? יותר מידי פעמים, לפעמים אני מתחילה להגעיל את עצמי 108. היית בחו"ל? 11 פעמים עד כה אסוציאציות 109. חבר - שם חיבה למישהו ממששש קרוב אליך 110. אהבה - מושג מושלם בילתי ניתן להגדרה 111. חברה - הבן אדם שהכי נוח לך לדבר איתו 112. ריקוד - "קונקטינג פיפל" 113. כלב - לא כזה אוהבת אותם 114. צחוק - בלי זה, האנושות הייתי נכחדת 115. בכי - להשתחרר מהכאב, ולהוציא את הסבל בדמעות ** 116. אוהבת את החופש הגדול? בהחלט 117. את הים? ממששששש 118. מי החברה האחרונה שישנת אצלה? וואו... זה היה מזמן... אמ... עינת(?) 119. יש לך גשר? לא 120. נמאס לך? "נמאס לי כבר מסרטים כחולים נמאס יל כבר מהחיים נמאס לי כבר..." חברים יקרים, בגין השעה המאוחרת, והנטיה שלי לאי שפיות כללית בשעות האלו של הלילה, נא לא לקחת ברצינות את הנ"ל

angela12

New member
יא

1. שם: ספיר 2. איזה כינויים יש לך? אין לי 3. איזה כינוי הכי אוהבת? .... 4. שם הכי יפה לבת? נוגה 5. שם הכי יפה לבן? אני אלך על אביב 6. אוהב את השם שלך? אני סבבה איתו 7. למה? כי כי 8. היית קורא לבת שלך על שמך? לא 9. קוראים לך על שם מישהו? לא 10. מה אתה לובשת עכשיו? חולצה של דארק סייד ובוקסר ירוק [כןכן הרגע קמתי, לכו תיזדיינו] 11. איזה צבע שולט אצלך בארון? אין צבע שולט, הכל ערבובייה של מלא צבעים 12. שמלה או מכנס? מכנס אני מניחה 13. איזה צבע הפיג'מה שלך? אין לי ממש פיג'מה... אני לובשת לשינה מה שנוח 14.כמה חברים באמת טובים יש לך? אל תאמינו.. אבל בסביבות 10 15. כמה חברים טובים מפורומים יש לך? נמנמ לא יודעת 16. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך? 17. מי החברה הכי טובה שלך? מה אתם מכירים? 18. הידיד הכי טוב?.... 19. יש לך חבר? היה, עד אתמול 20. כמה זמן? חצי שנה, אבל הכרנו 7 שנים 21. כתבי 10 שמות של החברות הכי טובות שלך: - ספיר [לא אני חחח] - זהר - יעל - שיר - שיר [לא אותה אחת..] - הדר - שני - טל - קארין - אלינור 22. 9 שמות של הידידים הכי טובים - עומרי - אריאל - אלעד - דרור - זיו - מתן - דין - נדב - סתיו 23. 8 שמות של דברים שאת לא יכולה בלעדיהם - מרחב - קולה - מחשב - טלויזיה - מקלחת - תעסוקה - הנאות קטנות של החיים - חברות 24. 7 דברים שאת עושה כל יום - משחקת במחשב - רואה טלויזיה - נפגשת עם אנשים שאני אוהבת - רבה עם אחותי [בד"כ] - מתקלחת - שומעת מוזיקה - משוחחת עם אנשים במנסג'ר/אייסיקיו 25. 6 שמות של אנשים נערצים [הערצה זה שטות, בוא נאמר, של אנשים שאני מעריכה מאוד. טוב?] - דייוויד גילמור - ריצ'רד רייט - ניק מייסון - אימא [איך לא] - אביב גפן - ענבל פרלמוטר 26. 5 שמות של הדברים הכי טעימים - קולה עם מיץ תפוזים - אייססס קפההה - צ'יפס - גלידה - עוגיות שוקלד תפוז.. באימשלי... 27. קיץ או חורף? חורף, אבל יש דברים שאני אוהבת בכל עונה 28. מסטיק או סוכריה? סוכריה 29. חולצה או גופיה? גופיה 30. מכנס או חצאית? מיכנס 31. ג'ינס או פוטר? שניהם יחדיו 32. האנס או פוקס? פוקס 33. מים או מיץ? מים 34.מיץ או קולה? קולה 35. אנגלית או מתמטיקה? בוא נראה... ממוצע 95 או ממוצע 45? אני חושבת שאני אלך על אנגלית. 36. למי את הכי מתגעגעת? ממ.. לאקס נראה לי.. אבל אני שזה מה שהיה צריך לקרות אז אני בסדר 37. כמה פעמים התאהבת באמת? פעם אחת ויחידה 38. מה תעשי עם 1000000 דולר? אקנה את דייב גילמור.סתם. אקנה כרטיס לונציה ולהופעה של דייב ב-4 לאוגוסט 39. עם איזה חברה הכי כיף לדבר? שיר 40. עם איזה חברה את תמיד רבה? הדר 41. איזה חברה באמת יודעת להקשיב? שיר.. בגלל זה הכי כיף לדבר איתה. וגם זהר 42. לאיזה חברה יש באמת עצות טובות? זהר וספיר 43. פעם בגד בך חבר? לא 44. חברה? בערך, כן 45. מי האדם הכי יקר לך? קשה... נראה לי כל החברות והמשפחה.. אין הכי 46. איזה ריח הכי כיף להסניף? קרם גוף של לוקס 47. למי בא לך להרביץ? חצי עולם? 48. את מי בא לך לחבק? חם עכשיו, עזבו תי חיבוקים 49. מי האדם האחרון שראה אותך בוכה? הדר שיר ושני.. זה היה מזמן מזמן... בתחילת שנה 50. מי האדם האחרון שראית בוכה? בן דוד שלי התינוק נחשב?
51. מי האדם האחרון שראה אותך צוחקת? אחשלי 52. מי האדם שבאמת מבין אותך? יש כמה 53. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? הדר 54. מה האסאמאס האחרון שקיבלת? "רק רציתי לבדוק שהכל בסדר" מאלעד. יו איזה שאלון פולשני 55. ששלחת? "אני באה בסוף להופעה" להדר 56. כמה אנשים יש לך בפלאפון? 20 ומשהו כי לא מזמן עשיתי ניקוי 57. במסנג'ר? 70 58. באייסיקיו? 125.. יותר מידי אם אתם שואלים אותי... אני בקושי מדברת עם חצי מהם 59. מה הציון הכי נמוך שקיבלת במבחן? 2 60. הכי גבוה? 100 61. מה הציון הכי נמוך שלך בתעודה? 40 62. הכי גבוה?100 63. את תלמידה טובה? יכולה להיות :p האם אי פעם.. 64. עישנת? כן 65. לקחת סמים? לא 66. שיקרת להורים? לא... רק כל יום.. אבל על דברים קטנים. 67. עשית משהו בלי אישור מההורים? לא שזכור לי 68. הברזת מבצפר? חחח
69. הברזת משיעור? כן 70. תפסו אותך מבריזה? חחחחח יואוו.. איזה נוסטלגיהה... כןן... בכיתה ז', עם שיר.. כמה נלחצנו שנתפסנו.. 71. נכשלת בתעודה? כן 72. הצטערת על משהו שעשית? לא, אף פעם. 73. נפלו לך המכנסיים בציבור? חחח לא 74. התחרפנת ליד הבנאדם האחרון שרצית שיראה אותך ככה? לא 75. היית במצב כפית? ברור 76. היית ערה כל הלילה?חח כן מלא 77. שחית שחיה לילית? לא 78. שחית בעירום? לא 79. היית באילת?כן 80. קפצת לבריכה? כן 81. שברת משהו יקר? לא 82. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן 83. הסתכלת למישהו בעיניים? כן 84. ריכלת על מישהו והוא שמע? חח לא! 85. לא התקלחת שבוע? לאאא 86. גזרת את השיער? כן.. רק אני מספרת אותי! 87. אכלת חפיסת שוקולד שלמה לבד? כן 88. שברת משהו (בגוף)?לא, אפילו לא נקעתי! 89. הכנסת אצבע לעין? חח כן 90. היית בהופעה? כן מתי בפעם האחרונה.. 91. בכית? אתמול 92. גרמו לך לצחוק? אתמול בלילה, סיינפלד 93. בכית בציבור? אף פעם 94. התגעגעת? היום.. כל דקה 95. התחרטת על משהו שעשית? אף פעם 96. רבת עם מישהו על שטויות? עם אריאל, אתמול 97. התחילו איתך? אתמול, בקניון ** 98. שברת למישו את הלב? אני חושבת שכן, אתמול 99. נשבר לך הלב? שנה שעברה.. 100. בכית יום שלם? גם שנה שעברה 101. שמעת את אותו שיר בלופים שבוע שלם?כןן... לפני חצי שנה.. את ביג סיטי לייף! 102. התאכזבת מאנשים? לא זוכרת 103. אכזבת אנשים?כנראה 104. היית שמחה סתם ככה בלי סיבה? לא זוכרת 105. היית עצובה בלי סיבה? שלשום 106. היית בדיכאון רציני? חופש גדול שעבר 107. סיננת מישהו? חח.. ברגעים אלה ממש 108. היית בחו"ל? אסוציאציות 109. חבר - סתיו 110. אהבה - סתיו 111. חברה -שיר 112. ריקוד - בלעכס 113. כלב - כבו 114. צחוק - אריאל 115. בכי - חופש גדול שעבר ** 116. אוהבת את החופש הגדול? שאלה רטורית? 117. את הים? בארווורר 118. מי החברה האחרונה שישנת אצלה? שיר, שלשום 119. יש לך גשר? לא 120. נמאס לך? דיי

Magic Girl גל

New member
../images/Emo198.gif

1. שם: גל 2. איזה כינויים יש לך? זאזו , גלגלצ , גולגולת 3. איזה כינוי הכי אוהבת? זאזו
4. שם הכי יפה לבת? לא דעת 5. שם הכי יפה לבן? כנ"ל 6. אוהב את השם שלך? לא משהו 7. למה? נדוש 8. היית קורא לבת שלך על שמך? הכי לא 9. קוראים לך על שם מישהו? על שם משהו *
10. מה אתה לובשת עכשיו? רק מגבת ;) 11. איזה צבע שולט אצלך בארון? שחור נראה לי 12. שמלה או מכנס? מכנס 13. איזה צבע הפיג'מה שלך? אין לי אחת 14. כמה חברים באמת טובים יש לך? בסביבות ה3 15. כמה חברים טובים מפורומים יש לך? בסביבות ה0
16. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך? עזבו אותי באמא שלכם 17. מי החברה הכי טובה שלך? דידי 18. הידיד הכי טוב? ג'ואב נראה לי (אני בטוחה שכולם מבינים) 19. יש לך חבר? להה 20. כמה זמן? אמרתי לא 21. כתבי 10 שמות של החברות הכי טובות שלך: - דידי - ליאתי - מייט - לילי - קרצ' - שנון - אור - עמית - צ'ן - אורית 22. 9 שמות של הידידים הכי טובים - ג'ואב - מורן - שקלרש - שקד - אין המשך D: - - - - 23. 8 שמות של דברים שאת לא יכולה בלעדיהם - מחשב - טלוויזיה - משפחה - ספרים , עיתונים . משהו לקריאה . - אוכל - משקפיים - מים - מוזיקה 24. 7 דברים שאת עושה כל יום - מצחצחת שיניים - מתקלחת - שותה מים - ישנה - משתינה - מדברת - אוכלת 25. 6 שמות של אנשים נערצים - אריק איינשטיין - מוקי - הדג נחש - ברי סחרוף - אמינם - רמי פורטיס 26. 5 שמות של הדברים הכי טעימים - סלט של אמא - פיצה - צ'יפס - שוקולד - דיאט קולה 27. קיץ או חורף? קיץ 28. מסטיק או סוכריה? מסטיק 29. חולצה או גופיה? גופיה 30. מכנס או חצאית? מכנס 31. ג'ינס או פוטר? ג'ינס 32. האנס או פוקס? פוקס (רק כי אנלא יודעת מה זה האנס) 33. מים או מיץ? מים 34. מיץ או קולה? קולה 35. אנגלית או מתמטיקה? מתמ' 36. למי את הכי מתגעגעת? המממ... ואוו... נראה לי לקרצ' 37. כמה פעמים התאהבת באמת? לא דעת 38. מה תעשי עם 1000000 דולר? הרבה 39. עם איזה חברה הכי כיף לדבר? דידי 40. עם איזה חברה את תמיד רבה? זוזו אולי 41. איזה חברה באמת יודעת להקשיב? דידי 42. לאיזה חברה יש באמת עצות טובות? דידי חחחח 43. פעם בגד בך חבר? הממ אולי 44. חברה? יש מצב 45. מי האדם הכי יקר לך? דיי 46. איזה ריח הכי כיף להסניף? וניל קינמון וזה 47. למי בא לך להרביץ? להרבה 48. את מי בא לך לחבק? אוווו
49. מי האדם האחרון שראה אותך בוכה? אין אחד כזה 50. מי האדם האחרון שראית בוכה? המממ פונצ'ו אולי 51. מי האדם האחרון שראה אותך צוחקת? פונצ'ו נראה לי 52. מי האדם שבאמת מבין אותך? שאלה טובה 53. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? דידי 54. מה האסאמאס האחרון שקיבלת? אין לי כוח להסתכל..... משירי נראה לי 55. ששלחת? שירי 56. כמה אנשים יש לך בפלאפון? די הרבה 57. במסנג'ר? בסביבות ה-30 58. באייסיקיו? הרבה 59. מה הציון הכי נמוך שקיבלת במבחן? 40 60. הכי גבוה? 100 (לההה) 61. מה הציון הכי נמוך שלך בתעודה? 50 62. הכי גבוה? 100 63. את תלמידה טובה? כן האם אי פעם.. 64. עישנת? כן 65. לקחת סמים? לא 66. שיקרת להורים? הוו הוו (יעני - כן) 67. עשית משהו בלי אישור מההורים? כן 68. הברזת מבצפר? כן 69. הברזת משיעור? כן 70. תפסו אותך מבריזה? כן נראה לי 71. נכשלת בתעודה? לא 72. הצטערת על משהו שעשית? כן 73. נפלו לך המכנסיים בציבור? חח לא 74. התחרפנת ליד הבנאדם האחרון שרצית שיראה אותך ככה? לא 75. היית במצב כפית? כן 76. היית ערה כל הלילה? כן 77. שחית שחיה לילית? כן 78. שחית בעירום? לא 79. היית באילת? כן 80. קפצת לבריכה? כן 81. שברת משהו יקר? כן 82. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? לא 83. הסתכלת למישהו בעיניים? כן 84. ריכלת על מישהו והוא שמע? כן 85. לא התקלחת שבוע? לא 86. גזרת את השיער? כן 87. אכלת חפיסת שוקולד שלמה לבד? כן 88. שברת משהו (בגוף)? לא 89. הכנסת אצבע לעין? כן 90. היית בהופעה? כן מתי בפעם האחרונה.. 91. בכית? לא זוכרתת 92. גרמו לך לצחוק? היום מתישהו 93. בכית בציבור? עוד לא 94. התגעגעת? נהממ 95. התחרטת על משהו שעשית? דיי 96. רבת עם מישהו על שטויות? סעמק 97. התחילו איתך? במסיבה לפני כמה זמן ** 98. שברת למישו את הלב? להה 99. נשבר לך הלב? לא דעת 100. בכית יום שלם? הממ לא 101. שמעת את אותו שיר בלופים שבוע שלם? אידידדינה46848 102. התאכזבת מאנשים? כןןןן 103. אכזבת אנשים? נראה לי שכן 104. היית שמחה סתם ככה בלי סיבה? כן 105. היית עצובה בלי סיבה? כןןןן 106. היית בדיכאון רציני? הממ כן 107. סיננת מישהו? כן 108. היית בחו"ל? כן אסוציאציות 109. חבר - חן 110. אהבה - לב 111. חברה - דידי 112. ריקוד - מחול 113. כלב - פלור 114. צחוק - נחמד 115. בכי - עצוב ** 116. אוהבת את החופש הגדול? יאפ 117. את הים? יאפ 118. מי החברה האחרונה שישנת אצלה? ואוויי חח 119. יש לך גשר? לא 120. נמאס לך? לא. אה, כן.

angela12

New member
איככ

דיאט קולה זה הדבר הכי דוחה בארץץץ חברה שלי תמיד שותה את זה אני לא מסוגלת! את מתבקשת לשתות משקאות אמיתיים ומיד!

למעלה