שאלון

את האמת?

אז, כשאינטרנט היה בשבילי משהו רחוק ומוזר כמו דלעת ירוקה והגיעו לאזניי השמועות כי פטריק מגיע ואז גם הגיעו שמועות לא נכונות שהוא מחליף את דיוויד, כלומר הוא זה שיהיה מאלדר הרגשתי בחילה קלה כשהבנתי שהוא יבוא כדמות בפני עצמה הרגשתי שנאה חזקה - באיזו זכות הוא מחליף את מאלדר? ואז עוד ראיתי את התמונה שהייתה הפרומו לעניין של סקינר דוגט וסקאלי על רקע לבן והדם עלה לי לראש.. אחר כך, בעונה תשע התחלתי לחבב אותו, ואז עם הזמן גם למדתי לאהוב אותו.

adiville

New member
אני חטפתי עצבים כש

קראתי כתבה בעיתון אמריקאי (לא זוכרת איזה) בערך לפני עונה 6 או במהלכה והיה כתוב שם שהכניסו את ספנדר לסידרה כדי שעם הזמן הוא יחליף לגמרי את מאלדר. לא ישנתי איזה שבוע בגלל זה !!!!!!!!!!

Gilliana

New member
אני גם לא סבלתי אותו בהתחלה

ממש תיעבתי אותו למען האמת, שלא לדבר על זה שלקח לי For ever להתגבר על זה שהוא ה T-1000 של טרמינייטור (רק לאחרונה הצלחתי להתגבר על זה) אבל היום אני בהחלט מסמפטת אותו. רוברט פטריק בהחלט שחקן מצויין, רק חבל שבתור דוגט הוא כזה אטום.

1Shir

New member
"אם אני אתאמץ"? ומי עזר לך בזה?....

הלו, קרדיט!

צודקת

בלי שיר אין מצב שהייתי זוכרת איזה ]פרק לא ראיתי הרבה זמן.. היפ היפ לשיר... שיר דרך אגב אוטוטו אני מסיימת לעבור על כל החומר למבחן, השיחת טלפון לא עיכבה אותי כל כך...

1Shir

New member
../images/Emo24.gif

את בטוחה שקראת את כל החומר שכבר הספקת לעבור על הכל???

כן באמת

קראתי וקראתי עד 8 בבוקר קמתי היום ב 12 וחצי והמשכתי עד עכשיו... אני גם בעלת כשרון קריאה מהירה יש לציין.

למעלה