שאלון

שאלון

(מודה גנבתי מפורום משינה) חבר'ה לא לכתוב מיליון פרקים, כל תשובה חייבת להיות שם של פרק אחד.. שם: פרק אחרון שראית? פרק שלא יתחשק לך לראות בזמן הקרוב? הפרק הפרק שאת/ה הכי הכי רוצה לראות כרגע? הפרק שלא ראית הכי הרבה זמן?

S m e l l y Cat

New member
יהיהיה

שם: אריאל פרק אחרון שראית? Roadrunners פרק שלא יתחשק לך לראות בזמן הקרוב? אין לי מושג הפרק הפרק שאת/ה הכי הכי רוצה לראות כרגע? The truth.. אבל יש לי עוד שתי עונות עד אליו
הפרק שלא ראית הכי הרבה זמן? אממ בטח אחד מהעונה התשיעית

pusher

New member
שלי...

פרק אחרון שראית? אמ...shadows פרק שלא יתחשק לך לראות בזמן הקרוב? ROLAND הפרק הפרק שאת/ה הכי הכי רוצה לראות כרגע? fire הפרק שלא ראית הכי הרבה זמן? DPO

Ice Age

New member
גמני

שם: חם ויפת פרק אחרון שראית? Synchrony פרק שלא יתחשק לך לראות בזמן הקרוב? פרקי מיתולוגיה הפרק הפרק שאת/ה הכי הכי רוצה לראות כרגע? Field Trip הפרק שלא ראית הכי הרבה זמן? פרקי המיתולוגיה (בטעות התחלתי לראות את MAX, אני כבר לא זוכר אם הוא קשור למיתולוגיה או לא, תיכף נדע).

adiville

New member
ואני

MAX לא מיתולוגיה אבל יש לו קשר לעבר... אחלה פרק כפול
שם : עדי פרק אחרון שראיתי : TOOMS פרק שלא יתחשק לי לראות בזמן הקרוב : Fearful Symmetry כשמתחשק לי לראות חיות אני הולכת לספארי
הפרק שאני הכי רוצה לראות כרגע : משהו מעונה 6... Field trip או Terms of endearment... פרק שלא ראיתי הכי הרבה זמן : EVE ! ומה זה אהבתי לטחון אותו פעם !

muldercrushed

New member
אניאניאנאינאיניאנאיאניאניאניאני!!!!

שם: אני!! סתם, אופק. פרק אחרון שראיתי: הפיילוט. (לא מזמן השגתי אותו בדרך לא חוקית...) הפרק שלא ייתחשק לי לראות כרגע: לא הייתי מהמרת שדבר כזה ייקרה אי פעם אבל אם דוחקים אותי אז פרקים כלשהם מעונות ממש מתקדמות (8,9). הפרק שאני הכי רוצה לראות כרגע: small potatos. הפרק שלא ראיתי הכי הרבה זמן: הפרק הראשון שראיתי. לצערי הרב, רק את הפרקים שיש לי במחשב (3 אבל אני עובדת על זה-לא לדאוג.) ראיתי כמה פעמים. אה!! וגם את SYZYGY ראיתי כמה פעמים עד שמחקו לי את הקלטת.

pusher

New member
אווך,איזה שטויות1../images/Emo2.gif

מי אמר שעונות 8-9 לא טובות?

muldercrushed

New member
לא אמרתי שהם לא טובות!!!

אמרתי שלא בא לי!! זה כי הם ממש מתקדמות ועוד לא שמעתי כלום עליהם!!! אני לא רוצה סתם ספויילרים לעונות הכי מתקדמות!!

adiville

New member
האמת ?

פרקים מעונות 8-9 הם טובים אבל פשוט לא עושים חשק...... הפרקים הישנים כן עושים חשק ובגדול ! כאילו, אומרים כזה : "יואו איך בא לי הטירוף של עונה 3 או ההרגשה של ההתחלה בעונה 1...." אבל עונות 8-9 ? באנו, ראינו, סיימנו
ושאף אחד לא יבין אותי לא נכון, לא באתי לקטול.

1Shir

New member
אין דרך טובה מזו לגרום לי לכתוב...

כותרת "שאלון" בשבילי זה כמו בד אדום בשביל שור.. anyway - פרק אחרון שראית? תאמינו או לא אותו פרק שמאיר ראה.. (סינכרוני) פרק שלא יתחשק לך לראות בזמן הקרוב? פולי א' דו כי גם אותו ראיתי ממש לאחרונה (מסתבר שבלי לשים לב אני רואה לא מעט פרקים..) הפרק שאת/ה הכי הכי רוצה לראות כרגע? לא סתם רוצה אלא גם תכף אעשה את זה.. דרימלנד הפרק שלא ראית הכי הרבה זמן? פרק שלא ראיתי בכלל נחשב? אז אוריזון תקשיבו שמתי לב לזה רק אחרי שעניתי: התשובות שלי זה לפי הסדר מעונה 4, עונה 5, עונה 6, עונה 7.. יופי זה אומר שהקארמה שלי משתפרת ומסתדרת.. תודה עינת!

1Shir

New member
לא יצא עדיין-יטופל בקרוב.. ../images/Emo58.gif

יש עוד כמה פרקים שעדיין לא ראיתי, זה לא היחיד. יש כמה מעונה 7, גם מילניום (אבל את הקטע של הנשיקה למזלי כן ראיתי..), חלק א' של הפרק שמאלדר מגלה מה קרה עם סמנתה (הפרק שבו אמא שלו מתה) ומן הסתם גם כמה פרקים מעונה 9...

Gilliana

New member
והנה אני:

פרק אחרון שראיתי: אם אני לא טועה - Arcadia פרק שלא יתחשק לי לראות: Leonard Betts הפרק שאני הכי רוצה לראות כרגע: Requiem הפרק שלא ראיתי הכי הרבה זמן: Hollywood AD

טוב אני עונה לעצמי..

שם: עינת פרק אחרון שראית? vienen פרק שלא יתחשק לך לראות בזמן הקרוב? "נוסעים" הפרק הפרק שאת/ה הכי הכי רוצה לראות כרגע? פיילוט הפרק שלא ראית הכי הרבה זמן? בתור אחת שדואגת לראות מדי פעם פרקים קצת קשה לי לענות על זה.... אבל אם אני אתאמץ אז אולי זה יהיה הפרק עם הפסיכולוגית והעצים נוו שמאלדר אומר בו מאיפה לי לדעת אני לא פסיכולוג...אה רגע, שיר מוסיפה שהיה גם בפרק קטע שמאלדר מטפס על עץ ושואל את סקאלי אם זה מדליק אותה.....

adiville

New member
כן, היה קטע קורע עם העץ ../images/Emo6.gif

וגם האחרון שלי זה VIENEN - בדיוק אתמול צפיתי בו. מאלדר ודוגט כאלה חמודים שהם תקועים שם בסוף העולם

adiville

New member
לא נסחפת אחותי...

זאת מצווה לומר שמאלדר חמוד !
וגם דוגט.......מתה על העיניים שלו ! כל כך שמחתי ביום ששמעתי שרוברט פטריק מצטרף לתיקים כי הוא כזה שחקן מגניב ואני מתה עליו

למעלה