שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

יש לכם חבר/ה? 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? 3. יש אהבה ללא מגע? 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? 5. מזו אהבה בשבילכם? 6. שירי אהבה מרגשים אותכם? 7. חשובה לכם הרומנטיקה? 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? 9. ושבת יכולה לעשות לבן? 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: 13. המקום הכי רומנטי: 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? 23. פעם שברתם לב של מישהו? 24. פעם שברו לכם את הלב? 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון חחח...

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifעונה../images/Emo9.gif

יש לכם חבר/ה?לא 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג?כן 3. יש אהבה ללא מגע?כן 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר?לא יודעת 5. מזו אהבה בשבילכם?לא יודעת נו 6. שירי אהבה מרגשים אותכם?לא ממש 7. חשובה לכם הרומנטיקה?כן 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת?לא יודעת 9. ושבת יכולה לעשות לבן?כנ"ל 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים?כלמיני דברים 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם:אין כזה 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?:לא יודעת 13. המקום הכי רומנטי:גררר לא יודעת 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר?מותר 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני?לקבל כמו שהוא 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה?כמעט 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח:כן,ולא רוצה לפרט 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות?תלוי 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח?לא 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית?אהובי 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה?כן 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת?כן 23. פעם שברתם לב של מישהו?לא 24. פעם שברו לכם את הלב?כן 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?!ךמאיפה לי 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה?שירים ודברים כאלה 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח)מאיפה לי.. וורוד? 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם?אין לי בן זוג 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם?כן 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון?כן 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה:כן ולא רוצה 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו?שנתיים 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות?כן 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"?לב 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון חחח...כן

Fergie7

New member
../images/Emo209.gif

יש לכם חבר/ה? פנוייה =]
2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? בארור.
3. יש אהבה ללא מגע? כן, אבל זה קשה, ולא כיף.
4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? מתפורר.
5. מזו אהבה בשבילכם? ואי קשה להסביר.
6. שירי אהבה מרגשים אותכם? לא.
7. חשובה לכם הרומנטיקה? כן.
8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? ל'דעת, אני לא מקורית.
9. ושבת יכולה לעשות לבן?
10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? כיייף, ושאני מאושרת.
11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: עזבו אותי שירים.
12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: משהו שקשור לשני בני הזוג, נגיד תמונה או משהו כזה.
13. המקום הכי רומנטי: ים, נדוש, אבל זאת דעתי.
14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? אסור אני חושבת.
15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? ממ תלוי עד כמה זה מפריע, אב בעיקרון לא.
16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? מה זה הכל?
17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: לא.
18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? בריא.
19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? לא תמיד.
20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? אהובי.
21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? כן.
22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? כן.
23. פעם שברתם לב של מישהו? יש מצב.
24. פעם שברו לכם את הלב? כן.
25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! אני הייתי מוותרת.
26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? ל'דעת.
27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) ורוד.
28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? הרבה.
29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? כן.
30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא יצא לי.
31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: כן. אבל חלף.
32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? חצי שנה.
33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? לא.
34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? אויש נו עזבו אותי.
25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון חחח...
לא.

essit

New member
א....אנ.....אני

יש לכם חבר/ה?לא 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג?כן 3. יש אהבה ללא מגע? 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר?מתפורר חלקית 5. מזו אהבה בשבילכם? 6. שירי אהבה מרגשים אותכם?תלוי 7. חשובה לכם הרומנטיקה? 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? 9. ושבת יכולה לעשות לבן? 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם:rom this moment 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?:חתונה... 13. המקום הכי רומנטי:כל מקום 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר?זו לא אהבה אמיתית 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני?לקבל כמו שהוא 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה?אולי 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח:לא... 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות?צריך קצת 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח?כן 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה?כן 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת?לא 23. פעם שברתם לב של מישהו?לא 24. פעם שברו לכם את הלב?לא 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?!אני אחשוב על זה ואחזיר לך תשובה 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה?כל מיני 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח)ורוד 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם?כן 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון?כן 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות?לא חושבת 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"?לב אדום חמוד כזה... 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון חחח...כן!

Runt

New member
כןכן, תזרו מלח על הפצעים ../images/Emo3.gif

1. יש לכם חבר/ה? נופ 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? אני מאמינה שאהבה היא בלתי צפויה ואי אפשר לקבוע מה כן ומה לא 3. יש אהבה ללא מגע? לא מהסוג נכון 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? הכל תלוי בבני האדם 5. מזו אהבה בשבילכם? לא כ"כ הרבה, למעשה 6. שירי אהבה מרגשים אתכם? שירים מרגשים אותי. 7. חשובה לכם הרומנטיקה? לא ממש. היא טמונה בעיקר בדברים הקטנים 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? לא חסר 9. ושבת יכולה לעשות לבן? למצוץ לו?
10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? אני לא יודעת 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: בע, אני לא רוצה להתחיל לחפור 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה? כלום 13. המקום הכי רומנטי: לונדון!
14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? אין אסור או מותר, כל אחד ומה שמתאים לו 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? זו לא אהבה אם השוני הוא גורם כה מכריע 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? לא ממש
17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: לא נראה לי :-S 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? תלוי במריבות, מניחה שבריא 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? לכל אחד יש הגדרה שונה לנצח 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? עם כולם D: 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? כן, אבל לא לבן זוג 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? אני מניחה
23. פעם שברתם לב של מישהו? אולי ביסודי ^^ 24. פעם שברו לכם את הלב? לא 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! מוותרים 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? מוזיקה, סיפורים 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) אני אף פעם לא טענתי שאדום הוא צבע האהבה! 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? לא הרבה, אני מניחה 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? או, אני מקווה 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא יצא לי להתקל בזה 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: נופ 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? כל החיים
33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? כמובן, רק לא כ"כ נחמד 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? *אנחה* 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון חחח... כן, הוא היה נחמד

pluplup

New member
עיצבנתם אותי!!! כולכם!! (חוץ מדודי)

אתם שואלים למה?? זה למה!! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=593&msgid=81042418 יש לכם חבר/ה?לא 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג?כמובן 3. יש אהבה ללא מגע?לא 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר?תלוי כמה בני הזוג אוהבים אחד ת'שני 5. מזו אהבה בשבילכם?דבר שכל-אחד רוצה לחוות
6. שירי אהבה מרגשים אותכם?תלוי בסוג מוזיקה 7. חשובה לכם הרומנטיקה?כן 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת?מה שהיא רוצה 9. ושבת יכולה לעשות לבן?כנ"ל 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים?אהבה? 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם:לא עולה לי בראש כרגע 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?:כנ"ל 13. המקום הכי רומנטי:הולנד!!! 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר?מותר 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני?לקבל 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה?כן! הכל מהכל! 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח:לא קרה 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות?שובר לבבות 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח?כן! 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית?עם האהוב 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה?לא יצא לי להגיד את זה 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת?לא 23. פעם שברתם לב של מישהו?חס וחלילה 24. פעם שברו לכם את הלב?לא שידוע לי 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?!לא יודע זה לא קרה לי 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה?שירים מרגשים (לא רק שירי אהבה) 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח)לבן! 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם?אין לי בת זוג
29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם?לא ממש 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון?כן 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה:לא יצא 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו?לא הייתי מאוהב 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות?אין לי בת זוג עכשיו ואף-פעם לא הייתה אז נראה לי שכן 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"?
25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון חחח...כן היה נחמד

PRINCESS GINA

New member
עונה../images/Emo13.gif

יש לכם חבר/ה? לא 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? לא 3. יש אהבה ללא מגע? לא 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? מתפורר 5. מזו אהבה בשבילכם?
6. שירי אהבה מרגשים אותכם? לא 7. חשובה לכם הרומנטיקה? לא 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? לא לנסות לשכב איתה בפגישה הראשונה שלהם
9. ושבת יכולה לעשות לבן? להתעלם ממנו כמה שיותר 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? לא ניסיתי 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: אין 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: אין 13. המקום הכי רומנטי: אין 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? מותר 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? לזרוק 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? לא 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: כן.. 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? בריא 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? לא 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? ידיד 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? לא 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? כן 23. פעם שברתם לב של מישהו?כן 24. פעם שברו לכם את הלב? לא 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! שיהיה לה בהצלחה 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? הים 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) כתום 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? אין לי ולא אומרת לאף אחד... 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? הייתי רוצה להאמין שכן 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה:לא 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? שעה אחת 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? כן 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? פקאצות עם סומק ורוד על הלחיים 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון חחח... כן
אני אוהבת שאלונים..לא משנה על מה...

z u z i

New member
עונה

יש לכם חבר/ה? לא :( 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? אממ כן 3. יש אהבה ללא מגע? כן 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? תלוי כמה רחוק 5. מזו אהבה בשבילכם? הכל 6. שירי אהבה מרגשים אותכם? חח כן 7. חשובה לכם הרומנטיקה? יאפ 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? כל מיני: לשיר לה שיר, פרחים, חוף הים, להגיד לה שהוא אוהב אותה.. ועוד 9. ושבת יכולה לעשות לבן? 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? קשה להסביר 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: ממעמקים 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: 13. המקום הכי רומנטי: חוף הים, עדיף בשקיעה 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? מותר עד גבול מסוים 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? כמו שהוא 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? כמעט הכל 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: לא 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? תלוי באיזה סדר גודל 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? עד שמפסיקים לאהוב 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? אהובי 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? כל הזמן 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? אולי פעם-פעמיים 23. פעם שברתם לב של מישהו? כן.. :( 24. פעם שברו לכם את הלב? כן :( 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? פרחים, שירי אהבה, בנים 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) ירוק, צהוב, ורוד, לבן, 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? כמה שיותר 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? אני מקווה שכן 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? בארוררר 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: יצא. אין לי כוח לפרט, במילא אתם לא תבינו 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? ארבע שנים (וזה נמשך) 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? ל-א 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? הבחור שאני אוהבת 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון חחח... בטח :)

עונהץץ

יש לכם חבר/ה?לא 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג?לאו דווקא 3. יש אהבה ללא מגע?כן 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר?מתפורר 5. מזו אהבה בשבילכם?חיים אבל יש חיים בלי אהבה 6. שירי אהבה מרגשים אותכם?יש כאלה 7. חשובה לכם הרומנטיקה?כן 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת?לא יודעת... 9. ושבת יכולה לעשות לבן?לא יודעת כל אחד יש את הרגש הזה והוא שונה אצל כל אחד 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים?כשאני ידע אני יספר 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם:היא אוהבת של פירט רוט 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?:ורד לבן 13. המקום הכי רומנטי:שפת הים בשקיעה 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר?מותר אבל לא רצוי 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני?כמו שהוא 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה?כמעט הכל 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח:- 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות?בריא 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח?לא 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית?גם וגם 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה?כן 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת?לא 23. פעם שברתם לב של מישהו?לא 24. פעם שברו לכם את הלב?לא 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?!לא יודעת 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה?רגש 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח)לבן 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם?כן 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון?כן 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה:כן 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו?ליודעת 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות?כן 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"?חיוך 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון חחח...בנחמדות

גמני עונה..

1. יש לכם חבר/ה?
כן 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג?
כן.. אי אפשר אחרת 3. יש אהבה ללא מגע?
לא אצלי ;) 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר?
צריך אהבה ממש חזקה 5. מזו אהבה בשבילכם?
הוא 6. שירי אהבה מרגשים אותכם?
יש הרבה "את לא לבד"- בוטן מתוק בקרקסa whole knew world אלדין only hope...וכו וכו 7. חשובה לכם הרומנטיקה?
זה עוד תוספת לאהבה 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת?
הכי כיף זה פשוט לדעת שהוא יהיה שם לתמיד.. אבל כמובן שנרות, ארוחות וכאלה רק מוסיפים 9. ושבת יכולה לעשות לבן?
כנ"ל 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים?
הרבה רגעי אושר.. וגם כשרע לדעת שהוא שם בשבילך 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם:
הרשימה ארוכהץץ חלק ממנה כמה שאלות למעלה 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?:
סופ"ש רחוק מהכל 13. המקום הכי רומנטי:
כל מקום אפשר להפוך רומנטי אבל ים זה אושר 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר?
לא מאמינה באהבה ללא תנאים. יש דברים שלא הייתי מוכנה לוותר עליהם, עקרונות, רצונות, חברים, משפחה, וקשר פתוח.. גם לא.. 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני?
לקבל כמו שהוא.. אבל עד גבולות מסוימים 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה?
מאמינה שכן 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח:
הנוכחי.. היינו בקשר ידידות אמיתי תקופה ארוכה מאוד ובשלב מסוים הקרבה עלתה על הכל 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות?
בלתי נמנע 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח?
מקווה (הקסם באהבה ראשונה היא האמונה שהיא לא תסתיים לעולם) 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית?
רק איתו 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה?
כן 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת?
בערך.. 23. פעם שברתם לב של מישהו?
קצת 24. פעם שברו לכם את הלב?
עדיין לא 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?!
תלוי עד כמה האהבה שלי אמיתית וגדולה.. אם כן לא אוותר.. הבחירה תהיה בידיו 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה?
כל דברשמזכיר אותו.. הספסל שלנו שירים תוכניות טלווזיה האוכל שהוא אוהב כל מה שקשור במוזיקה 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) הייתי משאירה אדום.. יש בזה משהו 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם?
לא הרבה.. אבל מרגישים 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם?
מקווה 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון?
מאמינה בחשק ומשיכה ראשונית משם זה יכול להתפתח 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה:
לא יצא 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו?
כרגע.. שנה חודש שבוע ושלושה ימים.. וממשיך 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות?
לא הרבה 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"?
הוא 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון חחח...
כן

ady18

Well-known member
עונה

יש לכם חבר/ה?לא 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג?כן 3. יש אהבה ללא מגע?לא 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר?עמיד 5. מזו אהבה בשבילכם?התרגשות 6. שירי אהבה מרגשים אותכם?כן 7. חשובה לכם הרומנטיקה?לא 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת?מלא דברים 9. ושבת יכולה לעשות לבן?מלא דברים 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים?פרפרים 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם:יש מלא 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?:שוקלד 13. המקום הכי רומנטי:ים 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר?אסור 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה?כן 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות?שובר 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית?אהוב 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה?כן 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת?לא 23. פעם שברתם לב של מישהו?כן 24. פעם שברו לכם את הלב?כן 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?!לא 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם?כן 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון?כן 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה:מרגש 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו?כמה חודשים 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות?לא 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"?רגש זוגיות 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון חחח...

noa elisha

New member
עונהה

יש לכם חבר/ה? לא... 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? כן! 3. יש אהבה ללא מגע? ברור!!! 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? מתפורר 5. מזו אהבה בשבילכם? לא יודעת להסביר 6. שירי אהבה מרגשים אותכם? כן 7. חשובה לכם הרומנטיקה? כן 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? לקנות לה מתנות ולבבות ודברים כאלה 9. ושבת יכולה לעשות לבן? כנ"ל 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? שמחים?! 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: השיר שסער פדידה כתב בתוכנית... 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: 13. המקום הכי רומנטי: ים 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? מותר ורצוי 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? לקבל כמו שהוא 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? לא ה=כ=ל אבל הרבה דברים... 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: כן היה ילד אחד שבהתחלה שנאתי אותו ולאט לאט התחלתי לאהוב אותו ממש אבל זה היה כשהייתי בערך בכיתה ג' עכשיו אנחנו סתם ידידים 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? שובר 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? לפעמים... 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? דבר ראשון בגיל הזה לפי דעתי עם אפחד, אבל אם כבר אז עם "אהובי" 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? כן! 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? לחברות...חח... 23. פעם שברתם לב של מישהו? אני חושבת שכן,אבל זה סיפור מסובך... 24. פעם שברו לכם את הלב? כן 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) ורוד?! 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? אהה...כל 2 דקות?! חח... 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? כן! 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: חח שהתאהבתי בבן דוד שני שלי לפני שלוש ימים=]] 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? 4 שנים 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? ל=א=! 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון חחח... הוא אחלה...

../images/Emo176.gif

יש לכם חבר/ה? לא 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? מה ז"א? ששניהם ירגישו אותו דבר
אממ לא 'דעת... זה תלוי 3. יש אהבה ללא מגע? ובשלב מסויים עם- כן 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? יציבה 5. מזו אהבה בשבילכם? אהבה זו אהבה! 6. שירי אהבה מרגשים אותכם? כע 7. חשובה לכם הרומנטיקה? כע 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? כל דבר קטן הוא רומנטי 9. ושבת יכולה לעשות לבן? כל דבר קטן 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? מרגישים מאוהבים..
11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: "הנך יפה" 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: פרח
13. המקום הכי רומנטי: חוף 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? לא טוב 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? כמו שהוא 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? כע 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: כע, אבל בלי פירוט
18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? לפעמים שובר ולפעמים בריא, תלוי איזה מריבות
19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? יאפ יאפ 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית?
21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? כע 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? לא 23. פעם שברתם לב של מישהו? מקוה שלא :X 24. פעם שברו לכם את הלב? כע 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! מדברים עם החברה ומלבנים את העניינים 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? הרבה אסוציאציות של אהבה שחיוויתי או שארצה לחוות 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) קשת! 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? לא 'דעת 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? יאפ יאפ 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? יאפ יאפ 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה:
32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו?
33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות?
34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"?
25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון חחח... קצת
הודגש באמצעות מדגישומטיק
ולתוהים:
מופיע במקום
.. פשוט
יותר חמוד מ
.

© h i l a ©

New member
עונה

יש לכם חבר/ה? לא 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? כן 3. יש אהבה ללא מגע? באהבה וירטואלית חחח 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? מתפורר 5. מזו אהבה בשבילכם? רגש חזק ^^ 6. שירי אהבה מרגשים אותכם? תאמת שכן ^^ 7. חשובה לכם הרומנטיקה? ברור 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? הצאת נישואים או משהו :S 9. ושבת יכולה לעשות לבן? חחחחחחח לא יודעת :| 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? התרגשות, שמחה :S 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: gnoe so young אם זה שיר אהבה בכלל :S 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: אמממ..... תאמת יכול להיות גם חיבוק ונשיקה וכל השיט :S 13. המקום הכי רומנטי: ים ^^ 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? כל אחד שיעשה מה שמתאים לו 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? לקבל 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? כן 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: לא אהבתי אותו קודם נו אין לי כוח לפרט 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? שובר לבבות 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? בערך 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? דה שאם אהובי 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? כן 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? לא נראה לי :S 23. פעם שברתם לב של מישהו? יש מצב, אבל לא בטוחה :S 24. פעם שברו לכם את הלב? כן אבל לא נראה לי שהוא אפילו יודע על זה :S 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! אין לי מושג :S 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? יופי חיצוני?!?!?!
27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) ממממ...... אין לי.. :| אבל יש לי להומואים :S סגול :S 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? אממ..... לא הרבה :S 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? לא 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? כמעט שנה 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? כן, ועוד איך... 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? התרגשות.. 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון חחח... רק בגלל השאלה הזאתי אז לא

Eti No Name

New member
עו...... נה ../images/Emo14.gif

1. יש לכם חבר/ה?
2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? לגמרי
3. יש אהבה ללא מגע?
4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? תלוי.. 5. מזו אהבה בשבילכם? הכל וכלום.. 6. שירי אהבה מרגשים אותכם? לגמרי. 7. חשובה לכם הרומנטיקה? מאוד. 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? "אני אוהב אותך, טיפשונת".
9. ושבת יכולה לעשות לבן? "יודע מה? אני לא יכולה לחיות בלעדיך" 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? בעננים.
11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: BSB - Safest Place To Hide
12. המתנה האידיאלית ליום האהבה? ארוחה רומנטית.
13. המקום הכי רומנטי: ים.. 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? תלוי.. 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? לקבל את השוני. 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה?
17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: לא
18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? בריא, בריא.
19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? מבט אחד על ההורים שלי מוכיח לי את זה.
20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? אהוב.
21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? כן.. אבל לא לבנזוג. 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? כן.. 23. פעם שברתם לב של מישהו? לא נראה לי :] 24. פעם שברו לכם את הלב?
25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! זזים הצידה
26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? לראות זוג מאוהב.
27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) לבן?
28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? אינלי בנזוג
29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם?
30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא.. בהדלקות ממבט ראשון כן. 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: לא להתאהב, להדלק.. זה היה מאגניב חח.
32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? שנתיים?
33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? לא נראה לי.. 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? הדבר הכי מוזר ובאותו עת הכי נורמלי בעולם. 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון חחח...

../images/Emo23.gif../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

יש לכם חבר/ה?לא
2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג?בהחלט
3. יש אהבה ללא מגע?כן
4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר?תלוי מה גודל האהבה בין השניים
5. מזו אהבה בשבילכם?כשכל הרגשות מתעוררים בך כשאתה רואה את אותו אהוב\ה
6. שירי אהבה מרגשים אותכם?כן
7. חשובה לכם הרומנטיקה?כן
8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת?כל דבר שבא מהלב
9. ושבת יכולה לעשות לבן?כנ"ל
10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים?כמו בשאלה 5
11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם:אוהב-שים אדרי
12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?:לא יודעת.
13. המקום הכי רומנטי:ים
14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר?אסור
15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני?לקבל את הבן זוג כמו שהוא
16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה?כן
17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח:כן,ואני לא מפרטת
18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות?שובר לבבות.אבל אין אהבה בלי מריבה
19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח?כן
20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית?במקרה שלי זה קרה עם ידיד חרמן.אבל עדיף עם אהוב.אבל הכל טוב..חח
21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה?כן
22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת?לא
23. פעם שברתם לב של מישהו?כן
24. פעם שברו לכם את הלב?כן
25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?!לא
26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה?סרטים,שירים
27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח)כל הצבעים קשורים לאהבה
28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם?הרבה.חשוב שהוא ידע,לא?
29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם?כן
30. מאמינים באהבה ממבט ראשון?כן
31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה:כן.אין איך לתאר.מסתכלים על מישהו ולא מפסיקים לחשוב עליו.
32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו?שנה
33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות?כן.אבל זה סתם חיים
34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"?חום
25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון חחח...מאוד
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo214.gifגם אני עונה

יש לכם חבר/ה?לא 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג?ברור 3. יש אהבה ללא מגע? לא 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר?תלוי בבני זוג 5. מזו אהבה בשבילכם? דבר הכי טוב שקיים6. שירי אהבה מרגשים אותכם? כן 7. חשובה לכם הרומנטיקה?מאוד 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת?להוכיח שאוהב אותה 9. ושבת יכולה לעשות לבן?כ"נל 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים?בעננים
11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם:לא יודע 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?:פרחים ושוקלדים 13. המקום הכי רומנטי: כל מה שאהובי קיים בו 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? אסור 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני?לקבל אותו 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה?בטח 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? כן אם כן...פרטו קצת חח: 18
. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות?בלי מריבה זה לא אהבה 19. אתם מאמינים שאהבה -כן ..היא לנצח?אפשרי 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית?אהובי 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה?כן 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת?גם 23. פעם שברתם לב של מישהו? אולי 24. פעם שברו לכם את הלב? כן 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?!תלוי במצב 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה?הראש 27. תנו צבע חדש לאהבה...כחול או ורוד.:(אדום זה כבר נדוש חח) 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? הרבה חח 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? ברור 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון?כן מניסיון
31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: הכי טוב שיש 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו?שנתיים 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? לא. 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"?כיף אושר 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון חחח... ברור חח נחמד

מואה.

יש לכם חבר/ה? לא. 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? כמובן. 3. יש אהבה ללא מגע? לא. 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? מתפורר. 5. מזו אהבה בשבילכם? שמחה, אממ עצבות, בכי, צחוק, בעיקרון זה דברים מקסים וזה, אבל כרגע לא בשבילי. 6. שירי אהבה מרגשים אותכם? תלוי איזה. 7. חשובה לכם הרומנטיקה? כמובן, ותלוי מצד מי. 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? לא חשבתי על זה. 9. ושבת יכולה לעשות לבן? לתת לא פליק בתחתD: סתם נו, אנלאדעת. 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? פרפרים כאלה בלב אנלאדעת להסביר, ואני תמיד חושבת על אותו בנאדם יעני כל הזמן פשוט. 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: i dont want to miss a think. 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: סטרפטיז בייבי. 13. המקום הכי רומנטי: ים בלילה בעיקרון. 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? קשר פתוח כרגע בשבילי זה ה-דבר.. אבל ברגע שיש אהבה.. צריך להתחייב. זה לא הולך ככה. 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? כמו שהוא. 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? לא הכל. הרוב. 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: כן, קרה לי. ולא אפרטD: 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? בין בני זוג זה בהחלט בריא קצת מריבות, אבל לא יותר מידי. 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? לא. כלום לא לנצח. 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? עם כולם. חוץ מלסביות:S 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? כן. 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? כן. 23. פעם שברתם לב של מישהו? נראה לי שכן. 24. פעם שברו לכם את הלב? כן. 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! זובי יא בת זונה:) 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? נרות:) וצבע אדום. 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) נו באמת, אין לי צבע אחר.. אולי לבן? 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? פעם אחת מספיק, הבין? מעולה, לא הבין שיקפוץ על עץ. 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? לא. 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא. 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: לא.לא לא. 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? כמעט שנה. 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? ברור, כרגע אני בלי אהבה יותר משנה. 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? מחוייבות:S 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון חחח... הוא היה סביר.

Hip Hop star

New member
עונה=]

יש לכם חבר/ה?הלוואי 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג?תלוי מה ההגדרה של שווה 3. יש אהבה ללא מגע?לא 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר?מפורר 5. מזו אהבה בשבילכם?מילה שמתארת אשליה שמורגשת וחולפת 6. שירי אהבה מרגשים אותכם?לפעמים 7. חשובה לכם הרומנטיקה?אולי 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת?לקבל את מי שהיא ולהיות נאמן לה 9. ושבת יכולה לעשות לבן?כנ"ל 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים?אני לא יודעת 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם:יש המון...אמ... 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?:נשיקה 13. המקום הכי רומנטי:בית עץ
14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר?אסור 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני?תלוי איך מתבטאהשוני,אבל לקבל את מה שניתן לקבל 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה?כשיגיע הרגע אדע 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח:אמ........ 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות?זה תלי..כעיקרון אור לכשל נראה לי 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח?לא 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית?אוהבי
21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה?אמ... 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת?כן 23. פעם שברתם לב של מישהו?אמ..לא 24. פעם שברו לכם את הלב?אולי 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?!האמתי שאני במצב כזה..כאילו מישהו שכמה חברות שלי בקראש עליו בקראש עליי:S 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה?חלומות 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח)שחור 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם?0 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם?אמ....אולי 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון?לא 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה:--- 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו?לא הייתי קוראת לזה להיות מאוהבת..אבל היה לי קרש שנמשך 3 וחצי שנים 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות?כן 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"?אשליה 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון חחח...כן

LIly845

Well-known member
עונה

יש לכם חבר/ה?לא. 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג?כן 3. יש אהבה ללא מגע?כן 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר?מתפורר 5. מזו אהבה בשבילכם?קצת קשה להסביר! 6. שירי אהבה מרגשים אותכם?קצת לא ממש 7. חשובה לכם הרומנטיקה?כן 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת?הרבה לא יודעת 9. ושבת יכולה לעשות לבן?^^ 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים?קשה להסביר 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם:ואיי יש המון.. 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?:לא יודעת 13. המקום הכי רומנטי:הליכה לחוף הים ליד הזריחה 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר?לא יודעת חח.. 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני?כמו שהוא ניראה לי 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה?לא.... 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח:לא,... 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות?לפעמים בריא... 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח?כן 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית?עם האהוב 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה?לא יצא לי להגיד 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת?לא 23. פעם שברתם לב של מישהו?כן 24. פעם שברו לכם את הלב?כן 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?!ממשיכים הלאה 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה?(?!) 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח)סגול 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם?לא יודעת נו... 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם?כן 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון?כן 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה:כן 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו?עכשיו שנה שלמה 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות?לא ניראה לי 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"?אמ... לא יודעת 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון חחח...כן....

למעלה