שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

יש לכם חבר/ה? 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? 3. יש אהבה ללא מגע? 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? 5. מזו אהבה בשבילכם? 6. שירי אהבה מרגשים אותכם? 7. חשובה לכם הרומנטיקה? 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? 9. ושבת יכולה לעשות לבן? 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: 13. המקום הכי רומנטי: 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? 23. פעם שברתם לב של מישהו? 24. פעם שברו לכם את הלב? 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון חחח...

TuTyBoP15

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifעונה../images/Emo9.gif

1.יש לכם חבר/ה? לא כרגע
2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? לא, כי זה כמעט בלתי אפשרי.. אבל שלשניהם תהיה אהבה אחד כלפי השניה ולהפך
3. יש אהבה ללא מגע? ללא מגע לגמרי לא.. לדעתי
4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? תלוי למי.. אצלי זה היה מתפורר חחח
5. מזו אהבה בשבילכם? אממ.. רגש כלפי מישהו שקשה לחיות בלעדיו אבל רגש שפוי זתומרת לרצות את הטוב ביותר כלפי הבנאדם הזה אפילו אם זה כלול בסבל אישי
6. שירי אהבה מרגשים אותכם? כן
7. חשובה לכם הרומנטיקה? מאוד
8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? אויי.. לא יודעת.. יש המון.. למשל לדעתי לרקוד לשיר אהבה יפה בחושך עם נרות ממש ממש ממש אבל ממש רומנטי חחח
9. ושבת יכולה לעשות לבן? כנ"ל
10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? אף פעם לא התאהבתי ממש
11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: אגאינסט אל אודס של פיל קולינס
12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: ארוחת ערב רומנטית ובודדה עם נרות.. הכי פשוט והכי יפה
13. המקום הכי רומנטי: הים
14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? לא שזה אסור זה לא כדאי לדעתי
15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? תלוי כמה שוני.. כאילו שוני באופי ממש לא... אבל הוא חיה כזאת, אלים, מכור למשהו לא יודעת ברור שלזרוק..
16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? לא יודעת.. אף פעם לא נתקלתי במצב של אהבה ממש אז לא יכולה להגיד
17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: לא קרה לי חחח
18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? בריא לאהבות
19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? תלוי איזה.. יש אהבות שכן ויש שלא.. אבל אהבה משתנה.. זתומרת זה לא כל החיים אותה סוג של אהבה.. בהתחלה היא אהבה רומנטית ואחרי זה היא משתנה לאהבה של יום יום כזאת.. לא יודעת איך להסביר אבל זה מה שאמרו לי חחחח אני רק בת 16 חחח
20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? עם אהובי
21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? למישהו לא
22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? לא חח
23. פעם שברתם לב של מישהו? אממ.. לא שידוע לי
24. פעם שברו לכם את הלב? אממ.. ממש לשבור לא.. קצת כאב לי אבל עבר
25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! הייתי.. הייתי דלוקה על מישהו והוא התאהב בחברה טובה שלי.. אבל הוא לא ידע שאני רוצה אותו או משהו
26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? הראש.. אני פועלת בד"כ לפי הראש חחח
27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח)
28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם?אממ.. לא הרבה נראה לי חחח קצת קשה לי עם זה כי קשה לי להביע רגשות קצת חח אני ביישנית
29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? כן
30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? אממ.. כן.. אבל לא אהבה ממש
31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: לא, לוקח לי זמן להידלק על מישהו חח
32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? שנתיים.. אבל הוא רק מצב חן בעיניי מאוד
33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? עכשיו כן.. בעתיד לא נראה לי
34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? שם של מישהו חחחח ו-לב
25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון חחח...? כן.. הוא ממש נחמד הדגש|הודגש באמצעות מדגישומטיק
[מקווה שלא פספסתי כלום
]

galit2510

New member
../images/Emo176.gif יאלה כי בא לי

יש לכם חבר/ה?לא 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג?כה 3. יש אהבה ללא מגע?לא 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר?מתפורר 5. מזו אהבה בשבילכם? רגש 6. שירי אהבה מרגשים אותכם? בערך .. [יותר לכיוון הלא..] 7. חשובה לכם הרומנטיקה? כה 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? להגיד לה אני אוהב אותך בשקיע בחוף הים .. כשהם לבד.. 9. ושבת יכולה לעשות לבן?לא יודעת 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים?לא זוכרת .. 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: לא יודעת .. 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: דובי עם לב שעליו כתוב I LOVE U 13. המקום הכי רומנטי: ים .. או חורשה נחמדה 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? מותר... 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני?לקבל .. זה כל היופי שמחפשים בבן זוג 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? לא 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: לא קרה 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? בריא מאודד 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח?לא 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? שתיהם טובים ... תלוי מה המצב שלי באותו זמן .. חח 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? לא שזכור לי 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? כנ"ל 23. פעם שברתם לב של מישהו?בערך .. 24. פעם שברו לכם את הלב?לא 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?!תלוי מה הוא מרגיש לכל אחת מאיתנו... 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? אדום ... 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) שחור 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם?אין לי בן זוג 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? כה 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: לא יצא 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו?לא זוכרת 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות?כה .. [כמו עכשיו ... ] 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? חבר .. יחסים 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון חחח... למען האמת .. הוא אחד מהמעניינים שעניתי עליהם ..

למעלה