שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?: 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?: 4)מה בחיים לא תאכל?: 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?: 6)מה המאכל השנוא עלייך?: 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: 8)מה הקינוח האהוב עלייך?: 9)מה המשקה האהוב עלייך?: 10)מה הסלט האהוב עלייך?: 11)מה הממרח האהוב עלייך?: 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?: 13)מה הירק האהוב עלייך?: 14)מה הפרי האהוב עלייך?: 15)מה המרק האהוב עלייך?: 16)מה הפשטדה האהובה עלייך?: הכי טוב ב/על... 1)פיתה: 2)פנקייק?: 3)בממולא?: 4)פיצה?:

SuperCosta

New member
לדעתי ...

העדה עם האוכל הכי טוב זו עדה שאני מייצג....האיטלקית. בחיים אני לא יאכל חזיר כי זו חיה שחיה ואוכלת את הצואה של עצמה ובכלל זה אסור עם"י היהדות המאכל השנוא עליי זה סושי....גועל נפש סינים מפגריםם !!! המשקה האהוב עליי הוא רדבול אני שותה הרבה כאלה לאחרונה וכמובן בירה מורטי :) הסלט האהוב עליי הוא סלט טונה. יכול לחסל קערה שלמה של סלט טונה. הירק?....אממממ גזר אולי , זה טוב לעיניים פרי יש הרבה טעימים, פתוח אני אף פעם לא מסיים וכשהייתי קטן אז השיניים היו נופלות לי בגלל זה ומאז אני שונא תפוח למרות שזה טעים. אז אפרסק כל סוגי המרק טעימים אין לי עדיפות והכי טוב והכי בטוח זה פיצה !! אין ולא יהיה תחליף לזה.

למעלה