שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

?: 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?: 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?: 4)מה בחיים לא תאכל?: 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?: 6)מה המאכל השנוא עלייך?: 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: 8)מה הקינוח האהוב עלייך?: 9)מה המשקה האהוב עלייך?: 10)מה הסלט האהוב עלייך?: 11)מה הממרח האהוב עלייך?: 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?: 13)מה הירק האהוב עלייך?: 14)מה הפרי האהוב עלייך?: 15)מה המרק האהוב עלייך?: 16)מה הפשטדה האהובה עלייך?: הכי טוב ב/על... 1)פיתה: 2)פנקייק?: 3)בממולא?: 4)פיצה?:

עונה../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?:מרוקאי 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?:אני לא נוגעת בדברים מוזרים.זה מוזר. 4)מה בחיים לא תאכל?:ג'וק 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?:פטריות 6)מה המאכל השנוא עלייך?:פטריות 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?:מלפפון ועגבניה.חח 8)מה הקינוח האהוב עלייך?:מוס פסיפלורה\עוגת שוקולד חמה. 9)מה המשקה האהוב עלייך?:דיאט קולה\קולה 10)מה הסלט האהוב עלייך?:ירקות. 11)מה הממרח האהוב עלייך?:חומווווס 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?:המבורגר וצ'יפס...יאמי! 13)מה הירק האהוב עלייך?:מלפפון חמוץ 14)מה הפרי האהוב עלייך?:פסיפלורה 15)מה המרק האהוב עלייך?:עוף 16)מה הפשטדה האהובה עלייך?:תירס הכי טוב ב/על... 1)פיתה:חומוס 2)פנקייק?:סירופ שוקולד\תות 3)בממולא?:איכס 4)פיצה?:הרבה גביננננה

TALLLLi

New member
אני:)

?: 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?: סיני.. 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?:ממממ....לא יודעת.. 4)מה בחיים לא תאכל?: ט-ו-נ-ה! 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?: מרציפן... 6)מה המאכל השנוא עלייך?: טונה! 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: תותים עם קצפת..
8)מה הקינוח האהוב עלייך?: סופלה שוקולד...וואה וואה!! 9)מה המשקה האהוב עלייך?: קוקוה קולההה:) 10)מה הסלט האהוב עלייך?: סלט ירקות...רגיל:) 11)מה הממרח האהוב עלייך?: ריבת חלב.. 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?: מקדונלדס:) 13)מה הירק האהוב עלייך?: עגבניה.. 14)מה הפרי האהוב עלייך?: תותים:) 15)מה המרק האהוב עלייך?: ירקות... 16)מה הפשטדה האהובה עלייך?: תירס.. הכי טוב ב/על... 1)פיתה: חומוס. 2)פנקייק?: ריבת חלב! 3)בממולא?: ירקות?! 4)פיצה?:בצל!

../images/Emo97.gifעונה

?: 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?:איטלקי 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?: 4)מה בחיים לא תאכל?:גוקים וחיות 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?:היו הרבה 6)מה המאכל השנוא עלייך?:ירקות ופירות. 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?:במבה ושוקולד זה שולט 8)מה הקינוח האהוב עלייך?:ממתקים 9)מה המשקה האהוב עלייך?:מיץ תפוחים 10)מה הסלט האהוב עלייך?:לא אוהבת סלט 11)מה הממרח האהוב עלייך?:שוקולד שחר 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?:פיצהה 13)מה הירק האהוב עלייך?:לא אוהבת ירקות 14)מה הפרי האהוב עלייך?:לא אוהבת פירות 15)מה המרק האהוב עלייך?:מרק פיטריות
16)מה הפשטדה האהובה עלייך?:פיטריות הכי טוב ב/על... 1)פיתה:טוסט עם פיתה וצהובה וקטשופ 2)פנקייק?:שוקולד וגבינה (חצי חצי) כדיי לגוון 3)בממולא?: 4)פיצה?:זייתים

kati boom

New member
עונהה

)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך? פולנים...חחח סתם טממ טריפוליטיים (ככה כותבים?) ומרוקאים 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?:סושי 4)מה בחיים לא תאכל?:לא כשר 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?:חצילים 6)מה המאכל השנוא עלייך?:^ 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?:ירקות חח 8)מה הקינוח האהוב עלייך?:אממ בווריה 9)מה המשקה האהוב עלייך?:מים 10)מה הסלט האהוב עלייך?:יווני או טונה 11)מה הממרח האהוב עלייך?:אממ גבינה?! 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?:בורגר ראנץ 13)מה הירק האהוב עלייך?:כרוב 14)מה הפרי האהוב עלייך?:מנגו 15)מה המרק האהוב עלייך?:תירס 16)מה הפשטדה האהובה עלייך?:קישואים הכי טוב ב/על... 1)פיתה:זעתר 2)פנקייק?:מיפל 3)בממולא?:אורז 4)פיצה?:לא אוהבת

אופ אני על זה כבר והוא לא נשלח:O

2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?:קוסקוס של סבתא ז"ל..תוניסאית 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?:במבה מרוסקת עם שוקולד 4)מה בחיים לא תאכל?:אוכל לא כשר 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?:אורז במנה ארוזה מהארץ{כשהייתי בפולין} 6)מה המאכל השנוא עלייך?:בשר/דגים 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?:במבה עם נוטלה 8)מה הקינוח האהוב עלייך?:סופלה שוקולד 9)מה המשקה האהוב עלייך?:תפוזים 10)מה הסלט האהוב עלייך?:סלט פשוט..עגבניה חסה מלפפון תירס גמבה ומלא קרוטונים 11)מה הממרח האהוב עלייך?:נוטלה 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?:פיצה 13)מה הירק האהוב עלייך?:עגבניה 14)מה הפרי האהוב עלייך?:מנגו 15)מה המרק האהוב עלייך?:צח 16)מה הפשטדה האהובה עלייך?:- הכי טוב ב/על... 1)פיתה:חומוס 2)פנקייק?:סירופ שוקולד 3)בממולא?:- 4)פיצה?:זיתים/תירס/גבינה

מתוקה777

New member
עונה :) .......

2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?:לא יודעת בקשר לשאר העדות אבל אוכל עיראקי טוב 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?:אממ לא אכלתי משהו מוזר שזכור לי 4)מה בחיים לא תאכל?:שרימפס או חזיר או רגלי צפרדע 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?:לא זוכרת 6)מה המאכל השנוא עלייך?:דגים 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?גלידה עם במבה 8)מה הקינוח האהוב עלייך?:גלידה 9)מה המשקה האהוב עלייך?:קולה 10)מה הסלט האהוב עלייך?:רגיל 11)מה הממרח האהוב עלייך?:שוקולד 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?:המבורגר 13)מה הירק האהוב עלייך?:גמבה 14)מה הפרי האהוב עלייך?:אפרסק 15)מה המרק האהוב עלייך?:פטריות 16)מה הפשטדה האהובה עלייך?:פטריות הכי טוב ב/על... 1)פיתה:חומוס 2)פנקייק?:מייפל או סירופ שוקולד 3)בממולא?:? 4)פיצה?:פיטריות

../images/Emo95.gif

)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?:מרוקאי וסיני 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?:סלט אצות ים 4)מה בחיים לא תאכל?:בשר דגים ביצים וחלב 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?:בשר 6)מה המאכל השנוא עלייך?:פול 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?:קוסקוס ובתוכו סלט ירקות 8)מה הקינוח האהוב עלייך?:משהו מתוק 9)מה המשקה האהוב עלייך?:דיאט קולה או מים 10)מה הסלט האהוב עלייך?:סלט חסה עם בצל ורוטב ויניגרט ללא בייצים 11)מה הממרח האהוב עלייך?:ממרח אגוזים
12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?:פיצה(בלי גבינה) ופלאפל 13)מה הירק האהוב עלייך?:סלרי 14)מה הפרי האהוב עלייך?:מממ 15)מה המרק האהוב עלייך?:דלעת 16)מה הפשטדה האהובה עלייך?:תפו"א הכי טוב ב/על... 1)פיתה:חומוס, שניצלוני טופו, קטשופ ומלפפון חמוץ+בצל 2)פנקייק?:לא אוכלת פנקייק 3)בממולא?:לא אוהבת 4)פיצה?:בצל, פטריות ועכשיו נהייתי רעבה:-\

pluplup

New member
../images/Emo119.gifעונה

מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?:סיני
מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?:טחינה (איכס!)
מה בחיים לא תאכל?:חצילים
מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?:טחינה
מה המאכל השנוא עלייך?:חצילים
איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?:שוקולד ומלפפון חמוץ (אכלתי את זה פעם נשבע לכם!)
מה הקינוח האהוב עלייך?: גלידה בטעם שוקולד בלגי *מזיל ריר*
מה המשקה האהוב עלייך?:קולה נראה לי...
מה הסלט האהוב עלייך?:סלט חסה?
מה הממרח האהוב עלייך?:ממרח שוקולד
מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?:מקדונלד'ס *מזיל ריר*
מה הירק האהוב עלייך?:מלפפון
מה הפרי האהוב עלייך?:שזיף נראה לי...
מה המרק האהוב עלייך?:מרק תירס (סיני!)
מה הפשטדה האהובה עלייך?:פשטידת פטריות (בלי בצל כי זה דוחה!)
הכי טוב ב/על...
פיתה:ממרח שוקולד
פנקייק?:סירופ מייפל
בממולא?:איכס דוחה!
פיצה?:פטריות שליטה!!!!!!!!!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

My self and i

New member
עונה../images/Emo110.gif

)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?: אח אוכל מרוקאי אני אוכלת תמיד אצל ידיד שלי, אין כמו אוכל מרוקאי
3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?: בורשט. בעעעעעע. 4)מה בחיים לא תאכל?: בורשט? 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?: בורשט! 6)מה המאכל השנוא עלייך?: בורשט..D: 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: וואלה אין לי מושג. 8)מה הקינוח האהוב עלייך?: עוגת גבינה. 9)מה המשקה האהוב עלייך?: קולה דיאט. 10)מה הסלט האהוב עלייך?: יווני
11)מה הממרח האהוב עלייך?: שוקולד. למרות שאני בדיאטה P: 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?: מקדונלס. 13)מה הירק האהוב עלייך?: זיתים ומלפפון חמוץ. 14)מה הפרי האהוב עלייך?: וואלה, כולם נראלי. 15)מה המרק האהוב עלייך?: שקדים, מרק עוף. 16)מה הפשטדה האהובה עלייך?: בע לא אוהבת פשטדה. הכי טוב ב/על... 1)פיתה: לנגב פיטה בחומוס. 2)פנקייק?: מייפל. 3)בממולא?: 4)פיצה?: עם הרבה גבינה.

למעלה