שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון

3 דברים שתקח איתך לאי בודד 3 דברים שאתה לא יכול בלעדיהם 3 דברים שאתה אוכל יום 3 פעולות שאתה עושה כול יום 3 ירקות שהכי אוהב 3 פירות שהכי אוהב 3 ממתקים\חטיפים שאוהב

עונהה

3 דברים שתקח איתך לאי בודד 1.מחשב 2.טלויזיה 3.ספרים 3 דברים שאתה לא יכול בלעדיהם 1.אוכל 2.מחשב 3.טלויזיה 3 דברים שאתה אוכל יום 3 פעולות שאתה עושה כול יום 1.הולכת לבצפר 2.אוכלת 3.מדברת 3 ירקות שהכי אוהב לא אוהבת ירקות 3 פירות שהכי אוהב לא אוהבת פירות 3 ממתקים\חטיפים שאוהב שוקולד וחטיפים מסטיקים

ady18

Well-known member
עונה

3 דברים שתקח איתך לאי בודד דיסקים,ספר,בגד ים 3 דברים שאתה לא יכול בלעדיהם מחשב,מוזיקה, ואנשים שקרובים לי 3 דברים שאתה אוכל יום ? לחם,בורקס,סלט 3 פעולות שאתה עושה כול יום ?מחשב,טלוויזה מתקלחת 3 ירקות שהכי אוהב פטריות מלפפון, חסה 3 פירות שהכי אוהב אבטיח בננה מנגו 3 ממתקים\חטיפים שאוהב סוכריות גומי ביסלי גריל מרשמלו

אה אה אה

דברים שתקח איתך לאי בודד: סירה אוכל פלאפון טלויזיה ומחשב 3 דברים שאתה לא יכול בלעדיהם : טלויזיה,פלאפון,מחשב 3 דברים שאתה אוכל יום: אממ הרבה שטויות 3 פעולות שאתה עושה כול יום: רוקדת 3 ירקות שהכי אוהב: ---- לא אוהבת 3 פירות שהכי אוהב ----- לא אוהבת 3 ממתקים\חטיפים שאוהב: יאמיי שוקולד

עונה~

3 דברים שתקח איתך לאי בודד את תם דיסקמן ודיסקים של שלמה ארצי ושלום חנוך מיטה 3 דברים שאתה לא יכול בלעדיהם תם שירים של שלמה [ושלום] 3 דברים שאתה אוכל יום שוקולד מלפלפון ביצה בדרך כלשהי- מקושקשת,קשה או רגילה 3 פעולות שאתה עושה כול יום ישנה אוכלת שומעת מוסיקה של שלמה [ושלום] 3 ירקות שהכי אוהב מלפלפון ירוק מלפלפון חמוץ פלפלון אדמדם 3 פירות שהכי אוהב אפרסק תפוח שזיף 3 ממתקים\חטיפים שאוהב שוקולד כיפלי גריל תפוצ'יפס גריל

עונענענענענע../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

3 דברים שתקח איתך לאי בודד? אוכל,בגדים,וסירת מנוע כדי לחזור בחזרה
3 דברים שאתה לא יכול בלעדיהם?אמ אינמש'ו 3 דברים שאתה אוכל יום? אני שותה מים,אוכלת פירות וירקות
3 פעולות שאתה עושה כול יום? ריצה
,רואה טלויזיה,וישנה 3 ירקות שהכי אוהב? עגבניה,פלפל,כרוב 3 פירות שהכי אוהב? ענסים,תותים וקייוי 3 ממתקים\חטיפים שאוהב במבה במבה ובמבה

TALLLLi

New member
אני:)

3 דברים שתקח איתך לאי בודד- טלפון,מחשב ו..אינסוף בקבוקי קולה! 3 דברים שאתה לא יכול בלעדיהם- קולה! קינדר בואנו..ואיסיקיו!חחחח 3 דברים שאתה אוכל כל יום מממ...שותה לרוב קולה...חחחחח 3 פעולות שאתה עושה כול יום- איסיקיו...טלפון עם בובי...ו..ישנה! 3 ירקות שהכי אוהב- עגבניה,גמבה אדומה..ו..מלפפון! 3 פירות שהכי אוהב- תותים!מנגו! אפרסק! 3 ממתקים\חטיפים שאוהב- קינדר בואנו!שוקולד פרה..ו..טופיפי:)

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

3 דברים שתקח איתך לאי בודד -חבר שלי -איפור -מצלמה 3 דברים שאתה לא יכול בלעדיהם -מוזיקה -הוא -להנות 3 דברים שאתה אוכל יום - יוגורט - פרי - את הכדורים שלי 3 פעולות שאתה עושה כול יום -פיפי -מחליפה בגדים -מתרחצת 3 ירקות שהכי אוהב -חסה -מלפפון -אבוקדו 3 פירות שהכי אוהב - אפרסק - מנגו - תות 3 ממתקים\חטיפים שאוהב -שוקולד מריר -במבה -גלידה

McflyRule

New member
../images/Emo203.gif אני D:

3 דברים שתקח איתך לאי בודד: אותו, גיטרה, אוכל
3 דברים שאתה לא יכול בלעדיהם: מוזיקה, חברים, משפחה
3 דברים שאתה אוכל כל יום: בשר, פחמימות, ירקות
3 פעולות שאתה עושה כול יום: מחשב, גיטרה, שינה
3 ירקות שהכי אוהב: חסה
גזר ועגבניה
3 פירות שהכי אוהב: מנגו, תותים, ליצ'י
3 ממתקים\חטיפים שאוהב: גומי, במבה, תפוצ'יפס תודה

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

3 דברים שתקח איתך לאי בודד - MP3 - מים - ספר טוב
3 דברים שאתה לא יכול בלעדיהם - מחשב - MP3 - אוכל
3 דברים שאתה אוכל יום - מלפפון - עוגייה - סנדוויץ'
3 פעולות שאתה עושה כול יום - אוכלת - הולכת - רוקדת
3 ירקות שהכי אוהב - מלפפון - ברוקולי - עגבנייה
3 פירות שהכי אוהב - מנגו - תותים - אבטיח
3 ממתקים\חטיפים שאוהב - ליקריץ' - ביסלי - באונטי

B a r r B e e

New member
עונה ../images/Emo13.gif

3 דברים שתקח איתך לאי בודד 1. את בייבי שלי 2. ספר טוב 3. טלפון 3 דברים שאתה לא יכול בלעדיהם 1. משקפי שמש 2. מיטה 3. טלוויזיה 3 דברים שאתה אוכל יום 1. גבינה צהובה 2. לחמניה 3. לא יודעת.. אין עוד.. 3 פעולות שאתה עושה כול יום 1. ישנה 2. מדברת בטלפון 3. משחקת במחשב 3 ירקות שהכי אוהב 1. תפו"א 2. חסה 3. עגבניה 3 פירות שהכי אוהב 1. אבוקדו (כן, זה פרי!) 2. נקטרינה 3. אפרסק 3 ממתקים\חטיפים שאוהב 1. שוקולד נוטלה (למריחה) 2. שוקולד פרה (מכל צבע סוג ומין..) 3. קינדר בואנו

אין לי כח...אבל מאושרת!!

3 דברים שתקח איתך לאי בודד *מחשב נייד *מים *ספר 3 דברים שאתה לא יכול בלעדיהם *חברים *מים *הליכה 3 דברים שאתה אוכל יום *קוראסון *פיצה *מסטיק/סוכרייה 3 פעולות שאתה עושה כול יום *משתינה *יושבת ליד המחשב *הולכת 3 ירקות שהכי אוהב *עגבניה *פלפלים *חסה 3 פירות שהכי אוהב *תותים *אבטיח *אפרסק 3 ממתקים\חטיפים שאוהב *שוקולד *במבה *סוכריות גומי

polbblop

New member
../images/Emo175.gifעונה

3 דברים שתקח איתך לאי בודד בגד ים, מוזיקה, קרם הגנה מהשמש.
3 דברים שאתה לא יכול בלעדיהם מוזיקה, החברים שלי, פלאפון.
3 דברים שאתה אוכל יום מילקי, ולא'דעת מה עוד..
3 פעולות שאתה עושה כול יום מתלבשת, מתקלחת, מדבר בפלא'.
3 ירקות שהכי אוהב מלפפון [חמוץ, אם אפשר.
], תירס ואפונה.
3 פירות שהכי אוהב תפוז, גמבה, אבטיח.
3 ממתקים\חטיפים שאוהב כל דבר עם שוקולד. [אני מאמינה שזה יותר מ-3...
]

SHAI679

New member
עונה

3 דברים שאקח לאי בודד: 1. מחשב 2. טלויזיה 3. גנרטור למחשב + הטלויזיה
3 דברים שאני לא יכול בלעדיהם: 1. המשפחה 2. הבית 3. רשת כדורעף + כדור 3 דברים שאני אוכל כל יום: 1. קולה 2. מלפפונים 3. חביתה 3 דברים שאני עושה כל יום: 1. הולך לבית הספר 2. מכין ש.ב 3. הולך לישון 3. ירקות שאני הכי אוהב: 1. מלפפון 2. עגבנייה 3. תירס גמדי 3 פירות שאני הכי אוהב: 1. אפרסק 2. תפוח 3. בננה 3 ממתקים/חטיפים שאני אוהב: 1. סוכריות גומי 2. ציפס 3. דוריטוס חמוץ - חריף

../images/Emo41.gifתשובות../images/Emo41.gif

3 דברים שתקחי איתך לאי בודד: דיסקמן, פלאפון ,ואת החברה הכי טובה שלי 3 דברים שאת לא יכולה בלעדיהם:פלאפון
, אינטרנט,ים
3 דברים שאת אוכלת כול יום: האוכל משתנה אין משהו קבוע רצוף 3 פעולות שאת עושה כול יום: גולשת באינטרנט,אוכלת ,ומוציאה את האוכל
3 ירקות שהכי אוהבת: עגבניה, בצל
,ופילפל 3 פירות שהכי אוהב: תפוח, מישמיש, אפרסק 3 ממתקים\חטיפים שאוהב:"במבה ,מארס וסניקרס

My self and i

New member
../images/Emo110.gif

3 דברים שתקח איתך לאי בודד - מחשב, פלאפון, אנשים אהובים. 3 דברים שאתה לא יכול בלעדיהם הוו יש יותררר.. טלויזיה מחשב ממתקים מקדונלססססססס חברים. 3 דברים שאתה אוכל יום 3 פעולות שאתה עושה כול יום הולכת, שותה, אוכלת. 3 ירקות שהכי אוהב מלפפון חמווץ, קולורבי, זיתים. 3 פירות שהכי אוהב שסק, אפרסק, מנגו, תפוח.. 3 ממתקים\חטיפים שאוהב פסק זמן, קליק, דוריטוס..

תשובה

3 דברים שתיקחי איתך לאי בודד 1)סירה 2)מישהו להיות איתו 3)אוכל ושתייה 3 דברים שאתה לא יכול בלעדיהם אני עצמי ואנוכי 3 דברים שאתה אוכל יום יום שוקולד גלידה וארטיק 3 פעולות שאתה עושה יום יום קמה בבוקר אוכלת ושותה 3 ירקות שאתה הכי אוהב מלפפון עגבניה וגזר 3 פירות שאני הכי אוהב תות מנגו ואבטיח 3 ממתקים/חטיפים שאני הכי אוהב שוקולד אפרופו ובמבה

מתוקה777

New member
תשובות ../images/Emo199.gif

3 דברים שתקח איתך לאי בודד?: דיסקים,ספרים,טלויזיה 3 דברים שאתה לא יכול בלעדיהם ?מוזיקה משפחה 3 דברים שאתה אוכל יום? כל יום משהו חדש 3 פעולות שאתה עושה כול יום? צפייה בטלויזיה 3 ירקות שהכי אוהב?ירקות? אממ גמבה 3 פירות שהכי אוהב? אפרסק אגס ותותים 3 ממתקים\חטיפים שאוהב? במבה ביסלי שוקולד

../images/Emo107.gif

3 דברים שתקח איתך לאי בודד: מראה, תהילים, קרם הגנה 3 דברים שאתה לא יכול בלעדיהם: אני, תהילים, קיץ 3 דברים שאתה אוכל יום: ירקות, ירקות וירקות 3 פעולות שאתה עושה כול יום: קוראת תהילים, שותה מים, מסתכלת במראה 3 ירקות שהכי אוהב: חצילים קישואים ותפו"ח 3 פירות שהכי אוהב: תותים, אבטיח ואפרסקשזיף 3 ממתקים\חטיפים שאוהב: האדם הקוקוס ועוגיות

למעלה