שאלון

May Love Beli

New member
פעמיים כי טוב../images/Emo3.gif

שם: מאי
תאריך לידה: 10.5.92
מקום לידה: ת"א
צבע עיניים: חום שבשמש נוטה לירוק
צבע שער: שטני
גובה: 1.50 ומשהו
ימני או שמאלי? ימנית
המוצא שלך: לא יודעתת..
איזה נעליים לבשת היום: נעלי ספורט
החולשות שלך: לא ממש הבנתי..
הפחדים שלך: מחטים, רופאים, בתי חולים, ג'וקים, חושך להיות לבד במקומות הומי אדם...
הפיצה המושלמת שלך: בלי כלום
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לראות את שירי (שוב!) ולהצליח בהצגה!
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "אוףףף! בצפררר
" (חוץ מיום שבת כמובן, שבו אני אומרת "עוד שבת של שיעמום בבית...")
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מה זאת אומרת?
מתי אתה הולך לישון? אצלי זה מוזר... כי אם אני הולכת לישון בשעה שהיא יותר מאוחרת מ-11 (בלילה כמובןן
) אני לא מצליחה להתעורר בבוקר. מה שאומר שאני הולכת לישון ב-22:30-23:00...:S
הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: כיתה ו'
פפסי או קולה: קולה
מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס
דייט לבד או בקבוצות: לבד
ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי
שוקולד או וניל: וניל
קפוצ'ינו או קפה: קפה
מעשן: ל-א!
מקלל: לפעמים
שר: בארורר
מתקלח כל יום? כל יומיים!
היתאהבת פעם? לא ממש
רוצה ללמוד במכללה? לא יודעת
היית רוצה להיתחתן? בטח, אבל גם בטח שלא עכשיו.
אתה מאמין בעצמך? כן, למרות שאין לי בטחון עצמי
אתה מקבל הפרעות נפשיות? מה?
אתה פריק של בריאות? לא ממש
אתה מסתדר עם ההורים? כן
אתה אוהב ברקים? מה?
אתה מנגן על משהו? ניגנתי...
בחודש האחרון:
שתית אלכוהול? לא
עישנת?לא
סמים? לא
יצאת לדייט? לא
רחיצה בעירום? לא
גנבת משהו? לא
היתשכרת פעם? לא
קראו לך טיזר? לא
הרביצו לך פעם? כן (לא מכות רצחח חחחח כזה בקטנה)
גנבת מחנות פעם? לא
רצית למות? כן ולא... לא יודעת איך להסביר
מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? זמרת, שחקנית (אבל שאני אהיה בריאה ומאושרת!)
איזו ארץ תרצה לבקר? בכלכך הרבה! ארה"ב, ברזיל, צרפת, אנגליה, מקסיקו, ספרד
צבע עיניים אהוב? ירוק וכחול
צבע שיער אהוב? שטני-בלונד
ארוך או קצר? ארוך
גובה? גובה של מי?
משקל? שלי? 42
צורת לבוש אהובה? הכי פשוט
כמה סמים לקחת? אה???
כמה דיסקים יש לך? מלא! בסביבות ה40-50
מספר פירסינגים? אין
מספר קעקועים? אין
מספר הדברים מהעבר שאתה מתחרט? יש הרבה

Punkitty

New member
עונה [:

שם: תום תאריך לידה: 27.2.93 מקום לידה: אי שם בת"א צבע עיניים: ירוק צבע שער: חום גובה: :X ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: חצי פולני וחצי גרמני או הולנדי. לאדעת. |קוברת'צמי| איזה נעליים לבשת היום: האמת שלא לבשתי היום נעליים, כי לא הלכתי לבצפר. החולשות שלך: חוסר סבלנות, ופיוז קצר. ובטח יש עוד הפחדים שלך: להשאר לבד הפיצה המושלמת שלך: עם זייתים D: מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: Oo פעם אחרת. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה השעה מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אינלי מושג מתי אתה הולך לישון? 11 בערך רגע שאתה הכי מתגעגע: זה לא רגע, זה תקופה. אני ממש מתגעגעת לכתה ו'. פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: המ. אף פעם לא יצאתי עם מישהו לדייט. אבל אם כבר, אז לבד. ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפה מעשן: לא מקלל: כן, שאני מתעצבנת וזה. שר: כן, לעצמי. מתקלח כל יום? כן היתאהבת פעם? כן רוצה ללמוד במכללה? כן היית רוצה להיתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? לא תמיד אתה מקבל הפרעות נפשיות? "מקבל"? הא? |: אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? יותר עם אבא מאשר עם אמא. אבל בכלליות כן. אתה אוהב ברקים? אמ, כן? אתה מנגן על משהו? לא כרגע בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? כן, אבל בצחוק. גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? תאורטית כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? לאדעת איזו ארץ תרצה לבקר? צרפת, לונדון, ארה"ב, מקסיקו ועוד ועוד ועוד.. צבע עיניים אהוב? לא משנה לי צבע שיער אהוב? כנ"ל או קצר? כנ"ל גובה? הא? משקל? הא? צורת לבוש אהובה? רגיל
כמה סמים לקחת? *סופרת* כמה דיסקים יש לך? הרבה, פעם הייתה לי תקופה של דיסקים, עד שגיליתי את נפלאות הקאזה. D: [הדורבנים
] מספר פירסינגים? אמ, שני חורים באוזניים. מספר קעקועים? אין מספר הדברים מהעבר שאתה מתחרט? יש הרבה אבל זה לא לפה. יומנעים :)

עונה

שם: הדס
תאריך לידה:שמור במערכת
מקום לידה: פ"ת
צבע עיניים: כחול
צבע שער: שטני
גובה: 158
ימני או שמאלי?ימני
המוצא שלך: אשכנזיה
איזה נעליים לבשת היום:סנדלי חיילות
החולשות שלך: אין לי אני מושלמת
הפחדים שלך: משנה מפעם לפעם
הפיצה המושלמת שלך: רגילה
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: יש הרבה
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:למה כבר צריך לקום?
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? כח ושמחה
מתי אתה הולך לישון? כשבא לי
הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: לשרות לאומי
פפסי או קולה: לא שותה קולה בכלל
מקדונלדס או ברגר קינק: לא אוכלת המבורגרים
דייט לבד או בקבוצות: לבד
ליפטון אייס תיי או נאסטי:מה שבנמצא
שוקולד או וניל:שקולוד ברור
קפוצ'ינו או קפה:שניהם
מעשן:לא!
מקלל:לפעמים
שר:כנ"ל
מתקלח כל יום? משתדלת
היתאהבת פעם?כן, ברור
רוצה ללמוד במכללה?לא
היית רוצה להיתחתן?כן
אתה מאמין בעצמך?כן
אתה מקבל הפרעות נפשיות?הא?
אתה פריק של בריאות?די כן
אתה מסתדר עם ההורים?די כן
אתה אוהב ברקים?לא
אתה מנגן על משהו? על העצבים של הסביבה שלי
בחודש האחרון:
שתית אלכוהול? כן
עישנת?לא אני בכלל לא מעשנת
סמים?לא!!!!!!!!
יצאת לדייט? כן
רחיצה בעירום?לא
גנבת משהו?לא
היתשכרת פעם? לא שזכור לי
קראו לך טיזר?הא? מה זה?
הרביצו לך פעם? ברור שכן אבל הם חטפו בחזרה
גנבת מחנות פעם?לא
רצית למות? לא
מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?קטן
איזו ארץ תרצה לבקר?
צבע עיניים אהוב? כחול
צבע שיער אהוב? שחור
ארוך או קצר? לא ארוך ולא קצר
גובה? ממוצע
משקל?כנ"ל
צורת לבוש אהובה? מה שאני לובשת
כמה סמים לקחת? לא לקחתי ואני לא אקח, מה זה השאלות האלה?
כמה דיסקים יש לך? לא יודעת
מספר פירסינגים?0
מספר קעקועים?0
מספר הדברים מהעבר אתה מתחרט? רבים מספור
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ויייי אני זוכר את השיר הזה../images/Emo108.gif

משהו כזה: הייתי קטן ושיגעתי את כולם לא היה חמוד ממני ופתאום עכשיו נדמה שלהיות קטא-א-א-אן זה הכי כף בעולםםםםםםםםם פעם אהבתי את השיר הזה...

ShIr LoVe RoNi

New member
עונה../images/Emo9.gif

אני כל כך מבואסת
-----------------------------
שם:שיר
תאריך לידה:6.2
מקום לידה: תל השומר
צבע עיניים:חום
צבע שער:חום בהיר
גובה:1.57
ימני או שמאלי?ימנית
המוצא שלך:חצי טריפוליטאית וחצי עיראקית
איזה נעליים לבשת היום:נעליים שדומות לאולסטאר אבל הן כפכפיםD: [חתוכות מאחורה..]
החולשות שלך:בובות פרווה
הפחדים שלך:כישלון, עכבישים
הפיצה המושלמת שלך:
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:למה לעזאזל כבר הגיע הבוקר
?!
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?אני חושבת שאין כזהXD
מתי אתה הולך לישון?10:30 בערך..
הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:לא יודעת><
פפסי או קולה:קולה
מקדונלדס או ברגר קינק:מקדונלד'ס
דייט לבד או בקבוצות:לבד[?]
ליפטון אייס תיי או נאסטי:לא יודעת^^"
שוקולד או וניל:וניל
קפוצ'ינו או קפה:קפוצ'ינו
מעשן:לא
מקלל:כן, כמו כל אחדXD! [אבל לא יותר מדי ולא קללות יותר מדי..XD]
שר:לא
מתקלח כל יום?יאפ
היתאהבת פעם?כן
רוצה ללמוד במכללה?לא-באוניבסיטה
היית רוצה להיתחתן?ברורXD!
אתה מאמין בעצמך?כן:]
אתה מקבל הפרעות נפשיות?לא הבנתי:X
אתה פריק של בריאות?שזה אומר...?[פרטו, נמקו והסבירו
]
אתה מסתדר עם ההורים?אהא
אתה אוהב ברקים?ברקים כן, רעמים לא..:S
אתה מנגן על משהו?לא -בחודש האחרון:-
שתית אלכוהול?
עישנת?
סמים?
יצאת לדייט?
רחיצה בעירום?
גנבת משהו?
היתשכרת פעם?
קראו לך טיזר?
!
הרביצו לך פעם?כן
גנבת מחנות פעם?
רצית למות?
מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?עוד לא יודעת:X
איזו ארץ תרצה לבקר?טורקיה[?]
צבע עיניים אהוב?ירוק\חום בהיר\כחול
צבע שיער אהוב?|שטני, חום בהיר ודבש
ארוך או קצר?ארוך עם דירוגD:
גובה?לא שאלו כברXD?!
משקל?בין 37 ל-40...הרבה זמן לא נשקלתי[ככה אומרים?!
]
צורת לבוש אהובה?רגיל כזה..D:
כמה סמים לקחת?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא
כמה דיסקים יש לך?הרבה
מספר פירסינגים?אוזניים נחשב? אם כן אז חור בכל אוזן
מספר קעקועים?אין
מספר הדברים מהעבר שאתה מתחרט?לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

KiShKooSh

New member
וזו כל פואנטו של ../images/Emo9.gifמוטי

אופטימיות זה מתויין
מוטי

KiShKooSh

New member
דיזנגוף נראה לי כמו רכבת לילה לקהיר

אז המזרקה המכוערת הזו, היא סוג של קטר
?
שם: ביקי
תאריך לידה:12.12.89
מקום לידה: אסף הרופא
צבע עיניים:ירוק
צבע שער:חום(מתולתל)
גובה:בדיוק אתמול אמרתי ששנים לא מדדתי
ימני או שמאלי?ימנית
המוצא שלך:רבע רומניה רבע בולגריה וחצי אנגליה(עד כמהש שידוע לי, אני עוד יכולה לגלות שיש לי עוד רבע)
איזה נעליים לבשת היום:כפכפים
החולשות שלך:אהבה(זו חולשה
אבל הכי מתוקה)
הפחדים שלך:להישאר לבד(לא ספציפית בבית אלא כללי) וגם השטן לאחרונה, אל תשאלו למה, משהו מוזר קורה
הפיצה המושלמת שלך:זיתים
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:
מוטי
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:"אני עייפה"
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?פיזי? פנים
מתי אתה הולך לישון?מתי שאני נרדמת
הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:אילת
פפסי או קולה:קולה(עם הבורקס הזה שקונים ממתחת לניסן)
מקדונלדס או ברגר קינק:תלוי
דייט לבד או בקבוצות:ברור שלבד
ליפטון אייס תיי או נאסטי:לא לא ולא
שוקולד או וניל:לא על שניהם
קפוצ'ינו או קפה:גם לא
מעשן:לא
מקלל:דווקא לא ממש
שר:לא
מתקלח כל יום?תלוי
היתאהבת פעם?כן...
רוצה ללמוד במכללה?כן
היית רוצה להיתחתן?ברור
אתה מאמין בעצמך?כן
אתה מקבל הפרעות נפשיות?כמובן, כי לכולם יש,באמת שאם אתה טוען אין לך הפרעה נפשית זו סוג של הפרעה נפשית<נרקסיזם> לכולם יהיו בעיות שונות ומשונות לאורך כל חיים, וזה נורמאלי
אתה פריק של בריאות?לא משהו
אתה מסתדר עם ההורים?דווקא מאוד
אתה אוהב ברקים?לא משהו אטרקציה
אתה מנגן על משהו?לא
בחודש האחרון:
שתית אלכוהול?כן, ברור
עישנת?לא
סמים?לא
יצאת לדייט?בערך
רחיצה בעירום?לא
גנבת משהו?לא, אפילו המגבות נשארו באילת
(חח סתם,אנחנו לא מהטיפוסים שלוקחים)
היתשכרת פעם?לא ממש... פשוט כי אני משתכרת לאט,אז יצא ששתיתי המון ולא השתכרתי
הרביצו לך פעם?אל תשאלו
גנבת מחנות פעם?לא
רצית למות?כן, מאוד
מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?אני מעונינת לעשות בפסיכודרמה האמת
איזו ארץ תרצה לבקר?כל מדינות העולם השלישי
צבע עיניים אהוב?לא משנה
צבע שיער אהוב?לא משנה
ארוך או קצר?עדיך ארוך
גובה?לא משנה
משקל?לא משנה
צורת לבוש אהובה?לא משנה
כמה דיסקים יש לך?לא הרבה
מספר פירסינגים?אוזניים וזהו
מספר קעקועים?אין, זה משהוט שאני חושבת עליו ממש ברצינות, אבל אני לא יודעת אם אני רוצה
מספר הדברים מהעבר שאתה מתחרט?יש

nWkobi

New member
עונה

שם: קובי תאריך לידה: 10.5.83 מקום לידה: חיפה,ישראל צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: 170 ימני או שמאלי? שמאלי
המוצא שלך: אני צברררררר איזה נעליים לבשת היום: הנעליים הכחולות
וחולצה אפורה. החולשות שלך: - הפחדים שלך: - הפיצה המושלמת שלך: - מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: למצוא עבודה נורמאלית המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: כמה טוב לראות את השמש על הבוקר
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מה זו השאלה הזו? מתי אתה הולך לישון? לא יודע,מתי שמתחשק לי,לכן זה לא קבוע. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: אוהו..יש המון. פפסי או קולה: קולה. מקדונלדס או ברגר קינג: אף אחד מהם - שונא ג'אנק פוד דייט לבד או בקבוצות: לבד. ליפטון אייס תיי או נאסטי: אף אחד שוקולד או וניל: שוקולד
קפוצ'ינו או קפה: קפה מעשן: לא!! מקלל: לפעמים,תלוי בנסיבות
שר: עם הרדיו\האמ פי מתקלח כל יום? ברור
היתאהבת פעם? לצערי לא... רוצה ללמוד במכללה? למדתי. היית רוצה להיתחתן? יש לי זמן לזה. אתה מאמין בעצמך? ברור שכן,אין מצב לא להאמין בעצמך. אתה מקבל הפרעות נפשיות? למה את מתכוונת? אתה פריק של בריאות? לא. אתה מסתדר עם ההורים? מסתדר מצוין. אתה אוהב ברקים? מאד. אתה מנגן על משהו? לא. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא רחיצה בעירום? לא
גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? כן...אבל לכולם הרביצו פעם איפשהו לא? גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? לא,שום דבר לא שווה את זה. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? אני כבר גדול
איזו ארץ תרצה לבקר? ביקרתי כבר..גרמניה,צרפת ושוויץ. צבע עיניים אהוב? אין אחד צבע שיער אהוב? כנ"ל. ארוך או קצר? ארוך או קצר למי? גובה? האזור שלי מן הסתם. משקל? לא דוקיסמית(דוגמנית + קיסם) ולא הקיצוניות השניה. צורת לבוש אהובה? פשוטה ורגילה(חולצה וג'ינס כמובן). כמה סמים לקחת? לא לקחתי ולעולם לא אקח! כמה דיסקים יש לך? המון,לא ספרתי. מספר פירסינגים? אין מספר קעקועים? אין מספר הדברים מהעבר שאתה מתחרט? - ואני פשוט חייב לסיים ב:ביקי
קובי

נעמקה19

New member
../images/Emo173.gif אהוי!

שם: נעם תאריך לידה: 19.2.93 מקום לידה: ת"א צבע עיניים: חום ^^ צבע שער: חום >< גובה: דודיע. אני נמוכה. ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: חצי פולני, חצי עירקי. איזה נעליים לבשת היום: הייתי בבית כל היום, אני חולה, עדיין עם פיג'מה ושיער שנראה כמו שטיח קיר החולשות שלך: יש הרבה כאלה XD. ממתקים, אדית חצור, סיפורים מרגשים.. כמו למשל דיכאון, התאבדויות, הזנחה וכ'ו. אני לא יודעת.. אני מתרגשת מהרבה דברים. הפחדים שלך: גם פה יש הרבה. נראה לי זה מסובך מדי כדי לכתוב פה הפיצה המושלמת שלך: עם גבינה D: בלי כלום מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: אני חושבת שהשגתי כל מה שאני רוצה, למרות שאף אחד ממה שהשגתי לא מספק אותי המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "כבר בוקר?!" או "איך אני יכולה לגרום לאמא לחשוב שאני חולה?" או "יאי, גם הלילה זכרתי את החלום שלי! D:" מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אני חושבת שאין לי כזה
מתי אתה הולך לישון? בין 11 ל-12 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: כשפגשתי את אדית חצור
פפסי או קולה: אף אחד מהם X: מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד.. למרות שאף פעם לא היה לי אף אחד מהם ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: לא זה ולא זה מעשן: לא מקלל: כן שר: לא XD. כאילו.. כן, אבל רק כשאף אחד לא שומע :$ מתקלח כל יום? כן היתאהבת פעם? יאפ רוצה ללמוד במכללה? כן היית רוצה להיתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? לא. (אם הבנתי את הכוונה המדויקתXD) אתה פריק של בריאות? ממש לא אתה מסתדר עם ההורים? רוב הפעמים כן אתה אוהב ברקים? לא אתה מנגן על משהו? עכשיו לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא רחיצה בעירום? לא XD גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? שחקנית, או פסיכולוגית.. למרות שאני כבר מתחילה לחשוש שאני נאלצת לוותר על זה
איזו ארץ תרצה לבקר? לוס אנג'לס
צבע עיניים אהוב? כחול צבע שיער אהוב? שחור ארוך או קצר? ארוך גובה? גבוה משקל? לא כל כך חשוב לי X: צורת לבוש אהובה? אני מתה על איך שהצרפתיות מתלבשות.. בעניין כזה! כל דבר מתאים להכל. הצמיד, לנעל, והנעל לחולצה, וההחולצה לחצאית.. מדהים איך הן מתאימות את כל הבגדים! אחרי שאתה חוזר משם אתה אומר לעצמך "אומייגד, אני חייבת להתחיל להתלבש ככה!" ואז אתה חוזר לג'ינס ולטישרט שלך
כמה סמים לקחת? לא לקחתי. תום לא מרשה לי XD. סתם כמה דיסקים יש לך? לוידעת, אבל לא הרבה מספר פירסינגים? שלושה חורים באוזנים מספר קעקועים? אין מספר הדברים מהעבר שאתה מתחרט? אוי, יש הרבה כאלה. זה היה שאלון ממש יפה!

Super Chuly

New member
../images/Emo119.gif

שם: ליהי תאריך לידה: 30.3.88 מקום לידה: ביה"ח "אסותא" בת"א צבע עיניים: חום צבע שער: חום שטני גובה: מטר 70 בערך ימני או שמאלי? שמאלית עם נטיות למרכז (מבחינה פוליטית), וימנית (מבחינת היד החזקה) המוצא שלך: חצי מרוקאית, רבע רוסיה ורבע לטבית איזה נעליים לבשת היום: הכחולות הכההות עם הציור המגניב של הדרקון החולשות שלך: קשיו, עיניים ירוקות (עם משקפיים- עוד יותר) הפחדים שלך: טיסות, הקאות, נחשים ועקרבים ושאר חיות מגעילות הפיצה המושלמת שלך: של פיצה האט עם פטריות/טונה/גבינה בולגרית- תלוי במצברוח מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לסיים את הבגרויות והכל בהצלחה המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "אני צריכה פיפי" מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? בעיניי השפתיים שלי מתי אתה הולך לישון? 2:00-3:00 בבוקר הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: יש המון רגעים פפסי או קולה: פפסי מקדונלדס או ברגר קינג: ברגר קינג דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: לא זה ולא זה מעשן: לא מקלל: לפעמים בורח לי שר: רק כשאף אחד לא שומע כמה שאני מזייפת מתקלח כל יום? כן היתאהבת פעם? כן רוצה ללמוד במכללה? לא ממש היית רוצה להיתחתן? לא כרגע, תודה אתה מאמין בעצמך? לרוב כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? אם אני "מקבלת" הפרעות נפשיות?! מה?! אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? לא מפריעים לי במיוחד אתה מנגן על משהו? טיפה, ממש טיפה בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? כן (מודה, ניסיתי... היה זוועת עולם) סמים? חס וחלילה! בשום פנים ואופן לא! יצאת לדייט? האמת שלא, אני בדד רחיצה בעירום? פחחח לא יצא לי גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא, אני לא מאמינה בהשתכרות קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? כן רצית למות? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? שחקנית (אבל במובן העמוק והמקצועי של המילה, לא סתם איזה סלב) איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב, אוסטרליה, ניו זילנד, אירלנד, אנגליה... הרשימה עוד ארוכה צבע עיניים אהוב? ירוק
צבע שיער אהוב? לכל אחד מתאים משהו אחר ארוך או קצר? כנ"ל גובה? ממוצע משקל? כנ"ל צורת לבוש אהובה? כל אחד עם מה שמתאים לו כמה סמים לקחת? 0 וגם לא מתכוונת לקחת! כמה דיסקים יש לך? הרבה... לא ספרתי מעולם מספר פירסינגים? עדיין אין... ואני מדגישה- עדיין (אחרי הצבא אני אעשה) מספר קעקועים? כרגע מתקרבת אל הראשון.. .בתכנון שיהיו שלושה מספר הדברים מהעבר שאתה מתחרט? הרבה ליהי :)

למעלה