שאלון

veish

New member
שאלון

חיברתי אחד במיוחד בשבילכם (כן, קצת משעמם לי) 1.מה עשיתם לפני השאלון הזה
2.מה השיר האחרון של שנאיה ששמעתם
3.כמה זמן אתם כבר מעריצים/מעריכים/כל דבר את שנאיה
4.מה היה השיר הראשון של שנאייה ששמעתם
5.איזה שיר של שנאיה אתם הכי אוהבים
6.איזה הכי פחות
7.אם הייתם רואים את שנאייה ברחוב, עוברת מולכם, מה הייתם עושים
8.איך הייתם מגיבים אם חבר/ה שלכם הי(ת)ה אומר/ת לכם ששנאיה באה לארץ
9.כמה הייתם מוכנים לשלם בשביל לראות הופעה של שנאיה
יאללה זהו

cosefi15

New member
עייפות כבדה נפלה עלי, מעניין למה..

השעה אולי 3:41 בבוקר.. 1.מה עשיתם לפני השאלון הזה? אממ DDR 2.מה השיר האחרון של שנאיה ששמעתם? יא אללה, כבר כל כך הרבה זמן לא שמעתי שאניה... קצת אנטיגוניזם אבל בכלזאת זהיה המיקס מעפן לשוז. 3.כמה זמן אתם כבר מעריצים/מעריכים/כל דבר את שנאיה? אממ 3 שנים? שאלות 5 ו 6 תלויות זמן אז מוותר עליהן. 7.אם הייתם רואים את שנאייה ברחוב, עוברת מולכם, מה הייתם עושים? מוריד לה איזה לאטמה ענקית, ואז שואל אותה יותר נכון צועק עליה, מה קורה עם אלבום חדש?! (עם שירים נורמאלים וקאנטריים יותר!) 8. איך הייתם מגיבים אם חבר/ה שלכם הי(ת)ה אומר/ת לכם ששנאיה באה לארץ? מוריד גם לו ללאטמה ודורש פרטים! (לא לפני שאני בודק שזה לא אחד באפריל) 9.כמה הייתם מוכנים לשלם בשביל לראות הופעה של שנאיה? אממ נראה לי שעד 500 זה פייר אינף... וכל השפה הזאת שהשתמשתי בה עכשיו זה בגלל שלפני כמה זמן ראיתי ראיון עם מרגול וזה משפיע :S שבוע טוב.

MiriOrit

New member
../images/Emo99.gif

1.מה עשיתם לפני השאלון הזה
עבדתי - נקיתי את ה INBOX 2.מה השיר האחרון של שנאיה ששמעתם
UP - זה הצלצול שלי... אז אני שומעת הרבה
3.כמה זמן אתם כבר מעריצים/מעריכים/כל דבר את שנאיה
מהתיכון. לא זוכרת גיל מדוייק. 4.מה היה השיר הראשון של שנאייה ששמעתם
any man of mine 5.איזה שיר של שנאיה אתם הכי אוהבים
UP 6.איזה הכי פחות
you've got a way 7.אם הייתם רואים את שנאייה ברחוב, עוברת מולכם, מה הייתם עושים
OK - נראה לי שאני אהיה בשוק ואקפא. או שאני אתחיל לרדוף אחרי.. אבל בשום אופן אני לא אתחיל לצרוח - זה פשוט לא אני. 8.איך הייתם מגיבים אם חבר/ה שלכם הי(ת)ה אומר/ת לכם ששנאיה באה לארץ
הייתי מתלהבת ומנסה לברר איך אני יכולה לפגוש אותה 9.כמה הייתם מוכנים לשלם בשביל לראות הופעה של שנאיה
500 ש"ח זה נראה לי מכובד ביותר. לא?!

veish

New member
אוקיי

1.מה עשיתם לפני השאלון הזה אכלתי ארוחת צהריים 2.מה השיר האחרון של שנאיה ששמעתם אתמול - It only hurts... 3.כמה זמן אתם כבר מעריצים/מעריכים/כל דבר את שנאיה מכתה ה' בערך עם עליות וירידות 4.מה היה השיר הראשון של שנאייה ששמעתם tdimm 5.איזה שיר של שנאיה אתם הכי אוהבים black eyes blue tears/i'm outta here 6.איזה הכי פחות אני חושבת שdance with the one who brought you הזה... 7.אם הייתם רואים את שנאייה ברחוב, עוברת מולכם, מה הייתם עושים הייתי בשוק, סביר להניח שהייתי הולכת אחריה ויכול להיות שהייתי אוזרת אומץ כדי לדבר איתה
8.איך הייתם מגיבים אם חבר/ה שלכם הי(ת)ה אומר/ת לכם ששנאיה באה לארץ לא הייתי מאמינה בהתחלה ואם הם היו ממשיכים להגיד, הייתי בודקת את זה, עדיין בחוסר אמונה
9.כמה הייתם מוכנים לשלם בשביל לראות הופעה של שנאיה כל מחיר
רק שתבוא כבר רבאק

תורי

1.מה עשיתם לפני השאלון הזה? אכלתי צהריים 2.מה השיר האחרון של שנאיה ששמעתם? קה-צ'ינג (זה הרינגטון שלי). 3.כמה זמן אתם כבר מעריצים/מעריכים/כל דבר את שנאיה? בערך 7 שנים 4.מה היה השיר הראשון של שנאייה ששמעתם? You're Still The One 5.איזה שיר של שנאיה אתם הכי אוהבים? You're Still The One (אהבה ראשונה לא שוכחים
) 6.איזה הכי פחות? You Win My Love 7.אם הייתם רואים את שנאייה ברחוב, עוברת מולכם, מה הייתם עושים? הייתי נכנס לשוק, אבל בכ"ז פונה אליה ואומר לה שאני מאוד מעריך את העבודה שלה. 8.איך הייתם מגיבים אם חבר/ה שלכם הי(ת)ה אומר/ת לכם ששנאיה באה לארץ? הייתי אומר לו שהוא צריך להחליף מקצוע, כי בדרן הוא כבר לא יהיה. 9.כמה הייתם מוכנים לשלם בשביל לראות הופעה של שנאיה? הרבה, לא יודע כמה, אבל הרבה... אפשר להגיד שהייתי מוכן להיכנס למינוס עמוק.

shiratel

New member
שה לה לה לה לה

1.מה עשיתם לפני השאלון הזה? חזרתי מבצפר והייתי על המשב 2.מה השיר האחרון של שנאיה ששמעתם? הזה החדש של shoes 3.כמה זמן אתם כבר מעריצים/מעריכים/כל דבר את שנאיה? 7 שנים 4.מה היה השיר הראשון של שנאייה ששמעתם? Man! I feel like a woman 5.איזה שיר של שנאיה אתם הכי אוהבים? M!IFLAW אוקצור זה שלמעלה 6.איזה הכי פחות? לודעת... יש כמה שאני לא מכירה... 7.אם הייתם רואים את שנאייה ברחוב, עוברת מולכם, מה הייתם עושים? קודם כל נכנסת להסטריה, אח"כ הייתי אומרת לה כמה שאני אוהבתותה, מבקשת חתימה (מן הסתם)... ו... לודעת 8.איך הייתם מגיבים אם חבר/ה שלכם הי(ת)ה אומר/ת לכם ששנאיה באה לארץ? בודקת שהוא לא עובד עליי בעיניים ואם הוא לא, אז בודקת תאריכים שעות עניינים וכו' 9.כמה הייתם מוכנים לשלם בשביל לראות הופעה של שנאיה? הכי גבוה 500... למרות שאני מקווה פחות כי בחיים לא היו נותנים לי כזה סכום, לשומדבר! אז אולי 100-200?

למעלה