שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

. בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים? 2. יש לך הרבה בגדים בארון? 3. מה הצבע ששולט בארון שלך? 4. איזה צבע אין בארון שלך? 5. מה סגנון הלבוש שלך? 6. מה סגנון הלבוש האהוב עלייך? 7. מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים? 8. הבגדים של איזה חברה הכי יפים? 9. איפה בחיים לא תקנה בגדים? 10. חולצה קצרה או גופייה? 11. חצאית או שמלה? 12. חצאית מיני או חצאית ארוכה? 13. חולצה מכופתרת או חולצה רגילה? 14. ג'ינס או סתם מכנס? 15. כמה זוגות נעליים יש לך? 16. ובאיזה צבעים הנעליים שלך? 17. סנדלים או כפכפים? 18. נעלי ספורט או סנדלים? 19. אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו'] 20. יש לך הרבה אביזרים?

ady18

Well-known member
עונה

בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים?7 2. יש לך הרבה בגדים בארון?כן 3. מה הצבע ששולט בארון שלך?הכול 4. איזה צבע אין בארון שלך?ירוק 5. מה סגנון הלבוש שלך?גינס וחלוצה 6. מה סגנון הלבוש האהוב עלייך?גינס וחולצה 7. מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים?כול מיני 8. הבגדים של איזה חברה הכי יפים?יש הרבה 9. איפה בחיים לא תקנה בגדים?בשוק:) 10. חולצה קצרה או גופייה?גם וגם 11. חצאית או שמלה?חצאית 12. חצאית מיני או חצאית ארוכה?--- 13. חולצה מכופתרת או חולצה רגילה?תלוי 14. ג'ינס או סתם מכנס?גינס 15. כמה זוגות נעליים יש לך?10 16. ובאיזה צבעים הנעליים שלך?כול מיני 17. סנדלים או כפכפים?כפכפים 18. נעלי ספורט או סנדלים?סנדלים 19. אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו'] 20. יש לך הרבה אביזרים?לא

עונה../images/Emo9.gif

1. בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים? 10+ 2. יש לך הרבה בגדים בארון? לא ממש 3. מה הצבע ששולט בארון שלך? הכל צבעוני 4. איזה צבע אין בארון שלך? חום יש ממש מעט 5. מה סגנון הלבוש שלך? אני פריקית..לא סתם..ג'ינס..טישרט.חצאית מידי פעם. 6. מה סגנון הלבוש האהוב עלייך? סתם ג'ינס וחולצה טריקו 7. מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים? פוקס או ביגוד 8. הבגדים של איזה חברה הכי יפים? ברור שפוקס..או דיסל..או סקטור טאון. 9. איפה בחיים לא תקנה בגדים? הלבשה למגזר החרדי[
]
10. חולצה קצרה או גופייה? חולצב קצרה 11. חצאית או שמלה? חצאית 12. חצאית מיני או חצאית ארוכה? מיני 13. חולצה מכופתרת או חולצה רגילה? רגילה 14. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 15. כמה זוגות נעליים יש לך? 4 בשימוש 16. ובאיזה צבעים הנעליים שלך? כסוף 17. סנדלים או כפכפים? כפכפים חח 18. נעלי ספורט או סנדלים? ספורט 19. אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו'] יש לי רק שרשרת אחת שאני הולכת איתה בינתיים. 20. יש לך הרבה אביזרים? נופ

שלי...

בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים?1 2. יש לך הרבה בגדים בארון?כן 3. מה הצבע ששולט בארון שלך?אדום ושחור-הצבעים האהובים עליי.. 4. איזה צבע אין בארון שלך?חרדל.. 5. מה סגנון הלבוש שלך?כמה שיותר פשוט 6. מה סגנון הלבוש האהוב עלייך?פשוט.. 7. מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים?STRANGE 8. הבגדים של איזה חברה הכי יפים? הוניגמן... 9. איפה בחיים לא תקנה בגדים?בפוקס עגריר...חח (מי שראה מועדון לילה יבין...)ממ..לאדעת.. 10. חולצה קצרה או גופייה?גופייה 11. חצאית או שמלה?חצאית 12. חצאית מיני או חצאית ארוכה?מיני 13. חולצה מכופתרת או חולצה רגילה?רגילה 14. ג'ינס או סתם מכנס?סתם מכנס 15. כמה זוגות נעליים יש לך?אין לי כח לספור 16. ובאיזה צבעים הנעליים שלך?מלא בעיקר שחור וכחול 17. סנדלים או כפכפים?כותבים כבכבים אבל שיהיה... כפכפים בשבילך.. 18. נעלי ספורט או סנדלים?נעלי ספורט(ברור!!) 19. אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו']לא 20. יש לך הרבה אביזרים?כן

../images/Emo26.gif../images/Emo3.gif

1. בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים? 9.5
2. יש לך הרבה בגדים בארון? כן.. 3. מה הצבע ששולט בארון שלך? שחור.. 4. איזה צבע אין בארון שלך? צהוב נראה לי
5. מה סגנון הלבוש שלך? ג'ינס וגופיה (בקיץ) ג'נס וחולצה כלשהי
(בחורף) 6. מה סגנון הלבוש האהוב עלייך? ג'ינס וגופיה
7. מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים? אמ.. לא יודעת
8. הבגדים של איזה חברה הכי יפים? XOXO אבל גם הכי יקרים
9. איפה בחיים לא תקנה בגדים? לא יודעת.. 10. חולצה קצרה או גופייה? גופיה.. 11. חצאית או שמלה? חצאית (אבל ארוכה לא מיני..) 12. חצאית מיני או חצאית ארוכה?
הודעה מעל.. 13. חולצה מכופתרת או חולצה רגילה? תלוי לאן הולכים.. 14. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 15. כמה זוגות נעליים יש לך? אמ.. 5 זוגות אולסטאר נעל ספורט ונראה לי שזהו
16. ובאיזה צבעים הנעליים שלך? אולסטאר 1-תכלת חלק, אולסטאר 2-ורוד בהיר חלק, אולסטאר 3-שחור מקושקש, אולסטאר 4-שחורות גבוהות, אולסטאר 5-להן מקושקש נעל ספורט-שחור וקצת טורקיז.. 17. סנדלים או כפכפים? כפכפים.. 18. נעלי ספורט או סנדלים? נעלי ספורט.. 19. אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו']? עגילים ושרשרת (יש 2 רק שאני הולכת איתן..) 20. יש לך הרבה אביזרים? לא..

Dorushh 3

New member
עונההה../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo216.gif

1. בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים? 10 2. יש לך הרבה בגדים בארון? לא ממש הרבה.. 3. מה הצבע ששולט בארון שלך? צבעוני
4. איזה צבע אין בארון שלך? צהוב, ורוד, סגול 5. מה סגנון הלבוש שלך? בעיקר ג'ינסים, טי-שרטים וטרניגים
6. מה סגנון הלבוש האהוב עלייך? 7. מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים? FOX 8. הבגדים של איזה חברה הכי יפים? FOXXXXX 9. איפה בחיים לא תקנה בגדים? אצל ערבים?
10. חולצה קצרה או גופייה? גופייה 11. חצאית או שמלה? נגיד שחצאית
12. חצאית מיני או חצאית ארוכה? די עם השאלות האלה
אין לי תשובה
13. חולצה מכופתרת או חולצה רגילה? רגילה.. בעע מכופתרת
14. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 15. כמה זוגות נעליים יש לך? 4 16. ובאיזה צבעים הנעליים שלך? כחול, אפור עם טיפה כתום, חום, ועוד משו אפור וכתום כזה
17. סנדלים או כפכפים? כפכפים 18. נעלי ספורט או סנדלים? נעלייםםםם 19. אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו']
20. יש לך הרבה אביזרים? לא

חחח אנחנו ממש דומים ../images/Emo6.gif

שנינו רשמנו שהצבע השולט בארון זה צבעוני..לשנינו 4 זוגות נעליים..ושנינו אוהבים את פוקס
וגם אני כתבתי שאני אוהבת ג'ינסים וטרנינגים

עונה

1.בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים?1 וזה רק כי צריך מ1-10 2. יש לך הרבה בגדים בארון?כן 3. מה הצבע ששולט בארון שלך?אדום 4. איזה צבע אין בארון שלך?צהוב 5. מה סגנון הלבוש שלך?ספורטיבי 6. מה סגנון הלבוש האהוב עלייך?כנ"ל 7. מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים?אין חנות מסוימת 8. הבגדים של איזה חברה הכי יפים?פוקס 9. איפה בחיים לא תקנה בגדים?אין 10. חולצה קצרה או גופייה?קצרה 11. חצאית או שמלה?אף אחד 12. חצאית מיני או חצאית ארוכה?אף אחד 13. חולצה מכופתרת או חולצה רגילה?רגילה 14. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 15. כמה זוגות נעליים יש לך?1 לא מספיק? 16. ובאיזה צבעים הנעליים שלך?כחולות 17. סנדלים או כפכפים?כפכפים 18. נעלי ספורט או סנדלים?נעלי ספורט 19. אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו']לא 20. יש לך הרבה אביזרים?לא

../images/Emo214.gifעונה../images/Emo26.gif

בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים?7... 2. יש לך הרבה בגדים בארון?לא לעומת חברה שלי, שיראל, אתם צריכים לראות כמה בגדים יש לה...
3. מה הצבע ששולט בארון שלך?שחור. 4. איזה צבע אין בארון שלך?חום
5. מה סגנון הלבוש שלך?מ'זאת אומרת? סגנון רגיל כזה
.. 6. מה סגנון הלבוש האהוב עלייך?עדיף שלא תדעו
... 7. מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים?הממממ, זה מתחלף..
8. הבגדים של איזה חברה הכי יפים?גרופי, חנות במרכז העיר שלי
9. איפה בחיים לא תקנה בגדים?אין לי שמץ
10. חולצה קצרה או גופייה?גופייה
11. חצאית או שמלה?שמלה
12. חצאית מיני או חצאית ארוכה?תלוי.. 13. חולצה מכופתרת או חולצה רגילה?רגילה
14. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס!
15. כמה זוגות נעליים יש לך?הם מפוזרים בכל הבית, אין לי כח לחפש אותם
בערך 8. 16. ובאיזה צבעים הנעליים שלך?הרוב שחור. 17. סנדלים או כפכפים?העיקר No Fear... 18. נעלי ספורט או סנדלים?סקצ"רס
19. אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו']-תלוי מה, בעקרון כן..
20. יש לך הרבה אביזרים?לא ממש...

../images/Emo214.gifלא שונאת,

אבל גם לא אוהבת. ואגב, במקרה עשיתי סדר קטנטן בארון בגדים שלי ומצאתי חולצה יפה בצבע חום.
דווקא חולצת קשירה, איך שכחתי שהיא קיימת...

kocit

New member
עונה../images/Emo180.gif../images/Emo39.gif../images/Emo152.gif

. בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים?8 2. יש לך הרבה בגדים בארון?כה 3. מה הצבע ששולט בארון שלך?כחול 4. איזה צבע אין בארון שלך?ורוד 5. מה סגנון הלבוש שלך?
ספורט/אלגנט/שמלה/עם/נעלי/ספורט/חחח 6. מה סגנון הלבוש האהוב עלייך?כנל 7. מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים?פוקס/קסטרו 8. הבגדים של איזה חברה הכי יפים?פוקס 9. איפה בחיים לא תקנה בגדים?חנוט/לטינוקוט/חחחחח 10. חולצה קצרה או גופייה?גופייה 11. חצאית או שמלה?חצאיט 12. חצאית מיני או חצאית ארוכה?מיני 13. חולצה מכופתרת או חולצה רגילה?רגילה 14. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 15. כמה זוגות נעליים יש לך?לא/מטחילה/לספור 16. ובאיזה צבעים הנעליים שלך?כחול/טכלט/לבן 17. סנדלים או כפכפים?קבקבים/אני/מבקשט/חח 18. נעלי ספורט או סנדלים?ספורט 19. אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו']ברור 20. יש לך הרבה אביזרים?דההה/חחח

למעלה