שאלון!!!

simple day1

New member
שאלון!!!

יאללה שאלון כי הפורום לא זז.... אוקי אז מה המצב? גרוע,בינוני,בסדר...,אחלה,מציון!: אוקי נתחיל! מה יש לכם יס הוא הוט: 5 סדרות הכי טובות בטלוויזה: מה מעדיפים קומידה,דרמה,בדיוני,פועלה: מה מעצבן בסדרה\סרט? מה הדבר הכי טוב בסרט דרמה: מה הדבר הכי טוב בסרט פועלה: מה הדבר הכי טוב בסרט קומדיה: שחקן שאתם אוהבים: שחקנית שאתם אוהבים: אוהב סרטים\סדרות מצוירים? מה אתה קונה שאתה מגיע לסרט? קולה,פופקורן או שוםדבר?? פעם הקאת במהלך סרט? מה הסרט הכי טוב בשראית השבוע? מה הסידרה הכי טובה שראית השבוע? לסיום: מה אתם מעדיפים סרט או סידרה:

liatli9

New member
יאייי

אוקי אז מה המצב?גרוע,בינוני,בסדר...,אחלה,מציון!: בסדר. אוקי נתחיל! מה יש לכם יס הוא הוט: הוט! 5 סדרות הכי טובות בטלוויזה: כל הערוץ אנימה:] ו..צריך עוד משו?=0 מה מעדיפים קומידה,דרמה,בדיוני,פועלה:קומדיה מה מעצבן בסדרה\סרט?בטלנובלה או סרטים מסויימים שהכל צפוי מידי אררג מה הדבר הכי טוב בסרט דרמה: שלפעמים ה יכול להיות ממש כמו במציאות מה הדבר הכי טוב בסרט פועלה: לידעת מה הדבר הכי טוב בסרט קומדיה:שזה מצחיק? שחקן שאתם אוהבים:אין שחקנית שאתם אוהבים:אין אוהב סרטים\סדרות מצוירים? אנימה
מה אתה קונה שאתה מגיע לסרט?בקולנוע? קולה,פופקורן או שוםדבר?? קולע פעם הקאת במהלך סרט? לא חחחח מה הסרט הכי טוב בשראית השבוע? משו יפה כזה. דרמה. לוזוכרת איך קוראים לו מה הסידרה הכי טובה שראית השבוע?אממממ לסיום: מה אתם מעדיפים סרט או סידרה:סידרה:]

FIRE GODDESS

New member
MINE

מה המצב?בינוני מה יש לכם יס הוא הוט:הוט סדרות הכי טובות בטלוויזה: ברור ש- One Tree Hill The OC Veronica Mars prison break (למרות שעדיין לא התחלתי לראות) Oz (גם את זה לא הספקתי לראות וזה outrageous) מה מעדיפים קומידה,דרמה,בדיוני,פועלה:דרמה מה מעצבן בסדרה\סרט?לאדעת מה הדבר הכי טוב בסרט דרמה:הדרמה...........והמוזיקה מה הדבר הכי טוב בסרט פועלה:תלוי מי השחקן הראשי
מה הדבר הכי טוב בסרט קומדיה:השחקנים שחקן שאתם אוהבים:וואו יש מלא ראיין גוסלינג http://ryan-gosling.fan-sites.org/ מייקל פיט http://gallery.beautifullyscarred.net/ פאטריק פוגיט http://www.patrick-fugit.com/images/ אדוארד נורטון ג'ובאני ריבסי הלינק|http://www.giovanni-ribisi.com/index2.html|סלינק| בן פוסטר http://fosterphotos.org/ ג'ון פוסטר (הם אחים) http://filmbox.pl/images/aktorzy/m/4914-2888943b3f79aa776d_thumb.jpg שחקנית שאתם אוהבים:כמובן
אוהב סרטים\סדרות מצוירים?לא מה אתה קונה שאתה מגיע לסרט?פופקורן וקולה בד"כ אני אוהבת אולד סקול פעם הקאת במהלך סרט?לא מה הסרט הכי טוב בשראית השבוע?סליפרס (נראה לי היה השבוע) מה הסידרה הכי טובה שראית השבוע?לצערי אני מפספסת הרבה פרקים מהסדרות מכל מיני סיבות אז אני בעיקרון רואה מדיסקים ולאחרונה לא יצא לי לראות אף סדרה מה אתם מעדיפים סרט או סידרה:לא יכולה לבחור אני רוצה גם עוגה וקם קצפת LOL

Knotted String

New member
מייקל פיט.../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

ראית הדוויג והשארית העצבנית? זה אחד הסרטים הראשונים שלו והוא פשוט... גררר.

OoOoyuvaloOoO

New member
עונה.. =]

אוקי אז מה המצב? גרוע,בינוני,בסדר...,אחלה,מציון!:אחלה, מה איתך? אוקי נתחיל! מה יש לכם יס הוא הוט: הוט 5 סדרות הכי טובות בטלוויזה: אבודים חברים מדיום (שנגמר..) 24 CSI מה מעדיפים קומידה,דרמה,בדיוני,פועלה: מה מעצבן בסדרה\סרט? לא יודעת.. מה הדבר הכי טוב בסרט דרמה: \= מה הדבר הכי טוב בסרט פועלה: \= מה הדבר הכי טוב בסרט קומדיה: הקלילות שחקן שאתם אוהבים: המון..(לא מפרטת) שחקנית שאתם אוהבים: הרבה (שוב לא מפרטת כי אין לי כוח..\=) אוהב סרטים\סדרות מצוירים? לא מה אתה קונה שאתה מגיע לסרט? קולה,פופקורן או שוםדבר?? פופקורן.. פעם הקאת במהלך סרט? לא מה הסרט הכי טוב בשראית השבוע? לא יצא לי לראות סרטים השבוע.. (בקושי הייתי בבית) מה הסידרה הכי טובה שראית השבוע? מדיום.. לסיום: מה אתם מעדיפים סרט או סידרה: סידרה.. ^^

EleVaTioN

New member
יאללה!!../images/Emo129.gif

מה יש לכם יס הוא הוט: הוט 5 סדרות הכי טובות בטלוויזה: בנות גילמור, שנות ה70, מכושפות, מיט דה בארקרס, חברים מה מעדיפים קומידה,דרמה,בדיוני,פועלה: קומדיה! מה מעצבן בסדרה\סרט? שהעלילה נמרחת ולא מתקדמת לשומקום איזה שעתיים!, פעם ראיתי איזה סרט באמצע הלילע בערוץ הסרטים והגעתי בסיטואציה שהיו 2 גברים ובחורה באיזה חדר של אכסניה ו2 הגברים רבו ביניהם מי אנס אותה במסיבת סיום של כיתה י"ב, חצי שעה אחד אמר לשני שיודה ופתאום מפנה מרגש! במשך שעה השני אמר לראשון שזה הוא ושיודה!!! ובסוף הוא הודה! והבחורה פוסטמה יושבת בצד ולא מגיבה...לכו תבינו :S מה הדבר הכי טוב בסרט דרמה: שחקנים שיודעים להעביר את הרגשות ולגעת לך בלב.. מה הדבר הכי טוב בסרט פועלה: עלילה מרתקת מה הדבר הכי טוב בסרט קומדיה: שיהיה הומור שנון ומשעשע! ולא רדוד כזה שחקן שאתם אוהבים:פול רוד (בעלה של פיבי מחברים) שחקנית שאתם אוהבים: אנג'לינה ג'ולי
אוהב סרטים\סדרות מצוירים? כההההההה פרה ותרנגול שליטה! מה אתה קונה שאתה מגיע לסרט? פופקורן וקולה לא?
קולה,פופקורן או שוםדבר?? נו למעלה
פעם הקאת במהלך סרט? לא, טודע לאל מה הסרט הכי טוב בשראית השבוע? לא ראיתי השבוע סרטים אבל יש סרט אחד שהיה פעם בהוט פריים ושקראו לו...משו יפה אם אני לא טועה וזה סיפור על 2 הומואים צעירים (ובריטים עליי לציין
) שמגלים לאט לאט את המשיכה שלהם אחד לשני והסרט פשוט מרגש עד דמעות! מה הסידרה הכי טובה שראית השבוע? בנות גילמור לסיום: מה אתם מעדיפים סרט או סידרה: ממ תלוי!

Knotted String

New member
משהו יפה זה טוב.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

זה של הטי מקדונלד. ^^ ואם אהבת את זה, אז את בטח תאהבי את Get Real, או אממ... לחיות את המציאות, נראה לי, ככה קוראים לו. זה גם סרט בריטי, והוא ממש חמוד. אגב, איגי העלו מחזה שמבוסס על משהו יפה.

EleVaTioN

New member
ממ לא שמעתי...../images/Emo129.gif

אבל אני אשתדל לזכור את השם ולראות כשיצא
אע? איגי?

A Riot Girl

New member
../images/Emo45.gifמכושפות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אליסה מדהימה ואני מתה על הסיגנון שלהה!!

EleVaTioN

New member
נכון!../images/Emo129.gif

שמישו יסביר לי לעזאזל מאיפה היא משיגה כל כך הרבה מחוכים :( אבל אני נורא אוהבת את פייג' גם היא לבנה וזה יפה!

Knotted String

New member
נמ.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

מה יש לכם יס הוא הוט: הוט. 5 סדרות הכי טובות בטלוויזה: אנלא ממש רואה טלוויזיה. משחק מכור היה מעולה כשהיה, חברים זה גאוני, ואממ.. לא יודעת. מה מעדיפים קומידה,דרמה,בדיוני,פועלה: בסרטים או בסדרות? אני מניחה שסרטים. לרוב תלוי בבמאי, מאיזה ארץ הסרט [נגיד, בריטי, איטלקי, וכו] ובמצברוח שלי. מה מעצבן בסדרה\סרט? סרטים שעשויים רע, תסריט רע, בימוי רע, בניה גרועה של עלילה. מה הדבר הכי טוב בסרט דרמה: אי אפשר ממש לענות על זה. כי זה תלוי במי עשה את הסרט, ומתי. לי כל הסרטי דרמה הם אותו דבר. מה הדבר הכי טוב בסרט פועלה: כנ"ל מה הדבר הכי טוב בסרט קומדיה: כנ"ל שחקן שאתם אוהבים: לי וויליאמס, מייקל פיט, ריבר פיניקס
, ג'ק ניקולסון, ג'ון קמרון מיטשל
שחקנית שאתם אוהבים: אה... סלמה הייק, שרון טייט. אוהב סרטים\סדרות מצוירים? כן..? מה אתה קונה שאתה מגיע לסרט? אני בקושי רואה סרטים בקולנוע. בעיקרון, קולה ופופקורן? קולה,פופקורן או שוםדבר?? עניתי על זה כבר. O_O פעם הקאת במהלך סרט? לא מה הסרט הכי טוב בשראית השבוע? "הניצוץ" של סטנלי פאקינג קובריק המלך הגאון. או פול מטאל ג'אקט, גם הוא של סנטלי פאקינג קובריק המלך הגאון.
מה הסידרה הכי טובה שראית השבוע? חברים? לסיום: מה אתם מעדיפים סרט או סידרה: ברור שסרט. קולנוע זה גאוני.

EleVaTioN

New member
משחק מכור שליטה!../images/Emo129.gif

גורי אלפי וליאור שליין פשוט טובים!

liatpa123

New member
עונה ../images/Emo13.gif

מה יש לכם יס הוא הוט: יס 5 סדרות הכי טובות בטלוויזה:
טרוף בבית
על טבעי
נמלטים
דרייק & ג'וש
האנטומיה של גרי מה מעדיפים קומידה,דרמה,בדיוני,פועלה: בדיוני וקומדיה
מה מעצבן בסדרה\סרט? שתמיד יש צעקה של מישהו בעיקר זה של מישהי!
מה הדבר הכי טוב בסרט דרמה: שאנשים מתים בסוף! [אם הם מתים!] מה הדבר הכי טוב בסרט פועלה: הפעלולים שהם עושים! מה הדבר הכי טוב בסרט קומדיה: כול הקטעים המצחיקים! שחקן שאתם אוהבים: מאט דיימן וג'וני דאפ ואורלנדו בלום! שחקנית שאתם אוהבים: כשאני אזכור תשם שלה אני אכתוב
אוהב סרטים\סדרות מצוירים? כן
מה אתה קונה שאתה מגיע לסרט? שתייה! שונאת דברים עם יותר מידי מלח קולה,פופקורן או שוםדבר?? עניתי בשאלה הקודמת
פעם הקאת במהלך סרט? לא
מי מקיא בסרט? כאילו לא שאני מכירה מישהו כזה ואם כן אז מסכן! מה הסרט הכי טוב בשראית השבוע? "יש לה ביצים"
חחחחח... סרט טוב!... מה הסידרה הכי טובה שראית השבוע? על טבעי ונמלטים לסיום: מה אתם מעדיפים סרט או סידרה: סרט

Green for a Day

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo67.gif

אוקי אז מה המצב? גרוע,בינוני,בסדר...,אחלה,מציון!: בסדר.. אוקי נתחיל! מה יש לכם יס הוא הוט: הוט 5 סדרות הכי טובות בטלוויזה: 5? אמ..אבודים
, חברים, מלקולם באמצע ו..לא יודעת.. מה מעדיפים קומידה,דרמה,בדיוני,פועלה: קומדיה מה מעצבן בסדרה\סרט?לא יודעת מה הדבר הכי טוב בסרט דרמה: מאיפה לי מה הדבר הכי טוב בסרט פועלה: Oם מה הדבר הכי טוב בסרט קומדיה:
שחקן שאתם אוהבים: אין ממש.. שחקנית שאתם אוהבים: גם.. אוהב סרטים\סדרות מצוירים? לא ממש מה אתה קונה שאתה מגיע לסרט? פופקורן? קולה,פופקורן או שוםדבר?? אמרתי שפופקורן!#!@# סתם. לא אוהבת קולה :) פעם הקאת במהלך סרט? איכ לא מה הסרט הכי טוב בשראית השבוע? לא נראה לי שראיתי.. מה הסידרה הכי טובה שראית השבוע? אבודים לסיום: מה אתם מעדיפים סרט או סידרה: תלוי איזה.

Shusha tayar

New member
עונננה

יאללה שאלון כי הפורום לא זז.... אוקי אז מה המצב? גרוע,בינוני,בסדר...,אחלה,מציון!: אוקי נתחיל! מה יש לכם יס הוא הוט: ייס 5 סדרות הכי טובות בטלוויזה:
ישנן בנות,
עקרות בית נואשות (אני גם עקרת ביתת),
מגרש ביתי,
the o.c
הכי גאים שיש. מה מעדיפים קומידה,דרמה,בדיוני,פועלה:
קומדיה מה מעצבן בסדרה\סרט?
הכי מעצבן?? בסדרה שאסור לפספס אף פרק ובסרט שאסור לפספס אף שניה. מה הדבר הכי טוב בסרט דרמה:
שבוכים יחד עם הסרט. מה הדבר הכי טוב בסרט פעולה:
כלוווםם שונאת פעולה מה הדבר הכי טוב בסרט קומדיה:
שזה תמיד מרים את המצב רוח שחקן שאתם אוהבים:
ג'וד לאו שחקנית שאתם אוהבים:
גניפר לאב יואיט אוהב סרטים\סדרות מצוירים?
בטחח מומינים שולטים מה אתה קונה שאתה מגיע לסרט?
פופקורן, קולה ועוד שטויות פעם הקאת במהלך סרט?
לאא יאכס להקיא מה הסרט הכי טוב בשראית השבוע?
:( כבר חודשיים שלא הלכתי לקולנוע או ראיתי סרט טובבב... מה הסידרה הכי טובה שראית השבוע?
"בצפר לרוק" אתמול גיליתי אותהה סידרה מגניבה אש. לסיום: מה אתם מעדיפים סרט או סידרה:
סדרה

למעלה