שאלון:

שאלון:

בעקבות מה שנכתב בשרשור של חידות השמיניה עלה בי הרעיון הבא שאלון שמות: שמי: למה קראו לי בשם זה: אם את/ה היית בוחר/ת בשם מהסיבה שכתבת למעלה איזה היית בוחר? איזה שם היית רוצה שיקראו לך: שם משפחתי: מה פירוש שם המשפחה (בעיקר אם זה שם משפחה בעברית): הניק שלי: למה בחרתי בניק זה: מה השם הכי מוזר שנתקלת בו (באופן אישי לא משמועות) לבן? מה השם הכי מוזר שנתקלת בו (באופן אישי לא משמועות) לבת? מה השם הכי יפה שאת/ה מכיר/ה לבן? מה השם הכי יפה שאת/ה מכיר/ה לבת? ולמשועמים מבינינו תן/י שם באות: א ב ג ד ה ו ז ח ט י כ ל מ נ ס ע פ צ ק ר ש ת

אני דורשת קישור למדגישומטיק!

עד אז... שביתה! (אני מאוד מוזרה
)

נעמקה19

New member
אני משועממת אז...אהוי!

שמי: נעם למה קראו לי בשם זה: אמא שלי אהבה את השם, והוא לא נפוץ. ויש את הסיפור הזה שהיא קיוותה שאני אהיה נעימה ובלה בלה. אבל נראה לי היא המציאה אותו בשביל שתהיה סיבה לזה שהיא קראה לי נעם XD אם את/ה היית בוחר/ת בשם מהסיבה שכתבת למעלה איזה היית בוחר? אני חושבת שנעם... איזה שם היית רוצה שיקראו לך: שיר! (ולא, אני לא אומרת את זה בגלל שיריותר, או שירדולזי או שיר מהכתה שלי..) אני אומרת את זה כי מאז ומתמיד השם הזה נשמע לי מהמם D: שם משפחתי: שם משפחתי? מה פירוש שם המשפחה (בעיקר אם זה שם משפחה בעברית): אין לי שמץ הניק שלי: נעמקה 19. |מתה מבושה| למה בחרתי בניק זה: כי רציתי כבר לסיים את ההרשמה לתפוז ולא היה לי כח לבחור לעצמי ניק נורמאלי מה השם הכי מוזר שנתקלת בו (באופן אישי לא משמועות) לבן? חבקוק
מה השם הכי מוזר שנתקלת בו (באופן אישי לא משמועות) לבת? אני לא זוכרת.. מה השם הכי יפה שאת/ה מכיר/ה לבן? ליאור :) מה השם הכי יפה שאת/ה מכיר/ה לבת? שיר, ליהי, מאיה.. ולמשועמים מבינינו תן/י שם באות: אני משועממת. הידד. א אדית ב ביקי ג גיל ד דגנית ה הלן ו ורד ז זיו ח חן ט טומיקה י ידידיה כ כרמל ל לילי מ מאיה נ נעם D: ס סיגל ע עדי פ פול (נו, פול מקרטני) צ צביקה ק קרן ר רון ש שיר ת תום

ואני אענה

שמי: הדס למה קראו לי בשם זה: ע"ש דודה של אבא שנרצחה בשואה (לא קראו לה הדס אלא אסתר ואסתר זה הדסה) אם את/ה היית בוחר/ת בשם מהסיבה שכתבת למעלה איזה היית בוחר? טוב אז בין אסתר לשמי הייתי בוחרת בשמי אבל בגלל משהו שהתברר יותר מאוחר אז הייתי רוצה שלומית איזה שם היית רוצה שיקראו לך: לא יודעת אולי באמת שלומית שם משפחתי: אני משאירה חסוי מה פירוש שם המשפחה (בעיקר אם זה שם משפחה בעברית): כנ"ל הניק שלי: חיים היחיד למה בחרתי בניק זה: כי לחברה שלי ולי יש ניק במקום אחר עם שם דומה מה השם הכי מוזר שנתקלת בו (באופן אישי לא משמועות) לבן? אושריאל לא יודעת אם מוזר אבל אני לא מבינה למה להוסיף אל לכל שם מה השם הכי מוזר שנתקלת בו (באופן אישי לא משמועות) לבת? בארי מה השם הכי יפה שאת/ה מכיר/ה לבן? יש המון מה השם הכי יפה שאת/ה מכיר/ה לבת? לא יודעת ולמשועמים מבינינו תן/י שם באות: א אפרת ב ברק ג גליה ד דרור ה הדס ו ורד ז זיו ח חיים ט טוביה י יהל כ כרמי ל ליאור מ מעיין נ נדב ס סיגל ע עינב פ פנינה צ צביקה ק קרן ר רועי ש שלומית ת תהל

chen010189

New member
עונה..!

בעקבות מה שנכתב בשרשור של חידות השמיניה עלה בי הרעיון הבא שאלון שמות:חחחח נחמד! שמי:חן למה קראו לי בשם זה:דודה שלי אמרה שלשם הזה יש הרבה משמעויות עם קונוטציה חיובית שהמוכר ביותר זה יופי אם את/ה היית בוחר/ת בשם מהסיבה שכתבת למעלה איזה היית בוחר?האמת שהשם היחיד שיש לו את הפירוש שכתבתי זה גרייס, שזה יופי באנגלית. אבל פה בארץ, לפחות בבית ספר שלי, היו צוחקים עליי עם שם כזה. אני מתה על השם הזה דווקא איזה שם היית רוצה שיקראו לך:כל שם שהוא מיוחד\יפה: אני אוהבת את השם נעה שם משפחתי:מירון (זה שם המשפחה שלי) מה פירוש שם המשפחה (בעיקר אם זה שם משפחה בעברית):לא יודעת, אבל כשסבא שלי חי בגרמניה זה היה מיירנשטיין. סבתא שלי לא סבלה אותו (וטוב שכך!!!) ומיד עיברתה אותו למירון (ועל זה אסגוד לה כל חיי!!!) ועכשיו אני אצטער שסיפרתי את זה. כל אחד ששמע את הסיפור הזה ורוצה לצחוק עליי קורא לי "חן מיירנשטיין":S הניק שלי:חלק קוראים לי סטרוברי, חלק קוראים לי צ'ן ורק לינוי לקחה את זה עד הסוף וקראה לי צ'אן! ילד מהכיתה שלי קורא לי חנה אבל המנעו מלהשתמש בזה... למה בחרתי בניק זה:אז ככה. צ'ן זה כי את השם שלי באנגלית כותבים Chen, אז הם החליטו לעברת את זה. וסטרוברי קוראים לי החברים שיודעים שאני חולה על תותים, כל מוצר\דבר\חיה\יצור\כוכב שיש עליו תותים, פשוט אובססיה! מה השם הכי מוזר שנתקלת בו (באופן אישי לא משמועות) לבן?לא נתקלתי מה השם הכי מוזר שנתקלת בו (באופן אישי לא משמועות) לבת?איל - איל (בבית ספר שאמא שלי מנהלת בו חשבונות) מה השם הכי יפה שאת/ה מכיר/ה לבן?חחחח, לא יודעת מה השם הכי יפה שאת/ה מכיר/ה לבת?כל המיוחדים למינהם בעלי המשמעות ולמשועמים מבינינו תן/י שם באות: אאור בבן גגל דדני (כמה מקורי) ההודיה וווה (רוסי זה הכי, אחי!) זז'אנה חחן טטניה ייאנה ככוכבה-האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא, מה-האאאאאאאאאאאאאא ללי ממור ננעמה ססיון עעומר פפולינה צצופיה קקטיה ררני ששולה תתקווה (חחחח, הלכתי על השמות הותיקים היום!)

האמת שכשיש תותים ובא לי לזלול משהו

טעים אז אני קונה לעצמי תותים ויושבת ומחסלת אותם במקום ביסלי וכו' ככה שאני גם מרוויחה משהו טעים וגם יותר בריא

chen010189

New member
מזכיר שכשיש לי חבילת תותים בבית

וההורים לא בבית. אני לוקחת אותה כקינוח אחרי ארוחת צהריים ואומרת לעצמי 'אני אוכל כמה ואחזיר למקרר... אין לי כח לקחת צלחת' ואז זה מתחיל. אני אוכלת תות, ועוד תות, ועוד תות, ואומרת לעצמי 'אחד אחרון' עד שבאמת נשאר האחרון ואז אני אומרת 'טוב, במילא נשאר רק אחד' ואוכלת. בסוף יוצא שקופסה אחת ששוקלת יותר ממני, נמצאת אצלי בקיבה תוך 10 דק'
אני פשוט לא יכולה להפסיק. וזו באמת אובססיה

עונה!!

שמי: ליהי
למה קראו לי בשם זה:"סיפור ארוך"
אם את/ה היית בוחר/ת בשם מהסיבה שכתבת למעלה איזה היית בוחר?אני בחרתי אותו!
איזה שם היית רוצה שיקראו לך:
הילי
/שירה/רותם/מלא שמות שבא לי...
שם משפחתי:אילון
מה פירוש שם המשפחה (בעיקר אם זה שם משפחה בעברית):זה מעוברת
הניק שלי: ליהי לאב הילי
למה בחרתי בניק זה:קוראים לי ליהי ואני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת את ה
י
ל
י
מה השם הכי מוזר שנתקלת בו (באופן אישי לא משמועות) לבן?ניני חחח...
מה השם הכי מוזר שנתקלת בו (באופן אישי לא משמועות) לבת?נחל-שלום
מה השם הכי יפה שאת/ה מכיר/ה לבן?יובל נראה לי...
מה השם הכי יפה שאת/ה מכיר/ה לבת?רותם/שירה/הילי
/ עוד הרבה...
ולמשועמים מבינינו תן/י שם באות:
אאיה
בביקי
גגל
דדני
ה
ה
י
ל
י
וורד
זזיו
חחן
טטל
יידידיה
ככרמל
לליהי
ממאיה
ננועה
סספיר
עעדי
פפנינה
צצביקה
קקורל
ררותם
ששירה
תתום ליהי לאב הילי ליהילי

chen010189

New member
יש את ההיא, ליהי אלון

היא תמיד מזכירה לי אותך (ליהי איילון) או את הילי (הילי ילון)

יש גם איזה אחת שקוראים לה -

כליל - חורש פרחי - דקל.. לקח לי שעה להבין מה שם פרטי ומה שם משפחה.

למעלה