שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

1) מה אוהב לאוכל בבוקר 2) מה אוהב לאכול בצהרים 3) מה אוהב לאכול בערב 4) איזה סנדביץ מועדף עליך 5) איזה בשר מועדף עליך 6) איזה פסטה אהובה 7) קורנפקלס מועדף 8) ביצה מועדפת 9) איזה סגנון מסעדות אוהב? 10) מסעדה אהובה? 11) מה אכלת אחרון

dsol

New member
../images/Emo67.gif_../images/Emo189.gif

1) מה אוהב לאוכל בבוקר - כל מה שיש וטעים
2) מה אוהב לאכול בצהרים - ראו "בוקר" 3) מה אוהב לאכול בערב - "ראו צהריים" 4) איזה סנדביץ מועדף עליך - טעים כזה.... 5) איזה בשר מועדף עליך - פרגיות 6) איזה פסטה אהובה - בולונז 7) קורנפקלס מועדף - הרגיל הצהוב 8) ביצה מועדפת - השמאלית..... איכס דודי ימגעיל, נו סתם, מקושקשת עם גבינה 9) איזה סגנון מסעדות אוהב? מה שבא.... 10) מסעדה אהובה? נאפיס ? 11) מה אכלת אחרון - פסטרמה בלחם עם חומוס טחינה ועגבניה

atatambal

New member
אני אני

1) מה אוהב לאוכל בבוקר - הממ פרוסה עם אבוקדו. אבוקדו שולט. :| 2) מה אוהב לאכול בצהרים - נאמ נאמ. סלט יווני. וואי מה זה בא לי. 3) מה אוהב לאכול בערב - טוסטים 4) איזה סנדביץ מועדף עליך -אבוקדו ?:) 5) איזה בשר מועדף עליך - אעעעעעעעעע צמחונית!!! 6) איזה פסטה אהובה - אני אוהבת פסטה עם רוטב אדום עם פטריות. יאמי יאמי. אבל אני מכורה לפסטות בכלליות 7) קורנפקלס מועדף - ברמת העיקרון כריות (זה אפילו טבעוני!) אבל בגלל שיש לי דיאטנית נאצית אני מסתפק ברגיל :| 8) ביצה מועדפת - אני מניחה שחביתה. 9) איזה סגנון מסעדות אוהב? - חלביות חמודות כאלה :) שיש בהם זיוות ופסטות :|) 10) מסעדה אהובה? 11) מה אכלת אחרון

למעלה