שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

בואו נתחיל בהכרות קטנה: שם: גיל: מזל: מילה שאתם הכי אוהבים: מספר מזל: והנה השאלות יהההה!!!! 1. איזה סוג מוסיקה אתם הכי אוהבים? 2. איזה סוג מוסיקה אתם הכי לא אוהבים? 3. למה? 4. איזה שיר גורם לכם לשמוח? 5. ולבכות? 6. להזכר במשהו שקרה לכם? 7. לתפוסים: יש לכם שיר משלכם ( שלכם ושל בני/בנות זוגכם)? 8. מזרחי או פופ? 9. רוק כבד או אלקטרוני? 10. כלי הנגינה הכי אהוב עלייכם? 11. מנגנים על כלי כל שהוא? 12. שיר אהוב: 13. שיר שנוא: 14. להקה אהובה: 15. זמר/זמרת: 16. אם מישהו היה מקדיש לכם שיר ברדיו, לא משנה מי, איזה שיר הייתם רוצים שיתנגן ? 17. שיר שמזמןןן לא מתנגן ואתם רוצים שהוא יחזור חזרה ל"חיים"? 18. השיר שאתם רוצים שיתנגן בחתונה שלכם: 19. להקה שהתפרקה ואתם מתים שהיא תחזור ? 20. מוסיקה של שנות ה-70 עושה לכם את זה? 21. איזה רינגטון יש לכם בפלא? 22. יש לכם צליל המתנה מגניב בפלא? איזה? 23. שיר שלא הבנתם את המשמעות שלו: 24. שיר שנחקק בראש שלכם למרות שאתם לא אוהבים אותו? 25. אוהבים לשיר? 26. יודעים לשיר (חחח)? 27. אם לא, הייתם רוצים לדעת לשיר? 28. קליפ מוסיקה אהוב: 29. משפט אהוב משיר כלשהוא:

עונה../images/Emo27.gif

שם:הדר גיל:16 וחצי.. מזל:בתולה מילה שאתם הכי אוהבים:אין מילה, אבל אני אוהבת שאומרים:"אני אוהב/ת אותך".
מספר מזל:5 1.מוזיקה?-לרוב פופ. 2.הכי לא אוהבים?-מטאל. 3.למה?-כי זה צעקות[?] 4.שיר שגורם לשמוח:אין לי מושג, אבל אני ממש אוהבת את "זמן של חסד" [שירי .מ.] 5.שיר שגורם לבכות:"מה שלומך" של איריס , אב יש עוד שיר..שאם אני שומעת אותו כשאני בחדר, עם דף ועט..איכשהו אני אתחיל לבכות .
Against all odds (take a look at me now) -של מריה קארי.. 6.להזכר במשהו שקרה לי: אני כלכך לא רוצה להזכר בזה. אבל זה הזכרון הכי חזק שיש אצלי כרגע.. הפעם האחרונה שכתבתי לליאל מכתב..אז ברקע היה השיר הזה..
7.אין. 8.פופ. 9.הא?[!!] 10.גיטרה. 11.חליל,גיטרה,אורגנית,פסנתר.. 12.שיר אהוב:כרגע לא יוצא לי מהראש:"איתי ובלעדי" 13.שיר שנוא:לא עולה לי בראש..
14.להקה:היי פייב.לשעבר
15.זמרת:איריס!איריס!איריס! 16.אפילו אם. כי זה השיר.. שהכי הכי.. 17.listen to your heart 19.היי פייב [?] 20.הא?יאק? 21.הממ..תלוי מי מתקשר?
22.כעכע. לכל מי שאני אוהבת יש את "ימים של אהבה" ולשאר יש את המנגינה של "מי אוהב אותך יותר ממני".. 23.הו,יש המון כאלו.. 24.הו,יש גם המון כאלו... 25.כן ולא. [
] אתמול שרתי במיקרופון.פאדיחות.
28.איתי ובלעדי. 29."תתקדמי לפני שיהיה מאוחר".. עדי,תעבירי את השאלון גם לקומונה של מה שלומך

עונה..

שם: איציק גיל:עוד מעט 18 מזל: סרטן מילה שאתם הכי אוהבים:יאוורדי מספר מזל: אין לי שמץ והנה השאלות יהההה!!!! 1. איזה סוג מוסיקה אתם הכי אוהבים? אמממ הארד רוק כזה הווי מטאל 2. איזה סוג מוסיקה אתם הכי לא אוהבים? מזרחית ודיכאון 3. למה? כי זה ממש חרא 4. איזה שיר גורם לכם לשמוח? אמממ ההוא של החיתולים חחח כמו ללכת בלי חיתול בכלל חחחח 5. ולבכות? אמממ אני בד"כ לא בוכה משירים 6. להזכר במשהו שקרה לכם? אמממ לא זוכר ממש 7. לתפוסים: יש לכם שיר משלכם ( שלכם ושל בני/בנות זוגכם)? 8. מזרחי או פופ? אממ שניהם יחד בשקית אחת לזבל 9. רוק כבד או אלקטרוני? רוק כבד 10. כלי הנגינה הכי אהוב עלייכם? תופים 11. מנגנים על כלי כל שהוא? גיטרה 12. שיר אהוב: alter bridge -open your eyes 13. שיר שנוא:אממ אין כזה כאילו אני פשוט לא מכיר שירים שאני לא אוהב מההתחלה 14. להקה אהובה: alter bridge 15. זמר/זמרת: צ'אד קרוגר הסולן של ניקלבאק 16. אם מישהו היה מקדיש לכם שיר ברדיו, לא משנה מי, איזה שיר הייתם רוצים שיתנגן ? אממממ seether -the gift 17. שיר שמזמןןן לא מתנגן ואתם רוצים שהוא יחזור חזרה ל"חיים"?אמממ לא זוכר 18. השיר שאתם רוצים שיתנגן בחתונה שלכם: שנגיע לנהר נחצה אותו 19. להקה שהתפרקה ואתם מתים שהיא תחזור ? אם היא התפרקה שלא תחזור 20. מוסיקה של שנות ה-70 עושה לכם את זה? לא ממש 21. איזה רינגטון יש לכם בפלא? ממשיכים לרוץ-סינרגיה 22. יש לכם צליל המתנה מגניב בפלא? איזה? חח לא 23. שיר שלא הבנתם את המשמעות שלו: לא זוכר 24. שיר שנחקק בראש שלכם למרות שאתם לא אוהבים אותו? אור של אלון הקוקו 25. אוהבים לשיר?לא 26. יודעים לשיר (חחח)?לא 27. אם לא, הייתם רוצים לדעת לשיר? לא 28. קליפ מוסיקה אהוב: קריד-מיי סקרפייס אחד השירים והקלייפ 29. משפט אהוב משיר כלשהוא: אתם לא תשנו אותי ביום תנו לנשום

Answer

שם: אריאלה גיל: עוד 6 ימים 19
מזל: טלה מילה שאתם הכי אוהבים: אממ... תות מספר מזל: אין 1. איזה סוג מוסיקה אתם הכי אוהבים? את רוב סוגי המוזיקה 2. איזה סוג מוסיקה אתם הכי לא אוהבים? מזרחית 3. למה? יש צורך להסביר? 4. איזה שיר גורם לכם לשמוח? השירים של שירי מימון
5. ולבכות? "לבכות לך"/אביב גפן 6. להזכר במשהו שקרה לכם?
רוב השירים שאני מכירה 8. מזרחי או פופ? פופ 9. רוק כבד או אלקטרוני? רוק כבד 10. כלי הנגינה הכי אהוב עליכם? גיטרה 11. מנגנים על כלי כל שהוא? קצת גיטרה, פעם פסנתר 12. שיר אהוב: "ואת"/הראל סקעת
13. שיר שנוא: "Poison"/אליס קופר 14. להקה אהובה: קווין 15. זמר/זמרת: עברי לידר 16. אם מישהו היה מקדיש לכם שיר ברדיו, לא משנה מי, איזה שיר הייתם רוצים שיתנגן? לא יודעת
17. שיר שמזמן לא מתנגן ואתם רוצים שהוא יחזור חזרה ל"חיים"? כל השירים המגניבים של שנות ה80 18. השיר שאתם רוצים שיתנגן בחתונה שלכם: לא יודעת 19. להקה שהתפרקה ואתם מתים שהיא תחזור? אין כזו 20. מוסיקה של שנות ה-70 עושה לכם את זה? אולי 21. איזה רינגטון יש לכם בפלא? יש הרבה
22. יש לכם צליל המתנה מגניב בפלא? נופ 23. שיר שלא הבנתם את המשמעות שלו: "more than words"
שיר מעפן 24. שיר שנחקק בראש שלכם למרות שאתם לא אוהבים אותו? "שיר אהב פשוט"/איה כורם.. |מקיאה| 25. אוהבים לשיר? כה
26. יודעים לשיר (חחח)? לא
27. אם לא, הייתם רוצים לדעת לשיר? ברור 28. קליפ מוסיקה אהוב: לא רואה יותר מידי קליפים.. אבל אם כבר אז "זכיתי לאהוב", רק בגלל מוקי
29. משפט אהוב משיר כלשהוא: -חתימה-

שלי../images/Emo13.gif

שם:עדי גיל:14 מזל:עקרב מילה שאתם הכי אוהבים:אממ...אין לי מושג מספר מזל:8 1. איזה סוג מוסיקה אתם הכי אוהבים? רוק 2. איזה סוג מוסיקה אתם הכי לא אוהבים? אני לא חושבת שיש דבר כזה 3. למה? כי כל סוגי המוסיקה הולכים אצלי
4. איזה שיר גורם לכם לשמוח?אין לי מושג 5. ולבכות? it's been awhile של staind 6. להזכר במשהו שקרה לכם? walk away של כריסטינה אגילרה (למרות שאני שונאת אותה
) 7. לתפוסים: יש לכם שיר משלכם ( שלכם ושל בני/בנות זוגכם)? אני לא תפוסה
8. מזרחי או פופ? פופ 9. רוק כבד או אלקטרוני? כבד 10. כלי הנגינה הכי אהוב עלייכם? תופים 11. מנגנים על כלי כל שהוא? לא..=/ 12. שיר אהוב: אממ יש כל כך הרבה שאני לא יכולה אפילו לספור 13. שיר שנוא: " " " " " " " " " "
14. להקה אהובה: לא זוכרת כזאת כרגע 15. זמר/זמרת: איריס פרחי כמובן וזמר מתחיל שקוראים לו אסף אברבוך (תזכרו את השם) 16. אם מישהו היה מקדיש לכם שיר ברדיו, לא משנה מי, איזה שיר הייתם רוצים שיתנגן? אממ... כל שיר יתאים
17. שיר שמזמןןן לא מתנגן ואתם רוצים שהוא יחזור חזרה ל"חיים"? כל השירים של פעם שאהבתי, ה"נוסטלגיה" חיחי 18. השיר שאתם רוצים שיתנגן בחתונה שלכם: רק נולדתי כבר חתונה?! 19. להקה שהתפרקה ואתם מתים שהיא תחזור? אין לי מושג 20. מוסיקה של שנות ה-70 עושה לכם את זה? אין על שנות השבעים. אבל לא במוסיקה
21. איזה רינגטון יש לכם בפלא? צלצול רגיל, לא הורדתי כלום 22. יש לכם צליל המתנה מגניב בפלא? איזה? אין 23. שיר שלא הבנתם את המשמעות שלו:כל שיר של שלמה ארצי
24. שיר שנחקק בראש שלכם למרות שאתם לא אוהבים אותו?because of you. שונאת אותו. 25. אוהבים לשיר? שרה למגירה וכותבת למקלחת 26. יודעים לשיר (חחח)? לא ממש 27. אם לא, הייתם רוצים לדעת לשיר? ברור שהייתי רוצה 28. קליפ מוסיקה אהוב: יש עכשיו שיר חדש של korn, הקליפ מדליק 29. משפט אהוב משיר כלשהוא: and it hurts my soul cause i can't let go...

למעלה