שאלון

שאלון

1. מהו השיר הכי מושקע שלהם? 2. מהו השיר הכי יבש שלהם? 3. מהו הקליפ הכי יפה שלהם? 4. מהו השיר הכי יפה שלהם? 5. אים את/אתה היית משפיט/ה שיר שלהם איזה שיר זה יהיה? 6. השאלה הבאה מופתמת לבנות: האים את חושבת שג`ואל והילארי הם זוג חמוד? 7. מי הכי מעודף אלייך?: *בילי *ג`ואל , *בנג`י , *פול. 9. השאלה הזאת עוד פעם מופנמת לבנות: אים היית לך בחירה במי היית בוחרת?: בנג`י או ג`ואל?

EleVaTioN

New member
שאלון נחמד!../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

התשובות שלי:
השיר הכי מושקע? ממממ בקליפים? אני חושבת שPredictable או Little Things או Cheronicles of life and death
השיר הכי יבש שלהם? אני חושבת שovercome, cany go on ו cant go on
מהו הקליפ הכי יפה שלהם? הכי אהבתי את Festival Song ו Predictable אע אע וLifestyles of the rich and famous כמובן!!
מהו השיר הכי יפה שלהם? Change, The motivation proclamation, the young and the hopeless, moving on, lifestyles ועוד ועודד שלא קופצים לראשי כרגע
אים את/אתה היית משפיט/ה שיר שלהם איזה שיר זה יהיה? אם הייתי מה? :S
האם את חושבת שג`ואל והילארי הם זוג חמוד? מידי פעם
מי הכי מעודף אלייך? תמיד הייתה לי חיבת יתר לבנג'י
אם היית לך בחירה במי היית בוחרת?: בנג`י או ג`ואל? בנגי'!

tnx

New member
../images/Emo191.gif

1. מהו השיר הכי מושקע שלהם? השיר הכי מושקע.. אממ נראה לי Emotionless 2. מהו השיר הכי יבש שלהם? say anything 3. מהו הקליפ הכי יפה שלהם? I just wanna live, We believe- בכלל אהבתי את כל הקליפים החדשים. 4. מהו השיר הכי יפה שלהם? Falling away, TY&TH,LOTR&F, Meet my maker 5. אם את/אתה היית משפיט/ה שיר שלהם איזה שיר זה יהיה? משפיט? אולי שופט? חח מפשיט? לא הבנתי.. 7. מי הכי מעודף אלייך? בילי (!) , יש לי את הגיטרה שלו, הוא הכי מוכשר, הוא הליד גיטרה, והוא הכי שולט.. חח בלי בילי גוד שארלוט ישמעו כמו בלינק 182 ופול אאוט בוי.. =\ לא יודע למה, פשוט אי אפשר בלעדיו.

BlaBluShit

New member
תשובות:

1. מהו השיר הכי מושקע שלהם? נראלי Waldorf בגלל שיש שם כל כך הרבה קולות רקע! חחח.. 2. מהו השיר הכי יבש שלהם? complicated הרבה זמן לא שמעתי אבל זה זוכרת שזה היה די יבש עם רווח ענק בשיר בהתחלה חחח אבל לא הגירסא שיש בדיסק שלי נראלי ששלי זה החידוש.. גירסא אחת שפעם הורדתי.. בלי כל התוספות האלה של בנג'.. 3. מהו הקליפ הכי יפה שלהם? אמממ.. ואוו קשה להחליט.. כל יום אני חושבת שקליפ אחר יותר יפה.. אז היום motivation blabla 4. מהו השיר הכי יפה שלהם? מזה השאלות הקשות האלה?נממ.. בזמן האחרון הורדתי מלא שירים וקטעי וידיאו של ג"ש בגלל שנמחקה לי כל התיקייה.. ושמעתי שיר שמעולם לא שמעתי של ג"ש אז אני אגיד שהוא הכי יפה כי אני מתלהבת ממנו שלא שמעתי.. טוב די לחפירות! Cemetery זה נסגד! 5. אים את/אתה היית משפיט/ה שיר שלהם איזה שיר זה יהיה? מסתומרת.? 6. השאלה הבאה מופתמת לבנות: האים את חושבת שג`ואל והילארי הם זוג חמוד? לא =| (התחפשתי להילארי השנה ואחותי לג'ואל וחברה שלי לאחות של הילארי והיה קורע!!) 7. מי הכי מעודף אלייך?: *בילי *ג`ואל , *בנג`י , *פול. אין לי ממש העדפות.. בנג' הוא נסגד וכאלה אבל גם ג'ואל ופול ובילי.. 9. השאלה הזאת עוד פעם מופנמת לבנות: אים היית לך בחירה במי היית בוחרת?: בנג`י או ג`ואל? אני שונאת להשוות בין תאומים חח יש לי בעיה עם זה.. אבל שנה שעברה אני ואחותי החלטנו שבנג' שלי וג'ואל שלה.. חחחחח

למעלה