גמאני ^^ ../images/Emo129.gif
שאלות כלליות: שם: אורלי גיל: 18 מזל: דגים המילה הראשונה שעולה לך בראש: מיאו מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: למה אני חייבת לקום 2. ולפני שאתה הולך לישון: הלוואי אני לא אהיה חייבת לקום
3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? משעמם לי 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? אולי.
5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? ממש לא
צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? מי שאוהב לבריאות
7. מה הצבע האהוב עלייך? שחור 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אפור
9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? רציתי חדר שחור אמא לא הסכימה אז אני מניחה שלבן 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן. ניוטון הזה.. אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? טוסט והמבורגר 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? משתדלת 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? משו שאני לא אוהבת 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? יכול להיות 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?לא שידוע לי 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכלת הכל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא, זה לא ממש למאכל אדם.. 18. למה? מפרט למעלה 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? לאדעת...קצת מהכל 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? יאפ פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? לא חושבת 22. אתה מבצע אותם טוב? אם היו לי אולי.. 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לדעת לנגן ולדעת לתפור 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא 25. אתה עובד?לא 26. מוסיקה אהובה: רוק על סוגיו 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע זה נחמד אבל יקר. בית זה סבבה 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? קלאסית מרגיעה 29. ריקוד עושה לכם את זה? לא 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? מה שיוצא לי לתפוס מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? חבר שלי 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? לאדעת..אני? 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?לאדעת 34. הכי חסר אחריות? --- 35. הכי נודניק? ---- 36. הכי תינוקי...? ---- 37. הכי יפה/חתיך? ---- 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? חבר שלי משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? מאוד 40 למי יותר, אמא או אבא? שונאת את השאלה הזו 41. יש לך אחים או אחיות? לא 42. ואם אין לך, היית רוצה? כה 43. מה אתה אומר על אימוץ? כל הכבוד למי שמסוגל 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כה 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אפאחד 46. יש לך משפחה בחו"ל? כה סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: 30 seconds to mars - oblivion 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: ענת 49. בושם אהוב: לקוסט פינק הזה 50. תכשיט אהוב: גולגע שלי 51. התמכרות כלשהיא: לטוסטים :S 52. יש חבר/ה? כה 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): אין 54. חלום שחלמת והתגשם: כמעט הרגנו חתול (איזה יופי
), אבל עכשיו הוא בבית והוא שמן ומילל באמצע הלילה 55. ושאלה אחרונה....נהנת? למה לא
שאלות כלליות: שם: אורלי גיל: 18 מזל: דגים המילה הראשונה שעולה לך בראש: מיאו מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: למה אני חייבת לקום 2. ולפני שאתה הולך לישון: הלוואי אני לא אהיה חייבת לקום