שאלון!!

EleVaTioN

New member
גמאני ^^ ../images/Emo129.gif

שאלות כלליות: שם: אורלי גיל: 18 מזל: דגים המילה הראשונה שעולה לך בראש: מיאו מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: למה אני חייבת לקום 2. ולפני שאתה הולך לישון: הלוואי אני לא אהיה חייבת לקום
3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? משעמם לי 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? אולי.
5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? ממש לא
צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? מי שאוהב לבריאות
7. מה הצבע האהוב עלייך? שחור 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אפור
9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? רציתי חדר שחור אמא לא הסכימה אז אני מניחה שלבן 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן. ניוטון הזה.. אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? טוסט והמבורגר 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? משתדלת 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? משו שאני לא אוהבת 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? יכול להיות 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?לא שידוע לי 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכלת הכל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא, זה לא ממש למאכל אדם.. 18. למה? מפרט למעלה 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? לאדעת...קצת מהכל 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? יאפ פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? לא חושבת 22. אתה מבצע אותם טוב? אם היו לי אולי.. 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לדעת לנגן ולדעת לתפור 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא 25. אתה עובד?לא 26. מוסיקה אהובה: רוק על סוגיו 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע זה נחמד אבל יקר. בית זה סבבה 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? קלאסית מרגיעה 29. ריקוד עושה לכם את זה? לא 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? מה שיוצא לי לתפוס מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? חבר שלי 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? לאדעת..אני? 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?לאדעת 34. הכי חסר אחריות? --- 35. הכי נודניק? ---- 36. הכי תינוקי...? ---- 37. הכי יפה/חתיך? ---- 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? חבר שלי משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? מאוד 40 למי יותר, אמא או אבא? שונאת את השאלה הזו 41. יש לך אחים או אחיות? לא 42. ואם אין לך, היית רוצה? כה 43. מה אתה אומר על אימוץ? כל הכבוד למי שמסוגל 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כה 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אפאחד 46. יש לך משפחה בחו"ל? כה סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: 30 seconds to mars - oblivion 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: ענת 49. בושם אהוב: לקוסט פינק הזה 50. תכשיט אהוב: גולגע שלי 51. התמכרות כלשהיא: לטוסטים :S 52. יש חבר/ה? כה 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): אין 54. חלום שחלמת והתגשם: כמעט הרגנו חתול (איזה יופי
), אבל עכשיו הוא בבית והוא שמן ומילל באמצע הלילה 55. ושאלה אחרונה....נהנת? למה לא

Unaffected

New member
-___-"

שאלות כלליות: שם:סהר. גיל: 14 ומשו. מזל:עקרב. המילה הראשונה שעולה לך בראש:ראור. מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:מאיפה לי. 2. ולפני שאתה הולך לישון:תלוי מתי :| 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? "משעמם לי" ? 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?מממ.. 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לא -__- צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?בסדר שזה לא יותר מדיי. 7. מה הצבע האהוב עלייך?שחור\אדום\וורוד P: 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?אע.. לאדעת :S 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? נו עזבו'תי 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?כה -_- אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?אוכל >< 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?בד"כ לא 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?כל הדברים האלה של התאילנדים ><; 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?לא נראה לי. 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?ממ..לאדעת 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?צמחונית. 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?פחחח
לא >< 18. למה?- 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?מה זה סוג של אוכל?>< ארר.>< 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?כה פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?בערך 22. אתה מבצע אותם טוב?אממ O_ם אולי? 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?לאדעת >< 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?לא 25. אתה עובד?לא 26. מוסיקה אהובה:עזבו'תי 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?תלוי.. 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?אפחד >< 29. ריקוד עושה לכם את זה?לא 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?יס סטארס! מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?לאדעת >< 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?מאיה=\ 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?אפחד 34. הכי חסר אחריות?ממ 35. הכי נודניק?לאדעת >< 36. הכי תינוקי...?>< 37. הכי יפה/חתיך? יותר מדיי O: 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?לאדעת משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?בערך.. 40 למי יותר, אמא או אבא?לאדעת 41. יש לך אחים או אחיות?לצערי >< 42. ואם אין לך, היית רוצה? -_- 43. מה אתה אומר על אימוץ? מממ . 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?כה :O 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?נו לאדעת. >< 46. יש לך משפחה בחו"ל?משפחה רחוקה כזאת סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:scottie doesn't know 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: 49. בושם אהוב:
50. תכשיט אהוב:צמידי גומי :O 51. התמכרות כלשהיא:אממ.. 52. יש חבר/ה?לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):
54. חלום שחלמת והתגשם:>< 55. ושאלה אחרונה....נהנת?לא D:

tnx

New member
../images/Emo191.gif

שאלות כלליות: שם:תומר גיל: 16 מזל: תאומים המילה הראשונה שעולה לך בראש: תאומים? מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: מה יש שעה ראשונה 2. ולפני שאתה הולך לישון: מה יש מחר בשעה ראשונה ומתי צריך לקום 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? שירים של להקות חביבות 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? לא ממש 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?חח לא, אם זה היה ככה זה ממש לא היה נגמר טוב צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? נחמד, יש לי בשיער עכשיו =] 7. מה הצבע האהוב עלייך? אממ כתום.. שחור.. אדום.. 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? ורוד מסטיק.. חח סתם מאיפה לי 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? שחור 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? את הלב 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לא 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? לב של תרנגול הודו כמו שניתחנו בשיעור ביולוגיה 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? כן, כל מה שאני לא אוכל עכשיו 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכל מה שבא לי באותו רגע 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? חחח לא 18. למה? כי זה מסריח!? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? כל מה שמשמין 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? לא פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? מסתבר 22. אתה מבצע אותם טוב? כנראה 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? מאיפה לי 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא 25. אתה עובד? לא 26. מוסיקה אהובה: אימו, מטאלקור, גוט' , פופאנק-רוק, סקרימו וכו' 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע! סינמע סיטי 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? אפחד מהם 29. ריקוד עושה לכם את זה? ממש לא 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? לא רואה טלוויזיה- שומע טלוויזיה מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? אין אחד 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? חח יש יותר מאחר 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? אממ כבר אין כאלה 34. הכי חסר אחריות? או-הו יש אחד, אבל שמות לא יעזרו 35. הכי נודניק? כבר אין 36. הכי תינוקי...? אממ אין 37. הכי יפה/חתיך? אני =] 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? כולם משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? קצת 40 למי יותר, אמא או אבא? קצת לכל אחד 41. יש לך אחים או אחיות? לצערי 42. ואם אין לך, היית רוצה? לא 43. מה אתה אומר על אימוץ? חביב + חחח מה אני יכול להגיד 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? ברור 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? הכלבע 46. יש לך משפחה בחו"ל? נראה לי שכן סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Box of sharp objects כי השניה שרתי אותו.. 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: יוסף 49. בושם אהוב: נו באמת 50. תכשיט אהוב: העגיל פרסה שיש לי בהליקס.. איזה שטויות 51. התמכרות כלשהיא: שוקולד לבן 52. יש חבר/ה? עדיין לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):מה!?! 54. חלום שחלמת והתגשם: לא זכור לי 55. ושאלה אחרונה....נהנת? אממ , ככה, אין לי הרבה מה לעשות- אבל היה חביב =] ג"ש רוקס, התגעגעתי אליהם..

simple day1

New member
עונה!

שם: גבי שובל גיל: 14 מזל: בטולה קצת מאמין... המילה הראשונה שעולה לך בראש: המורה לאנגלית שלי... לא יודע למה.. מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: אין לי כוח לקום 2. ולפני שאתה הולך לישון: מנוחה 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?על דברים משמעמיפ 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? ברור לראות את גוד שארלוט 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לא בלב יחשבו שאני מפגר צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? נשי מדי 7. מה הצבע האהוב עלייך? כחול 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?כחול 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? צהוב...לא קשור לצבע 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? ממ לא אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? פיצה 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לא משהו קטן לדרך 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? חיות 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? כן סושי 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? צמחוני 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לאאאא 18. למה? כי זה מגעיל ואני לא רוצה לאכול את אוכל של הכלב אני יגמור לו הכולחח 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? ממ לא יודע 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? לא פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כן להיות במחשב לראות סרטים 22. אתה מבצע אותם טוב? כן 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לנגן במשהו 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא 25. אתה עובד? לא 26. מוסיקה אהובה: בעיקר פאנק רוק... 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? סרט 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? לא את שניהןם 29. ריקוד עושה לכם את זה? אנילא יודע לרקוד 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? סאות'פארק מצחיק גאקסס מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? אין לי בניתים 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? ילד מהכיתה שוקראים לו דור 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? דניאל לא מכירים 34. הכי חסר אחריות? דניאל 35. הכי נודניק? תומר 36. הכי תינוקי...? איתי 37. הכי יפה/חתיך? אנילא הומו 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? אי אפשר לסמוך על חברים סתם לא יודע משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?כן 40 למי יותר, אמא או אבא? שניהם 41. יש לך אחים או אחיות? כן אח ואחות 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? בסדר 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כן! 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? לא יודע 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן בלונדון ובניו יורק סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: פרפקט וורלד של סימפל פלאן 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: מוחמד...חח 49. בושם אהוב: ממ לא זוכר את השם 50. תכשיט אהוב: אין לא לבוש תכשיטים 51. התמכרות כלשהיא: למוסיקה 52. יש חבר/ה?לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):לא יודע 54. חלום שחלמת והתגשם: קיבלתי 100 במטמיקטה...חח 55. ושאלה אחרונה....נהנת? כן! קצת, לא יודע, לא

למעלה