שאלון !

הילאריי

New member
שאלון !

משעמם לי אז עשיתי שאלון תענו עליו !
זמר אהוב
עם לא הילארי אז
להקה אהובה
הילארי או קלי
מדונה או הילארי
שיר אהוב של הילארי
שיר אהוב לא של הילארי
שיר ששמעתם היום
שיר שאתם שומעים הרבה מאוד
לאיזו הופעה הולכים החודש
מתי ?
יאלה זהו גמרתי תענו על השאלון !

גמלי קצת משעמםם אז אני יענההה..

זמר אהוב: הראל מויאל עם לא הילארי אז: קלי קלארקסון להקה אהובה:גרין דיי ומארון 5 הילארי או קלי:ברורר שהילארי מדונה או הילארי: התשובה נמצא שורה אחת למעלה שיר אהוב של הילארי: FLY שיר לא אהוב של הילארי: getaway שיר שאתם שומעים הרבה מאוד: who's that girl לאיזה הועה הולכים החודש: רציתי לקלי אבל אזלו הכרטיסים=\ מתי?: אף פעםם..סתם..

הילאריי

New member
תשובה

זמר אהוב: ג'ניפר עם לא הילארי אז: ג'ניפר להקה אהובה:לינקין פארק הילארי או קלי:הילארי מדונה או הילארי: הילארי שיר אהוב של הילארי: FLY שיר לא אהוב של הילארי: כל השירים של קלי וג'ניפר שיר שאתם שומעים הרבה מאוד: who's that girl לאיזה הופעה הולכים החודש: להופעה של קלי מתי?: ב-25

שירלי113

New member
אני עונה!

זמר אהוב : ג'סי מקרטני עם לא הילארי אז :קלי קלרקסון להקה אהובה : בלק אייד פיז הילארי או קלי :הילארי מדונה או הילארי :הילארי שיר אהוב של הילארי : break my heart שיר אהוב לא של הילארי: beautiful soul שיר ששמעתם היום : pump it שיר שאתם שומעים הרבה מאוד : pump it לאיזו הופעה הולכים החודש: הראל מויאל בא לעיר שלי אז אני באה וזה בחינם.. מתי ?: מחר

hilary22

New member
יאללה גמני יענה..

זמר אהוב:הילארי עם לא הילארי אז:ג'ואל מאדן להקה אהובה:גוד שארלוט הילארי או קלי:הילארי!! מדונה או הילארי:הילארי!! שיר אהוב של הילארי:ברייק מי הארט/רוק דיס וורד שיר אהוב לא של הילארי:גוסט אוף יו-גוד שארלוט שיר ששמעתם היום:ה-ר-ב-ה!!אבל בעיקרוןאת כל הדיסק החדש של גוד שארלוט(טוב לא כל כך חדש.)ואת כל השירים שהיה בהופעה אחת של סימפל פלאן באורלנדו ואת כל הדיסק של אבריל ועוד כמה שירים בודדים..טוב מה אתם רוצים סידרתי ת'חדר!! שיר שאתם שומעים הרבה מאוד:גוסט אוף יו לאיזו הופעה הולכים החודש:קלי?אבל אני לא הולכת! מתי ?מאיפה לי?

One Click Hil

New member
עונה

זמר אהוב: ריאן קבררה, ג'ואל מאדן. עם לא הילארי אז: בתור זמרת - קלי קלארקסון או מישל בארנץ', בתור שחקנית - רייצ'ל מקאדאמס(מהיומן, טיסת לילה) או קריסטין קרוק(לאנה מסמולוויל). להקה אהובה: ג"ש, סימפל פלאן, רוני, פול אאוט בוי, לייף האוס, קליק 5 ויש עוד כמה.. הילארי או קלי: הילארי מדונה או הילארי: הילארי!!! שיר אהוב של הילארי: BOMH,Somones..., underneath this smile ויש עוד שיר אהוב לא של הילארי: מנדי מור- Only Hope , nobody's wife - Anouk שיר ששמעתם היום: Bon Jovi - Thank You For Lovimg me שיר שאתם שומעים הרבה מאוד: Michelle Branch - Are you happy now, Diffuser - I Wonder לאיזו הופעה הולכים החודש: של קלי קלארקסון מתי ? 26

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo13.gif

זמר אהוב?זמר אין.. זמרות זה הילארי דאף,קלי קלארקסון,בריטני ומדונה עם לא הילארי אז? כתבתי למעלה
להקה אהובה?בקסטריט בויז,סימפל פלאן הילארי או קלי? שתיהן הזמרות האהובות עלי
מדונה או הילארי?כנ"ל
שיר אהוב של הילארי?הומממ. הרוב
שיר אהוב לא של הילארי?מלאא שיר ששמעתם היום?אין כזה
שיר שאתם שומעים הרבה מאוד?הרבה.. לאיזו הופעה הולכים החודש?שום הופעה.. מתי ?

גמאני עונה../images/Emo3.gif

זמר אהוב:ניק לאשיי,ג'סי מקרטני ועברי לידר. אם לא הילארי אז: רוני. להקה אהובה:גיים בויז,Phantom Planet,Nickleback,three days grace,simple plan,Mattafix ועוד הרבה..יש לי מוזיקה נורא מגוונת.. הילארי או קלי: היל
מדונה או הילארי: היל
שיר אהוב של הילארי: Break My Heart,אבל אני אוהבת את כולם,זה השיר ששמעתי הכי הרבה בתקופה האחרונה. שיר אהוב לא של הילארי: I Decide-Lindsay Lohan Vacation-Simple Plan This I Swear-Nick Lachey שיר ששמעתם היום: Vacation-Simple Plan שיר שאתם שומעים הרבה מאוד: Break My Heart,Vacation-Simple Plan,This i Swear-Nick Lachey,I Decide-Lindsay Lohan.

למעלה