שאלון /=

שאלון /=

מפורום דוליז.. שעת התחלה: שם: שם משפחה: גיל: מקום מגורים: מזל: מוצא: אוהב ספורט? לא מבין אנשים ש...: מאמין בחייזרים: מה הדבר שעושה אותך למאושר: אתה ותרן או עקשן: אתה נאמן? יש לך מיטה רגילה \\זוגית\\או מיטה וחצי? אתה אוהב להיות בבית? ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? איזה פתגם אומר לך הרבה? אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? מה המשפט שמאפיין אותך? התעקשת על משהו מטופש? ראית טיטאניק? ראית את מגדל אייפל? בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי? איך אתה מרגיש עכשיו? אתה ילד של אמא או אבא? אתה לובש חולצות שיראו לך את הבטן? זה או זה מועדון/מסיבה פרטית: קפה/תה: שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: חתולים/כלבים: אוכל/ממתקים: קולה/פפסי: תל אביב\חיפה: עברי לידר\אביב גפן: שי גבסו\הראל סקעת: יוני בלוך\אפרת גוש: ג'קאסס\אפקט הפחד: ג'וני נוקסוויל\וי מאן: מוזיקה!!! שיר אהוב: זמר\ת אהוב\ה: שורה משיר שאתה מתחבר אליה: תאקט או ד.מ כחול לבן? דנידין או מוקי? שורה משיר הכי מפגר ששמעת: זמר עם הקול הכי מצחיק: היפהופ\מזרחי: אהבה היית מאוהב? היית מאוהב ב-2 בו זמנית? בגדת? היית מאוהב במישהו מהמין שלך? התנשקת עם מישהו מהמין שלך? מאמין באהבה אפלטונית? מאמין באהבה וירטואלית? מאמין באהבה? מאמין במוסד הנישואין? מאמין סקס רק אחרי החתונה? תסלח על בגידה של אהוב? האם אי פעם: עישנת? ראית יותר מחמישה סרטים ביום? ישנת יותר מ30 שעות ברצף? אושפזת בבית חולים? ראית אדם מת במציאות? ראית חתול מת במציאות? יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? טעמת קליק XL? רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? ראית סרט כחול? תיקנת מורה על שגיאה? נתקעת במגלשה? התאהבת פעם במורה? באבא\\אמא של חבר\\ה? בדמות מספר\\סרט? במישהו מאותו מין? שעת סיום השאלון:

עונה

שעת התחלה:אחד ו56 דקות שם: רק לא השם האמיתי שלי
שם משפחה: אממ די חסוי למרות שהוא די נורמלי
גיל: 14 וחצי בערך.. מקום מגורים: חסוי מזל: שור מוצא: אממ חצי חצי אוהב ספורט? תלוי לא מבין אנשים ש...: רע להם בחיים מאמין בחייזרים: כן מה הדבר שעושה אותך למאושר: אממ לצאת החוצה אתה ותרן או עקשן: עקשן אתה נאמן? לא יודעת
יש לך מיטה רגילה \\זוגית\\או מיטה וחצי? מיטה וחצי אתה אוהב להיות בבית? תלוי
ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?לאאא איזה פתגם אומר לך הרבה?לא זוכרת אם כבר
אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא מה המשפט שמאפיין אותך?אממ כלום ניראה לי
התעקשת על משהו מטופש?ככה אחרים אומרים
ראית טיטאניק?כן
ראית את מגדל אייפל?כןןןןןןןןןן
בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי?לא
איך אתה מרגיש עכשיו?די רע אתה ילד של אמא או אבא?של אף אחד מהם.. אתה לובש חולצות שיראו לך את הבטן?לא
זה או זה מועדון/מסיבה פרטית:מסיבה פרטית קפה/תה:תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:שואף לשלמות חתולים/כלבים:כלבים אוכל/ממתקים:ממתקים
קולה/פפסי:ברור שקולה!! תל אביב\חיפה:ת"א עברי לידר\אביב גפן:אף אחד
שי גבסו\הראל סקעת:איכס
יוני בלוך\אפרת גוש:
ג'קאסס\אפקט הפחד:
ג'וני נוקסוויל\וי מאן:
מוזיקה!!! שיר אהוב:אממ לא יודעת זמר\ת אהוב\ה: שורה משיר שאתה מתחבר אליה: לא יודעת תאקט או ד.מ כחול לבן? מה? דנידין או מוקי?מה? שורה משיר הכי מפגר ששמעת:לא יודעת זמר עם הקול הכי מצחיק:לא יודעת היפהופ\מזרחי:היפ הופ.. אהבה היית מאוהב? לא היית מאוהב ב-2 בו זמנית? לא בגדת? לא היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא התנשקת עם מישהו מהמין שלך? לא מאמין באהבה אפלטונית? מה? מאמין באהבה וירטואלית? לא מאמין באהבה? לא מאמין במוסד הנישואין? מאמין סקס רק אחרי החתונה? תסלח על בגידה של אהוב? האם אי פעם: עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא איך אפשר לישון כ"כ הרבה?
אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? אני חושבת שרק פצוע.. ראית חתול מת במציאות? כן
יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לסרטים
טעמת קליק XL?לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן ראית סרט כחול?לא תיקנת מורה על שגיאה?לא נתקעת במגלשה?חח כן התאהבת פעם במורה?איכס לא
באבא\\אמא של חבר\\ה?
בדמות מספר\\סרט?לא במישהו מאותו מין?לא שעת סיום השאלון:שתיים ו13 דקות

goblinit12

New member
=)

מפורום דוליז.. שעת התחלה:11:44 שם:אלונה שם משפחה:- גיל:15 וחצי. מקום מגורים:חולון מזל:בתולה מוצא:רוסיה אוהב ספורט?כן לא מבין אנשים ש...:לא יודעים מה הם רוצים מעצמם מאמין בחייזרים:לא מה הדבר שעושה אותך למאושר:הרבה אתה ותרן או עקשן:עקשנית יותר מדי... אתה נאמן?תלוי למי
יש לך מיטה רגילה \\זוגית\\או מיטה וחצי?רגילה שאפשר לפתוח אותה לזוגית. אתה אוהב להיות בבית?כן=) ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?לא נראה לי. איזה פתגם אומר לך הרבה?"האדם הוא בעל החיים היחיד המסוגל להשאר בקשר ידידות אותן הוא מתכוון לטרוף"... אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא. מה המשפט שמאפיין אותך?אברבנאל שלום! התעקשת על משהו מטופש?כן ראית טיטאניק?כן. איכס. ראית את מגדל אייפל?בטלויזיה=) בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי?בטח! איך אתה מרגיש עכשיו?האנג אובר
אתה ילד של אמא או אבא?אמא אתה לובש חולצות שיראו לך את הבטן?למה לא? זה או זה מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואפת לשלמות. חתולים/כלבים:חתולים
אוכל/ממתקים: אוכל! קולה/פפסי: איכס שניהם
תל אביב\חיפה:חיפה. עברי לידר\אביב גפן:איכס שתיהם. שי גבסו\הראל סקעת:
יוני בלוך\אפרת גוש:
ג'קאסס\אפקט הפחד:ג'קאסס ג'וני נוקסוויל\וי מאן:
מוזיקה!!! שיר אהוב:Comfortably Numb זמר\ת אהוב\ה:pink Floyd שורה משיר שאתה מתחבר אליה:I have become comfortably numb... תאקט או ד.מ כחול לבן?
דנידין או מוקי?
שורה משיר הכי מפגר ששמעת:אני בהריון! אני בהריון! (זה כל השיר...) זמר עם הקול הכי מצחיק: לא יודעת... היפהופ\מזרחי:איכס. אהבה היית מאוהב? כן. היית מאוהב ב-2 בו זמנית? לא. בגדת? כן. היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא!!!
התנשקת עם מישהו מהמין שלך? לא!
מאמין באהבה אפלטונית? לא מאמין באהבה וירטואלית? לא מאמין באהבה? כן. מאמין במוסד הנישואין? לא. מאמין סקס רק אחרי החתונה? לא. תסלח על בגידה של אהוב?תלוי. האם אי פעם: עישנת? כן ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא. אושפזת בבית חולים? לא. ראית אדם מת במציאות? כן. ראית חתול מת במציאות? כן. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן. טעמת קליק XL?לא. רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן ראית סרט כחול?כן תיקנת מורה על שגיאה? נתקעת במגלשה? התאהבת פעם במורה? באבא\\אמא של חבר\\ה? בדמות מספר\\סרט? במישהו מאותו מין? שעת סיום השאלון:

goblinit12

New member
המשך...

תיקנת מורה על שגיאה? כן. נתקעת במגלשה?לא. התאהבת פעם במורה? לא. באבא\\אמא של חבר\\ה?לא! בדמות מספר\\סרט? לא. במישהו מאותו מין?לא!! שעת סיום השאלון:11:57

תשובות=)

שעת התחלה:13:51 שם:סוניה שם משפחה:ליולייב גיל:20.5 מקום מגורים:חיפה מזל:מאזניים מוצא:רוסייה גאה אוהב ספורט? רק לצפות בספורט לא מבין אנשים ש...: מאמין בחייזרים:לא מה הדבר שעושה אותך למאושר:אהבה,חברים אתה ותרן או עקשן:תלוי בסיטואציה אתה נאמן?כן! יש לך מיטה רגילה \\זוגית\\או מיטה וחצי?יש לי מיטה עם שני חלקים שאני ישנה על שניהם אתה אוהב להיות בבית?נימאס לי כבר מהבית ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? איזה פתגם אומר לך הרבה? אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא.. מה המשפט שמאפיין אותך? התעקשת על משהו מטופש?כן ראית טיטאניק? כן ולא פעם... וראיתי 3 גירסאות גם ראית את מגדל אייפל?יאפ בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי?לא... איך אתה מרגיש עכשיו?סבבה אתה ילד של אמא או אבא?קרובה יותר לאימא אתה לובש חולצות שיראו לך את הבטן? עכשיו כבר לא כי אני מלאה זה או זה מועדון/מסיבה פרטית:לפעמים זה לפעמים זה קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: תלוי בסיטואציה אבך ניראה לי בקלות חתולים/כלבים:שניהם אוכל/ממתקים: גם וגם קולה/פפסי: קולה תל אביב\חיפה:ת"א עברי לידר\אביב גפן: שי גבסו\הראל סקעת:
יוני בלוך\אפרת גוש:מי אלה?? ג'קאסס\אפקט הפחד:אפקט הפחד:) ג'וני נוקסוויל\וי מאן:? מוזיקה!!! שיר אהוב:יש לי הרבה אבל ו מהרשימה הם AROSMITH-CRAZY Roxett - Listen To Your Heart.mp3 Scorpions - Wind Of Change.mp3 זמר\ת אהוב\ה:המון.. בריאן אדמס,אמינם,ג'ון בן ג'ובי,סלין דיון,שאקירה,STAS PYEHA,IRKLI,VALERIYA,KRISTINA ORBAKAITE,VALERI LEONTYEV עוד מלא.. שורה משיר שאתה מתחבר אליה: תאקט או ד.מ כחול לבן?מי זה? דנידין או מוקי?אף אחד מהם שורה משיר הכי מפגר ששמעת:YA BEREMINA NO ETO VREMINA
זמר עם הקול הכי מצחיק: היפהופ\מזרחי:היפ הופ ברור! אהבה היית מאוהב? עכשיו מאוהבת היית מאוהב ב-2 בו זמנית? לא! בגדת? לא! היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא התנשקת עם מישהו מהמין שלך?לא מאמין באהבה אפלטונית? מה זה? מאמין באהבה וירטואלית? כן מאמין באהבה? ברור! מאמין במוסד הנישואין? אם משקעים אז כן! מאמין סקס רק אחרי החתונה? סבבה.. תסלח על בגידה של אהוב?ניראה לי שלא האם אי פעם: עישנת? כן ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות?כן
יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא טעמת קליק XL? לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן.. ראית סרט כחול? תיקנת מורה על שגיאה?לא זוכרת נתקעת במגלשה? התאהבת פעם במורה?לא.. אבל חיבבתי כ בן אדם באבא\\אמא של חבר\\ה? לא בדמות מספר\\סרט? כן במישהו מאותו מין? לא! שעת סיום השאלון:14:07

wildgirl1

New member
שאלון

שעת התחלה: 15:20 שם: יאנה שם משפחה: חסוי גיל: 19 וחצי מקום מגורים: מרכז מזל: אריות שולטיםםםםםםםם מוצא: אוהב ספורט? תלוי איזה אבל בעיקרון כן לא מבין אנשים ש...: מאמין בחייזרים: לפעמים מה הדבר שעושה אותך למאושר: לעבור לבסיס קרוב לבית אתה ותרן או עקשן: תלוי אתה נאמן? כן יש לך מיטה רגילה \\זוגית\\או מיטה וחצי? מיטה רגילה אתה אוהב להיות בבית? מאוד ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? כן איזה פתגם אומר לך הרבה? אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא יודעת מה המשפט שמאפיין אותך? רק .... .... ... ... התעקשת על משהו מטופש? כן ראית טיטאניק? כן ראית את מגדל אייפל? כן בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי? לא איך אתה מרגיש עכשיו? כואבת לי היד אתה ילד של אמא או אבא? אמא אתה לובש חולצות שיראו לך את הבטן? לא אוהבת בגדים חשופים זה או זה מועדון/מסיבה פרטית: סרט קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לא יודעת, תלוי חתולים/כלבים: שניהם אוכל/ממתקים: תלוי מתי קולה/פפסי: גם וגם תל אביב\חיפה: תל אביב עברי לידר\אביב גפן: עברי שי גבסו\הראל סקעת: אף אחד יוני בלוך\אפרת גוש: אף אחד ג'קאסס\אפקט הפחד: אפקט הפחד שולט!!! ג'וני נוקסוויל\וי מאן:מה? מוזיקה!!! שיר אהוב: זמר\ת אהוב\ה: שורה משיר שאתה מתחבר אליה: תאקט או ד.מ כחול לבן? דנידין או מוקי? שורה משיר הכי מפגר ששמעת: זמר עם הקול הכי מצחיק: היפהופ\מזרחי: אהבה היית מאוהב? כן היית מאוהב ב-2 בו זמנית? לא בגדת? לא היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא התנשקת עם מישהו מהמין שלך? לא מאמין באהבה אפלטונית? כן מאמין באהבה וירטואלית? כן מאמין באהבה? כן מאמין במוסד הנישואין? לא מאמין סקס רק אחרי החתונה? תלוי תסלח על בגידה של אהוב? תלוי האם אי פעם: עישנת? אממ כשהייתי קטנה ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? כן ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן טעמת קליק XL? לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן ראית סרט כחול? לא תיקנת מורה על שגיאה? אולי נתקעת במגלשה? לא התאהבת פעם במורה? לא באבא\\אמא של חבר\\ה? לא בדמות מספר\\סרט? כן במישהו מאותו מין? לא שעת סיום השאלון: 15:27

DeAth ScrEaM

New member
אני

שעת התחלה: לא יודעת. שם:יאנה שם משפחה: גיל: 16 מקום מגורים: לוד מזל: סרטן מוצא:רוסיה =] אוהב ספורט? אהה... ne holodno i ne gare4o לא מבין אנשים ש...: מתעקשים על זה שרע להם ושמים ז*ן על מה שטוב. מאמין בחייזרים: יאפ מה הדבר שעושה אותך למאושר: כל הדברים הקטנים... היום אני מאושרת כי יש שמש בחוץ =] אתה ותרן או עקשן: נראה לי שאני יודעת מתי לוותר.. אתה נאמן? מניחה שכן יש לך מיטה רגילה \\זוגית\\או מיטה וחצי? אה? חחחחח אתה אוהב להיות בבית? אגא. משום מה בזמן האחרון יותר ויותר ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא איזה פתגם אומר לך הרבה? לא יודעת אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? תלוי במה. מה המשפט שמאפיין אותך? עכשיו אין כלכך.. פעם זה היה a ya ebu? התעקשת על משהו מטופש? כמו כולם ראית טיטאניק? כשהייתי בת 9 או משו ראית את מגדל אייפל? לא בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי? בהתחשב בזה שאני שונאת את עצמי זאת שאלה קשה. איך אתה מרגיש עכשיו? מצויין אתה ילד של אמא או אבא? אמא =] אתה לובש חולצות שיראו לך את הבטן? נו.. לא בכוונה.. קורה. זה או זה מועדון/מסיבה פרטית: לא איכפת קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:לוקחת בקלות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: שוקולד לבן קולה/פפסי:
תל אביב\חיפה: תל אביב עברי לידר\אביב גפן: שי גבסו\הראל סקעת: יוני בלוך\אפרת גוש: ג'קאסס\אפקט הפחד: ג'וני נוקסוויל\וי מאן: מוזיקה!!! שיר אהוב: כרגע זה Bush-Glycerine זמר\ת אהוב\ה: אינלי.. שורה משיר שאתה מתחבר אליה: "poslushno serdce viklu4aem" זה Zemfira תאקט או ד.מ כחול לבן? אה? דנידין או מוקי? שורה משיר הכי מפגר ששמעת: יש הרבה. זמר עם הקול הכי מצחיק: היפהופ\מזרחי: אהבה היית מאוהב? כן היית מאוהב ב-2 בו זמנית? כן בגדת? לא היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא התנשקת עם מישהו מהמין שלך? כן מאמין באהבה אפלטונית? אני עדיין לא בדיוק יודעת מה זה. מאמין באהבה וירטואלית? לא מאמין באהבה? כן מאמין במוסד הנישואין? בעייתי מאמין סקס רק אחרי החתונה? לא תסלח על בגידה של אהוב? לא. אבל אני לא אעשה מזה עניין האם אי פעם: עישנת? כן ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? כן אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? כן ראית חתול מת במציאות? כן יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? בכיתה ז' טעמת קליק XL? לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן ראית סרט כחול? לא תיקנת מורה על שגיאה? לא נתקעת במגלשה? הא? התאהבת פעם במורה? לא באבא\\אמא של חבר\\ה? לא בדמות מספר\\סרט? אולי כשהייתי פיצית במישהו מאותו מין? לא שעת סיום השאלון: לא יודעת.

למעלה