שאלון

שאלון

1.בני כמה אתם? 2.מאיפה? 3.אתם מעדיפים את המקום מגורים שאתם גרים בו כעת או את מקום מגורכם בישראל..? 4. יתרונות למקום שאתם גרים בו.. 5.חסרונות למקום שאתם גרים פה 6.איך האנשים,הסביבה,החברים..? 7.העיר שלכם היא עיר ללא הפסקה?או עיר משעממת?? יש מה לעשות בה? [בתי קפה,קולנוע,מסעדות,קניונים,פאבים,מועדונים...] 8.איפה תגורו בעתיד? אה ואני חדשה פה.. מוושינגטון!! יאללה עפתי לישוןן...כבר מאוחר מאוד..

lol lypop

New member
first, welcome

1.בני כמה אתם? 16 2.מאיפה? victoria canada 3.אתם מעדיפים את המקום מגורים שאתם גרים בו כעת או את מקום מגורכם בישראל..? YES!!! 4. יתרונות למקום שאתם גרים בו.. i like the pluralizm 5.חסרונות למקום שאתם גרים פה drugs 6.איך האנשים,הסביבה,החברים..? soo nice!!! love them 7.העיר שלכם היא עיר ללא הפסקה?או עיר משעממת?? יש מה לעשות בה? [בתי קפה,קולנוע,מסעדות,קניונים,פאבים,מועדונים...] boring but has those stuff.. 8.איפה תגורו בעתיד? somewhere..depends on the job..usa i guss

SwEEtLiKeSuGaR

New member
עונה(למרות שכבר היה משו כזה..)

1.בני כמה אתם?14 2.מאיפה?סידני,אוסטרליה. 3.אתם מעדיפים את המקום מגורים שאתם גרים בו כעת או את מקום מגורכם בישראל..?ברור שאת המקום מגורים כעת.[סידני.] 4. יתרונות למקום שאתם גרים בו-עיר שוקקת חיים,נופים מדהימים,ים,גולשים,אנשים אחלה,רמת חיים גבוהה,בתי ספר טובים,תרבות ופנאי..שאני אמשיך? 5.חסרונות למקום שאתם גרים פה-לא מצאתי עדיין חסרון.באמת! 6.איך האנשים,הסביבה,החברים..?אנשים מדהימים. 7.העיר שלכם היא עיר ללא הפסקה?או עיר משעממת?? יש מה לעשות בה? [בתי קפה,קולנוע,מסעדות,קניונים,פאבים,מועדונים...] יש פה הכל ובשפע. אף פעם לא משעמם כאן. 8.איפה תגורו בעתיד? שאלה רטורית..חח פה ברור.

SpongeGil

New member
אני לא יודע למה אני משיב לשאלון הזה

כי אני [כרגע] גר בארץ, אבל ניחא
-1.בני כמה אתם? במאי 14. -2.מאיפה? כפר סבא, ישראל. בעתיד שבדיה או בלגיה או הולנד. 3-.אתם מעדיפים את המקום מגורים שאתם גרים בו כעת או את מקום מגורכם בישראל..? ... -4. יתרונות למקום שאתם גרים בו.. המקום יחסית לא גדול וקל להתמצא בו. הוא שקט ויש בו אנשים נחמדים [רובם] -5.חסרונות למקום שאתם גרים בו אני לא יודע אם יש פה חסרונות, אבל אני לא מת על המקום הזה. 6-.איך האנשים,הסביבה,החברים..? מעפנים! -7.העיר שלכם היא עיר ללא הפסקה?או עיר משעממת?? יש מה לעשות בה? [בתי קפה,קולנוע,מסעדות,קניונים,פאבים,מועדונים...] חוץ מקניון ערים שהוא מרכז חיי כפר סבא, אין פה משהו באמת מעניין לעשות. -8.איפה תגורו בעתיד? שבדיה
ואם לא אז הולנד
ואם לא אז בלגיה
נשמע מופרך

ALON DORI

New member
חדש פה, הנה תשובות

1.בני כמה אתם? 16 2.מאיפה? פלורידה 3.אתם מעדיפים את המקום מגורים שאתם גרים בו כעת או את מקום מגורכם בישראל..? כאן טוב יותר 4. יתרונות למקום שאתם גרים בו.. הרבה, אין לי כח לספור 5.חסרונות למקום שאתם גרים פה מזג אויר יכול להיות מעצבן, הוריקנים 6.איך האנשים,הסביבה,החברים..? הסביבה והחברים אחלה, אנשים זה עירוב 7.העיר שלכם היא עיר ללא הפסקה?או עיר משעממת?? יש מה לעשות בה? [בתי קפה,קולנוע,מסעדות,קניונים,פאבים,מועדונים...] aventura נחשבת משעממת, אבל אני ממש ליד מיאמי וסאות' ביץ' זה 20 דקות נסיעה 8.איפה תגורו בעתיד? איפה שיש כסף
אבל כנראה כאן, מתאים לי.

SmiLee4

New member
יואוו כשגרתי בפלורידה

הייתי הולכת מלא מאבנטורה! (אוחח הגעגועים...) וסאות' ביץ' בהחלט כיף =]

Cool Vibes

New member
תשובות..

והיי,אני חדשה פה,כמה נחמד למצוא פורום כזה!
1.בני כמה אתם?14 2.מאיפה? ברזיל 3.אתם מעדיפים את המקום מגורים שאתם גרים בו כעת או את מקום מגורכם בישראל? את האמת,את שני הארצות אני נורא אוהבת,אבל פה יותר כיף לי מכל הבחינות. 4. יתרונות למקום שאתם גרים בו- זה המקום הכי יפה בעולם! 5.חסרונות למקום שאתם גרים בו?קצת מסוכן לצאת לבד בלילה. 6.איך האנשים,הסביבה,החברים..? מדהימים. אנשים טובים וכיפיים. 7.העיר שלכם היא עיר ללא הפסקה?או עיר משעממת?? יש מה לעשות בה? [בתי קפה,קולנוע,מסעדות,קניונים,פאבים,מועדונים...] יש פה מלא מה לעשות..הרבה קניונים,הרבה בתי קפה מסעדות מועדונים.. מלא... 8.איפה תגורו בעתיד?אין לי מושג יש מצב שפה,יש מצב שבישראל..לא יודעת.

eynav16

New member
עונה

1.בני כמה אתם?16 וחצי 2.מאיפה?ברזיל 3.אתם מעדיפים את המקום מגורים שאתם גרים בו כעת או את מקום מגורכם בישראל..?מבובל אצלי... 4. יתרונות למקום שאתם גרים בו..התחלתי להתאמן ולעשות כושר... 5.חסרונות למקום שאתם גרים פה.. לומדת את השפה אבל בסופו של דבר זה יהיה יתרון...אמ.. לא יודעת...רחוקים מהארץ ומהמשפחה 6.איך האנשים,הסביבה,החברים..?יש אנשים ממש נחמדים פה 7.העיר שלכם היא עיר ללא הפסקה?או עיר משעממת?? יש מה לעשות בה? [בתי קפה,קולנוע,מסעדות,קניונים,פאבים,מועדונים...]אין בתי קפה בברזיל יש בתי קפה שזה לבירה לא לקפה... יש קניון קטן ועיר 2 רחובות וזההו לא רציני...וגם אין עיר קרובה לקפוץ אליה לקנות משהו... 8.איפה תגורו בעתיד?ישראל ברור

your avi

New member
ייאי, שאלון. ../images/Emo9.gif

1. בני כמה אתם? בת 15. 2. מאיפה? סן חוזה, קליפורניה. 3. אתם מעדיפים את המקום מגורים שאתם גרים בו כעת או את מקום מגורכם בישראל? ישראל, כמובן. 4. יתרונות למקום שאתם גרים בו- שקט כאן, אנשים הרבה יותר מנומסים, אפשרות לעתיד טוב, אנשים לא מתפוצצים באוטובוסים.
5. חסרונות למקום שאתם גרים פה- משעמם, מזוייף, הכל באנגלית, אין את האנשים שאני אוהבת, הרמה הלימודית (בתיכון) די נמוכה. 6. איך האנשים, הסביבה, החברים? האנשים חביבים, לא יותר. כמו בכל בית ספר אמריקאי- יש את המעודדות והספורטאים, יש את החנונים ואת הרוקרים. ככה זה. האמת, אני נמצאת במקום שתשעים וחמש אחוז מכאן הם אסייתים, ולכן רובם די חרשנים. 7. העיר שלכם היא עיר ללא הפסקה? או עיר משעממת? יש מה לעשות בה? [בתי קפה,קולנוע,מסעדות,קניונים,פאבים,מועדונים...] יש את כל מה שכתוב- אבל העיר עדיין משעממת. לגיל שלי, לפחות. אם הייתי בת 21 היה לי הרבה יותר מה לעשות. 8. איפה תגורו בעתיד? מקווה לסיים מידל-קולג' ליד הבית, לאחר מכן לעבור לסטנפורד- ובעתיד הרחוק לגור במנהטן.

למעלה